View tracker

Hästar, pojkvän och långpromenad i solen ja de är en söndag helt i min smak måste jag säga! 🙈

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Måndag igen och jag är på väg till jobbet, inte speciellt taggad men men de är bara göra de! 😪

Likes

Comments

Haha ja bor man på landet går man kläder hur man vill 😉
Idag är de iaf lördag, tagit en långpromenad med vovven och ska nu försöka få i mig lite frukost, hungern är inte på topp! Efter de är planen att jag ska åka och rida och efter de vidare till Växjö, känns som en bra plan för en ledig lördag!

Likes

Comments

Är det inte ganska sjukt att det redan är sista September? Tiden har verkligen gått jättefort, kanske är för att de var varmt så länge så sommaren kändes längre men de känns ändå sjukt, som att man missat hösten och de fina löven som redan trillar ner licksom...

Nog snackat haha, tänkte blogga lite igen. Som ni sett på senare inlägg så jobbar jag och spenderar mycket tid bland de fyrbenta djuren - favoritplatsen även en hel del tid i Växjö. Trivs inte riktigt så bra som jag borde på jobbet, men de får vara så tills jag hittar ett annat jobb, vara arbetslös känns inte heller som ett bra alternativ!


Likes

Comments

Idag är dagen, dagen jag äntligen får börja jobba igen! Självklart varit lite skönt att vara ledig men också väldigt långtråkigt, inte så många andra som varit lediga ju då blir de lite segt! Men men, nu är det över i eftermiddag börjar nya jobbet ska bli både roligt och spännande, alltid roligt med något nytt att lära sig. Jobbar ju tyvärr inte så många dagar denna veckan, men men blir en lugn start!


Likes

Comments