Header

Halloj! Här var det längesen jag var inne. Och nu börjar det dåliga samvetet komma inför göteborgsvarvet och man börjar undra vad man har gett sig in på. Men men det är väl bara att springa och kriga på.

Under den senaste tiden har det tyvärr inte blivit så mycket löpning men några km finns det i benen i alla fall. Det har däremot blivit en hel del fotboll den senaste tiden:) Tyvärr har jag den senaste veckan haft en känning i vaden vilket gjorde att jag idag fick avstå fotbollsträningen och det blev istället ett cykelpass till träningen för att säga hej till tjejerna och köra lite fyss/rehab och därefter cykla 9 km hem igen. Det var även första cykelpass inför Hissingenrunt som är den 28/5 och då ska min 3 växlade damcykel med fin cykelkorg ta mig 5 mil. Nedför rullar den väldigt fint men uppför skulle det behövas fler växlar.

Ha det nu så bra och träna hårt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad glad man blir när man vaknar av att höra regn/snö mot rutan när man ska ut och åka skidlopp. Men trotts det dåliga vädret så fick jag ta på mig smilet och bara tutta och köra. Här om dagen sänkte jag mina ambitioner efter allt för lite träning och bestämt mig för att åka 5 km som är helt ok för att klara vgr-klassikern. Väl på plats i ett snöoväder med ändrad bana så att man åker 10 varv på platten, en inställning till att jag antagligen kommer i den nedre hälften så kände jag mig både nöjd, kall och glad när jag kom i mål på 36 minuter och I den övre hälften:) Det blir inte alltid som man tänkt sig :)

Likes

Comments

Klockande har inte hunnit slå 07:00 än men ändå sitter man i ishallen redo för dagens träning. Behöver lite extra istid för att göra klart proramet om jag nu ska tävla i mars:)

Det känns som gamla goda tiden där man varje onsdag började träningen 06:15.

Älskar denna sport!!!!

Likes

Comments

Idag har jag och Viktor åkt lite skidor och jag skulle verkligen behöva betydligt fler km i benen en vad jag har. Den 20/2 kommer jag att åka mitt livs första skidlopp på 21km, det kommer bli tufft!! Idag blev det i alla fall ca 6,5 km och förhoppningsvis blir det över milen imorgon.

Ha en härlig lördag!!!

Likes

Comments

Idag känner jag mig lite extra duktig. Är idag på jobbetslokaler i Stenungsund som ligger vägg i vägg med Nordic wellness. Jag hade med andra ond en bra anledning till att gå dit på lunchen och träna lite. Trotts träningsvärken från gårdagens fyspass som var spinning 30 min och "kortleksfys" 30 min, så blev det idag några km på löpbandet och magträning. Nu är fredagsträningen gjord och efter jobbet kan jag åka hem och njuta av kvällen:)

Ha en underbar fredag!!!

Likes

Comments

Nu när man försöker hålla sina nyårslöften så är det bra med ett gott tips.

Ta fram dina favorit grönsaker och gör en god dipp till. Det är ett perfekt nyttigt fredagsmys:) Jag har gurka, blomkål och morot med en guacemole. SUPERGOTT!!!!

Likes

Comments

Nu känns det i benen men det känns bra i själen att kommit igång ordentligt igen efter jul, nyår och förkylning.

Började veckan med ett sh'bam pass och därefter fotbollsträning och det var riktigt roligt att röra lite boll och träffa tjejerna igen. Det var ju längesen. I tisdags blev det ett bra spinning pass med några få tjejer från laget och nu har jag precis kommit hem efter lite träning på löpbandet. Jag fick äran att få se lite bra damfotboll samtidigt som jag var på gymmet. Det var en bra motivation att fortsätta då det kändes tungt i benen.

Nu ska jag njuta av middag med hjärtat:) kyckling, ris och grönsaker:)

Likes

Comments

Nu har jag äntligen börjat springa mot målet, 50 mil under 2016. Idag blev det ett ganska lungt pass eftersom jag varit förkyld och fortfarande inte är helt 100. Men det var skönt att springa 5 km på löpbandet samtidigt som jag kollade på när Kalla krigade i skidspåret. Nu är det 49,5 mil kvar så det är bara att springa på :)

Likes

Comments

Gott nytt år!!

Hoppas att ni haft ett bra 2015 och att ni firar in 2016 ordentligt. Det kommer jag göra tillsammans med mitt hjärta och våra vänner :)

Hur har ni det med nyårslöfte då? År 2016 har jag ett utmanande löfte för min del. Jag skall springa 50 mil under år 2016. Det kommer att bli tufft men jag skall se till att klara det. Så vad har du för löfte? Har du också något utmanande löfte? Hör av dig så kan vi tagga varandra. Alltid lättare om man för stöttning och är flera:). Ha nu en underbar kväll och natt :D

Likes

Comments

Godmorgon!!! Idag kommer det blir en lång dag och då är det extra viktigt med en bra frukost så att man orkar. För mig blev det en god shake från Herbalife. Nu är jag på väg till jobbet och därefter blir det en tur till ishallen i Lysekil för lite testbedömning och sedan får jag komma hem en kort stund innan det är dags att sova. Som sagt det kommer bli en lång dag och då är det perfekt att slänga med en god måltidsbar så att man inte blir utan mat och näring:)

Ha en underbar Fredag, det ska jag ha:D

Likes

Comments