​Äntligen hemma, mina dagar tar aldrig slut. Har försökt att plugga så gott det går idag och ska snart gå tillbaks till det. Fy man måste ju verkligen hata prov. Det positiva är utsikten från mitt fönster, det är inte alltid negativt att bo ute i skogen haha! Imorgon är det fredag, jag kan inte längta mer, vill få allting gjort. Någon mer än jag som längtar efter sommarlovet...?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej alla fina, det blir en dag hemma idag då jag inte mår så bra. Hade även en tid hos läkaren för att kolla upp mina problem och efter några prover så hoppas jag att allt blir bra till slut. Jag kan tro att det mesta kan bero på stress och utmattning. Så jag behöver lyckas återsamla mina energier även därför jag valde att stanna hemma idag. 

Planerna idag är att ta det lugnt och få så mycket plugg gjort som möjligt för på fredag blir det två prov. Under tiden har jag även satt på en film i bakgrunden. Colombiana, har hört talats om den massvis med gånger men aldrig tagit tag och se den. Den verkar bra än så länge. Nu: plugg. 

Ha de!

Likes

Comments

Hej alla fina, idag är jag slut. Jag bli så sur på mig själv. Mina blogginlägg känns helt negativa men om en vecka då är jag förhoppningsvis klar med det flesta på min lista. Kom hem vid 5 tiden idag och det var fullt på jobbet. Det var bilkö runt hela byggnaden. Jag försöker tappert kämpa mig igenom helgen och imorgon väntar ett tio timmars pass.

Har även köpt hem andra delen av Crossfire serien som jag börjat läsa, jag är helt trollbunden. Älskar böcker med sådan intensitet med kärlek. Man kan ju kalla mig en hopplös romantiker haha. Så resten av kvällen ska jag lyssna på musik av Dermot Kennedy samt läsa. Åh mys, härliga höst kvällar kan man ju säga. Vi får hoppas på en roligare helg nästa vecka.

Likes

Comments

Hej alla fina, sitter framför tv: med tofflor, mysdräkt och ska snart börja med plugget. Har mycket i skolan och vill bara kunna stryka bort grejer från listan. Imorgon börjar min jobb helg vilket ärligt känns sådär. De senaste dagarna har jag inte mått så bra men försöker hålla humöret uppe. Det bästa kanske kan vara att hålla sig distraherad men att göra de med jobb kanske inte är så bra. Jobbar på McDonalds, otroligt stressig miljö så jag vill ju helst hitta ett nytt jobb. Vi får se hur det blir efter skolan, mina planer är inte att stanna kvar i Växjö. Jag är sådan som vill utforska andra platser och där jag har större chans att uppnå mina drömmar. Stockholm är ändå drömstaden.


Likes

Comments

Hej alla fina, några dagar har gått sedan jag bloggade sist. Har på senaste vart väldigt stressad och trött samtidigt som jag haft mycket i skola och jobb. Så jag försöker helt enkelt kämpa mig fram varje dag som går. Dem senaste dagarna har jag passat min systers hund, sovit där. I lördags hade jag film kväll med en kompis och i söndags käkade jag middag med två andra kompisar. Riktigt mysigt och skönt att bara ta det lugnt lite.

Dagens planer: Plugga och försöka komma ikapp lite grejer som jag ligger efter i eftersom jag jobbar hela helgen. Har även bild på dagens outfit, känner mig snygg idag!'

Likes

Comments

Hej alla fina, äntligen fredag eller vad säger ni? Kvällen ska spenderas med en kompis och skräckfilm. Hade även spex foto idag och såklart blev jag ju klassens 99:a, wooho. Vårt koncept var dock väldigt tråkigt då vi bestämde allt imorse men men finns inget att göra nu. Dagen har ändå fortsatt på bra och mitt humör är på topp, jag känner mig glad! Att jag ska spendera min lördag på jobbet imorgon känns ju lite sådär men man måste ju tjäna pengar på något sätt, får hålla mig positiv!

Bjuder på en toa selfie idag, ha de gött!

Likes

Comments

Hej alla fina, tyvärr blev det inget blogg inlägg igår. Ber om ursäkt för det, dem senaste dagarna har gått så snabbt så jag hinner helt enkelt inte med. Har så mycket plugg att göra samt som jag vill kunna gymma och umgås med mina vänner. Jag är tydligen inte så bra på att prioritera..

Mina planer för ikväll är antagligen att lyssna på musik och rå plugga, vilket jag gör bäst ensam eller på espresso house. Maybe that should be a thing? Väldigt dyrt för plånboken dock haha! Har även sett mitt schema för nästa månad. Jag jobbar exakt varje helg.. jätte kul. Nu får jag ta tag i mitt liv och börja plugga, önska mig lycka till hörni.

Ha de gött så länge!

Likes

Comments

Hej alla fina, sitter på espresso house för tillfället, försöker plugga så gott det går. Hjärnan är som mos efter skolan. Råkade såklart försova mig imorse och är nära på att få CSN varning.. inte bra. Känner mig verkligen efter i skolan har så mycket att göra. Måste göra a to do list. Har lyckats stryka tre grejer idag vilket är ganska positivt.

Första studentfesten var även igår, jag är inte så sad about it som jag trodde. Alla trodde typ att jag hade vart där haha well. Att vara ett år yngre än alla har sina dagar. Tänk på studenten, hur ska jag klara mig. Jag måste ju verkligen ha en stor fest! Så mycket att se fram emot och så mycket att göra innan dess...

Likes

Comments

Hej alla fina, hur är läget? Själv är man helt död efter jobbet igår. Kom hem från skolan vid 12 tiden och somnade till halv 5 ungefär.. Toppen!
Kan även meddela att jag glömde dator laddare i skolan så det blir ett inlägg från mobilen. I hate those.

Ska spendera kvällen framför en bok som jag börjat läsa, bared to you skriven av Sylvia Day. En väldigt intressant bok fast otroligt lik 50 shades of Grey serien. Samma sorts kärlek och spänning tycker jag! Har inte kommit så långt än så vi får se om min uppfattning ändras.

But until next time ha de gött! :)

Likes

Comments

​Hej alla fina, gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men idag är det en ny dag och jobbet börjar vid fyra. Sitter och fortsätter mitt film maraton och ska snart börja fixa lunch och matlåda tills ikväll. Frågan är ju vad man ska laga för mat. Antagligen makaroner och köttbullar. Det är verkligen the go too food, ganska gott och snabbt att göra.  Känner verkligen att jag inte har någon energi kvar i kroppen. Vill ta ett bad , ligga i sängen hela dan med kina mat i handen. Finns ju verkligen inget bättre! 


Likes

Comments