Vart ska man börja? Vår lilla mini fyllde 3 veckor igår. Tiden rusar förbi och samtidigt som den gärna får sakta ner lite så längtar jag efter lite mer rutiner och gärna lite fler sovtimmar i streck.
På BVC besöket i fredags så vägde vår älskling 4200 gram och var 54 cm lång, hennes födelsevikt var 3710 gram och en längd på 50 cm. Men så mycket som hon äter konstant så hade jag blivit förvånad om hon inte gått upp bra i vikt.
Det har ändå hänt en del under dessa 3 veckor. Hon är starkare i kroppen, lyfter huvudet och tittar när hon ligger på mage, greppar mer och kan ligga lite mer och titta runt än att skrika så fort man lägger ifrån sig henne.

Amningen går så bra och mitt hjärta smälter när hon snuttar och knyter sina små händer. Jag älskar att amma, det är så mysigt! / C

Likes

Comments

Första blogg inlägget.
Funderade många gånger under graviditeten att börja blogga men kom bara så långt som att skapa en utan att skriva något inlägg, men nu ska jag börja.
Här kommer jag att skriva av mig, för att jag själv ska kunna titta tillbaka och minnas hur jag kände och vad jag gjorde där och då. /C

Likes

Comments