Han
Bara han..
Denna killen träffade jag för första gången den 21 mars 2015. Den här dagen var då mitt liv förändrades. Jag blev Kär. Jag visste att det var den här killen jag ville vara med. Tiden gick och det kändes så bra allting, han fanns där och stötta mig i en stor händelse redan i början, han fanns kvar vid min sida när jag hade det som jobbigast i mitt liv, jag har gråtit, varit arg och vart så jävla glad framför honom, han känner mig, han har sett mina svaga sidor och han vet mina svaga punkter och han vet vad jag behöver för att vara världens lyckligaste tjej. Jag förlorade sedan denna killen, jag förlorade den människan jag älskade och älskar än idag 8 månader senare. Denna killen är världens finaste kille i mina ögon. Jag gråter mig till söms i snitt 3-4 gånger i veckan i tankar på honom. Jag har försökt gå vidare på många sätt. Jag gör allt för att höra hans röst, se han vara glad och jag gör vad som helst för att få tillbaka honom. Livet är för kort för att jag inte ska älska honom. Livet är så jävla jobbigt utan honom. Jag älskar honom för mycket. Jag vill inte vakna upp nästa dag om jag inte vet att denna killen är min. Mitt hjärta är inte helt längre, min första och största kärlek, jag kommer aldrig känna kärlek igen. Allting kan gå itu men ett hjärta kan gå i tusen bitar..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det här inlägget vill jag tillägna till min allra bästavän.

Detta är en tjej som gjort att jag faktiskt står där jag är idag, en tjej som jag skulle ta en kula för. Det menar jag ifrån mitt hjärta.
När jag behöver prata är hon den första jag ringer till, när jag behöver en axel att gråta på så är hon där först av alla och låter mig gråta ut i hennes famn.
Denna tjejen har funnits där för mig när jag haft det som jobbigast, jag vet att hon skulle gå igenom eld för mig.

Jag har sån tur som har henne vid min sida när allt krisar i mitt liv.

Sedan min mamma gick bort så har jag inte firat några högtider över huvudtaget, men förra julen så skrev denna underbara tjejen "Cassandra, vill du fira jul med oss?"
Jag blev helt tårögd, fick även denna frågan i år då hon vet att jag inte har någon annan.

Visst har vi våra små tjafs men vi löser det alltid.

Vi har gjort så mycket tillsammans och har så många fina minnen.
Denna tjejen och hennes familj har välkomnat mig på ett sätt som ingen annan gjort förut, jag kramar om hennes underbara Mor och när jag gör det så känns det så bra, hennes 2 systrar är så underbara och så lätta att prata med om allting, och så fruktansvärt vackra både på utsidan och insidan. Hennes bröder är som mina småbröder, så goa killar.
Det är inte bara denna tjejen som betyder någonting för mig utan hela hennes familj. Denna familjen är en del av mig och kommer föralltid att vara det kan jag lova.
Finns inga finare människor.

För denna tjejen lämnade jag Göteborg och en bra skola, för att jag just saknade denna tjejen i mitt liv och inte ville vara långt ifrån henne.
Just nu är det en tuff period för henne och hennes familj men jag kommer vara där och stötta dom till 100% ifrån hela mitt hjärta. Det vet dom mycket väl om.

Jenny Almgren, utan dig är jag halv.

Likes

Comments

Idag va jag i Skövde och köpte mig en ny jacka, kände att det var behövligt då det redan är -4 grader ute...
kom tillbaka till Skara och gick o handlade och sen hade en taco-kväll med min storebror.
Nu ska jag lägga mig för att imorgon är det skola som gäller klockan 08.00.
✌️

Likes

Comments

Likes

Comments

2013-07-13 hände det värsta som någonsin kunde hända i mitt liv, min alldeles egna mamma somnade in i cancer.
Denna händelsen var det tuffaste för mig.
Jag slutade att gå till skolan, vara ute och umgås med mina vänner och jag blev en annan människa.

Jag slutade tro på lycka, jag slutade tro på att man kan må bra.

Tänk er, högtider som man alltid firat sen man va liten.
Varje julafton som varit sen 2013 har jag suttit och gråtit, jag har känt en saknad för jag vet att jag inte kommer fira den på riktigt förrän jag själv skaffat mig familj.

Jag känner en sorg som ingen annan kan förstå, jag har någonting inuti mig som äter mig sakta utåt.

Jag känner mig så tom inombords. Jag kan inte säga att jag mår bra längre..

Utan min mamma är jag en tom människa.

Ingen som är 17 år kan klara sig utan en mamma, man behöver en människa som finns där och säger till en vad som är rätt och fel, man behöver en människa som säger till en att man ska ta grönsaker på tallriken eller en människa som säger till en att nu är det dax att sova så du orkar upp till skolan imorgon.
Jag har inte den människan i mitt liv längre.
Jag lever självständigt, jag bor själv, måste själv inse vad som är rätt och fel.

Jag, Cassandra-Mahtab Johansson Bagheri har fått växa upp för snabbt, ta hand om mig själv redan som 15 år.
Jag, Cassandra-Mahtab Johansson Bagheri mår inte bra.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag kom hem nu och satte på en film, jag började tänka lite och började helt plötsligt tänka på kärlek och hur sårad jag har varit efter mina 2 förhållanden i mitt liv.

Men sen kom jag och tänka på ett tankesätt som gjorde att jag kom över dom båda 2 på nolltid. Båda har behandlat mig illa och varit otrogna, jag förtjänar en människa som vill ha mig, endast mig och ingen annan.

En människa kommer en dag när jag minst anar det och göra mitt liv så mycket mer värt att leva. En dag kommer jag vakna upp bredvid en människa jag älskar och tänka att jag skulle kunna göra det livet ut. Mitt liv kommer bli helt av att bara älska denna människan.

Likes

Comments

Jag vaknade vid elva idag och kände mig helt nere, allmänt deprimerad o redan då visste jag att denna dagen kommer inte att sluta bra. Men denna dåliga dagen håller iallafall på att lida mot sitt slut. Sitter just nu och kollar på Tv och ska snart börja dra mig utåt en stund och träffa min bästavän Jenny.
Ciao

Likes

Comments

Ni vet när man känner sig sådär otroligt ensam och ni känner att ingen är vid eran sida?

Det är typ så jag känner mig just nu och har känt mig i 2 månader.

Likes

Comments