Header

haft en bra dag på praktiken och jag trivs verkligen på H&M,  mer har jag inte att säga dennA dag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Städat, tvättat, diskat!  och efter det degat i soffan och fått besök av Therese och lite fika på det. Nu ska jag fortsätta dejta soffan tillsammans med skrållan. Hoppas eran dag också varit bra.

Likes

Comments

hemma med mamma och bakar lussebullar! mmm snart får jag smaka, ikväll blir det soffan och Tv. Imorgon städning på schemat och på kvällen kommer min kärlek tillbaka från Luleå.

Likes

Comments

Har haft en otroligt trevlig kväll med tjejer ifrån klassen, vin mat fredag och trevligt sällskap, kandet bli bättre? här kommer iallafall bilder från en lyckad kväll
~
puss. godnatt!

Likes

Comments

viktigt! tycker jag att överraska varandra med små saker i vardagen, och idag fick min älskling detta serverat efter en lång dag på jobbet. Mmmm njut av livet helt enkelt, vardag som helg!

Likes

Comments

som ni ser på bilden är skrållan in virad i en handduk, jo för att hon alltid vill vara med och duscha när man duschar. Hon är alltså inte en vanlig katt,  eller? haha min andra gamla katt iallafall hatar vatten.

Likes

Comments

Första bilden är från imorse och andra från nu. Så dagen börjar ungefär som den startade med mys framför Tv:n. Trots regn och rusk har min dag varit mysig och jag har också förutom det jag sagt jag skulle göra, varit hos farmor och fikat också.

Nu ska jag fortsätta mitt glögg mys och sedan sista avsnittet av Bron!

Likes

Comments

Godmorgon! igår va det somsagt bröllop för Thobias kusin. Det va jätte jul och jätte fint. Idag ska jag med min kära mor på skyltsöndag för att det är första advent och ikväll blir det adventsmys med Älsklingen.

igår såg jag utsåhär:

Likes

Comments