Kvarg, hallon, blåbär och melon, behöver jag säg att de var grymt gott?😍

Likes

Comments

En rejäl och god frukost är en bra början på en bra dag!

Likes

Comments

Japp, en ledig måndag senare..Blev några timmar i stallet - alltid roligt, blev även en långpromenad med hunden tyvärr utan solsken men man kan ju inte få allt! 🙄 Annars har jag inte gjort överdrivet mycket, skönt att ta de lite lugnt ibland också!
Imorgon måste jag till tandläkaren, urk! Bitit sönder en tand och har ett hål, absolut inte mitt favoritställe blääää!

Likes

Comments

Bananpankakor med blåbär, kiwi och kvarg😍

Likes

Comments

Likes

Comments

2 ägg och keso med äpple och kanel fick bli dagen frukost!
Fått något ryck och tagit tag i mat och träning haha, får se hur länge de varar denna gången...Brukar ju gå lite sådär haha!

Likes

Comments

Rubriken beskriver mitt liv lite för stunden, jag vill så väldigt gärna flytta och jobba skaffa mig ett eget liv, flyttshoppa och inreda mitt egna lilla ställe. Men just nu känns det så svårt, söker 20094 jobb men folk svarar inte ens, de spelar ingen roll om de är intresserade eller ej, man får inte ens ett "tack för din ansökan men vi har valt någon annan" och de gör sökandet så fruktansvärt tråkigt..

Att man ska vara 25, ha pluggat i 10 år och ha 20 års erfarenhet är ju också väldigt intressant, för de känns som det är de folk vill ha.. Hur sjutton ska de fungera om inte vi unga får chansen? vi är ju på något vis ändå framtiden..

Nu har jag spytt ur mig så mycket skit på en blogg jag inte ens använder men tänker på att jag borde använda ganska ofta, haha helt osammanhängade..


Likes

Comments

Hästar, pojkvän och långpromenad i solen ja de är en söndag helt i min smak måste jag säga! 🙈

Likes

Comments