View tracker
Postad i: Julkalender 2016

I dagens lucka hittar vi ett presentkort på iDiwa.se på 200kr. De har allt möjligt fint ni kan shoppa loss på, bland annat fina posters och mobilskal. So hos good is this?

Allt ni behöver göra för att delta är:
- kommentera med er mejladress.


I samarbete med
iDiwa.se.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
Postad i: Julkalender 2016

Bakom lucka 4 hittar vi ett presentkort på StickerApp.se på 300kr. Där man kan designa sina egna klistermärken. Hur roligt och praktiskt är inte det? Rolig grej om man ska ha bröllop eller så, tänk att trycka era egna klistermärken!

Allt ni behöver göra för att delta är att:
- kommentera med er mejladress.

I samarbete med stickerapp.se.

Likes

Comments

View tracker
Postad i: Julkalender 2016

I lucka 3 hittar ni 3 st iPhone 6 eller 7 skal från Macscal. Idag blir det alltså TRE vinnare! Hur awesome? Dom har massor med fint.

Allt ni behöver göra för att vara med är:
- kommentera med er mejladress.

I samarbete med Macscal.

Likes

Comments

Postad i: Inspiration

Fredagstips!!! Har ni hört mycket om iDiwa.se? Toppen hemsida som erbjuder massor med fint. Älskar deras mobilskal. (Har blivit min nya grej att shoppa mobilskal.)

Tycker det är värt en titt. Perfekt såhär i juletider, eller hur? Såg att de även har fått in super fina posters, vilket också är lite av min nya grej.

I samarbete med iDiwa.se

Likes

Comments

Postad i: Julkalender 2016

I lucka 2 hittar vi ett presentkort på Mizzy.se på 300kr. Hur grymt? Perfekt för dig som är ute efter nytt löshår eller bara vill shoppa nya hårprodukter! (Bästa som finns)

Allt du behöver göra är att:
- Kommentera med din mejladress.


I samarbete med Mizzy.se .

Likes

Comments

Postad i: Julkalender 2016

NU är äntligen dagen med stort D kommen. Första luckan på min julkalender är här.

I lucka 1 mina kära vänner kan ni vinna ett presentkort från Caseapp på 300kr. Hur grymt? All ni behöver göra är:
- kommentera med din email adress.

Good luck you guys!


Tävlingen avslutas om 3 dagar.

I samarbete med caseapp.

Likes

Comments

Postad i: Nytt, Vardag

Tombox - har ni hört talas om det? Dom skickar hem en box med blandade mensskydd och överraskningar varje månad, FANTASTISK uppfinning, vad är bättre att unna sig? Perfekt i pms tider att även få lite surprises. (När jag bodde i Australien tvingade jag mina killkompisar att köpa presenter och baka varje gång jag hade mens, bra deal det med)Jag är helt såld och tycker det är något som varje tjej borde unna sig. So go crazy girls. Använder ni rabattkoden DEC20 får ni även första boxen för 119kr istället för 149kr.


I samarbete med Tombox.se

Likes

Comments

Postad i: Inspiration, Nytt

HUR mycket älskar vi inte min nya sminkväskan ifrån Nunucodesign? Älskar ju marmor och denna fantastiska sak är inte ett undantag. Hur mycket bättre känns det inte att ha en fancy sminkväska? Allt känns så mycket finare. Och hela processen att göra sig i ordning blir mycket roligare.

Glöm inte att följa deras instagram HÄR.

I samarbete med Nunucodesign.

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Foods

Som den lilla känsliga, allergiska människa man är, så är det fantastiskt hur mycket alternativ det finns nu för tiden. Detta är en av min personliga favorit. Oatly är något av de bästa som hänt mig.

Har ni smakat deras nya drycker? De är amazeballs. Älskar allt med dem och även hur fräscha de är, så man känner sig så bra när man dricker dem. Detta är några av mina favoriter.


I samarbete med Oatly.

Likes

Comments

Postad i: Inspiration, Nytt

HUR fantastiskt är inte mitt nya set ifrån Mymuse? Jag vill aldrig någonsin bära några andra underkläder igen. De är såå himla fina och bekväma. ÄLSKAR att ha underkläder som man känner sig bekväm i.

Missa inte deras Black Friday weekend, då de har mellan 30-60% rabatt. Helt grymma deals. PS, perfekt present till era flickvänner grabbar.

I samarbete med Mymuse.

Likes

Comments