HERREGUD it var det läskigaste jag sett!! Hela filmen satt jag och skakade, hoppade, och skrek! Aldrig igen. I en scen blev det så illa att jag hoppade till och kastade upp popcornen jag höll på Hannah.. Tycker synd om de som satt bredvid och framför mig, det kan inte ha varit en rolig movie-experience för dem.
Hannahs pappa var så snäll att han skjutsade mig hem efter filmen (Hannah om du läser detta så tacka honom igen), och nu sitter jag i soffan med Leo, käkar lite keso, och kollar Counter Strike videos på youtube (?).

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter i omklädningsrummet på gymmet nu, ska strax gå in och träna. Idag blir det armar. Ska träna drygt en timme, sen åker jag hem - duschar, fixar mig lite grann, kanske käkar något, sen drar jag till stan för att se Stephen Kings brutalt läskiga film; Det! Jag avskyr verkligen clowner, undrar hur jag ska våga ta mig hem efteråt..

(Det blev lunch på sallads idag igen:) )

Likes

Comments

Träningen klar, körde ben och kunde bokstavligen inte gå efteråt. Vilken helt otrolig känsla det är, totalt svag i benen och man kan känna träningsvärken komma fram.
Efter träningen gick jag och handlade tortillabröd, Leo och jag försökte oss på att göra tacos idag igen och nu när vi faktiskt hade bröd gick det bra. Nu sitter vi bara framför tv'n (standard) och myser.

Likes

Comments

Lunchade på sallads and smoothies med Hannah och Adela idag, caesarsallad (kärlek). När vi ätit klart sa Hannah och jag hejdå till Adela och fortsatte vidare till Waynes Coffee för att möta upp några vänner och fortsätta med vårt UF-företag. En cinnamon ice latte och fyra halvt druckna glas vatten senare sitter vi och skriver på vår arbetsplan och snackar skit.

Nu börjar de regna också, älskar hösten och så men jag blir trött hela tiden och blir inte direkt sugen på att träna, vilket jag har tänkt göra efter skolan. Aja, nu ska jag fortsätta med UF.

Likes

Comments

Likes

Comments

Psykologi var dagens första lektion, följd av Shakespeare in love på engelskan, lunch på sallads and smoothies, och sist samhällskunskap. Nu sitter jag på stadsbiblioteket och väntar på en tjej som hjälper mig med matten då jag har prov vecka 41. Jag förstår ingenting som står i boken haha, och det finns inga förklaringar till de svåraste uppgifterna.., matte är inte direkt min starkaste sida.

Likes

Comments

Har varit hemma nu några timmar, runt 16 bestämde vi oss för att gå och handla till våra tacos, nu, 18.35, kommer vi på att vi köpte allt förutom tortillabröd. Bra jobbat! Nu har vi iallafall satt oss framför tv'n och ska äta samt kolla Harry Potter och Fenixordern - min favorit!

Likes

Comments

09.30 väcktes vi för att äta frukost. Rostade mackor, knäckebröd, digestivekex, kvarg och massor av pålägg fanns på bordet när vi väl tog oss upp. Somnade sen om igen efter frukosten, sov till 12. Nu däremot är vi i bilen påväg hem till Helsingborg, och Leo övningskör.
När vi kommer fram ska vi gå och handla kvällsmat, we're making tacos.

Likes

Comments

45 minuter sen kom Leo och jag in, vi var på stranden och fotade, kollade fåglar, samt debatterade om hur vida vi skulle bada eller inte. Det blev ett inte, vilket var väldigt synd för det är helt vindstilla och hyfsat varmt i luften, men vattnet kändes som is. Jag är inte riktigt så modig. Nu ligger vi i bäddsoffan som vi ska sova i inatt, dock håller jag på att somna nu. Har inte varit såhär trött på länge men Leos mormor har nyss börjat laga mat, och jag får hjälp med att föra över bilder från kameran till datorn så jag kan inte sova riktigt än (hur skönt det än hade varit).

Här kommer lite bilder från promenaden och stranden också.


Likes

Comments

Hejsan! Som du antagligen har listat ut heter jag Cassandra, och jag är ny här på nouw. Detta är mitt första inlägg och förhoppningsvis inte mitt sista. Anledningen till att jag har tänkt mig att börja med att blogga är för att på sistone har jag blivit otroligt inspirerad av att skriva och fota, och jag vill verkligen dela med mig av mina tankar och åsikter med andra.

Anyways, 09.23 började min dag då jag vaknade av att min pojkvän (Leo) snarkade. Självklart kunde jag inte somna om så jag gick till soffan och fortsatte kolla på min favoritserie - The Mindy Project. Tre timmar gick och Leo vaknade tillslut, vi duschade och gjorde oss i ordning för sen skulle vi ta bussen till Arild för att sova hos hans morföräldrar en natt. Nu har vi varit här i tre timmar och käkat lunch, sen stack Leo ut med sin morfar och övningskörde och jag och hans mormor är ute och går en promenad nu med hunden Myrra.

Likes

Comments