Vad jag skulle vilja göra i höst (men som förmodligen inte kommer hände haha..)

- Åka till New York och inviga hösten. Typ sparka runt i gula löv i Central Park och kolla upp på alla byggnader med en latte i handen.

- Ha denna garderob (se mittenbild)

- Klippa håret i denna längd och ändra den blonda tonen jag har nu till något mörkare och mjukare, eller bara kallare.

/C.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag började egentligen redan förra veckan med att jobba med Flerlänskonferensen som vi höll på The Steam Hotel. Men idag var min riktiga arbetsdag på kansliet! Känner mig redan så välkommen. Det kommer bli riktigt bra det här. Min titel kommer att vara Biträdande Valledare för Moderaterna Västmanland. Det kommer innebära att jag jobbar med allt inför valet. Bland annat kommer jag designa layouts och kampanjmaterial, arrangera och genomföra kampanjer (typ dörrknackning, moderater på stan, eventkampanjer osv) 

Kommer att sitta på kansliet inne i Västerås city och jobba ihop med ombudsmannen Emelie. Känns extra kul att få en kollega så man inte bara sitter själv vid datorn. Jag har ju varit medlem och engagerad sedan jag var knappt fyllda 13år, så det är i Moderaterna jag hör hemma. Därför är det extra kul att få jobba för partiet. Även om jag inte direkt kommer att jobba med själva politiken, utan snarare logistiken bakom det. 

/C. 

Likes

Comments

Set - Baum und Pferdgarten

Detta set har ni ju sett förr, det är faktiskt ett utav de plagg som har funnits längst i min garderob. Känns som att jag aldrig kommer att släppa det. Har passat på att använda detta så länge som jag bara kan nu innan det blir höst på riktigt. De som känner mig vet ju att jag kan gå barbent långt in på hösten..

/C.

Likes

Comments

Vilken bra start på helgen denna fredag är, fick i veckan hem dessa produkter från Clean eating. Har faktiskt aldrig köpt något därifrån tidigare men efter att ha lyssnat på allt Katrin Zytomierska medverkar i så har jag blivit ett av hennes största fan, typ. Så började med att klicka hem en granola, två knäckebröd samt en choklad mest för att testa. Alltså det är verkligen så bra produkter allihop! Är inte så överraskad, men klart man blir glad när produkter verkligen håller vad de lovar. Anledningen till att jag inte blir särskilt överraskad är ju pga Katrin, hon verkar verkligen kunna sin grej och står för sin sak. Därför tänkte jag att hon även måste stå bakom dessa produkter så då borde de vara grymma. Vilket de också var såklart.

/C.

Likes

Comments

T-shirt - Ganni, Loafers - Gucci, Kappa - Wakakuu, Skor - Jennie Ellen.

/C.

Likes

Comments

Outfit och shoppinglycka från Cannes.

/C.

Likes

Comments

I fredags firade vi min birthdayboy! Både släktkalas och utgång. Riktigt kul kväll. Jag var alltså ute i Västerås för första gången since, jag vet inte ens när.. Haha. Men det var kul, det var sig likt så att säga.

Grattis hjärtat!

/C.

Likes

Comments

Har på mig ett par nya breda kostymbyxor som är ganska höga i midjan, en vit volangblus och favoritkappan från Busnel. Ska inhandla lite kräftor, räkor och eventuellt en paj.. Det går lite mig emot att köpa färdig paj, hade hellre gjort en egen västerbottenpaj men har helt enkelt inte hunnit. Oh well. Det överlever jag nog haha!


/C.

Likes

Comments

Var några dagar uppe i Luleå och hälsade på bästis och hennes kille som har flyttat upp dit då båda pluggar på LTU. Riktigt mysig stad, liten men väldigt fin. Luleå ligger omringat av vatten och alla städer med vatten blir väl lite extra fina, enligt mig i alla fall. Det var så mysigt att komma upp och se hur de har det och få spendera tid med dem båda. Det var riktigt länge sedan vi sågs så det var kul att äntligen få ses. Vi hann göra mycket på 3 dagar. Och det var så smidigt att flyga upp, tog knappt en timme.

/C.

Likes

Comments