30 dagar

Dag 06 - 5 olika bilder från 2015

Det blev lite av "5 bilder från sommaren 2015". Helt ärligt så var detta inte det bästa året och jag mår nästan lite dåligt av att se vissa bilder, delvis för att jag mådde dåligt då - men även för att en person som var en stor del av mitt liv under den tiden är med på de flesta bilder, och nu i efterhand så får jag bara ångest och mår dåligt av att se det.

Lyckades hitta 5 värdiga bilder dock! De två första är från Gotland, den tredje är Josefine som låtsas att hon kan spela piano. Detta var strax innan Östersund pride. Fjärde bilden är Josefine och Vendela som fiskar lite och den femte är från parkhäng i Vitan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

30 dagar, Vardagligt

Dag 05 - Bild på vad jag senast köpte.

Kör en två i en nu för att jag hade inte tid att skriva något igår. Varför? Jo en kompis till Hugo fyllde 20 så vi och massa roligt folk var hos honom för lite alkohol och film. Det var en riktigt rolig kväll med extremt roliga människor haha.

Sen till det senaste jag köpte, det är nog fan läsken där.

Likes

Comments

30 dagar

Dag 04 - Vad som finns i min väska

Först och främst, väskan som jag använder just nu är "Sara Sins" från Killstar. Den är ganska liten och rymmer lite småsaker som kan vara bra att ha.

Just nu så har jag bara tamponger, blottingpaper och en mobilladdare i den. Inte alls så intressant haha.

Likes

Comments

Vardagligt

Hejsan, god eftermiddag får man väl nog säga nu va? Jag kom äntligen fram till Stockholm vid kvart över 1 i natt efter att tåget stått still utanför Gävle i 2.5 timme. Inte alls kul, det blev struligt för alla inblandade, tycker synd om min pojkvän och hans pappa som fick vänta jättelänge samt strula för att TC höll på att låsas ner typ överallt också.

Men nu är jag här igen, åh det är så himla skönt. Ikväll/i eftermiddag så ska jag och Hugo gå på Skönheten och Odjuret vilket jag ser fram emot! Jag är verkligen en liten Disneynörd och Skönheten & Odjuret var en av mina favoriter när jag var liten!

Likes

Comments