Kom hem för en liten stund sedan, blev enormt åksjuk kände jag sista biten hem... Så jag la mig på soffan det första jag gjorde, ska vila en stund och sedan blir det att börja städa!

Ha det bäst!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har varit vaken ett tag nu, Krille började jobba halv sex imorse..

Idag blir det skola och städa det sista sen har jag uppnåt mitt mål att ha storstädat!

Idag ska vi träna till nationella provet i både svenska och engelska, det är inte långt kvar nu!

Efter skolan ska jag på stödtiden och plugga lite matte så att jag har der fixat och sedan blir det att åka hem!

Hoppas er dag blir bra!

Ha det bäst!

Idag kör jag på lockigt hår, inte mina riktiga lockar men nästan såhär lockigt hår har jag i verkligheten!

Likes

Comments

1. Vad är din passion? Oj.. Det är nog att få andra i min omgivning att må bra och att jag själv ska må bra om jag förstod frågan korrekt.

2. Vad skulle du göra i livet om du inte behöver arbeta för pengarna? Jag skulle försöka vara med min familj mer och kanske åka utomlands både med familj och vänner och göra så mycket med dem som möjligt.

3. Var vill du vara om 5, 10, 20 eller 40 år? Jag vill vara i ett hus, med barn, man och hundar. Jag vill ha ett bra jobb helst vara egen företagare som vi alla kan leva på ( och att min man ska ha ett bra jobb också ). Typ ett Svensson liv. Och jag hoppas att det är Krille som är den mannen.

4. Vilka är dina grundläggande livsvärden? Var dig själv, vi föddes inte till att vara perfekta.

5. Vilka är de tre viktigaste människorna i ditt liv? Pappa, syrran och Krille

6. Vad är din största dröm? Klara av skolan med bra betyg, innan den drömmen hade jag att jag ville bli rockstjärna men den drömmen har dött ut eftersom det fanns bara två som trodde på mig, min syster och min pappa.

7. Hur mycket är du beredd att offra för att din dröm ska gå i uppfyllelse? Jag ska verkligen ge järnet! Jag ska klara detta och ha betyg i allting!

8. Vilka är de tre saker i ditt liv som du skulle vilja ändra på? Klart att det finns saker man vill ändra på men ändå inte, jag skulle inte ändra en sak i mitt liv för annars skulle jag inte vara den personen jag är idag. Klart att man har varit med om hemska saker men man klarar av det.

9. När var sista gången du skrattade högt? Det var när jag och Amanda var hemma hos min farmor och farfar och körde frågespel och vi svarade så himla dåliga svar.

10. Vad är du tacksam för? Jag är tacksam att jag har en fin familj, en fin pojkvän och att jag fortfarande lever och fick ett liv.

11. När var sista gången du provat något nytt? Det var under praktiken då jag fick göra lite olika saker som jag aldrig hade gjort!

12. När var sista gången du gjorde något spontant? Igår faktiskt

13. Vilka är de mest minnesvärda ögonblicken från ditt förflutna? Oj, jag kan inte välja faktiskt, jag kommer ihåg så himla mycket så jag kan inte bestämma mig.

14. Ska du göra samma misstag om och om igen? Helst inte, fast jag gör det tydligen ändå.

15. Glöm din riktiga ålder för en sekund – nu berättar du själv hur gammal du är? 20 år, jag vet inte jag känner mig som en 20 åring.

16. Hur viktig är det sociala godkännandet för dig? Jag vill att alla ska tycka om mig men det går ju inte, det är väldigt viktigt för mig eftersom jag är så himla osäker ifall folk tycker om mig eller inte eftersom jag har blivit sårad flera gånger. Jag är till och med osäker på mina närmsta vänner ibland.

17. Bor du med andra eller för dig själv? Jag bor med min pojkvän men är inskriven hemma hos min pappa

18. Vilken var den senaste läxan i livet som du lärt dig något av? Man ska hålla sina närmaste nära för man vet inte vad som händer imorgon

19. När var sista gången du hjälpte någon? Igår

20. Har du någonsin hjälpt en fullständig främling? Yes

21. Vad är din största rädsla? Ingenting jag tänker skriva ut

22. Vilket ord beskriver din personlighet bäst? lugn?

23. Vad inspirerar dig? Musik

24. Vilken är den största förändringen som du gjort under de senaste 5 åren? Mitt utseende och personlighet tror jag

25. Vad är ditt livs största prestation? Att göra mitt allra bästa i skolan

26. När var sista gången du var stolt över dig själv? I måndags

27. Om allt var möjligt var skulle du bo? Stockholm igen

28. Vad hindrar dig från att göra det första steget mot din dröm? Ingenting just nu men förut var det min ångest och mina depressioner.

29. När var sista gången du tog risken? Någon dag sen

30. Vilka är de 3 personer som haft mest inflytande på dig? Min pappa, syrran och Krille

31. Vad är din djupaste hemlighet? Det du

32. Vad är lycka för dig? Lycka är när man t.ex. gör någon annan glad. Jag blir extremt lycklig av att göra andra lyckliga. Lycka är inte att man har pengar, lycka är att göra någonting för någon annan tycker jag, jag tycker även att lycka är när man har uppfyllt vissa av sina mål.

33. Vilka vanor vill du sluta med? Varför inte börja idag? Det är många vanor som jag försöker att sluta med, och jag ska lyckas med det också

34. Hur mycket är du beredd att offra för framgångsrik karriär? Inte allt men mycket, jag skulle inte offra att förlora någon av mina närmaste.

35. Vad du aldrig kommer att glömma? Bra minnen och dåliga.

36. Vilka var de mest känslosamma ögonblicken i ditt liv? Mycket dåliga, en utav de var när min kusin gick bort.

37. Om du skrev om ditt liv och bara nämnt de mest färgstarka, levande, stark och imponerande perioder på hur många sidor skulle boken vara? Inte många, kanske tre

38. Hur många gånger har du blivit kär? Jag räknar bara med 3 st då de andra inte räknas tycker jag, när man var yngre var man ju kär i typ alla.

39. Hur många gånger har ditt hjärta brutits? För många gånger

40. Vad får dig att hålla motivationen uppe och fortsätta? Jag försöker tänka positivt

41. Ger du upp för tidigt? Ibland

42. Vet du hur det känns att vakna upp med ett leende? nej

43. När var sista gången du grät? I fredags, men det var på grund av en film

44. Tycker du om dina födelsedagar? nej

45. Är du i fred med dig själv? Inte helt

46. Om inte ekonomin hade betydelse, skulle du arbeta som du gör nu? Har inget arbete just nu går i skolan men ja det skulle jag nog

47. Hur mycket tid spenderar du i sociala nätverk? Mycket tyvärr

48. Är koppen halvtom eller halvfullt för dig? Halvfull

49. Har du upplevt något paradigmskifte? Det vet jag inte ens vad det betyder haha

50. Vanligtvis lyssnar du på ditt hjärta eller din hjärna? Min hjärna

Likes

Comments

Idag var jag verkligen sugen på frukost så fick bli två mackor och te.

Likes

Comments

Idag och igår har jag verkligen känt av den positiva energin inom mig, jag har fått så himla bra kommentarer om hur min praktik har varit samt hur min framtid i skolan kommer se ut om jag fortsätter i samma stil! Under alla mina år som jag gått i skola är det här FÖRSTA hela året som jag bara har fått höra positivt och ingenting negativt när det gäller skolan. Det känns så himla bra!

Idag stod jag och Amanda i kafeterian, vi erbjöd oss självmant för att våran lärare hade inte gjort något schema över vilka som ska stå vilka dagar. Jag fick även reda på att jag är ledig imorgon, egentligen är det utvecklingssamtal men min mentor sa att jag behöver inte komma för det finns inte direkt någonting att prata om, alla lärare tycker jag presterar bra och ingenting är negativt precis som förra gången, det ända jag måste göra är att komma på stöd tiden på torsdagar för jag har fått F varning på matematiken, men det ska jag fixa galant har jag bestämt mig för!

En till sak som jag bestämde mig att jag skulle fixa var ju det där med träningen... Jag har verkligen inte haft någon tid till det nu när jag har praktiserat, man har kommit hem och sedan käkat och varit helt slut och orken fanns verkligen inte där. Men imorgon tänkte jag försöka ta mig upp till syrran och försöka ta med mig några av mina saker därifrån men innan det tänker jag nog tvinga med henne på en promenad i alla fall!

Imorgon ska jag städa lite mer, blev ingen städning igår för blev så trött och somnade jätte tidigt... Så när jag kom hem idag städade jag lite, så köket är klart och nu är det resten av lägenheten kvar, jag måste verkligen börja hålla det där med att jag ska storstäda att det blir fullbordat annars kommer det alltid vara så att jag städar. Nu är det också så att det är inte bara jag som gör saker hemma, Krille hjälper också till, men det är lite svårt när han jobbar så konstiga tider så han hinner inte alltid plus att han måste få fritid också.

Men nu ska jag kolla på något youtube klipp och sedan blir det att sova tror jag, ska ändå upp tidigt även fast jag är ledig och försöka få klart så mycket som möjligt och sedan åka upp till syrran.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Idag var det skola, det var en väldigt bra dag faktiskt!

Kom hem för en stund sedan och jag ska göra det gamla vanliga, städa.. Men jag tycker om att städa så det är lugnt för min del förutom att jag vill göra allt på samma gång..

Efter städning ska jag plugga och fixa någonting att käka så får se vad det blir!

Ha det bäst!

Idag fick det bli lila läppar igen! love it

Likes

Comments

Ja det kan man säga, omg. Jag skrev förut att bilderna som blev tagna för någon dag sedan bara skulle upp på deras facebook sida ( sweet posion borlänge ), men det kom inte upp dit så jag blev lite fundersam så jag gick in på deras hemsida och vad ser jag då? Jo att jag är på första sidan, helt sjukt! på ett positivt sätt alltså!


Jag var inte direkt förberedd på det men det är ju alltid kul att vara med på en hemsida för ett bra företag! Hemsidan heter " www.sweetpoison.se " om ni vill in och kika, enormt fina kläder vad jag tycker iallafall!


Likes

Comments

Kom hem i fredags och var enormt trött, Krille kom hem efter en stund eftersom han hade varit i garaget och vi gjorde seriöst ingenting, satt i soffan och kollade på film och sedan gick vi och la oss.

Igår blev det partaj, Krilles kompis fyllde år så vi åkte in till stan och drack lite och gick in på några krogar och tog något glas och sedan drog vi vidare hem till han som fyllde år. Vi var inte där så hemskt länge tror vi var där till ungefär halv tolv. Det var tur att vi åkte då för fick sån huvudvärk när vi kom hem så gick och la mig på en gång.

Idag har vi bara tagit det lugnt och suttit vid varsin dator och spelat, så egentligen har helgen varit enormt lugn.

I fredags var det också sista praktiserings dagen och de som jobbade idag bjöd på fika och jag fick en goodie bag också, så himla söta! I den fick jag två lila hårfärger, tre st necessärer med Marilyn Manroe på och en bandana, blev verkligen supernöjd!! Jag har inte hunnit tagit kort på dem ännu men kan ta några bilder imorgon och visa upp här för er!

Nu ska jag fortsätta spela och sedan blir det nog en tidig natt för min del, är trött som bara den!


Ha det bäst!

​Fick bli en lite äldre bild på mig och min systers katt casper, varje gång man kommer hem till henne vill han alltid sätta sig antingen på axeln och pussa på en och mysa eller lägga sig i ens luva. Jag är ingen kattmänniska som många vet MEN de kan ju faktiskt vara söta. Ibland kan han vara hur mysig som helst men dem flesta gångerna så är han bara ett rent helvete och ska attackera en hela tiden...

Likes

Comments

Nu har dessa två veckor snart nått sitt slut tyvärr, trivs som bara den!

Idag har jag och min handledare varit lite fotomodeller för klänningar i butiken, bilder kommer upp på deras sida på facebook sedan ( sweet poison borlänge ) inom snar framtid! Är dock inte helt nöjd med mina bilder men det får duga!

Dem här veckorna har varit enormt bra, dock så tycker jag att jag kunde ha presterat bättre men men.

Just nu sitter jag och Amanda i vardagsrummet och ska snart packa eftersom vi åker hem imorgon...

Skriver mer imorgon.

Ha det bäst!

Bättre bilder och på fler klänningar kommer sen på sweet poison borlänge på facebook

Likes

Comments

Dagen idag har varit enormt bra! Organiserade på lilla lagret på sweet poison och blev väldigt nöjd!

Det första jag och den som jobbade imorse var att torr moppa golv och sedan testa skor som sedan skulle upp på deras facebook sida ( sweet poison borlänge ) bild finns nedanför.

Sedan har jag klätt om fler skyltdockor så jag har klätt om alla förutom en!

Jag är enormt taggad över en sak som jag inte riktigt ännu kan berätta eftersom inget är bestämt! Men så fort jag får reda på det kommer jag skriva det!

Just nu chillar jag o Amanda som i vanlig ordning i gästrummet och ska kolla youtube!

Ha det bäst!

Så fina! Dock så ser man hur blev jag är så fick lov att ta på mig brun utan sol efter duschen så man ser mer ut som en människa än en vampyr🙈

Likes

Comments