Postad i: Outfits

// Jacka - Shein.com // Tröja - Lager157 // Jeans - H&M // Skor - Nelly.com // Väska - Forever New // Skal - iDealofsweden // Klocka - arton95.se //

Såhär ser jag ut idag kära vänner, i min nya favorit tröja. Är ledig idag och har haft tusen saker att ta hand om här hemma. Fotat, städat och ska måla mina bord innan det är dags att ta kväll. Mitt rum är under stenhård renovering, så roligt, rörigt och dyrt.

Hur är det med er babes?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Nytt, Inspiration

Hur fin är inte min nya light box och mitt fantastiska Voluspa ljus ifrån Bluebox.se? Sitter och tittar på de hela tiden. Fantastiskt hur materiella saker kan göra en så lycklig. De passar så fint in i mitt rum, right?


I samarbete med Bluebox.se

Likes

Comments

Postad i: Nytt

God förmiddag älsklingar!! HUR snygg är denna Queen mössa ifrån JFR? Ni hittar den HÄR. Trivs såå bra i Beanie av någon anledning.

Vad har ni för er idag babes? Jag har fått hem två kabeltrummor av min pappa som jag ska förvandla till bord, så jag har börjat att måla det ena. Kommer att bli såå fint så! Längtar efter att få visa er resultatet!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

​Just nu när jag är sjuk och enbart jobbar hemifrån SÅ älskar jag att spendera mina mornar såhär. ÄLSKAR att jag kan arbeta i pyjamasen. Vet ni förresten? Jag har ju en gigantisk säng för er som inte vet det, har 4m säng på golvet, men har nu tröttnat (!!!), trodde aldrig jag skulle det.

Så om ni har tips på vart man kan köpa skapligt billiga men snygga sänggavlar så tar jag glatt emot tipsen,  jag vill ha en riktig säng!! Can't wait for that.

Likes

Comments

Postad i: Inspiration

// 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE //

//1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE //

Är i vanlig ordning ute efter den perfekta kappan inför vintern, då kappor är mitt absoluta favorit plagg. Nummer två på bild nummer är är en solklar vinnare, perfekt i alla lägen. Vad är ni ute efter när ni letar kappar? Jag vill gärna att de ska vara lite större, classy men ändå lite häftiga.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

​Hur fint är det inte med rosor inne? Dessa har jag fått av en fin själ. Älskar all typ av uppskattning såhär. 

Hur är det med er idag babes? Jag ligger fortfarande i feber! Hur är det möjligt undrar man? Ska tillbaka till vårdcentralen imorgon, känns sådär, men hoppas att de har något bättre att komma med denna gång. Förutom det försöker jag mest att söka jobb, jätte svårt att hitta något bra i närheten här! 

Likes

Comments

Postad i: Vardag

​I onsdags passade även jag och min Elin på att käka en lunch på stan när vi ändå var där, åt en fantastisk Ceasar sallad och hon körde på en Chevre och valnötssallad. Båda var toppen nöjda. Detta var precis innan håret rök.

Vad har ni haft för er idag babes? Jag har åter igen gått igenom mejlen (hur är det möjligt att hamna efter på några dagar!?) och annars har jag mest försökt att rensa igenom garderoben.. Inser hur sjukligt mycket kläder jag har! Men mår fortfarande halvskapligt.. Har fortfarande pendlande feber!!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Ångesten innan det var min dags.

Spretiga håret innan.

Världens mest nervösa tjej.

Efteråt. Blev kortare lugg och två tapper.

För att verkligen få en riktig makeover igår så begav vi oss även för en hårklippning hos Jenny på Carolines hårfix i Söderköping. Ni förstår inte min ångest. Jag AVSKYR att klippa mitt hår, då det är halva min identitet. Och efter mycket övertalande och daltande så åkte 15 (!!!) cm av barret av. Vilket var väldigt välbehövligt då det var slitet och trasigt. MEN här står jag med några få hårstrån kvar på huvudet (känns det som.)

Men är VÄLDIGT nöjd och det var ett moget beslut av mig att gå med på att klippa av håret efter alla dessa år, haha! Ska visa bättre bilder på håret när det är fixat, Elin får hjälpa mig att knäppa några bilder när hon kommer hit, haha.


Likes

Comments

Postad i: Outfits

​// Jacka - Cubus // Tröja - Boohoo.com // Byxor - H&M // Skor - Forever New // Väska - Scorett // Klocka - arton95.se//

Såhär går jag omkring i kylan idag. Hur höstigt har det inte blivit i Sverige på senaste? Och jag som knappt klarar av kylan. Har i allafall haft en produktiv dag (och jag som bara skulle vara hemma och rensa kläder!?). Men imorgon blir det nog viloläge hela dagen. 

Nu ska jag bege mig ner till Söderköping en snabbis för att klippa mig! (ahhhh, när klippte en frisör mitt hår senast!?) MEN, det blir nog bra tillslut, det är ett såå stort ångest moment för mig att klippa håret, men esh.. Vad gör det om hundra år!?Likes

Comments