Header

En sista lunch med tjejerna i Borran innan vi åkte hem och snart till tre olika världsdelar!
Ciiiiaaao. Haha min uppdatering gick ju åt helvvvv. Men har vart helt galet mycket både kult och inte kult grejer. Idag kommer Johanna hem och ska fixa det sista inför nyår med Mandy och @emmarichter. Är så taggad på nyår med mina fina tjejer! Hade en hur bra jul som helst också, men det visste jag ju, älskar ju julen och min fantastiska släkt.

Likes

Comments

Så såld på min nya stickade tröja. Har letat efter en i den perfekta beige färgen hela hösten och äntligen hittade jag en. Kunde inte låta bli, trots att jag bara har drygt en månad(!!!!!!????!!!!!!!) kvar i kalla Sverige.

Likes

Comments

Kvällens essentials. Oboy, nymålade naglar, pyjamas och tofflor. Bänkad i sängen framför tvn. Vemodigt hejdå till brorsan tidigare idag som var på besök i helgen. Fasen, jag är nog inte bra på att vara själv alltså. Jag älskar ju att umgås och ha sällskap. Och speciellt att skratta med mina nära och kära. Inte lika kul själv. Vi har iallafall skrattat denna helg och det gjorde mig glad! Tur att det bara är en månad till jul och att jag får träffa min fina familj igen. <3

Likes

Comments

Några från helgen. Kan inte riktigt fatta att om lite mer än en månad är jag Karlstadsbo i sådär 3 veckor innan jag blir HongKongbo. Idag bokade vi flyg och det känns helt plötsligt så real. Waaah är så taggad på att lämna min lilla etta (för att bo ännu mindre haha) och Borås nu!!!! I helgen kommer min kära bror så ska bli jättekul faktiskt behövs lite besök från la familia när man känner sig ensam.

Likes

Comments

Fick blombukett av mitt hjärta skrev två tentor och åkte hem i 4 dagar. Så otroligt skönt att komma hem och umgås med familjen och mina godingar. Tände ljus för mormor på allahelgona och myste med släkten. Fick ett par dagar med min älskling och hann träffa mina fina vänner! 10/10 för denna helg. Nu tillbaka i Borran (med allt för mycket snö) och nytt plugg. En liten sista spurt här innan jul och flytt!!!!! PEPP. Nu ska jag göra mitt bästa för att hänga i här på el bloggy

Likes

Comments

Don't let someone dim your light only because it's shining in their eyes

Likes

Comments

DRÖMMIG bagel från Swenströmskas här i Karlstad, där jag och Johanna fikade för första gången i onsdags. Lite vemodigt att åka tillbaks till Borås imorgon. Har haft så otroligt kul här hemma med många fina vänner och familj. Och såklart min Juliuz. Ändå tacksam för att jag får ha så mycket fina människor i mitt liv och göra så många roliga saker! Paintball, fotbollsträning, lagfest, hockey och mys är bara några få saker som hunnits med denna gång. SES SNART!

Likes

Comments

Tiger Of Sweden / By Malene Birger / Busnel / By Malene Birger / By Malene Birger / Stylein / Edblad / Dyrberg Kern / Dyrberg Kern / Dyrberg Kern / Filippa K / Dyrberg Kern

Om det inte vore för att jag endast spenderar halva vintern i Sverige hade jag förmodligen köpt på mig ett antal stickade tröjor redan och fortsatt på samlingen. Istället hade jag tänkt spara dom inköpen till HK. Kliar verkligen i shoppingfingrarna då det landar så mycket snyggt i butikerna nu! Tre favoriter är den stickade i vänstra hörnet, mini-väskan i lack från Filippa K och apbandet med marmor från Dyrberg Kern. 

Likes

Comments

Igår när vi lagade halloumiburgare och åt pannacotta till efterrätt. Det var DRÖM! En riktigt mysig fredag i Borås, inte allt för många såna kvar här när man tänker efter så gäller att ta vara på dom!

Likes

Comments

​Hur jag vill se ut i höst. Kapade byxor i raka modeller, trumpetärm, boxiga stickade tröjor (gärna i mossgröna kulörer). Päls, polo och mycket stilrena detaljer. Lager på lager, ton i ton och helst av allt en kamelfärgad kappa som pricken över i:t. Sjukt svårt att hitta den perfekta längden när man inte är superlång. Älskar Olivia Palermos outfit; helsvart kapade läderbyxor matchat med stickad tröja och en beige päls, precis så jag vill ha det!

Likes

Comments