Postad i: Vardag

Hur mysiga är inte dessa bilder som knäpptes på mig i helgen?

Visste ni förresten att jag dricker runt 5 koppar te varje dag? OCH kaffe. Hur har er dag varit babes? Min har varit fin, har jobbat, varit ute och sprungit och hunnit med soffmys. Nu ska jag se på ett avsnitt Hart of Dixie innan det är sovdags. Börjar 06.30 imorgon, så mysig tid, haha.

Likes

Comments

Postad i: Outfits

Måndags outfit.

GLAD MÅNDAG mina kära!! Hur mår ni? Jag mår fint. Haft en fin dag på jobbet (har ni ens koll på vad jag gör om dagarna nu?? Jobbar ju som förskolelärare!! (Aka dagisfröken)).

Min eftermiddag har spenderats vist, haft min blonda halva på besök och får även dela med mig av min säng till henne ikväll. Fick hem månadens glossybox idag, är ni sugna på att se den?

Btw, missa inte min instagram - Carolinefrang, nådde 6k där idag.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Elin kom till mig i onsdags och vi gjorde det enda rätta - vardagslyx. Hur mysigt är inte det? Man borde unna sig sånt här oftare. En mys stund med sin bästavän.

Likes

Comments

Postad i: Outfits

Här har vi gårdagens outfit. Vad tycker ni? Älskar dessa skor och jackan ihop.

Btw. Jag har ÄNTLIGEN (!!!!) köpt ny bil. Slog till i lördagskväll och just nu så svävar jag på moln. Efter mer än två månader utan så är frihetskänslan det härligaste någonsin.

Likes

Comments

Postad i: Foods

Det ända som är bättre än hotellfrukost är våra brakfrukostar hemma hos mamma på helgerna. Älskar färskpressad juice, hälso-shots och bananpannkakor. Rena lyxen. Mamma och jag är ett bra frukost team.

Likes

Comments

Postad i: Outfits

En liten outfit för några dagar sen. Do you like it?

Hur är det med er babes? Jag jobbar på i fullfart, trivs rätt bra med detta måndag-fredags jobb än så länge, första i mitt liv. Men har nu börjat komma ikapp vardagen. Känns riktigt bra.


PS. Glöm inte att tänka på er själva älsklingar. Prioritera alltid er själva, för ingen annan gör det.

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Foods

Sparkar igång min söndag med att göra brunch åt min familj. Bananpannkakor och hälsoshots stod i fokus, det var mycket uppskattat. Nu står städning och fotografering på schemat. Perfekt söndag om jag får säga det själv. Hoppas det är bra med er babes.

Vi hörs senare ikväll.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

HEJ ÄLSKLINGAR!!!

Förlåt för denna sjuka frånvaro, men jag har haft mycket, både i livet och i tankarna, but I'm slowly getting back! HUR fantastisk är inte denna outfit? Jag har köpt dräkten från h&m och tofflorna var en julklapp från mammis.

Förlåt för dörjningen av julkalendern och allt. Men det kommer!

Vinnare av lucka 1 var Mathilda, grattis!
Ni får snart resten av vinnarna och en försenad tävling.

Likes

Comments