idag har vi varit hos mamma och Johnny. vi spelade kort och knäppte lite kort på hundarna :-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Började dagen med att ta det lungt , sen bestämde jag att jag ville gå ner på Birsta och kolla lager 157s nya bebis kollektion, väldigt fina åkpåsar och overaller 😁👌

mötte upp Sandra där ( 21 år tillsammans sjukt va tiden går fort )

sedan gick vi på Birsta city strosade runt på affärer och tog oss en fika :-) väldigt mysig dag som alltid i detta sällskap.

Christian plockade upp mig på Birsta så åkte vi och handla till middag , min favorit fläskfilé ris och sås 👌👌👌, sedan matkoma och serier ( syrror och gåsmamman) i sängen.

Nu är det godnatt och ladda batterierna för morgon dagen då Christian ska ha några kompisar här för att kolla på Timrå- Modo ( i detta fall hejja jag på Modo , våga vägra Timrå 😂).

tre av mina favorit ungar ❤

Likes

Comments

Har inte bara turen att ha mina pojkar, har även turen att ha en Maja mitt liv.

Mosters Maja, för dig och dina föräldrar kommer jag göra allt och lite till.

Jag älskar dig Maja, moster Maja.


Kolla bara hur vacker hon är , fina lilla prinsessa.

P,s Tess hälsa Robin att Maja vill ha en ponny , för det har hon berättat för mig..

Likes

Comments

.

Eddie som vart överlycklig den dagen vi berättade för han att han skulle bli storebror, han som inte ens en gång har blivit arg eller sur på sin lillebror , han som först ska prata med sin lillebror innan han ska prata med oss efter han har varit hos sin far. Helt enkelt världens bästa storebror. Han skulle gå genom eld och vatten för sin lillebror.

Och han Ä L S K A R att retas med Christian , med världens tindrande ögon, han blir så glad när dom två gör saker tillsammans utan mamman och lillebror, sedan så ska han så klart säga till mig " nananana du får inte följa med" eller liknade saker.

Han börjar bli så stor, han slår fan mig i varje tv-spel som finns och snart kan han mer engelska än mig.

Han kan tex höra ett skämt på engelska och komma och berätta det för oss efter att han har hört det , vi frågar alltid vad allt betyder och kan säger klockrent allt han har sagt på engelska på svenska , fattar inte att han har så lätt att lära sig.

Min stora kärlek vad jag är stolt över dig.


Troy han bara växer och växer . Vi ser framsteg nästan varje dag , han började sitta själv korta stunder när han var nästan fem månader nu sitter han längre och längre varje gång. Han har börja fått en tand som har jävlas med han ett bra tag nu.

Han som ÄLSKAR att se sin storebror , ger alltid världens leende så fort han ser eddie, så himla fint att se att dom har sånt fint band till varandra.

vi älskar att se dina framsteg våran duktiga älskade lilla bebis ( inte helt ok med att allt går så fort i utvecklingen dock...han var ju så himla liten nyss???)


Jag har världens bästa sambo, pojkar och självklart hund,

Som jag älskar er allihopa.


Likes

Comments

Idag har jag och barnen varit på Leos lekland med Linda och Dexter.
Grabbarna sprang överallt och lekte , vi åt lunch och sedan lekte pojkarna lite mera :-).
Eddie är trött men nöjd över dagen.

Troy fick hänga med mammorna men lika nöjd var han för det :-) .
massa surr och mycket som har hänt sedan vi senast träffades.

Tack för en trevlig förmiddag.

Efter Leos så gick jag och pojkarna på ica för att handla mat. Christian hämtade oss dör och vi fick äntligen fingrarna ur och pumpade däcken på vagnen.
sedan for vi mot Nilsson som hade varit snäll och frakat en barnmatstol åt troy ifrån Ullared som mamma/mormor köpt.

Väl hemma så skruvade jag ihop stolen och sedan lagade mat, efter maten hamna vi i matkoma hela bunten och bara tagit det lugnt.

bildbomb varning !

Likes

Comments

Nu har jag äntligen orkat fixa bloggen igen, den började krångla sedan gick det inte logga in mera.

Nu försöker jag igen, roligt att kolla tillbaka och minnas sedan :-).

idag har vi tagit vara på det fina höstvädret med att knäppa kort på barn och hundar ( Eddie saknas dock då han är hos sin pappa).

Trötta vackra barn ❤

mosters Maja ❤

tänk att du redan är 5 månader älskling ❤

Fidde ♡

Stella ❤

mina fina ❤

Likes

Comments

Idag började jag dagen med morgonmys med mina små pojkar ❤
Idag är även Troy 3 veckor , tre veckor sedan jag blev tvåbarns mamma , tre veckor sedan Christian blev pappa och Eddie blev storebror ( och det bästa är att han fortfarande är lika stolt över Sin lillebror ❤😍😍)

sedan har vi varit på bvc och kollar längd och vikt, 1 cm har han växt och 223 g har han gått upp på en vecka, helt klart godkänt och amningen kan fortsätta ❤🤘
dock har Troy fortfarande gulsot , så bvc kontaktade barnkliniken så dit ska vi imorgon klockan tio för prover, får se om han får sola eller om han ska ligga hemma vid fönstret och sola.

sedan har vi Eddie som har fått pollen allergi , så nu har han fått flytande allergi medicin  ( som han tyckte va jättegod) Ögondroppar som var super läskigt tyckte han men han vänjer sig nog snart och sist men inte minst fick han nässpray, att han inte kunde få slippa allergi emot pollen 😒

allergi pojken och bästa bilden 😂😂😂

Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig dag, Det är min pajas födelsedag ❤
Idag är det allså 5 år sedan jag blev mamma för första gången, känns som tiden bara springer man hinner inte riktigt med denna fart.

Min omtänksamma 5 åring , han som lämnar sitt lego byggande ( som är det bästa han vet) för lillebror har tappat nappen ,han som förmodligen kan mer engelska än mig snart 😮 helt enkelt min älskade stora duktiga snälla 5 åring ❤

alltid vid din och din brors sida ❤

Grattis älskade Ärtan Eddie ❤

Likes

Comments

Å t t a , Åtta dagar har gått sedan du kom med buller och bång , Åtta dagar sedan din storebror fråga mig "men kissa du dig mamma ??"

Åtta dagar fyllda med kärlek och lycka

Likes

Comments

I måndags natt satt jag och klockade värkar var ca 3 minuter mellan varje värk men dom avtog efter någon timma och jag somnade tillslut.

Vaknade av att Eddie ville ha en macka vid halv nio, och poff gick vattnet.
Ropa till Christian att antingen gick vattnet eller så hade jag kissat på mig ( han brukar vara väldigt seg att få upp på morgonen men inte denna gång😂)

Vi ringde in till förlossningen som bad oss komma in på koll, så vi åkte och lämnade Eddie och Stella till Johnny och for sedan till förlossningen .
Fick göra en CTG-kurva fick inga värkar alls så vi fick åka hem för att vänta på värkar.
Så fort vi lämnade sjukhuset så började värkarna komma lite då och då , åkte och åt lite mat och handlade på city gross där började dom komma tätare och tätare, ringde förlossningen och sedan ringde jag och berätta för mamma att vi var påväg upp igen  (12:39) fick sätta mig i ett rum och blev kollad var öppen 4 cm och tappen var utplånad.
klockan 14  så får vi ett förlossningsrum, och nu började jag få sjukt ont och var fortfarande öppen 4 cm så bad om EDA så barnmorskan ringde efter narkosläkaren.
Fullfart på lustgasen som inte hjälpte ett skit så den tog jag bort efter ett tag. Hann säga till Christian att jag hatade han 😂😂 och bad sköterskan om en spy påse som jag slängde bort så fort jag fick den 😛
hux flux känner jag hur det trycker neråt och sköterskan hämtar barnmorskan, mycket riktigt 10 cm öppen och 3 krysst värkar senare så var han ute då var klockan 14:20 så någon EDA fick jag inte denna gång heller.
Snabb och intensiv förlossning som varken jag eller Christian hann med känns det som.
Fick höra återigen att jag är gjord för att föda barn 😎🤘

Kände mig hur pigg som helst och hade inte ett dugg ont , sprack inte och inte något bristning fick jag heller.

en drömförlossning helt enkelt ❤

Han vägde 3146 gram och var 50 cm av ren kärlek.

Någon timme senare så fick en stolt storebror komma och hälsa på, vilken lycka i hans ögon när han satt med Troy i knät.

En natt på hotellet innan besiktning av Lilleman som gick toppen och vi fick åka och hämta Eddie och Stella och börja våran familj med en extra familj medlem, ingen kan vara lyckligare än oss ❤

Hemgångs kläderna på ❤

Likes

Comments