Väldigt sent på natten, i know.. Men jag måste få skriva av mig.

Just nu är jag tom i kroppen, jag blev och tänka på en massa saker som har hänt i mitt liv.

Just nu är det verkligen som om ingen tror på mig, faktiskt inte ett jävla dugg. Om man tänker såhär; jag har snart haft problem med mina ögon i snart ett år och får väldigt ont ibland så att jag får huvudvärk som är snarlik migrän så att jag bara vill spy, läkarna har inte hittat någonting på som sagt snart ett år och jag känner framförallt att skolan börjar tro att jag ropar efter varg och försöker "skolka" pgv att jag har besvär med ögonen. Jag vill inte att någon ska TRO att jag skolkar ifrån skolan för jag vill verkligen klara av den och komma någon vart med livet.

Det var som för någon månad sedan när jag var på ett möte med SOC och med min gamla rektor när min SOC handläggare sa ungefär såhär " Du har ropat alldeles för mycket varg i ditt liv ". hur fan ska hon kunna veta en sådan sak? Hur fasiken vet hon varför jag var hemma exempelvis när jag var liten? Jag har så många saker som INGEN vet om mig och vad jag har gått igenom eftersom det är en sådan sak jag inte vill prata om. Jag tycker exempel att det inte egentligen är någon idé att gå till kuratorn i skolan eftersom jag inte vill berätta någonting.

Eftersom jag har fått så många motvändningar emot mig och ingen som har trott på mig så vill jag inte prata om någonting jag varit med om för jag vet att ingen lyssnar. Man har bara sig själv att prata med om man ska vara helt ärlig, varför ska man ens skriva dagbok när det ändå drabbar en livet ur? Varför ska man ens som sagt prata med någon när man VET att ingen bryr sig.

I skolan känner jag mig inte trygg, jag är stressad hela tiden för jag vet aldrig vad som väntar mig, jag vågar inte ens gå till affären själv för att jag får panikångest innan jag går, det ända jag vågar är att gå till bussen på morgonen och ta bussen hem när jag slutat skolan sen vill jag inte gå ut någon mer själv för att jag är rädd hela tiden, jag har försvars sprej och jag kan försvar men jag vågar ändå inte gå utanför mina portar.

Jag vet inte vem jag är längre om jag ska vara helt ärlig, jag visste ett tag vem jag var men just nu vill jag bara stänga in mig själv, jag vet inte längre vad jag ska göra. Jag har seriöst stängt inne mina känslor och vill aldrig prata om de, som sagt varför ska man prata om någonting som ingen bryr sig i?

Just nu vill jag bara ha semester, bara vara med de som gör mig glad och lycklig och för en gångs skull skratta ett riktigt skratt.

Ursäkta verkligen för det här deprimerande inlägget men det är så jag har det och så det alltid tyvärr kommer att bli om jag inte får rätt mediciner snart..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Har haft en otrolig helg, firade farfar med en sen 70 års present som var folkrace då dom som hade körkort fick köra runt på banan och vi andra fick stå på sidan och kolla på, men lika roligt för de hade vi iallafall! På lördagen så firade vi farmor och farfars guldbröllop eftersom dom varit gifta i 50 år nu! Hade enormt trevligt och alla i familjen var där så det var enormt roligt! Inte ofta hela familjen är samlad, alltid någon som är borta. 

Idag åkte vi hem så det var lite trist... 

Nu ska jag dejta kudden innan krille kommer hem, vet inte direkt när han kommer hem men han borde vara hemma snart, tänker inte sitta som fastklistrad i telefonen och fråga var han är varje kvart.

Som sagt nu blir det dejta kudden och försöka sova så man kommer upp i tid imorgon eftersom man ska till skolan..

Likes

Comments

kom precis hem från skolan, och såklart tog jag fel buss idag igen.. Men kom iallafall i tid denna gången!! Den nya klassen verkar också rätt så bra, men kan inte direkt säga någonting nu när det bara gått två dagar! Nu ska jag iallafall ta bort mitt smink, dra på mig myskläder och kolla på youtube ett tag!

Likes

Comments

Har haft en enormt rolig helg! Förutom att Krilles bil gick sönder etc etc så har det varit enormt kul!

På Lördagen så hade vi tydligen geting kalas och det var säkerligen 50 stycken runt om oss om inte mer!! Sen kom ju myggen fram på kvällen och efter två timmar så hade jag fått nästan 30 myggbett... Och jag driver seriöst inte att det bara tog två timmar, har jag seriöst så gott blod??!

Idag började jag skolan igen och såklart så går jag på fel buss, busschauffören sa att han skulle åka upp till skolan men sen kom vi till resecentrum och jag frågar igen om han skulle åka upp till skolan men då sa han nej?! Så jag fick gå fort som fan från resecentrum upp till skolan och jag var ju redan försenad med en halvtimma... Menmen vad ska man göra åt saken?

Jag är så himla trött just nu men kan inte gå och lägga mig en för då vaknar jag väl nån gång i kväll och inte kan somna om...

Ska väl kolla lite på youtube och sen ta nå chips eller nå!

Här är några bilder på stället där vi var i Östhammar! Enormt fint! Dock är jag inte världens bästa på att fotografera!

Likes

Comments

blir å dra till östhammar idag, äntlligen får man dra från denna by! ska väcka krille om en stund så han får packa d han ska ha med sig sen far vi nog! hoppas vi hittar och inte får sova i bilen o inte hitta hem sen.

Likes

Comments

Att alltid vara ensam, ensam i sig själv.

Att inte kunna känna att någon förstår, och att jag inte vill berätta.

Varför berätta mina brister när det ändå känns som ingen lyssnar, det är ingen som vill.

Hur mycket folk berättar att dom kan lyssna så gör dom inte det, så jag har gett upp hoppet.

Jag har stängt ut alla som frågar om hur det är med mina känslor, för jag har inga kvar.

Jag orkar inte ha ångest, jag orkar inte ha sömnlösa nätter. Jag orkar inte med detta längre..

Jag vill bli utredd klart någon gång så jag kan få ångest dämpande och även insomningstabletter så jag någon gång kan fungera i samhället.

Jag har inte träffat någon på hela sommarlovet förutom på någon fest eller varit uppe hos pappa, inte varit med någon kompis och har väldigt dåligt samvete över det...

Men vad ska man göra när man bara vill stänga in sig och inte ha orken till att träffa någon?

Och ni som är mina närmaste vänner och vet om det som läser detta så ber jag verkligen om ursäkt!! Även till min familj som jag inte träffat på ett bra tag...

När ska jag någonsin få en dag ledigt i detta rena helvete och visa mig det som är bra med livet istället för det dåliga?

Likes

Comments

​Igår åkte jag och Krille till donken för att vi båda var hungriga och det var sent ( då får man faktiskt välja donken mat tycker jag ). 

När vi väl var inne på donken så började jag få samma smärtor i ögonen som jag fick när jag började åka in väldigt mycket till falun etc etc för att kolla upp vad som var felet, så då ville jag åka upp till jouren i Ludvika eftersom vi ändå var där och jag ville dubbelkolla så att allt var bra. 

När vi väl kom upp till jourmottagningen så fick jag komma in direkt till ett rum och doktorn kom in efter två minuter ( och det är helt otroligt för annars brukar man få vänta någon timma ).

Han kollade synen och frågade lite frågor om varför jag hade ont och om jag hade sökt behandling förut för ögonen och jag svarade så gott jag kunde på frågorna och sedan frågade han om jag tagit mediciner och jag berättade att sist så var det ett halv år sen för min ångest och fick sluta med medicinen pgv just ögonen och för att mina levervärden var sky höga.

Men då började han fråga hur mitt psyke är och att jag inte har fel på ögonen utan det är min stress som gör att jag har ont. Sen skulle han ringa till bup eller vuxen psyk för mig, och tyckte att jag borde gå på det eller försöka hitta någon läkare som är mer intresserad av att veta varför jag har ont i ögonen...

När jag väl försökte förklara att jag har blivit undersökt i ögonen och varför etc etc avbröt han mig som om han inte brydde sig, så jag vet inte om han tog mig på största allvar för att han ville bara hem.

Men hoppas jag får mina provsvar nästa vecka om just mina ögon från falun så att jag vet att dom blivit bättre eller i värsta fall sämre, det återstår ju att se.


Om en liten stund ska jag dra hem till pappa och äta lite, jossi och hennes polare är där men får inte störa så jag får stänga in mig i ett rum och göra någonting annat.. Blir väl att spela eller någonting....


Likes

Comments

​Alltså jag orkar seriöst inte mer, vad fan ska jag göra?

Hela tiden är det någonting och det är saker jag inte kan lösa... Varför är jag en sån stor jävla idiot för....

Jag vet inte hur jag ska lösa allt det här nu, och jag får väl skylla mig själv...

Nu ska jag gå och laga nå mat även fast jag inte har någon abtit men viktigt och äta...

Ha det bra.

Likes

Comments

Ska till ögonmottagningen på Torsdag och är ganska nervös faktiskt, sist så hade jag 100 % på båda ögonen och jag börjar få ont i dom igen... Ska man aldrig få bli bra?

Just nu sitter jag i sängen och har precis spelat the sims eftersom jag är så uttråkad. Den här veckan ska jag som sagt till ögonmottagningen sen så blir det väl att kanske dra hem till farmor och farfar och va där under helgen, någonting jag verkligen behöver.

Har börjat få tillbaka huvudvärken också och jag orkar seriöst inte med det.. Lindrig huvudvärk än så länge men det är inte normalt och ha ont i huvudet hela tiden så få se vad dom säger om det. Förra veckan tog jag också blodprov och jag hoppas verkligen att det visar någonting bra denna gång!!

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, ska nog höra av mig till syrran och fråga om vi ska hitta på någonting då om vi båda har orken till det!!

Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik, självklart mina goda gubbar. Dom som känner mig vet vilka jag pratar om!

Ha en bra kväll!

Likes

Comments

​Blev tydligen en chill dag, vädret är inte heller så roligt så då får man faktiskt vara inomhus och ta det lugnt en stund. 

Viktor är fortfarande hemma hos oss, vet dock inte om han ska hem idag eller inte. Återstår och se!

Jag tror att jag ska städa lite till idag, blev ju inte helt klar i förr går med städningen. Men snart så! 

Men nu ska jag chilla en stund till sen får vi se om det blir städning för min kropp är helt slut faktiskt....

Likes

Comments