Postad i: Nytt

Två fantastiska glossyboxar och en underbar ros ifrån my man.

Hur vardagslyxigt känns inte glossybox förresten? En massor med underbara produkter man kanske i vanliga fall inte skulle unna sig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Resor

Vilket land.

Hade för en gångs skull - INGA förväntningar, men wow vad överraskad jag blev. Vilken underbar stad. Skulle rekommendera er alla en weekend i Budapest. Vi vandrade genom hela staden, förbi de flesta sevärdheterna och så prickade vi även av en del sjuka historier.

Jag glömde min souvenir shopping på planet (puts väck), vi var försenade till boardingen på vägen hem, trafiken är sjukt hetsig men INGEN har bucklor på bilen trots att man kör 120 på en 50 väg och sist men inte minst - uppskatta vilken sjukt bra engelska vi lär oss i Sverige.

(Gissa vem som skrapade sin scratch map de första hon gjorde när hon kom hem)

PS. Vem är han förresten?

Likes

Comments

Postad i: Resor

Kära bloggen. Förlåt mig, jag har syndat. Har nu åkt till Budapest med honom som jag känt i två veckor. MEN det är okej. Ni vet när man har ett sånt där ögonblick när man känner att man inte ångrar någonting? Så är det nu.

Idag ska vi ut på äventyr. Livet är bra jävla värdefullt ibland.

Likes

Comments

Postad i: Foods

Sparkade igång min söndag med en promenad med min mamma och bjöd sedan in mina favorit systrar på afternoon tea och bad. Så himla mysigt att äta en massor med gott, lyssna på musik o h catcha up, Fia har ju varit och säsonger och är bara hemma några dagar.

Så värdefull söndag.

Likes

Comments

Postad i: Outfits

// Tröja - Lager 157 // Byxor - Monki // Strumpbyxor - Primark //

Hur är läget med er babes? Jag har en fin lördag. Varit ute på långpromenad i skogen med min pappa och lagat god lunch och tänkte nu bränna in till stan en sväng. Vad har ni för er?

Likes

Comments

Postad i: Foods

Fredagen i ära så bestämde jag mig för att för första gången testa att göra hemmagjorda munkar. Och WOW. Är fortfarande i chock över hur enkelt det var och hur bra de blev. SÅÅÅ goda. Även glutenfria och ekologiska såklart.

Är ni nyfikna på recept?

Likes

Comments

Postad i: Foods

Denna kväll har jag gjort en "slängihopgryta" av kikärtor, spenat, krossade tomater, lök, vitlök och palsternacka + diverse kryddor och en klick keso. Sååå himla gott. Älskar enkla och goda middagar som dessa.

Och jag älskar vegetariskt. Väljer det säkert 70% av tiden. Tror att fler skulle föra det, men att det är bristande kunskap. Åtminstone i den äldre generationen. Äter ni mycket vegetariskt?

Likes

Comments

Postad i: Outfits, Vardag

Onsdagar är min tidiga dag i veckan, så passade på att yoga lite när jag kom hem, följt med lite garderobsrensning. Har sååå svårt att ge upp gamla plagg som jag aldrig använder. Hur för ni för att övertala hjärnan att ni inte behöver klänningen ni inte använt på över ett år?

Ge mig alla era tips babes!!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Glöm inte att följa min Instagram @carolinefrang kära vänner, hoppas vi ses där också.

Likes

Comments

Postad i: Outfits

Hur underbara är inte mina nya byxor babes?

Och glad måndag förresten. Hur är läget med er? Här är det bara fint, är så peppig på livet, så härligt. Är dock halvt förkyld hela tiden, men nu går vi mot ljusare tider.

Ge mig lite tips babes, vad vill ni se mer av i bloggen?

Likes

Comments