Godmorgon! Igår vankades tidig cross cage träning med min moster, som var helt sjukt jobbig speciellt med all träningsvärk som jag går runt med. Sedan vart det jobb och när jag kom hem så gick jag ut på en promenad. Idag skippar jag träningen då jag alldeles strax ska åka till tandläkaren och sedan vidare till jobb! Vad är era planer för dagen?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR

Det ger ju en faktiskt lite ångest att tänka på höstkläder eftersom det inte riktigt varit någon riktig sommar i år, i alla fall inte i Helsingborg. Torts att höst innebär att kylan är på väg så gillar jag ändå hösten, färgerna och framför allt höstmodet. Nelly.com har gett ut sina 5 trend-tips inför hösten som ni hittar HÄR. I detta inlägg har vi ett par av mina favoriter!


Likes

Comments

Godmorgon! Idag är en bra dag känner jag. Gårkvällen spenderades hos min moster då hennes man fyllde år och idag vaknade jag tidigt för att träna innan dagen börjar på riktigt. Ska alldeles strax fortsätta dagen med en lunch i stan med Alma! Resten av planerna för dagen är redan bestämda. Jag ska hämta syrran och åka ut för lite glass och sen ska vi börja klippa ihop filmen från franska rivieran samt klicka hem lite bilder som vi vill framkalla. Hörs senare!

Likes

Comments

Min kusin med vampyrtänderna i högsta hugg / Karusell-biljetter / Amen hur söt är hon inte??? Kolla på henne!!

Höjdpunkten! Söndagschurros med vaniljglass och NUTELLA!!

Det finaste churros-ståndet jag någonsin har sett!

Lördagschurros och skit snack med saknade Liv!

Kan inte släppa hur fint det var!

Likes

Comments