Header

Kan verkligen inte släppa hur jädra bra the Neighbourhood's nya låtar är. Om du utav någon anledning skulle ha missat det här bandet så åtgärda det! Fort! Dom är bäst!!!! Alltså ååååh lyssna bara.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag måste jag faktiskt säga att jag har varit ovanligt produktiv. Som estetare så kan jag inte precis påstå att jag har särskilt mycket att göra varken i skolan eller utanför. Det mesta flyter på väldigtväldigt lätt. Men idag har jag faktiskt tagit tag i något och bestämt mig för att stanna kvar efter skoltid för att få hjälp inför det uppkommande matteprovet vi ska ha. Välbehövligt kan jag påstå, matte är inte min starka sida. Efter det begav jag mig även till gymmet och körde ett riktigt slitigt benpass. Mycket mjölksyra framåt slutet kan jag lova, det var som spagetti när man släpade sig därifrån. Men grymt skönt! Älskar känslan efteråt, det är den som gör att man blir peppad till ännu ett pass.


Går verkligen inte att missa att hösten är här nu. Skulle ljuga om jag sa att jag inte saknade långa lediga dagar, shortsväder och strandhäng. Men hösten är underbar på sitt egna lilla sätt också.

Likes

Comments

Stickade tröjor, stora halsdukar, kängor och mörka läppar. Ja tack.

Likes

Comments

Jag är en äkta serienörd. Tycker egentligen inte alls om att kolla på film (beror såklart på vilken film. Harry potter I love you bby). Bio älskar jag, men har svårt för att sitta koncentrerat hemma i min säng och försöka för allt i världen att hänga med vad som händer. Nej, serier är verkligen att föredra. Speciellt nu när det blir allt kyligare ute och men mest bara vill mysa till det med en varm dryck och något bra att kolla på. Kliché kanske men sant. Ska därför tipsa om ett par serier jag tycker om!Game Of Thrones

Tror inte att någon har missat denna egentligen, men varför inte bara bocka av denna med en gång. Absolut en av dom bästa serierna jag sett. Detta är verkligen min definition utav vad en perfekt serie är för något. Den har allt! Är du besatt utav tex Lord of the rings och Skyrim precis som jag så förstår jag verkligen inte om du inte sett denna än!! Första säsongen beräknades serien vara den dyraste som någonsin spelats in, så jag kan lova att denna serie har kvalité.

Greys Anatomy

Greys Anatomy är som kanske många vet en sjukhus serie. Men låt er inte luras. Den är så jädra bra. Var också skeptisk mot denna först, och jag vet att många tror att den inte är värd att kolla på. Men den är faktiskt det. Serien handlar tar alltså plats Seattle Greys sjukhus, där man får följa dom olika kirurgerna och praktikanterna som arbetar där. Man får se en rad olika obehagliga och riktigt jädra intressanta ingrepp doktorerna måste göra, samt följa med lite djupare in i deras privatliv osv. Kan lova att det finns så många olika underbara karaktärer som man bara vill klappa och pussa på

American Horror Story

En av dom briljantaste serierna hit tills. Förstod inte hur mycket jag faktiskt behövde denna förrän första säsongen släptes. Jag är frälst. Jag älskar skräckfilmer, så ska jag se film tillsammans med någon så är det antagligen det som gäller. Den här serien är nog också ganska svår att missa, men det finns ju såklart en anledning. Den är ju så jädra bra??? Säsongerna följer inte heller varandra, så skulle det råka vara så att du helst vill kolla på säsong 3 för att du tycker häxor är skitkul, men inte alls vill kolla på säsong 1 eller 2, så kör på bara. Alla säsonger handlar om olika saker! Man är ju nu lagom taggad till Säsong 5 Hotel som ska sändas 7 oktober. Älskar hur dom alltid ger oss nya säsonger lagom till halloween. Och ja, Lady Gaga ska faktiskt vara med i den kommande säsongen. Yay.


Likes

Comments

Jag ska absolut tatuera mig. Jag vill pryda hela min kropp med vackra och betydelsefulla motiv. Jag har alltid haft intresse för body modifications, och har till exempel töjt mina öronsnibbar än gång i tiden, men lät det alltså växa igen för ca ett år sen.

Ett gäng sjukt fina tattueringar jag mer än gärna hämtar inspiration ifrån:


Likes

Comments