Selfieboostbombar för det är ju ändå min födelsedag! Fyller 21år och det känns så gammalt just nu. Men alltid kul att fylla år. Har väl en minilivskris denna födelsedag också. Känns som att allt går utför efter 20, eller så blir det tvärtom. Saknar gymnasietiden lite för mycket tror jag..

Familjen ska ut och äta ikväll, jag har bokat Pinchos då jag vill ha det så avslappnat som möjligt. Så det ska bli mys. Imorse fick jag världens mysigaste firande med sång och frukost på sängen. Nu ska jag återgå till att bara mysa runt och dricka lite bubbel!

/C.

Likes

Comments

Vill ha blå jeans i olika modeller och nyanser, en snygg grön jacka (gärna med detaljer, som den från Zara här ovan), boyfriendskjortor och snygga undies.

/C.

Likes

Comments

Det var ju sol och relativt varmt i lördags, så solglasögonen åkte på direkt. Älskar när det är torrt och ljust ute. Får världens vårkänslor då. Lånade systers grå kappa och körde på min nya favoritfärg rent allmänt. Grått grått grått.

/C.

Likes

Comments

Bingo & Katrins podd har jag lyssnat på längst, de gjorde ett uppehåll men har nyligen kommit tillbaka och det är jag glad över! De är ett riktigt bra poddpar och kompletterar varandra bra. Dessutom är det roligt att de har varit tillsammans och har barn ihop men nu är bra kompisar som poddar ihop. Jag gillar mest snacket utanför själva frågorna som folk skickar in, Katrin är min absoluta favorit. Hon har bra resonemang, hon är lite crazy men framförallt är hon ärlig och står för vad hon tycker vilket är riktigt nice. Mordpodden är en podd om gamla mord som skett i Sverige och man får liksom höra allt som hänt från början till slut. Det är två journaliststudenter (om jag har förstått det rätt?) som gör denna podd som är grundade på riktigt mordfall där de har läst igenom domstolsbeslut, polisens protokoll osv. Lite läskig ibland men väldigt intressant. Tankar med Daniel Redgert + veckans gäst är riktigt underhållande. Daniel är hur fab som helst och utmanar ibland sina kända gäster med frågor man vanligtvis inte ställer, vilket är kul. Dessutom lockar han många kända personer så det är bra gäster. P3 dokumentär handlar om allt möjligt. Det är lite längre avsnitt med både intervjuer och fakta. Det är mer en lärande podd tycker jag, till skillnad från de andra poddarna som jag finner mer underhållande på ett lättare sätt.

Har ni inga poddar att lyssna på och vill börja så skulle jag rekommendera att lyssna på dessa fyra i alla fall! Trevlig helg!

/C.

Likes

Comments

Jeans - Levis, Topp med knytbara band - Hunkydory. Bälte - Gucci.

/C.

Likes

Comments

Är det något jag älskar och som jag alltid har älskat så är det att resa. Att få uppleva andra platser och kulturer samt träffa människor från olika delar av världen är helt amazing. Det är största anledningen till att jag valde internationell inriktning på gymnasiet. Det var ungefär vad mitt program gick ut på. Globala samarbeten på många sätt. Senast jag var iväg någonstans var i slutet av sommaren då jag och D var i Puerto Mogan på Gran Canaria. Vi dividerade lite om vart vi skulle åka men vi kände att vi ville ha ett mindre mysigare ställe som ingen av oss förr hade varit på. Puerto Mogan var en liten hamnstad där det mest var pensionärer och landets egna invånare som semestrade. Perfekt för mig som inte är ett sådant stort fan av stora semesterorter med enbart skandinaviska turister.. Maten på nästan alla restauranger vi testade var riktigt bra och hotellet vi bodde på var så bra. Hotellet låg precis vid havet och hade en trappa rakt ner i havet där man kunde snorkla och simma. Jag är och kommer alltid att vara fascinerad och intresserad av livet i havet så jag spenderade mer plats under ytan än på våra solbäddar som kom med bubbel och frukt. Man blev rejält uppassad på hotellet vilket jag gillade hehe. Tyvärr blev vårt flyg inställt när vi var påväg hem så vi fick övernatta inne i Las Palmas vilket inte gjorde något för mig direkt. Älskar städer och det var kul att få en shoppingdag inne i Las Palmas som för övrigt var en större stad än jag tänkt mig.

Vi sitter just nu och försöker planera sommaren men detta år vet vi inte vart vi ska åka. Jag vill gärna till Santorini men det verkar svårt att ta sig dit och att få ett bra hotell, de jag har hittat nu är fullbokade sommaren ut. Eller så är planen franska rivieran då jag älskar Frankrike. Isåfall då Nice eller Cannes. Med familjen har jag varit mycket i Frankrike så vi kanske skulle kolla på något nytt ställe egentligen.. Det enda som är inplanerat är ett besök till Finland där D har släkten. Vi får se vart vi hamnar, men sugen på att resa är jag i alla fall. Gärna till värmen.

/C.

Likes

Comments

Vill så bära detta set från Zara i sommar, eller redan till våren. Beror på vädret. Tänker mig brunare ben och sådär allmänt mer fräsch som man blir tack vare solen och sedan ett par vita skor från Acne. Gillar som sagt set och detta i färg var riktigt snyggt.

/C.

Likes

Comments

Jacka - Busnel. Jeans - HM. Skor - Nelly. Halsduk - Busnel.

/C.

Likes

Comments

Michaela Forni - Jag är inte perfekt, tyvärr

Elaine Eksvärd - Medan han lever

På sportlovet tänker jag läsa dessa två, har hört så mycket bra om bägge!

/C.

Likes

Comments

Köpta inne på Wink i Sturegallerian. Från märket WOS.

/C.

Likes

Comments