Idag har det varit väldigt lugnt. Första lektionen gick jag och sju till i klassen ner till fottas för att hjälpa till lite, tvåorna var lediga idag eftersom de har jobbat över så mycket så vi fick ställa upp istället! Efter det gick jag och två andra till bussen som går upp till skolan för ingen av oss orkade gå upp.

Skollunchen var verkligen god tycker jag! chicken nuggets och ris och så var det något annat men jag tog bara nuggets o ris och vitlökssås till och sedan en mandarin som en slags efterrätt haha.

Efter lunchen hade vi matte, var inte något speciellt med det egentligen.

Sedan hade vi glosor och det gick enormt bra, bättre än vad jag hade förväntat mig faktiskt! Vet inte om det var entreprenörskap eller information och kommunikations lektionerna glosorna kom ifrån eftersom vi har samma lärare i båda så vet inte direkt. Vi hade glosförhöret på branschkunskapen eftersom han vi har i bransch är på semester just nu.

Efter man va klar fick man åka hem, kom hem för typ 45/30 minuter sedan och det första jag gjorde var att dra igång en tvätt.

Just nu sitter jag i soffan och tar det lugnt innan jag ska städa och så eftersom att några vänner till både mig och krille kommer senare så vill iaf att det ska kännas hemtrevligt!

Men nu ska jag nog dra upp pasienerna (stavning?) och sedan dra igång musik och börja städa!

Ha det bäst!

fick bli en oseriös bild som jag tog i morse! Men erkänn, jag är ju rätt så söt ändå!

Likes

Comments

​Just nu sitter jag i skolan och väntar på att information och kommunikation lektionen ska börja, sedan blir det lunch, pulled turkey blir det! så himla gott!

Efter lunchen blir det matteprov, önska mig lycka till! har skrivit ett helt A4 papper som fusklapp (vi får ha fusklapp).

Efter skolan vet jag inte direkt vad jag ska göra, det beror helt på vad Krille har i tankarna annars tror jag att det bara blir en lugn dag.. Kanske att jag åker upp på västra och hälsar på syrran och pappa eller det beror på om pappa jobbar eller inte.

Men nu ska jag kolla lite på facebook och ta det lugnt innan jag börjar lektionen.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Idag skulle jag börjat kl halv elva men sjukanmälde mig istället eftersom att det var ett nytt bombhot mot skolan, MEN man skulle fortfarande komma till skolan och avvakta för att se vad polisen skulle säga, jag tycker det var fel av dem för att de ska alltid ta sådana här saker seriöst, tänk om skolan blev sprängd i luften och ni inte gör någonting utan vill avvakta!

Klart att jag inte heller tror att det är seriöst men alla hot ska tas som allvarliga för sedan blir det väl att skolan sprängs eller att någonting annat händer!

Men som sagt så blev jag hemma idag för jag vill inte ha ett meddelande om att man inte kan komma till skolan så sitter man där på bussen in till stan och måste åka hem igen eller att någonting ändå händer.

Nu sitter jag och min granne Sofia och spelar lite, tidigare så har jag städat lite och nu medan jag spelar så väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga upp och sedan dra igång en till tvätt.

Jag känner verkligen att jag vill städa, har den feelingen verkligen!

Får se om jag skriver mera sen ikväll!

Ha det bäst!

Likes

Comments

Åkte till skolan som vanligt och hade engelska prov direkt på morgonen, precis innan vi skulle börja matten så fick någon i klassen ett meddelande om att det var ett bombhot idag igen och den här gången trodde jag seriöst att de inte menade allvar eftersom att det var så nära inpå det andra som var i fredags, men tydligen var det sant.

Larmet gick i skolan och alla samlades på skolgården och väntade på klartecken från polis och lärare att vi kunde lämna platsen..

Nu börjar det faktiskt spåra ur tycker jag, det är ju tydligen någon ungdom som håller på och jävlas eftersom att hon/han inte orkar med skolan, det är vad jag tror iallafall. Eller att tredje gången gillt så kommer skolan sprängas på riktigt eller någonting liknande.

Enormt omoget om någon bara jävlas och inte bara förstör för sig själv utan för alla andra som går i skolan och faktiskt VILL lära sig någonting, hoppa av skolan om du nu tycker det är så jävla tråkigt!

Vi fick iallafall gå hem vid tio tiden och jag åkte hem vid halv tolv, såklart somnade jag när jag kom hem och vaknade för en liten stund sedan.

Jag och Krille ska inte göra någonting idag även fast det är alla hjärtans dag, vi ska bara sitta och spela i varsina rum och sedan ska vi väl äta en pizza och sedan ska vi väl sätta oss och spela igen.

Ingen av oss är så mycket för alla hjärtans dag, det är en helt vanlig dag!

Men nu ska jag sätta mig och spela och hoppas att det inte blir några fler bombhot denna vecka!

Likes

Comments

Vissa saker måste man ha motivation för att kunna göra, förut hade jag ingen motivation alls till att till exempel gå till skolan men nu har jag funnit motivationen!

Jag är verkligen en morgontrött människa, men istället för att gå upp en timma innan min buss är vid station så går jag upp en halv timma innan den kommer för att jag ska kunna vakna ordentligt och kolla på mobilen den första halvtimmen där jag annars brukar göra många saker samtidigt och istället bara ta det lugnt. På den halvtimmen hinner jag klä på mig, borsta tänderna, borsta håret och dra på mig ytterkläderna och gå emot bussen istället för att ha en massa tid och börja sminka mig och platta håret och bara stressa.

Istället för att känna dig stressad på morgonen och äta frukost, fixa någon macka kvällen innan och ta med den till skolan och käka och ta med dig en vattenflaska så att du får lite energi i skolan.

Jag har ingen direkt tidsuppfattning när det gäller en längre tid, ska jag någonstans om två timmar så fixar jag mig den sista timman för att jag tror att jag hinner men det gör jag inte.

Varför jag vill ha så kort tid på mig på morgonen är för att då vet jag hur lång tid det tar och sedan är det bara att gå till bussen istället för att tänka på en massa andra saker för det hinner jag inte göra på den halvtimmen.

En till sak som kan få upp en är att inte snooza, jag älskar att snooza men jag blir bara mer och mer trött. Snooza kan jag göra på helger om jag inte har någonting att göra men inte på vardagar för då är jag verkligen trött hela dagen.

Bara att man kommer upp på ett visst sett på morgonen kan påverka motivationen som man vill ha under dagen, iallafall vad jag tycker och känner.

Hur man ska kunna känna sig motiverad i skolan är att inte tycka att allting är så himla tråkigt hela tiden, försök att känna dig intresserad av lektionen så kommer det gå mycket bättre, lyssna inte på din kompis som sitter bredvid dig och håll inte på med andra saker på lektions tid utan kolla på tavlan om läraren använder den och anteckna saker som läraren kanske säger.

Även fast det kan vara det värsta ämnet du vet om så försök med det där, jag blev/blir mer motiverad för lektionen och mer intresserad!

Om du ska börja träna och känner att du aldrig orkar så kanske du måste sparka dig själv i baken, jag själv har enormt svårt att gå promenader och gå till gymmet.. Men ett tips är att fråga din kompis dagen före om hon/han vill följa med och träna och säger personen ja så har du ingen återvändo.

Jag kan dock inte säga så hemskt mycket om själva motivationen till träning eftersom jag själv försöker hitta den..


Det här var lite tips och knep för att hitta motivationen, jag har mycket mer om motivation men jag vill ta och skriva lite sådana saker lite då och då.

Det här kanske inte funkar för alla men jag hoppas att det hjälper någon iallafall!

Likes

Comments

Dagen idag har varit extremt lugn, jag har inte gjort någonting och det känns hur bra som helst.

Imorgon är det skola igen, känns faktiskt väldigt bra eftersom jag tycker om skolan ( inte många ungdomar som skulle säga det ). Efter skolan imorgon ska jag nog hem till min syster och bara ta det lugnt, eller det beror på vad hennes katt är på för humör eftersom han tycker om att jävlas med mig...

Just nu ligger jag i sängen med magont och kollar på youtube och ska snart ta och sova, har verkligen varit trött idag men det är ju ingen nyhet att jag är det.

Ha det bäst så länge!

​Fick bli en lite äldre bild på mig bara för att jag kan!

Likes

Comments

Idag vaknade jag ganska sent så det blev att borsta håret och dra på sig kläder och sedan dra sig emot bussen.

Idag hade vi ett ganska konstigt schema eftersom att vissa lärare inte kunde ha oss idag så fick ha andra lektioner.

Vi skulle också ha matteprov idag men så blev det inte.

Tio minuter innan vi skulle börja fick en i klassen ett meddelande om ett bombhot och alla trodde såklart att det var ett prank från början men sedan såg vi att andra elever gick och sedan fick jag tag på en lärare som sa att det var sant så man fick lov att skynda sig ut.

Jag tycker det är enormt tråkigt att folk ska förstöra för andra om detta nu inte är sant som jag tror är fallet.

Bara för två dagar sedan var det på ett högstadie som det var något knivhot också.. Ska inte gå in på det något mer för jag vet inte så mycket om just det.

Men nu är jag hemma i säkerheten och ska bara ta det lugnt en stund och sedan dra igång en tvätt och även diskmaskin och sedan sminka mig eftersom att en polare kanske kommer hit sen, ska bli riktigt kul! Dock vet vi inte vad vi ska göra men vi får c!

Ha det bäst!

Likes

Comments

Idag har varit en väldigt lugn dag i skolan, först hade vi svenska sedan fick vi två pass med engelska eftersom våra andra lärare var på stan med några i min klass och treorna som hade någon mässa, efter engelskan hade vi idrott och körde någon gladiator sak vet inte hur man ska förklara.

Efter skolan åkte jag och Amanda och min granne Sofia till borlänge för att jag och Amanda skulle fixa varsin praktikplats och båda fick en!

Såklart blev det donken som fika eftersom jag tycker det är så dyrt på fik och jag har inte mycket pengar kvar så måste hålla i de.

När jag kom hem kollade jag och Krille på Vikings som vi började kolla på igår eller i förrgår kommer inte ihåg, före den serien kollade jag och Krille klart på sons of anarcy på typ två veckor eftersom vi inte direkt har något liv på vardagarna förutom jobb och skola.

Men nu ska jag kolla något youtube klipp och sedan blir det att gå och lägga sig.

Ni får även en bild på vad jag åt på donken för det kan ju faktiskt vara lite intressant för vissa att veta vad man äter.

Likes

Comments

Idag vaknade jag med ont i halsen och täpt i näsan. Skulle ha stått i kafeterian idag och sedan gått ner på stan och intervjua men nu går det ju inte.. Får se om det blir bättre så jag iaf kan gå ner på stan och få det gjort.

Ska snart försöka ta mig upp ur sängen och fixa nå frukost aktigt så man får någon energi.

Senare idag ska jag också försöka att plugga lite så att man inte blir att ligga efter.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Jag berättade i ett tidigare inlägg att jag börjat med en sömnmedicin, men i torsdags eller i fredags slutade jag med den eftersom det fanns saker i medicinen som inte är ok.

Jag ska försöka få tag i vårdcentralen idag eller imorgon om just det och höra om en ny tid så man kan komma till en annan lösning!

Uppdaterar senare!

Likes

Comments