Godmorgon, nu snart är det dags att gå upp på rummet efter en dag i solen. Set har varit både bra och blåsigt väser. Men fått en bränna som hjort att jag måste skymma mina bröst! 😂

På något sätt har jag solar och sedan har jag fått tre vita sträck på bröstet 😅😅 sen har även mitt halsband suttit fast och när jag flyttade på det var det såklart vitt...! Ska bli kul att hitta en bra outfit till den här brännan.

Man vet inte hur mycket jag kommer skriva på dagarna eftersom jag gör samma saker hela tiden. Ligger o solstolen och sen badar.

Men lägger upp så ofta jag gör något 💗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det dags att lägga sig, klockan är ju en timma bakåt därför blir man sjukt trött vid 11 tiden. Jag ska snart sova men tänkte ni kanske ville se lite från denna dag

Imorgon ska vi upp kl. 8.30 senast vi ska senast åta vid 9 eftersom sen ska jag ta en lång promenad längst stranden. Eftersom jag glömde mina jympaskor får jag gå i sanden barfota... Hehe!

Godnatt puss

Likes

Comments

Nu har vin precis kommit från till hotellet och resan gick jätte bra. Var en lugn start och landning.

Nu ska vi väll t det lit lugnt och sen käka en bit mat. Alla är jätte trötta efter resan. Det är ju inte så att man sover på den bästa ställningen på ett flygplan.

Dagens lunch/frulle blev en smarrig macka från Arlanda

Tog en mozzarella macka!

Den största delen av rean sov jag. Var så Hult trött sovit 2 timmar inatt eftersom jag packade och så. Sen blev jag såklart hungrig mitt i natten 😂.

Men vi hörs senare puuuusss❤️✈️

Likes

Comments

Nu äntligen är jag klar ned allt. Har packat, träffat William och städat & självklart jobbat 👊🏻


Är så sjukt trött nu, om 3 timmar ska jag upp och snabbt byta om, sen måste vi börja röra oss mot Arlanda. Flyget går cirkus 7-8. Tar även en stund att komma till flygplatsen. Men tänkte att jag lägger upp ett inlägg till 7 sen på kvällen.


Idag blev det en snabb middag, jag fick vispa ihop det fort eftersom att det är stressigt 🙂

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av bron, har två kvar, kanske ser klart resten på flyget 🤘🏻

Brorsan har laddat ner Alvin & gänget 4 till mig. Så den ska deg bli i morgon på flyget.


Men godnatt så hörs vi puss

Likes

Comments

Hur taggad tror du att jag är?
Nu sitter jag på bussen och är påväg mot jobbet. Tänkte jobba några timmar eftersom att William tog en spontanare till Finland. Så hans båt kommer i hamn ca 18.00 så då kan jag jobba lite innan jag träffar honom.

Är galet taggad på att åka i morgon. Ikväll när jag kommer hem ska jag packa & skrubba kroppen tänkte jag. Ett tips till er alla skrubba kroppen innan du åker till ett land där du kan sola och bada, färgen håller bättre. Men såklart måste du smörja in kroppen varje dag oxå. Lovar att de blir bättre.

Ska bli så skönt att komma bort från skolan i ett tag & inte tänka på skolan. Eftersom jag var i skolan i tisdags och jobbade ikapp de flesta ämnena, så känner jag mig lugn.


Puss så länge

Likes

Comments

Hej, nu sitter jag på bussen, påväg till jobbet
idag ska jag åka in och jobba till 16.00 sen ska jag träffa min pojkvän tror jag.

Men ÄNTLIGEN har den nya perioden av internet kommit. Har varit utan internet i ca 5 dagar, det är sjukt jobbigt.

Jag har inte jätte mycket att säga idag, mer än att jag är jätte trött och att jag kommer bli ännu tröttare sen 😀

Som vanligt blir det Alex & sigges pod

Likes

Comments

Nu äntligen har jag fått min glossybox!

Denna Box fick vi

Det var en helt okej box, men det har varit bättre.
Men den här boxen räddade min tisdag för att jag ska till skolan, & jag har en sak där i som får mig att bli glad. Hmm... Vad kan de vara?.. 😂

Men nu sitter jag på bussen till skolan och sk dit och plugga under dagen


Vi hörs senare puss

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen till min pojkvän. Har haft en toppen dag hos frisören och hemma.

Resultat av håret


Före

Efter

Visst blev det finare & framförallt fräschare.
Jag är super nöjd. Inte nog att jag gick till frissan och var duktig och städade. Jag fixade mina naglar. Köpte två naglar från (H&m -49kr st)Imorgon är det skolan som gäller, plugga plugga plugga. Vi hörs i morgon puss

Likes

Comments

Godmorgon

Snart ska jag börja röra mig mot bussen och åka mot Kungsholmen. Min frisör ligger precis vid vattnet där så tänkte ta en liten omväg för att ta en promenad vid vattnet, i det fina vädret. 

Idag händer det som absolut inte fick hända. Jag tänkte ju vara duktig och storstäda hela lägenheten, och szåklart gjorde jag det. Eftersom pappa inte skulle hinna det eftersom han jobbar hela tiden och även ska hinna packa inför resan. Så jag var lite gullig och fixade det. Men självklart hände något, Jo jag slog av en nagel. Hade ju fixat dom inför resan och nu har jag en nagel för lite. Men får kolla om de har någon  tid annars får jag köra på en lösnagel där i en vecka. När jag kommer hem ska jag fixa om alla mina naglar. 


Men nu måste jag springa till bussen, som alltid. 

Puss 

Likes

Comments

Idag blev det mall off skandinavia shopping 🤘🏻


Det blev tyvärr ingen kappa eftersom min storlek inte fanns, orkade inte åka till Täby och kolla, så struntade i det. Tar det när jag kommer gem från resan. Idag shoppade jag lite smått inför resan.

Klänningen från H&m - 199kr

Den är finare på än på bild.

Vanlig svårt kjol med liten dragkedja (bak) - 149kr

necessär från Jackie - 500kr (för 3st)

Sen köpte jag lite strumpor från hm oxå men kanske lite tråkigt att titta på. Men det var allt jag köpte. Skulle behöva köpa ett par till skor. Får se om jag hinner det, men hoppas på de, kanske ska jobba någon dag innan jag åker. Får se vad veckan har att erbjuda. Imorgon blir det städning och frissan. Sen måste jag plugga oxå.

Godnatt puss på er 💕

Likes

Comments