Ja, ungefär så glad var jag påväg hem från jobbet igår med ett hår som stod på alla håll och kanter gick jag mitt i detta oväder. Men vad gjorde det? Jag var påväg hem från en bra dag på jobbet, laddad med ny energi och ivrig inför vad resten av veckan skulle erbjuda. Sen tycker jag det är extremt mysigt med snö också så det gör inte mig något.


När jag vaknade imorse var det över 1dm snö ute, men nu såhär 24h efter att de första snöflingorna föll igår har nästan allt smält bort.. Väldigt synd och alldeles för mycket slask. Har även haft en bra andra dag på denna jobbvecka. Efter att ha krigat mig till jobbet i både blåst och snö väntade en hel dag i studion. Jag har plåtat hela dagen lång och jag måste säga att wow vad fina plagg som kommer att komma in. Vet redan några som jag bara måste ha, haha. Ni får hålla utkik, det tycker upp nyheter på siten varje dag.


Ha en fin tisdagskväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja, det är precis så jag känner. Jag har 0% söndagsångest inför måndag och en ny arbetsvecka. Efter en härlig helg känner jag mig så redo för måndag och att kickstarta veckan. Inte för att jag egentligen gjort något speciellt i helgen, förutom att sitta på ett fik och gå omkring och lära känna staden. Men den har ändå varit härlig. Fick det själv bekräftat då jag kom på mig själv med att le när jag gick mot spårvagnen.

Hur härlig ser inte den kladdkakan ut att vara på bilden förresten? Den var magiskt god. Likaså var utsikten från berget jag gick till helt otrolig. Man såg verkligen hela staden och alla fina hustak och kranar. Det är en härlig stad jag har flyttat till ändå…

Nej nu taggar jag inför morgondagen och veckans alla utmaningar. Har ni söndagsångest eller är ni lika taggade som jag?


Kram på er!

Likes

Comments

Phuuu… Efter en lång dag och efter att ha ätit och tagit en dusch har jag nu äntligen satt mig i sängen och tagit kväll (19:46). Egentligen kanske inte dagen blev så mycket längre än vad den känns som, men efter att ha jobbat över en timme tycker jag att man känner en liten skillnad. Men bara en liten och inte alls på ett dåligt sätt. Snarare känns det bra.

Idag har jag nämligen plåtat typ exakt hela arbetsdagen. Det kanske inte låter så ansträngande, men jag kan säga att det känns lite i kroppen efteråt. Jag vet inte hur många tiotals klädesplagg vi plåtat idag, men en sak jag vet jag iallafall. Att det är riktigt roligt. Enda sedan min första kamera har jag drömt om att få jobba som fotograf och tänk att nu har jag kommit så långt att jag faktiskt gör det. Det är en otroligt härlig känsla att få jobba med något som man har ett stort intresse för och att det gått från hobby till yrke. Jag sa till mig själv att 2018 skulle vara året då jag fotar mer, och det har ju redan börjat väldigt bra haha.


Nu däremot ska jag mumsa i mig min proteinbar och kolla lite Netflix. Känns så skönt med fredag imorgon, trots att jag inte har några direkta planer inför helgen. Men tycker ändå att det känns rätt bra att man i två dagar kan göra lite vad man själv vill för att sedan inte ha någon söndagsångest inför en ny arbetsvecka. Får någon sådan kan omöjligt finnas för mig när jag trivs så bra på jobbet som jag gör.


Ha en fin kväll allihopa så maxar vi fredagsfeelingen inför imorgon!

tb sommaren 2014 när jag tog dessa bilderna och inte hade en aning att jag skulle flytta hit...

Likes

Comments

Hej hallå och välkomna hit!

Det här är nog den tredje bloggen jag startar men med nytt år, ny stad och nya vändningar i livet kände jag att det behövdes en nystart. Tredje gången gillt haha.


För lite mer än en vecka sedan flyttade jag till härliga Göteborg för att börja som Photo Intern hos Na-kd.com. Det var en glad men lite trött Cassandra som packade väskorna på nyårsdagen för att sedan sätta sig på tåget till en stad hon länge drömt om att bo i. Men jag är så redo att kasta mig ut i livet och leva det till fullo. Det är verkligen min tid och mitt år som kommer nu, jag känner det.


Musik är en stor del av mitt liv och var jag än är eller gör lyssnar jag på musik, helst sådan där svensk pop/rock/indie om jag får välja själv. Kan inte leva utan konserter heller, det är en så himla mäktig känsla av att stå där i publikhavet och få uppleva musiken på ett helt annat sätt. Om du inte varit på konsert, I recommend to do it!!


Mer om mig då? Skulle väl säga att jag är rätt glad och optimistisk (fast ibland kan det vara lite kul att klaga haha). Uppstår problem är det bara till att möta de med ett leende och sen lösa det. I övrigt hittar du mig ofta med en kamera i handen då det både är en hobby och mitt yrke. Får aldrig nog av att avbilda personer på bild och lyckan som uppstår när man tagit det perfekta porträttet är svårt att förklara.Ni är varmt välkomna att följa min resa into the great wide open!


Ps. Glöm inte att följa mig på Instagram!


Likes

Comments