Header

Filed under: My Everyday

Nu när jag är mamma ledig så har jag väldigt mycket tid för att göra precis vad jag vill, få i ordning lillens saker, se till så att vi har allt hemma som behövs och helt enkelt försöka vara så redo som möjligt så att när bebis väl kommer så behöver vi inte tänka på massa saker som behöver göras runt omkring.

Så på dagens agenda står följande:

-
Vika undan all tvätt som fortfarande hänger så fint på tvättställningen

- Tvätta en omgång till

- Skriva shopping lista för vår stor handling imorgon (vår kyl och skafferi skriker av tomhet för tillfället)

-
Organisera några av lillens kläder som fortfarande ligger kvar i sin shopping påse (kan visa några av mina favorit plagg!)

-
Laga middag! Ikväll blir det lasagne, YUM!

Kvällens "aktivitet" blir att se på fotboll! Daniels kära Tottenham spelar mot Liverpool i någon cup så viktigt att vara med helt och supporta!

​Var ju tvungen att köpa dessa söta nappar så att bebis kan vara med och heja!​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Filed under: My Everyday

Vem hade trott att sömnen skulle bli tagen ifrån en månader innan bebis ens har kommit? Visst jag visste att det skulle bli obekvämt och att man då och då behövde gå upp mitt i natten för att kissa men jösses, jag är glad om jag för sova 4 timmar i rad vilket inte hänt sedan flera veckor tillbaka.

Mina sov rutiner för tillfället ser ut som så att vi båda går och lägger oss mellan 10-11pm och ligger och läser/pratar. Daniel somnar sen på en gång medans jag vrider och vänder mig för att försöka bli bekväm. Sen börjar det jobbiga...

Varje natt vaknar jag vid samma tid vid 3 tillfällen, 02.30, 05.00 och 07.30. Dessa tider vaknar jag alltid och måste upp och gå för att höfterna gör så ont och jag har en craving för antingen citron vatten eller äppeljuice.

Utöver dessa tider vaknar jag säkert 7-10gånger till för att vända mig om i sängen (vilket tar en evighet). Så för tillfället så är allt obekvämt och jag kan knappt vänta på att lilla plutten kommer ut!

Likes

Comments

Filed under: Series/books

Ooooh, när Daniel kom hem från jobbet så bänkade vi oss i soffan framför tv:N för det första avsnittet av säsong 7 av The Walking Dead!

Tror att många av oss har väntat på att säsongen äntligen ska dra igång och nu börjar det igen! Egentligen är jag inte ett super stort fan av serien men det är en av Daniels favoriter så har kikat på det med honom!

Förra säsongen slutade ju med världens cliffhanger och i detta avsnitt fick man se resultatet. Om jag ska vara helt ärlig så var det för grovt för mig för att titta på så satt med hög musik i öronen och tjuvkikade genom fingrarna. Såg avsnittet såklart men inte alla detaljer då det var för mycket. Men bra är det och det är en serie som man kan se på med sin pojk eller flickvän!

Likes

Comments

Att vara 8 månaders gravid har definitivt sina stunder. Har sedan 10 dagar tillbaka försökt att ta mig in till Westfield shoppingcenter som ligger endast 15 minuter från oss med central line och det var först idag som jag lyckades! Phjuu!

Så upp o hoppa imorse vid åtta när Daniel gick upp, äta frukost, klä på mig och fixa till mig lite. Gick till stationen, tack och lov endast 5 minuter från vår lägenhet och hoppade på underground. 15 minuter senare och jag är där och allt jag alltså behövde göra var att gå in till affären Boots och hämta min order och sen hoppa på tåget hem igen! Lite dumt att behöva åka och hämta det men så går det när gravid hjärnan är igång och klickar "collect" istället för "deliver". Tjoho!

Anyway,
i paketet låg en.... rumstermometer!! Här borta tycker man tydligen att det är otroligt viktigt att se exakt temperatur i rummet där bebis kommer sova så att den varken fryser eller blir för varm så ja. Kanske är så i Sverige också för den delen?

Termometern är iallafall lite finare och lite sötare än en vanlig en enligt mig och så visar den fina dimmade färger beroende på temperaturen!

Första bilden i dagsljus och andra bilden när det blivit lite mörkare ute och man ser att termometern skiftar i en orange färg vilket betyder att temperaturen är perfekt!

  • 4 Readers

Likes

Comments