Nu var det några dagar sedan man bloggade! Har inte haft tid att tänka på det men jag ska försöka bättre mig! Just nu har jag och krille en liten sjukstuga här hemma, båda är förkylda, såklart blev jag det idag två veckor innan skolavslutning.. Men jag ska gå varje dag i alla fall!


I fredags var jag och Krille till Ludvika marknaden och mötte på några vänner, vi åkte in vid tolv tiden om jag minns rätt och jag drog hem vid nio tiden för fick sådan huvudvärk.. Men jag hade kul! Vi åkte några karuseller och träffade på flera stycken man inte träffat på år!

I lördags var vi ute ungefär hela dagen, var så himla fint väder ute! Sedan gick vi en kvällspromenad för vi inte kunde sova men det var rätt så nice!

Idag har jag bara varit hemma, Krille åkte iväg med sin mamma och åt lite gott eftersom det är mors dag. Så jag har inte gjort så himla mycket, men jag och Krille har hjälpts åt med disk och tvätt och myst framför två filmer idag och bara tagit det lugnt!

Imorgon är det skola igen, nu har det verkligen gått fort, kan inte förstå att om två veckor är det sommarlov!


Nu ska jag och Krille kolla lite på youtube innan vi ska sova.


Ha det bäst!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​De här dagarna har varit konstiga, jag har försovit mig i två dagar i rad! Igår var det till sju så det var lugnt, men idag försov jag mig till nu! Jag tror inte jag har försovit mig någon gång det här året och missat skolan... Den här gången får jag lov att stanna hemma eftersom jag kommer ändå inte att hinna med någonting.

Igår hände även en märklig sak, krilles garderob hade stått öppen i några dagar och jag bad honom att stänga den eftersom jag tycker inte om när garderobsdörrar etc är öppna. Men han gör inte det och vi lägger oss med ryggen emot garderoben och kollar på videos på Krilles mobil och när jag vänder mig om mot garderoben så är ena dörren stängd! Jag frågade Krille om det var han som hade gjort någonting men han hade ju varit bredvid mig hela tiden och det var jag som låg närmast garderoben. 

Nu fick ni en liten story time idag istället för igår!

Idag ska jag vila och ta det lugnt, jag tror att det är vad jag behöver.


Ha det bäst!

Likes

Comments

Just nu har jag en ganska dålig period i livet, mycket tvångstankar och tankar jag vet inte är sanna men som fortfarande gör mig enormt förvirrad.

Mina tvångstankar är "ät inte, du blir mer fet.","Säg inget, det blir fel."," Du blir aldrig fin." etc etc. Jag vill inte ha fina kommentarer eller uppmärksamhet, jag kommer ändå inte ta åt mig av det positiva.

Men jag försöker, jag äter för att jag tvingar mig själv även fast jag inte vill, jag försöker prata och ja det kan bli fel, jag försöker förstå att jag är fin precis som vilken annan människa på jorden, men förstå, det är inte enkelt.

Jag har levt med ångest, panikattacker, mobbning, trakaserier och massor av fler saker som har förstört mig så brutalt att man inte har orkat mer och folk tror att man är lat fast det egentligen är utmattning. Jag vill alltid hitta på någonting och har energi i kroppen, men ibland går energin till idiotiska saker.

Jag vill även att alla mina nära och kära ska förstå att jag alltid finns där för dem, även fast jag kanske inte visar det. Jag vill kunna göra saker för er, jag vill kunna få er må bra men det går inte om jag själv inte mår bra.

Jag ska ta mig igenom det, men jag ska göra det själv.

Likes

Comments

Imorse gjorde jag nationella i svenska och  jag själv tycker det gick super bra då jag gillar att skriva!

På idrotten hade vi orientering och jag märkte att jag är väldigt bra med kartor!

Efter skolan drog jag hem till faster i borlänge och sover över tills imorgon.

Nu ska jag ta och sova så att man orkar upp imorgon!

Ha det bäst!

På orienteringen kom vi till ett väldigt fint ställe i skogen! Fick bara lov att ta bild men var finare i verkligheten!

Faster har så himla fina blommor på gården!

Tog ett bad på kvällen och hade lermask i ansiktet, verkligen välbehövligt!

Likes

Comments

Kom upp ur sängen efter ett tag efter förra inlägget. Jag fick iallafall orken att städa så idag städar jag så mycket som jag orkar.

Imorgon blir det iaf skola och efter det så ska jag till borlänge där min fasters kille kommer hämta upp mig och sedan åker vi nog till faster på engång och väntar på henne.

På fredag ska jag till praktiken igen, längtar! alltid kul att komma dit!

Nu ska jag vila en stund och sen blir det att städa igen.

Ha det bäst!

Tycker tröjan är hur söt som helst, undrar om man kanske skulle köpa den för skojs skull? haha.

Likes

Comments

Blev hemma idag, skulle ta mig upp ur sängen men blev helt snurrig i huvudet så det kändes som att jag skulle svimma så la mig i sängen igen.

Blir att bara ta det lugnt idag och samla krafter till imorgon istället!

Ha det bäst!

Får bli en lite äldre bild!

Likes

Comments

Nu på morgonen fick jag lov att tända ljus, så himla mysigt med doftljus på morgonen och en nybäddad säng.

Idag gäller det, nationella i svenska och jag kommer nog att lyckas!

Nu ska jag upp och dricka lite te och göra mig i ordning.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Idag hade jag sista nationella provet i matte, som jag själv tycker så gick det inte så bra men man vet aldrig, jag svarade iallafall på allting, men om det var rätt eller inte det vet jag inte.

Imorgon ska jag till skolan tidigare (börjar egentligen halv elva imorgon) och göra det allra sista alltså nationella i svenska som jag inte kunde vara med på eftersom att jag var på min lärlingsplats. Det kommer nog att gå bra eftersom jag tycker om svenska!

Nu i veckan kommer jag behöva städa hemma, det ser ut som kaos och jag kan inte leva så längre, jag måste bara hitta orken och tiden.

På lördag ska jag och Krille fira en av våra gemensamma vänner som fyller 23 år! Tiden går så fort..

Just nu sitter jag och Krille och kollar på film, efter det ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon.


Ha det bäst!

Likes

Comments

Just nu är det inte så bra med mig, börjar känna att jag snart är på g att gå in i väggen eller någonting.

Det är lite mycket just nu, men jag måste fortsätta kämpa för att någon dag lyckas må bra.

Just nu vill jag hoppa av allt och bara ligga i sängen resten av året och bara kolla upp i taket, men det tänker jag inte göra. Ska verkligen försöka kämpa in i det sista, oallafall med skolan.

Ska försöka bli på bättre vägar.

Ha det bäst.

Likes

Comments

Idag har vi haft en mässa i skolan, gick enormt bra vad jag själv tycker! Men blev lite jobbigt när det kom en folkmassa på en och samma gång..

Efter mässan fick vi sluta och jag och Amanda gjorde ett beep test eller vad det heter för att kolla vår kondition, gick inte så bra, men jag skulle kunnat klara mig längre om jag inte hade haft astma.. Min kropp var inte slut utan mina lungor var det men jag får försöka bättre nästa år!

Efter det gymmade vi en liten stund, vi var helt slut efter testet så blev inte så hemskt mycket tyvärr.. Men vi gjorde iallafall någonting!

Efter gymmet drog vi båda hem, när jag kom hem hoppade jag in i en dusch på engång och duscha i en halvtimma, jag duschar aldrig så länge max typ tio minuter.

Sen har jag inte gjort så mycket, försöker samla energi till imorgon då jag har nationella i matte i fyra timmar... Men jag ska göra mitt allra bästa och se det positiva!

Nu ska jag ta det lugnt en stund och sedan blir det en tidig natt för min del!

Ha det bäst!

Ett par utav tre som jag fick av farmor och farfar i lördags! Hur sköna som helst!

Likes

Comments