Nu har jag inte skrivit någonting på tre dagar men jag har behövt lite vila och få upp min positivitet igen och nu börjar det kännas bättre!

Har bara gjort saker jag mår bra av samt lyssnat på positiv musik och tänkt att jag tar dagen som den kommer och inte tänka bakåt och det har funkat till viss del!

På Onsdag nästa vecka ska jag på ett möte och se om jag får hjälp med lägenhet och ekonomi så håll tummarna för mig!

Jag känner själv att jag och min syster inte kommer kunna bo ihop ett längre tag och det tycker jag själv inte är meningen att vi ska göra då jag typ "inkräktar" i hennes eget hem och bott här i två månader på ett ungefär.

Jag har redan börjat kolla inredning och soffor och sånt för billiga slantar så jag vet på ett ungefär vad jag vill ha i mitt egna hem och som jag vet jag kommer trivas med! 

Det här med att kanske fixa lägenhet och så är en stor lättnad inom mig och känna att jag har ett riktigt hem på riktigt!!! Men man ska inte hoppas för mycket men lite får man hoppas!

Nu ska jag ta det lugnt som jag gör varje kväll, tända lite doftljus och kolla på youtube och bara va.

Ha det bäst!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu ska jag vara 100% ärlig med er, just nu mår jag som ett lass skit.

Under två veckors tid har jag haft mardrömmar utom en natt och de drömmarna vaknar jag upp och får världens ångest över och blir helt förvirrad.

De handlar om två personer och varje dröm är olik den andra och har helt olika stories hela tiden och det är så det är i verkligheten också då många spekulerar runt omkring just det här och jag orkar inte med dessa drömmar då jag inte har tid att gå och må dåligt utan jag försöker komma över allting och jag har det till 99% men just den sista procenten som blir så stor för mig, varför ska de få vara lyckliga när de har skadat mig? Är det inte jag som ska se det som luft och de få må dåligt? Tydligen inte.

Det har verkligen satt sig i psyket och även fast jag inte vill ha dessa tankar kommer de iallafall utan förvarning.

När dessa tankar kommer upp och mardrömmarna kommer så känner jag mig så arg, så här arg har jag inte känt mig på år och dagar och jag vill inte vara en hatisk person och jag säger saker utan att tänka efter och sedan få lov att säga förlåt även om det inte handlar om personer och liknande.

Det här sabbar allting för mig faktiskt, jag kan inte koncentrera mig på lektionerna och får inte in någonting i huvudet. När jag är på min lärlingsplats kommer det upp låtar på radio hela tiden som är sårande.

Jag ligger på botten även om jag inte ska vara där, jag vill ge allt hela tiden och vara den som finns där för mina vänner och min familj men jag kan inte tyvärr.

Förlåt att det typ bara är nedstämda inlägg på min blogg men tydligen ska man aldrig få må bra och bara leva livet.

Likes

Comments

Vet att jag skulle skrivit ett inlägg igår men blev ändrade planer då jag var med en kompis och jag kom hem runt elva på kvällen så var inte så pepp på att blogga just då!

Idag har det varit en lite effektiv dag, tvättat och fixar i rummet som aldrig blir klart känns det som men vet ju inte vart jag ska ha alla mina saker! 

Imorgon är det skola igen och det är bara att köra järnet! Efter skolan ska jag och pappa hjälpas åt och hämta min säng som jag ska ha ( byter till en 1.20 säng istället för att ha en 80 säng för det är ju inte direkt nice att sova i en så liten säng ).

Just nu tar jag det lite lugnt men ska snart börja igen och försöka möblera om lite för att sängen ska få plats så att det är klart och sedan måste jag hitta någonstans som jag kan ställa keyboardet och sedan den akustiska gitarren..

Ha det bäst!

Likes

Comments

Idag vet jag faktiskt inte vad som händer förutom att jag ska diska och dra igång en tvätt. Men någonting vill jag iallafall hitta på!

Just nu är jag fortfarande sängliggande och kollar Youtube och har sällskap av katten Casper. Ska snart försöka gå upp och på börja dagen..

Uppdaterar mer ikväll!

Ha det bäst!

Casper är inte direkt den som lägger sig och myser gärna, men han kanske har saknat en då man knappt är hemma.

Likes

Comments

När jag skriver detta inlägg ska ni veta att jag inte är ledsen och vill inte att folk ska tycka synd om mig utan förstå varför jag är som jag är och förstå varför jag varit den jag varit. Just nu känner jag mig redo att berätta min historia men inte redo att berätta allt då det är väldigt känsliga ämnen som jag kanske kommer ta upp någon annan gång. Så ta fram godispåsen så kör vi igång!

Jag hade en väldigt jobbig barndom, hade en klump i magen när jag gick till skolan och hade även en större klump i magen när jag skulle gå hem.

När jag var yngre blev både jag och min syster väldigt mobbade både på grund utav hur vi var klädda och att vi var "konstiga" som ungefär alla tyckte och säkerligen tycker fortfarande idag.

Min mamma är alkoholist som många vet nu idag och hon var inte den bästa mamman om man säger så, jag har fått återberättat för mig att när hon var själv hemma med mig och syrran väckte hon mig på kvällen för att hon vågade inte kolla på skräckfilm själv och jag fick lov att kolla med henne och jag var inte gammal kan jag säga er. 

Både jag och min syster stannade mycket hemma då vi ville vara kvar hemma och ta hand om mamma och se så att hon mådde bra och redan från tre/fyra års åldern visste man att när man såg en burk med en örn på så skulle mamma bli konstig och även när vi skulle gå till en utav hennes närmsta vänner på den tiden som också var alkoholist.

Jag kommer ihåg en händelse när jag var sju år och jag kom hem efter skolan och jag kände att det verkligen inte var en normal dag, jag kommer dock inte ihåg vad mamma gjorde men jag kommer så väl ihåg att jag blev enormt rädd. Jag sa att jag skulle gå hem till en kompis som bodde precis mittemot oss och först sa hon ja, sedan när jag drog på mig ytterkläderna igen så frågade hon vart jag skulle och att jag inte fick gå, ja ni fattar, det vart ja sedan nej ett ex antal gånger innan jag kom ut ur lägenheten. Jag gick till min kompis port och ställde mig så att mamma inte kunde se mig genom fönstret så att hon trodde jag gick hem till honom för hon ställde sig alltid i fönstret för att se vart jag och min syster skulle ta vägen då hon var väldigt rädd att andra skulle få reda på hennes hemlighet att hon drack. När jag kollade ifall hon stod kvar i fönstret och hon inte gjorde det sprang jag till min skola igen ( min syster hade inte slutat ännu ) och jag väntade utanför hennes klassrum tills de hade slutat och när dörren väl öppnades sprang jag in i klassrummet och skakade och min systers lärare fattade att det var något enormt fel och jag förklarade så gott jag kunde och jag och min syster fick stanna kvar på skolan tills pappa kunde komma och hämta oss.

När vi väl kom hem så sa mamma att jag hade ramlat i trapphuset och tuppat av och fått en hjärnskakning och bara hittade på allting.

Bara ett år senare flyttade vi till Ludvika för mamma och pappa skulle ha en nystart. Det blev absolut inte bättre utan bara värre, en dag när pappa jobbade över och bara jag, min syster och våran mamma var hemma så såg jag att hon drack något som såg ut som vatten ur ett glas och jag skulle testa henne och frågade om det var vatten och hon sa självklart ja och när jag väl frågade om jag fick ta en klunk så fick jag absolut inte göra det, efter ett tag fick jag tag i glaset och luktade och jag kände lukten av vin och sa till henne " men det är inte alls vatten ", och hon blev enormt arg och sa " om du berättar för din pappa kommer jag döda dig ". Det var första gången jag hörde min mamma säga de orden till mig. 

När pappa väl kom hem så frågade jag om vi kunde ta en promenad ( klockan var nog runt åtta/nio ), han fattade att något var fel då jag aldrig frågade sånt så sent och vi tog oss en promenad och jag berättade vad som hade hänt och pappa tog det rätt så lugnt för att inte visa sig arg för mig men när vi väl kom hem kom raseriutbrottet och av någon anledning fick pappa henne att gå till lasarettet och därefter fick hon åka till falun p.g.v sin mage och ligga inne någon dag. 

Sedan kommer jag inte ihåg så mycket under just den perioden, men när jag skulle börja fyran flyttade vi till ett hus i Knutsbo och där började det riktiga helvetet och riktiga mobbningen i skolan också. De jag och min syrra gick i samma klass med hade enorma problem med oss och även när de fick reda på att vi var Stockholmare så blev det inte roligare och vissa utav deras föräldrar tyckte tydligen verkligen inte om Stockholmare och sa till deras barn vad de skulle säga till oss ( alltså dumma saker ), först var det bara psykiskt mobbning men senare började vissa med fysisk mobbning emot mig. Såklart fick jag sitta vid mobbarnas bord i klassrummet och fick t.ex. linjaler hårt mot fingrar och huvud samt böcker och ingen lärare gjorde någonting.

Jag kommer även ihåg en händelse så väl hemma som hände i Knutsbo, mamma hade druckigt som vanligt och av någon anledning slog hon min syster framför mig och min pappa. Pappa tog ner mig och min syster till nedervåningen och ringde polisen, klockan var runt middagstid ( fem/sex ) och polisen kom inte fören klockan elva/halv tolv på kvällen. Min syster hade redan somnat men jag höll mig vaken med pappa och gick ut och pratade med polisen, det ända jag kommer ihåg är att jag och ena polismannen pratade om vardagliga saker och han frågade om jag ville få ut min mamma ur huset och jag svarade ja, men när de fick all information sa de att de inte kunde ta ut min mamma ifrån huset utan att vi fick lov att åka därifrån istället av någon anledning. Så vi åkte hem till min faster och bodde där ett bra tag tills den dagen mamma åkte in på behandlingshem och vi fick flytta hem igen.

Pappa hade inte råd med räkningarna och de stängde av elen för oss mitt på vintern. Kommer dock inte ihåg hur lång tid som vi inte hade det om det bara var någon timme eller om det var en dag.

Sedan flyttade vi till en lägenhet igen och mamma fick lov att sluta på behandlingshemmet efter fyra månader för de skulle stänga ner det så hon flyttade in i en tvåa ungefär på samma ställe där hennes behandlingshem var och där bor hon än idag.

Sedan träffade hon en kille som var alkis och hon började dricka igen och har druckit rejält på dessa år och har även fått kronisk blodcancer som hon levt med i några år men fortsätter både röka ( cigaretter ) och dricka. Den killen hon var ihop med dog för en månad sedan ungefär, en vecka innan han dog ringde han mig på messenger och jag trodde mamma hade dött för han har inte ringt mig på flera år men som jag förstod var båda fulla och han ville ses på en fika någon dag medan mamma var full och arg på mig tills hon fick prata med mig i telefon och hon grät och skulle säga förlåt för någonting men jag hann avbryta henne så fick aldrig något förlåt.


Ursäkta att jag hoppade väldigt mycket i texten men det är så mycket att ta med och mycket jag inte tagit upp då det skulle blivit en hel bok. Men som sagt, jag vill inte ha något medlidande eller någonting utan jag känner att jag är redo att berätta det jag varit med om, det är viktigt att prata om sånt här då det är så många som varit med om liknande både med närstående som har problem och mobbning och jag vill att man ska kunna prata mer om sånt här i skolan och i hemmet om vad som är okej och inte.

Nu blev det en enorm lång text men jag har försökt dämpa det så mycket som möjligt och som sagt det här är saker jag inte mår dåligt över längre och jag kan prata öppet om det då jag bara blir starkare av det.

Hoppas ni får en bättre förståelse om varför jag är som jag är och får en bättre uppfattning om hur allt ligger till.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det lite sådär.

Den senaste månaden har det verkligen gått nerför när det gäller mitt psyke, jag har fått tagit så himla mycket skit på en och samma gång och nu räcker det!

När man får samtal fyra/fem på morgonen av en helt okänd människa som frågar om man är paranoid och om man är ett psykfall för att man blir förbannad över att människan hör av sig mitt i natten det är fan inte kul. När en i klassen säger till en lärare att den inte vill vara i ett grupparbete med mig för att personen inte tycker om mig framför mig och halva klassen det är fan inte kul det heller. När det åker förbi en bil och skriker fitta åt mig och en vän det är långt ifrån kul och en massa annat..

Jag vet att man ska skita i sådana här personer men när allt sånt kommer så nära intill så är det så himla svårt att inte låta bli att ta åt sig.

Sådana här saker har inte hänt mig på flera år och det väcker upp minnen från när man var liten och det är inga fina minnen direkt, jag försöker verkligen vara stark och gå vidare och tänka att det är små saker men det sätter sig ändå i bakhuvudet.

Om personen som skrek det där till mig och min polare igår kväll läser det här tycker jag att du ska bli vuxen och mogen och säga förlåt till mig och henne för det där är inte okej på långa vägar.

En sådan liten sak kan förstöra för en så himla mycket och man som tjej vågar inte gå ut själv för just sådana där saker samt att man vet inte vilka som är ute dag som kväll.

Respektera varandra och sluta vara sådana rövhål.

Ha det bäst.

Likes

Comments

Idag börjar jag som lärling igen, ska vara på en leksaks affär i stan så får se hur detta slutar! Kanske sätter mig i ett hörn och leker med lego istället för att jobba?

Efter det ska jag åka hem och sedan om jag har orken och lusten ska jag iväg och träffa en polare och snacka lite skit!

Ha det bäst!

Likes

Comments

Idag tog jag och syrran en liten lördag med chips och cola. Men dock sitter hon i sitt rum och jag sitter i vardagsrummet och kollar på skräckfilm, mysigt ändå! Bara inte katten Casper hoppar på en..

Tittar på the conjuring 2, men den är ju inte direkt läskig men den är bra! Så nu ska jag fortsätta käka chips och kolla film!!

Ha det bäst!

Likes

Comments

Det var verkligen tur att jag fick skjuts av Amanda och hennes mamma igår och imorse! Idag vaknade jag precis när bussen hade gått.. Har inte hört väckarklockan någonting på dessa dagar men det är ingen ovanlighet!

Nu är man iallafall i skolan och väntar på att ha naturkunskap, inte direkt det bästa ämnet enligt mig.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Tjenare!

Dagen idag har faktiskt inte varit så himla bra om jag ska vara ärlig, mycket som händer i skolan och som hänt men inget jag tänker ta här.

När jag hade slutat så väntade jag och Amanda på att pappa och syrran skulle vara klara med att handla och sådana saker på stan då pappa skulle köra hem oss. När jag väl kom hem tog jag det lugnt till dryga kl sju och sen dess har jag plockat som en toking men är fortfarande inte klar för jag vill ha det perfekt men det får se ut såhär så länge då jag inte har orken att fixa något mer...

Imorgon är det skola igen och det är första gången på två år som jag känner att jag inte vill dit men jag ska ändå gå dit för inget ska få sabba min framtid och betyg.

Kommer lite bilder på pyttelite av det jag gjort då jag inte vill visa hela rummet för jag är inte nöjd som sagt var och jag vet intr vad jag vill ha för stil helt ärligt då jag tycker om typ alla olika stilar och vill inte blanda för många stilar så det ser förjävligt ut!

Men här får ni några bilder och hoppas verkligen ni haft en bättre dag än jag haft!

Ha det bäst!

Ett ljus som står på mitt skrivbord, syrran som varit kreativ och målat en burk samt satt ett av mina halsband runt om👌

Lite bilder på mig och några från familjen!

Min fina spegel! och såklart lite hårsaker i bakgrunden.

En lite oplanerad hörna men som sagt jag är långt ifrån klar! Föresten, har jag sagt att jag ääälskar doftljus? Blir så mycket mysigare än vanliga ljus då det även luktar gudomligt! Mina favoritlukter är vanilj/kokos och mango! Vilka är era?

Också en oplanerad sak, lite gamla teckningar som jag gjorde på den tiden då jag ritade som mest och sedan mina fina sminkväskor!

Lite mera europe saker på hyllan, dock fick inte allt plats... Kanske märks att jag älskar de? Har jag en riktigt dålig dag och jag bara hör början av någon av deras låtar blir jag genast glad!

Det var lite av det jag fixat idag, som sagt visar inte så mycket nu då jag inte är nöjd men snart så!

Nu ska jag göra som alltid och kolla på youtube innan läggdags!

Likes

Comments