Hur beskriver man en sådan kväll? Jag vet inte riktigt, men det var hur kul som helst! Personalen: - Det här måste vara den stökigsate balen genom tiderna! Haha - vi satte ribban! =)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En resa som denna går ej att beskriva med ord, eller kanske.. SUPEREXTAS fast bättre! =D Tack alla goa Gubbar och Brudar!

Likes

Comments

Inatt bär det äntligen av till Bulgarien. Jippi! Sedvana när jag skall flyga är dock att kroppen ballar ur natten innan, vaknade idag - allt gick bra - tills jag skulle dra till skolan..... Yeak! Dags att äta en ny frukost? Skolkar morgonnen nu i alla fall =) (och missar religionsprovet!!) Idag är det tusen saker som skall göras innan vi skall samlas hos Habbe - har ju inte hunnit packa ännu! Men det löser sig. Min älskilngspys kom hem igår, efter att ha spenderat helgen i London och sett Rise Against, AVUNDSJUK! Jag fick i alla fall en assnygg t-shirt emd bandloggan, jammi! Och lite annat smått och gott -hemlis! Haha. Hade bra Sverige och ses om en vecka igen! =9 Pusss&Kramskumbanan

Likes

Comments

I fredags var det dags för den första studentfesten - med tema "Pimps and Hoes". Totte, Emma och jag tog temat på största allvar och resultatet blev bara det bästa. En neger pimp och de två snyggaset hororna på partyt! -"Du är klart den snyggaste horan på den här festen!" Komplimang? =) Lördagen var det att gå upp tidigt för att åka till Vara och pröva klänningen - oh gud vad fin den är! =) Fick massa fina presenter också. Haha. Sen blev det nästintill en heldag med Marcus - jättekul! Massa skitsnack och grillning. Mums. Idag - massa plugg! (eller inte.) Haha. Byebye

Likes

Comments

Jopp, då har pollen allergin kommit tillbaka igen, ett kärt återbesök! =) Eller inte? Det bästa med att faktiskt vara allergisk är att man får ett par dagar exrta ledigt. Tidigt i morses var jag på besök hos tandläkaren och gick därifrån med ett stort leende. Till och början med fick jag sitta och vänta på en otroligt oskön bänk, och läsa gårdagens AT - väldigt intressant. 15 min senare än uppsatt yid fick jag morrandes komm in. Gjorde nya avtryck för den nya bettskenan =) Hur läskigt som helst, då man tror att dom kommer rycka ut varenda tand i käften. När jag skulle gå fårgade tandhyginisen - ville du ha någon speciell färg på bettskenan? ÖÖh, trodde att bara barnen fick sådant! MEN OK DÅ! =) Den blir rosa med glitter i! Haha. I måndas var jag med om det fräckaste någonsin - Chalmers valborgsfest! När vi kommer dit är det som ett stort tivoli/univereum fast med fest. Men kunde hoppa hoppborg innonhus, bada pool, spela beachvolley, och mycker mycket mer. Vi Valde dock att s på konsert - med Backyard Babeis. Längst fram - svettigt, knökat och regnit? (Alex hälde ut typ 5 vattenglas över mig) Men gud vilket röj det var! Bästa konserten ever! =) Kolla in bilder på: http://www.rockfoto.nu/band/Backyard_Babies I morgon är det dags för vår första studentfest - med temat "Pimps and Hoes" Kanske lite fantasilöst, men det får gå. Som Chrille sa - Du får väl klä ut dig till flugsvamp istället, eller kykling? Ja, varför inte! Ne imorgon blir det sn sväng till Borås fö atyt se om det finns några rikigt horiga kläder som passar till festen! Over and Out!

Likes

Comments

Om ca 5 min kommer bilen som tar oss till GBG =) SHIIIT VAD KUL DET KOMMER BLI IKVÄLLL! HAHA.

Likes

Comments

UUUsch, för att träna! Otroligt överskattat =) Men gud vad jag älskar mina lediga fredagar. Allt är bara så lugnt och skönt! Och man har tid att fixa massor med grejer - typ storstäda rummet, hälsa på farmor och tilloch med lite plugg. Helt otroligt! + att jag har tränat! Ikväll blir det kalas hos faster, jeeeeej.. Sen kanske en titt hos boysen! =) Imorgon blir det till att träffa moster, som kommit från helsingborg. Och hon har med sig goda saaker ifrån Denmark till mig =) Jippi! Askalas. Sönda - PLUGGPLUGGPLUGG! Måndag! CHALMERS - och cortegen! Shiit vad kul! 3000 studenter + carro =) Nordens största fest ryktas det =) AAAh. Typ 2 veckor kvar nu, till det bär av till Bullen. Och innan dess ska 5 prov vara klara!! Ajajaj. =) But I still digg my life!

Likes

Comments

Glada känslor idag. Dagen började med en tripp till Asås för att hämta ut passen på polisstationen. Och om jag förutspådde var kortet en katastrof. Jag var väl inte riktigt lik en köttbulle, men var desto likare ett spöke. Hur kul som helst. Kul att behöva dras med detta till 2012! Lite Spöket Laban goes Carro, eller snarare Spöket Casper. Han är lite coolare =) Kortaste turen ever till Asås - hemma väntade plugg. MATTE! Och seriöst också. Chrille kom, Emma kom, konsentrationen gick. Det hela slutade i blodkrig. Små barn har ju svårt att fatta att man kan skära sig på vassa saker, och jag hade glömt att gömma saxen. Det slutade med att Emma åkte hem med ett halv finger. Haha. Klant?! Jag och Totte, Douglas - italiano - , Habbe, och Kärne drog för att kolla på fotboll i Annelund. På vägen dit slaravde Douglas bort halsduken och insiterade på att låna bilkudden, och tryckte ner den i kavajen. - Såg ju nästan lite biffig ut där ett tag. Hihi. Ute visade det sig vara ISKALLT! Jag och Totte ägnade 30 min åt att jaga solen, i pausen insåg vi att det var varmare i bilen och tog därmed ett strög genom LILLA Ljung. Helt sjukt litet - Var är tröggatan? (Någon som vet?). När matchen började igen tyckte Totte att det var dags att dra till sig lite uppmärksamhet, och parkerade på pensionärsparkeringen - 3 meter ifrån planen. Haha. Varmt var det i alla fall =) Och Roligt! OOja - Jag diggar mitt liv!

Likes

Comments

Kallt som satan idag igen, men va faan - jag trotsade och körde på shortsen i alla fall.. med lite fusk. Blir ju hur jobbigt som helst om man ska ställa om sig hela tiden. Sommar, vinter, sommar, vinter, Sommar! =) Är fortfarande hur glad som helst för berömmet jag fick igår. Är ju typ den "tursammaste" personen i världen som har så många vänner som är så himla roliga, och bra. =) Imorgon ska jag och Totte hämta ut våra pass till bulgarien. Lite orolig för jag såg ut som en sur köttbulle på kortet. Fotokurser till passfototagar-poliser borde vara ett måset! Engelska, engelska, engelska är det som gäller idag, pretty boring ha? Men men.. Och ÄRLIG TALAT - Sista lektionen idag. Kemi. En kille i klassen brottar ner läraren på golvet. Läraren - "Haha. Du är den första som klarat detta på egen hand!" Hallå? - Helstört. jappjappjapp.

Likes

Comments

Blev otroligt rörd när jag idag läste en väns blogg. Känns helt otroligt att jag, ja lilla jag, har kunnat påverka någon på ett sådant sätt. Helt otroligt. Bekräftelse behöver man, men av detta slag? Det är nästan så man börjar gråta. Skönt är ändå att man vet att man har användning av sina erfarenheter, även om de inte är så trevliga. Man växer enormt som person. Men en tanke har slagit mig det senaste dagarna - Lämnar jag någon bakom? Du gick ifrån, men jag vill inte, kan inte. Kan man stå på bådas sida utan att det går ut över någon? Jag älskar dej enormt mycket! Du och VI är ju bäst ju! Hoppas du vet det. Finns alltid här för dej! Sen detta att jag fick alla grabbar att ändra på planerna, hur coolt osm helst. Folk måste ändå lyssna, lika bra att tala klar språk. =) Nu är det mindre än 4 veckor kvar till "Bullen". Men gud vad mycket som ska vara klart innan dess. Fan för att man går NV - allt kretsar kring plugget! Men som sagt - "Jag är ju mer SP!" Haha. Back to the plugg!

Likes

Comments