Ingen vanlig onsdag idag inte, utan kanelbullens dag! Jag och mamma bakade självklart en sats med kanelbullar och visst blev de fina?

Puss och kram // Carro Rettig

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagens outfit bestod av en skjorta från Zara som jag stylade med en spets-bh under. Jeansen är från Abercrombie and fitch (har klippt av dom själv längst ner), Vans och sen min nya Vega mössa ifrån Hm. Köpte den idag och tycker verkligen att den är så fin, köpte även lite scrunchie-tofsar och har en på armen på bilderna. Gick på stan lite snabbt med Tindra och Tuva då vi slutade 12. Nu är jag påväg för att skriva på avtal angående mitt nya jobb, vilket känns skönt! Kvällens planer blir att gymma och kanske träffa en kompis senare. Hoppas ni har haft en bra dag!

Puss och kram // Carro Rettig

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från lördagens fest med tema Glitter och Glamour. Tindra och Saga hade födelsedagsfest i lördags och jag hade en jätterolig kväll. Hade på mig en velvetklänning med glittersmycken.

Puss och kram // Carro Rettig

Likes

Comments

Dagens lunch blev en smoothiebowl med hallon å mango smoothie. Så gott, smakar nästan som glass hehe. Toppade med passionsfrukt, kokosflingor, chiafrön, fryst mango å några frysta hallon.

Just nu sitter jag på tunnelbanan och är påväg för att möta en tjej från sphock som jag ska sälja en tröja till. Heter förresten Carolina R på Sphock. Efter det så måste jag handla en glitterchoker för att min outfit tills ikväll ska vara helt klar. Ska på Tindras och Sagas födelsedagsfest med Glitter och Glamour tema ikväll, är riktigt taggad faktiskt! Så efter stan blir det direkt hem till Tindra för att hjälpa till och fixa sig. Ha en kul lördagkväll!

Puss och kram // Carro Rettig

Likes

Comments

Igår, Fredag, så bjöd Alice på middag för att fira hennes 17de födelsedag. Vi var runt 15 tjejer som åt, snackade och skrattade. Extremt mysig kväll och Alice hade fixat iordning så fint.

Puss och kram // Carro Rettig

Likes

Comments

Det handlar väl om att våga. Men att våga är det läskigaste som finns. Att stå med sitt hjärta i handen och tveka, vågar jag ge bort det? Första gången var det så pirrigt. Vad har jag att förlora? Det visste jag inte då. Efter några gånger är det mer skitläskigt än pirrigt. Att varsamt slå in sitt hjärta i ett litet paket och ge bort det, här får du en present, det är ditt nu. Du kan göra vad du vill med det. Ja men det är väl klart att det är skitläskigt, när vissa faktiskt har gjort precis vad de velat med det. Kastat det i en sjö och plötsligt kan man inte andas längre, hej då nu drunknar jag.

Men att ge bort sitt hjärta till någon är den finaste presenten man kan ge. Och om personen som får det inte är varsam med det, då är det hans förlust och inte din. Hur rädd man än är i den sekunden man bestämmer sig att här får du, så är det häftigt på samma gång. Häftigt att man faktiskt vågar ge bort det mest värdefulla man har. Ännu häftigare när han faktiskt tar bättre hand om det än vad du själv gjort. Och om han tar det och sticker en kniv i det, tja, då har man i alla fall alltid kvar känslan av att man faktiskt vågade. Och vågar man ge bort sitt hjärta till någon man hoppas på älskar en, då vågar man också laga det om det nu blir så att man får tillbaka det trasigt.

Text av Michaela Forni. Extremt vackert

Puss och kram // Carro Rettig

Likes

Comments

Godmorgon på er! Sitter nu på bussen påväg till skolan, solen lyser och jag slutar klockan 12. En bra dag helt enkelt. Har typ helt bytt ut min sminkrutin till skolan, och sminkar mig nu på ca 5 min (hehe mer tid att sova). Jag fyller i mina ögonbryn, på med lite concealer under ögonen och så highlighter. Går snabbt men känner mig ändå fräschare liksom, dessutom under en lång skoldag är det skönt att ej ha så mycket smink enligt mig. Hoppas ni får en bra onsdag, så hörs vi. Kram

Puss och kram // Carro Rettig

Likes

Comments