Hey friends.

I dag var jeg på noget, der hedder uddannelsesmesse sammen med min skole. Det var i Hillerød, så vi skulle køre i bus i cirka en halv time for at komme derhen. Har skrevet nogle spørgsmål nederst, og jeg håber, at det kan give svar på nogle af de tanker, der måske kom op, da I læste overskriften. Hvis de ikke giver de svar, som I leder efter, kan I altid stille mig nogle spørgsmål i kommentaren.

Hvad vil jeg gerne være, når jeg er større? Jeg vil rigtig gerne være psykolog. Jeg har haft den plan rigtig lang tid, og jeg tror, at jeg bliver det (hvis jeg altså har et højt nok gennemsnit... man skal have et snit på 11). Når folk spørger mig, hvad jeg gerne vil være, siger jeg altid psykolog, og jeg har oplevet, at mange har spurgt ''Tror du, at du kan gennemføre det?'' Og jeg svarer altid ''Selvfølgelig!"

"Hvorfor vil du gerne være psykolog?" Jeg vil gerne være psykolog, da jeg har været igennem nogle rigtig hårde år, og jeg vil gerne hjælpe andre børn, som måske har de samme problemer som mig, eller nogle helt andre problemer. Da jeg selv gik til psykolog, fortalte jeg, at jeg også gerne ville være psykolog. Hun sagde, at det var en super god ide og hjalp mig faktisk med nogle øvelser. Hun sagde også, at jeg sikkert ville blive rigtig god, og at jeg skulle gå efter min drøm, for jeg ville helt klart nå den, hvis jeg bare blev ved og ved og ved. Men selvfølgelig er intet sikkert endnu - det kan jo være, at jeg ikke får et højt nok snit (håber jeg virkelig ikke, but you never know). Men husk: If you can dream it, you can do it!

Jeg håber, at I kunne lide mit indlæg, og at I vil følge med i fremtiden <3

Knus Cassandra!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments