Idag är det fredag, typ. Kristi himmelfärd - vilket innebär ledighet för oss som jobbar inom skolan. Så nu blir det extra lång ledighet. Förhoppningsvis ska vi ut till landet över helgen. Det är så skönt att vi spenderade förra sommaren med att renovera lite och byta möbler, så nu känns det liksom ännu roligare att vara där. Speciellt när det är lite nytt och fräscht. Om vädret blir extra bra och om vattnet är något varmare än vanligt så kanske det till och med är dags för första doppet!

/C.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kolla vad snygg Forni är i knytskjorta från Gant. Ska springa förbi på lunchen och testa denna! Snyggt med jeans.

/C.

Likes

Comments

Sista kvällen som föräldrafria, så vi passar på att grilla och stöka till rejält här hemma haha. Hade gjort en somrig sallad samt fixat lite grönsaker som skulle in i ugnen. Tur att jag har en kille som älskar att grilla säger jag bara. Själv är jag alldeles för otålig för att grilla.. Därför sitter jag med ett glas rosé i kvällssolen, det är ju det mysigaste jag vet. Uppskattar verkligen vädret nu på sista tiden. Tycker att det är så tråkigt att alltid prata om väder men det påverkar i alla fall hela mitt humör. Lite sol blir man ju alltid glad av!

Nu ska jag slänga ihop en chiagröt inför imorgon. Alltid sista rutinen på kvällarna innan läggdags.

/C.

Likes

Comments

Jeans - HM. Skor - Gucci. Bälte - Gucci. Skjorta & väska - Zara.

/C.

Likes

Comments

Idag har jag både haft lektioner och möten. Så började dagen i skolan, och avslutade på Brandstationen i Hallstahammar. Vilka konstraster va? Körde därför på enkel vit skjorta, jeans och ballerinor.

/C.

Likes

Comments

Alltså kolla hur snygg klänning som Rodebjer skapat. Har inget emot att glida runt i denna khakidröm i sommar med lite brunbränd hud och solblekt hår.

/C.

Likes

Comments

Är ju själv hemma med C&C medan föräldrarna är borta på jobb. Så ikväll blev det Spicy. Tackar gud för hämtmat.

/C.

Likes

Comments

​Så här såg jag ut i fredags när vi åkte till Ds kusin för födelsedagsfirande. Som ni säkert inte har missat så var det ju extremt varmt, så kunde för första gången i år gå i barbent! Hade på mig en ny kjol från HM och en topp med volangärmar från NAKD. 

/C. 

Likes

Comments

Set - HM. Skor - Adidas.

Nu blir det intervaller innan jobbet!

/C.

Likes

Comments

Dessa kanske man ska ta och investera i. För tillfället har jag ett par liknande från Nelly som både ger mig skoskav och blåsor. Men jag behöver verkligen ett par svart/vita skor som bas i min skogarderob. Har hört att många älskar dessa från Eytys pga korksulan? Låter riktigt skönt och bra för fötterna.

/C.

Likes

Comments