​Att ha mål och drömmar i livet tror jag är viktigt. Ha mål som man kan kämpa mot och driva en framåt. Ha drömmar som kan få en att kämpa vidare när allt bara känns svart och eländigt. 

- Just nu drömmer jag verkligen om att få åka på språkresa till australien!! ÅH vad roligt det hade vart! Få lära känna massa nya människor, utveckla engelskan och upptäcka Australien!! ÅÅÅH DRÖM.

- Ett mål jag har är att lära mig norska och danska! Låter kanske som ett jättekonstigt mål för vissa men tycker att det är jätteroligt med språk och det är verkligen något jag hoppas att jag gör hahah! Fatta vad roligt att bara kunna snacka med folk från lite överallt i världen. Detta målet hör lite ihop med en dröm jag har, nämligen att bli reseledare! Jag hoppas att kunna bli reseledare när jag gått ur gymnasiet då det först och främst är en upplevelse men även en möjlighet till att utveckla mina då alla språk hahahah. Märker man att jag gillar språk haha?

- Ett litet mindre mål jag har inom träningen är att springa en mil innan året är slut! Finns väl inte så mycket mer och säga där haha!

Aja, det var några av mina mål och drömmar jag har just nu! Det är viktigt att våga drömma, även fast det kanske inte går i uppfyllelse. Ha det bra så hörs vi!


Btw har råkat gilla mitt egna inlägg o vet ej hur man får bort det ahahah så aa nu vet ni!


Likes

Comments

allmänt

Tjeeeeenare!!! Detta är första inlägget på denna bloggen och jag tänkte väl börja med att presentera mig lite smått. Jag heter Cassandra och är snart femton år (TAGGA MOPPE!!!). Mina intressen är att fota och redigera, fixa med naglar och att vara med kompisar.

Bestämde mig för att starta en blogg nu när man faktiskt har ganska mycket tid över då det är sommarlov och suuuuuperfint väder varje dag;) Nä men när det regnar i princip varje dag så blir man lite smått rastlös och en blogg tyckte jag lät som en rolig sysselsättning. Vi får väl se vart detta leder så hörs vi!

Likes

Comments