Header

Nu är vi inne på andra veckan här på Fort Myers Beach, totalt bor vi här tre veckor. Vi bor precis vid stranden här på södra änden av Estero Island. Hittills har vi hunnit gå på restaurang på öns kärna, badat i havet, plockat snäckor, besökt Fort Myers center och Miromar Outlet. Någon dag ska vi ut på Sanibel Island och kolla snäckor, tydligen ska det vara en av världens bästa stränder att leta snäckor på! Stranden här i Fort Myers Beach levererar redan jättefina snäckor... Vi har ungefär 30 grader varje dag här, men det är inte alls lika hög luftfuktighet här som i Fort Lauderdale så jag kan vara ute mycket mer här! Vi blev inbjudna på middag hos våra grannar, två söta tanter från Orlando, vi pratade om kulturskillnader och såklart presidentvalet, det går inte riktigt att undvika... Så nu är vi inbjudna till dem när vi bor i Orlando, superroligt! Människor är så öppna här jämfört med Sverige. 

Ön är SÅ färgglad! Stilen på husen är likadana överallt här, det blir väldigt mysigt med alla färger.

Rummet är superfräscht, havsutsikt? Ja tack!

Vi har även hittat vår favoritrestaurang några minuter härifrån, allt är ekologiskt och allt görs från början och samma dag! Helt okej priser också.

På väg till outleten idag körde vi förbi en höstmarknad där de sålde pumpor i mängder och fina blommor. Man hade även möjlighet att åka hay ride bak på en traktor, vi får se om vi gör det eller inte haha...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments