View tracker

Svart polotröja - Busnel. Jeanskjol - Monki.

/C.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Kudde - HM home. Glasbox - HM home. Bricka - Svenskt tenn. Lakan - HM home. Ljusstake - Lagerhaus.

/C.

Likes

Comments

View tracker

Tröja med randiga sleeves i linnemix från Zara. Tips tips tips.

/C.

Likes

Comments

Mycket prat om mössor på senaste tiden här.. Men nu har jag nog hittat favoriten. Under den lilla stunden denna mössa satt på mitt huvud hann hela jag bli uppvärmd. Mössorna hittar ni på Wink i Sturegallerian. Finns i alla möjliga modeller och färger. Märket heter Lisa Yang och priset är inte allt för farligt.

/C.

Likes

Comments

Tre fina! Desenio.se

/C.

Likes

Comments

Har faktiskt aldrig beställt något från Missguided själv, men har hört mycket bra. Så var inne och kollade igenom klänningar inför jul och så, och hittade denna. Påminner om något, inte sant? Hade varit bra att se inför Halloween om jag hade velat leka Kim K.. 

/C. 

Likes

Comments

Har låtit håret vara helt faktiskt de senaste månaderna, har inte blonderat det på något sätt eller gjort några andra behandlingar. Har klippt topparna en gång men annars försöker jag spara på längden. Trivs faktiskt i lite mörkare botten och det har blandat ut sig fint i det ljusblonda. Hade som sagt för första gången på mig hela sminkväskan. Vanligtvis på morgnarna brukar det endast vara ögonbryn och fransar som får min uppmärksamhet. Så det var lite kul att sätta på både foundation och bronzer. Det tråkiga var dock att jag några dagar innan hade lyckats få ca 6 munsår över hela munnen som vägrade läka. Försökte måla på det ena och det andra för att täcka men det var helt omöjligt..

/C.

Likes

Comments

​Har precis kommit hem från Stockholm efter två riktigt roliga dagar. I måndags var det nämligen dags för den årliga borgardagen som hålls på Grand Hotel. Mamma är invald i Stockholms borgarskap och varje år hålls en fin middag med underhållning och årsmöte för borgarskapet. Så jag hade turen att få bli mammas plus one i år. Är så stolt över mammas engagemang i allt hon gör. Det är verkligen en av anledningarna till att hon är min förebild i livet. 

Det är inte ofta man får klä upp sig rejält så det var extra kul, hade en byxdress  och ett par höga pumps på mig. Clutch i handen och något över axlarna. Hade för första gången på flera månader full sminkning också. Kände mig superfräsch. Under middagen var det även musikunderhållning och Peter Jöback var årets underhållning, jag som inte har hört honom live förut måste säga att jag blev helt överraskad över hur bra det var. Han var charmig och rolig mellan låtarna och det var bara så bra. Kvällen avslutades ganska tidigt, och det var skönt då det trots allt var en måndag. 

/C. 

Likes

Comments

Väskor - Zara. Jeans - Nathalie Schuterman. Boots - Zara.

/C.

Likes

Comments

​Kan faktiskt inte minnas sist jag var på julmarknad, så därför var det så kul idag när mamma spontant frågade om vi ville åka på julmarknad. Vi hade helt missat att de flesta större julmarknader var denna helg, så som tur var så hann vi med en på denna söndagseftermiddagen. Det blev en tur till Tidö slott och det var verkligen så mycket större än vad jag hade trott. Marknaden som innehöll allt från vackert hantverk till julens alla delikatesser var utspridd över Tidö så man fick strosa runt på slottsområdet. Vi fick bland annat med oss lite ost, korv och knäcke. 

Glad andra advent till er alla! 

/C. 

Likes

Comments