View tracker

Dessa byxor är verkligen nya favoriterna. Har på mig dem idag tillsammans med Ds tröja. Så är helt i tonerna blått idag. Åker efter jobbet till Stockholm och Dramaten för mamma och jag ska se Figaros bröllop. Det var en julklapp från mig till henne, att vi skulle gå på någon föreställning på Dramaten tillsammans. Senare i Januari ska vi se Phantom of the Opera på Circus så vi tänkte passa på att ta Figaros bröllop någon gång mitt i veckan.

/C.

Likes

Comments

Mitt älskade kokoskaffe, mozarella, tomat, gurka, ägg och bacon. En bra start på dagen kan man lugnt säga. Idag har jag några lektioner på Fryxellska, jag har blivit lärarvikarie på min gamla skola och det är verkligen kul! Trodde inte att jag skulle tycka om det så mycket som jag gör faktiskt..

/C.

Likes

Comments

Två fina skjortor som jag hittade på Gina tricot. För 250kr blir en av dessa din!

/C.

Likes

Comments

Alltså dessa byxor som jag fyndade på Zaras rea, älskar älskar älskar dem. Älskar även att jag har blivit mer av en byxtjej istället för alla klänningar och kjolar jag normalt har på mig. De har guldknappar längst sidorna och de är mörkblå i färgen. Kombon guld och navy är helt rätt för mig.

/C.

Likes

Comments

Dricker alltid massor med kaffe, det är nog det viktigaste för mig och speciellt på morgonen. Inget kaffe, ingen Cassandra. Dock har jag börjat med kokosolja i både kaffe och té, vilket jag faktiskt gillar. Var lite tveksam över smak och konsistens i början men minst en gång om dagen har jag i kokosolja. Tipset fick jag i gruppen "smarta diabetiker" på Facebook, vet att det är något som lchf rekommenderar också. Sedan tar jag även ett glas vatten med citron och en liten skål eller ett glas med turkisk yoghurt.

Dagen kommer bli lång då jag först har ett möte 14:00 angående ett jobb, och sedan börjar kommunfullmäktige 16:00 och det håller förmodligen på mot sen kväll i vanlig ordning. Så extra viktigt med frukost idag!

/C.

Likes

Comments

View tracker

Grävde fram denna jacka i garderoben, har aldrig riktigt gillat denna men börjar nog tänka om. Den är dock för tunn för dagens väder, därför har jag en cashmerekofta under.

/C.

Likes

Comments

Vi åkte upp under trettonhelgen med familjen, D och en kompis till Clara. Vi hade några mysiga dagar uppe på Högfjällshotellet. Åkte bara längd, skippade slalom denna gång och det var faktiskt skönt. Sedan åt vi även väldigt gott, både hemma i stugan och ute på restauranger!

/C.

Likes

Comments

Jag har sett att många har gjort sådana här och lagt ut på Instagram, men de flesta gjorde det såklart innan det nya året kom. Nu har jag även gjort det haha. Tog fram 2016 och 2015. Tyckte att det var lite kul att se skillnaden i färger och bilder. Det var något tråkigare rent färgmässigt 2015, så det var roligare att se år 2016 med all sin färg och att jag använde mer glasögon på selfies.

/C.

Likes

Comments

Året började med att prova studentmössor, sedan gick min mormor bort, jag fyllde 20, det var mycket fest och firande då många kompisar fyller år i början av året, vi åkte till Sälen både på sportlovet och påsklovet, var i sthlm på premiärer och mingel, Clara konfirmerade sig, vi passade lilla gulliga Ludwig, det var studentfester och många traditioner på skolan, tog studenten (roligaste detta år!), åkte till södra Italien på semester nr 1, jobbade nästan hela sommaren och fortsatte under hösten, sedan åkte jag och D på vår första semester ihop, hängde mycket i huvudstaden, fortsatte jobba under hösten, syskonen fyllde 15, spenderade mycket tid med familjen, blev inlagd för diabetes, firade halloween i sthlm hos kusinen, skrev hp, var på borgardagen, snön kom, granen pyntades och lussebullar bakades, besökte julmarknad, firade jul i Sälen och slutligen firades det nya året in med nära och kära.

/C.

Likes

Comments