Header

Resor

Imorgon så är det exakt två veckor tills jag står på Arlanda och tar mitt pick och pack och lämnar Sverige. Det känns så sjukt. Kan inte fatta det riktigt än, har haft det lite jobbigt nu inför resan med mina tankar som har varit en bergochdalbana. Ena dagen vill jag verkligen inte åka, andra dagen vill jag åka igen.

Men nu har jag nog kommit till ro med tanken. Jag gör det här för att hjälpa andra, människor som inte har det lika bra som jag har det. Det har alltid varit min dröm, och är fortfarande min största dröm. Så jag ska inte låta rädslan stoppa mig.

För er som inte riktigt hängt med och undrar vad jag ska göra om två veckor. Så är det att jag ska åka till Sri Lanka och jobba som volontär på ett barnhem för föräldralösa barn. Barnen jag ska jobba med är från några veckor upp till 12 månader. I samma hus finns även lite äldre barn, så där ska jag kanske också spendera någon dag. Den här resan handlar mest om dessa barn för mig, men på helgerna är jag ledig och ska även passa på att resa runt i landet och se dess natur & kultur.

Här är lite bilder lånade från Google på platser i landet som jag vet redan nu att jag ska försöka besöka. Allt blir lite lättare när man ser hur fin natur det finns i Sri Lanka.


- Cassandra L

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments