Postad i: Vardag

Förstor skjorta och knähöga strumpor är en fantastisk kombination en söndag. Hur är er söndag?

Igår kom Victor hit (sov halva dagen då han jobbar natt), sen hade vi sänghäng framför Game of thrones hela dagen. Tycker det är rätt jobbigt när man helt plötsligt inte kan ses som nu när han jobbar natt. Tänk om någon bara kunde ge oss en lägenhet, vad enkelt det skulle vara.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Helg frukost må vara en av de bästa sakerna jag vet. Avokado-macka slår väl all tänkbart.

Vaknade tidigt i morse, super taggad på utegym och klädde på mig, insåg sedan att det ösregnade ute, så gav upp min tanke, tränade lite hemma och gjorde sedan god frukost med mamma.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Vilken vecka! Första veckan tillbaka på jobbet efter semestern är nu avklarad. Känns ändå fint att komma tillbaka till rutiner.

Har även passat på att sparka igång träningen och hunnit med två pass på utegymmet (as kul!!) och en hel del pw:s' underbart!

Hur är det med er babes?

Likes

Comments

Postad i: Inspiration

Det bästa med semester? Att man får planera sina dagar precis hur man vill. Idag har jag spenderat hela dagen i soffan framför pll, med en kaffe i handen och drömt om mitt kommande boende. Har inrett hela in my mind. Längtar så efter att få inreda mitt hem.

Likes

Comments

Postad i: Outfits

Hittade den här kjolen i mina gömmor här om dagen. Älskar när man hittar plagg som man glömt bort. Fördelen med en stor garderob.

Hur är läget med er babes? Jag har spenderat stor del av min semester i Linköping hos min man. Sista veckan nu innan jag är tillbaka på jobbet igen. Hoppas på lite sol.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Igår följde jag med min bästavän till Stockholm då hon hade pappersarbete att utreda och jag kände att jag behövde andas lite Stockholms luft och få bära lite shopping påsar.

Vi hann med en hel del shopping (tänka sig att hon blev mer loco än mig), en vinlunch (min kropp grät för att jag ej kan äta pasta) och en jäkla massor med dåliga skämt.

Likes

Comments

Postad i: Outfits

Här har vi en outfit i från förra veckan när jag var i väg. Gillar casual-looks på sommaren.

Hur är er sommar babes?

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Bus-familjen.

Haha. Fotobombade.

När ens 12åtiga systerdotter plötsligt kan bära en på ryggen.

Vilken dag vi haft vid vattnet. Jätte mysigt. Jag har i vanlig ordning bränt mina axlar efter 5 timmar i solen. Badtemperaturen är väl fortfarande inte överdrivet, men går ann.

Blev nyss väckt till färdig middag efter att ha somnat på soffan, min specialité.

Hur har eran dag varit?

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Så mycket som har hänt sen jag senast delade något med er här. Livet sprang helt enkelt bara iväg.

Två utomlands resor, en massvis med födelsedagar, en helg i bilen och en kär Caroline. (Förjävla läskigt)

Nu påbörjar jag mina 4 veckors semester, för första gången sen jag var 14 år, så äntligen ska jag ha tid att komma ikapp med livet och då även bloggen. Hoppas ni är lika taggade som mig på att få höra allt.

Likes

Comments

Postad i: Nytt

Två fantastiska glossyboxar och en underbar ros ifrån my man.

Hur vardagslyxigt känns inte glossybox förresten? En massor med underbara produkter man kanske i vanliga fall inte skulle unna sig.

Likes

Comments