2017 är året då jag ska må bra. Låter klyschigt men jag har verkligen bestämt mig att jag ska ta tag hundra procent i min mentala hälsa så att jag mår bra psykiskt. Jag ska försöka sortera ut de faktorerna som får mig att må dåligt och förbättra min självkänsla och bli mer självständig. Jag har nu för några dagar sen lämnad ett förhållande med en person jag gillar väldigt mycket, men jag känner att en pojkvän inte är det bästa för mig just nu. Jag känner att för jag ska kunna fokusera hundra procent på mig själv så kan jag inte vara bunden till någon, som i det här fallet en pojkvän. Ångesten och rädslan för att bli sårad är för stor och tar för mycket kraft för att det ska vara värt det.

Jag ska fortsätta träna för att jag och min kropp mår bra av det. Jag ska fortsätta blogga för det är något jag gillar att göra, och det är väldigt skönt att kunna skriva av sig ibland. Jag ska äta bra och sova bra då det är extremt viktigt. Jag ska jobba min självkänsla ännu mer och att inte behöva bekräftelse från någon annan än mig själv, jag vill kunna känna att jag duger. Jag vill ha roligt och leva life med människor som får mig att må bra, som mina fina vänner och min familj. Jag ska sluta undvika problem och ta tag i dom på direkten

Wish me good luck ;)

Likes

Comments

Alice och jag fick med oss några påsar hem iallafall. Vi tog bussen till Sawgrass mill, sjuuuukt stort shoppingcenter. 10 timmar tog det totalt, 10 roliga timmar. Såg på min stegräknare att vi gått 1,2 mil bara av att shoppa, så stort var det minst sagt. Idag blir en dag på stranden, hörs!

Likes

Comments

Här har ni lite grymma låttips, mina favoritlåtar atm! Rekomenderar att lyssna på dom ni inte redan hört. Vissa är nya och vissa är äldre. Ingen lär väll ha missat Zaras nya låt "so good" och Hov1s nya "Gråzon" som kom ut för några dagar sen, superbra båda två enligt mig.

Likes

Comments

Lunch med utsikt kan man ju verkligen säga. Jag och Alice gjorde i ordning en lunch efter en lång strandpromenad och åt den sedan på vår balkong. Kan inte få nog av sushi, jag har redan ätit typ 50 bitar denna resa och har inte direkt vart här länge ;)

Likes

Comments

Vi vaknade redan klockan 7 (!!!) eftersom vi va jetlaggade, men ändå så skönt att vakna i tid och slippa sova bort dagen. Dessutom vaknade vi till en superfin soluppgång. Till frukost gjorde vi avocadomackor och sen tog vi bussen en bit bort och joggade/powerwalkade hem. Dagen bestod mest av solning, så skönt! Kvällen bestod av shopping i Aventura mall.

Snapchat: carror1

Frukost, mellis

Soluppgång och morgonjogg

Utsikten från balkongen och sushilunch!!

Likes

Comments

Imorse vaknade vi klockan 7 (!!!!) jetlaggade, men så skönt att vakna tidigt och hinna ta vara på dagen. Vi vaknade dessutom till en väldigt vacker soluppgång, utsikten från lägenheten är så fin! Vi åt god frukost och sedan tog vi bussen för att kolla runt lite, vi joggade/powerwalkade hem igen för att smörja in oss och lägga oss på stranden. Kvällen har bestått av shopping!

Snapchat:carror1

Frukost och mellis

Morgonjogg och soluppgång

Utsikten från vår balkong, så underbart

Likes

Comments

Ligger nu i sängen hemma hos Alice, har flyttat in här för ett tag framöver. Efter en lång dag i skolan när sushilunchen med Elias var höjdpunkten så åkte jag och träffade Ludde, sen solade jag solarium med Alice. Var faktiskt längesen jag solade men försöker jobba upp mitt pigment lite innan Miami. Är nu nydushad, nyrakad och insmord med brun utan sol och har bäddat ner mig, så underbart och är extremt taggad på kommande helg. Fredag imorgon kommer spenderas med tjejerna och äta middag och sedan dra vidare på Party. Lördag blir det också fest, hemma hos Hedda, och temat är djur!! Temafester är alltid lite roligare enligt mig. Sen på söndag åker jag och Alice mot Arlanda. Så min helg är faktiskt fullspäckad, men det känns bara skönt!

Nu är det dags att slagga för mig, hörs

Likes

Comments

Gårdagens fotogeniska frulle!! Första gången jag gjorde en Smoothiebowl. Supergott, nyttigt och fint på bilder hihi

Likes

Comments

Känns så skönt att ha kommit igång med träningen igen och äta bra. Jag hade en svacka men känner mig motiverad igen! Gjorde ett collage med lite najs träningsprylar, hur snygga är inte Strongers träningstights? Jag tror mina favoriter är dom som heter Granite, men skulle lätt kunna klicka hem ett flertal ;)

Likes

Comments