Hejsan alla!
Hoppas alla har haft en bra söndag (och helg). Idag gick jag upp 05.45 för att göra mig iordning till RM, sååå kul! Sedan så åkte vi in till Valhalla Göteborg, eftersom att de var där tävlingen var.
De var 56 lag från hela Sverige dvs väldigt många. Mitt lag tävlade i pool 5 äldre, alltså den sista innan finalen. De var 10 lag från varje pool som gick till final, OCH DE GJORDE VI!!! Så himla kul att komma till en final i en rikstävling. I finalen gick de också jättebra, men ingen palplats. Vi kom 10 av 56 lag i hela tävlingen, men vi fick högst poäng på trampett av ALLA lag (är jag ganska säker på, haha).
Sen när tävlingen var klar ungefär 14.00 åkte vi hem. Sen åkte jag och min kompis och tog hål i örat för de hade vi sagt att vi skulle göra, så då gjorde vi de haha!
Men min dag har varit jättebra, och jag hoppas eran också har varit de, (har inga bilder från idag). Vill också skriva att jag inte kommer blogga varje dag, om ni undrar varför jag inte gör de.
Hejdå, ha de bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Åre, de absolut bästa stället! De är alltid helt underbart att vara där uppe. Man kan vara där både på sommaren och vintern. På sommaren kan man bada, hänga i byn och göra lite allt möjligt. När de är vinter (snö) så finns de hur många pistar som helst! Verkligen ett tips om man vill åka skidor som passar alla, både duktiga och nybörjare. Bästa bästa stället<3

Likes

Comments