Mycket har hänt på senaste tiden, Linus kan prata väldigt mycket, inte rent men kommer nog när som.
Isak går och babblar som tusan hela tiden.

På senaste tiden har jag pluggat en del, nu är man utbildad klar till att kunna jobba som undersköterska och nu pluggar jag vidare för att få upp betyg så jag känner att jag kan plugga till sjuksköterska när jag känner för att jag vill, är tre ämnen som är klara i början av 2017.

Så är väldigt stolt över mig själv, trots allt som pågår i kroppen :)

Nej kroppen har inte blivit bättre, lever varje dag med buksmärtorna, ledsmärtorna, bland är det mer milt och ibland är det riktigt illa. Ska nu få åka till röntgen och röntga handen för att se om det är reumatism på g det handlar om då min mormor har det. Men det handlar bara om lederna, så kommer få vänta och bara vänta och ta buksmärtorna efter, problemet är när buksmärtorna är som värst då jag har smärtor på två ställen.

tänkte jag skulle börja komma igång med skrivandet igen, allt beror på hur mina leder känner samt buksmärtor, men hoppas jag får höra från er :)

Bjuder på en sommarbild :)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår fira vi Isak som fyllt ett år, blev en lång dag!

Först vakna tidigt och fixa och dona både hos oss och grannen (kan inte låta bli)
När klockan närmade sig 11.00 vart det baddags för båda pojkarna för att sen gå till mamma :)

Hos mamma var vi ett par stycken, Isaks farmor och faster med kusiner kom hit ändå från Falköping för att få fira Isak.

Massa bus och paket, tårta och kakor, Isak tyckte dock inte alls om tårta 😂 tog in händerna och plocka ut så fort han fick det i munnen.

Sen stack vi vidare till pappa för dem även ville fira Isak, så då vart det mer paket och paj, paj var något Isak älskade :)

Hem till mamma igen för att äts sen kom vi hem efter 21.00 båda somnade väldigt fort.

Kvällen slutade med att umgås med kusin och grannen sen slapp man sova själv inatt, underbart 😊

Hoppas ni haft en bra helg!

Likes

Comments

Först fira Isak som fick en liten hink och spade samt kratta i present 😊 sen ute o busa tills 10.00 sen var Isak så trött att han fick sova i vagnen. Sen äta sen hem, nu bara mysa 💕

Likes

Comments

För ett år sen var jag rädd att vänta flera dagar till innan du skulle komma, mamma ringde alla samtal och sjuksköterskan sa: ja om han inte kommer ikväll.
Vilket mamma inte trodde på.

Ringde mormor och var osäker på om det var småvärkar eller om det verkligen var på g.

Minns att när mormor åker från Södertälje gick slemproppen och när hon väl kom och hämta mamma så var värkarna igång ordentligt.

När vi var utanför BB och mormor bara skulle parkera bilen, stod mamma och vänta och trodde du skulle komma här och nu.

När vi väl var inne var du redan redo på att komma ut, vattnet gick 5 min efter vi kom in sen tog det inte lång tid innan du kom in i våra liv.

Idag är du redan 1 år och tiden bara flyger iväg, grattis på din dag min fina stora pojke 💕

Likes

Comments

Hej idag hade vi inskolning för lilla Isak.

Allt gick bra även om han var lite mammig men leka runt utan mig funka fint fint med :)

Vi var ute hela tiden, vilket var kul samt så vart Isak så trött och fick kämpa för att hålla sig vaken då han är van att sova när han känner för det.

Åt även massa mat, potatis och fisk med sås, åt nästan upp hela tallriken. Sen när vi skulle gå somna han direkt ner i vagnen, helt slut :)

Nu är vi hemma, Isak sover och jag och Linus tittar lite på tv, hoppas eran dag är blir bra. Skriver igen senare, varit så dålig på att skriva på ett tag nu men nu är jag igång igen :)

Likes

Comments

Hej finns många jag känner som undrar hur man klarar att vara ensamstående och ha två barn.

Vissa säger mest: förstår inte hur du klart detta eller du är en stark person dom klart detta själv.

Som alla mammor här vet så är dagarna bra eller dåliga och ibland blandat, barn kan gå en på nerverna och driva mamma till vansinne men vi älskar varje minut med dem ändå.

Barn kan gå från glada till griniga, det är så det är helt enkelt. Barnet får gnälla, va ledsen, vara glad, vi kan inte styra våra barns känslor.

Jag har inte alltid upplevt att allt varit enkelt, jag är ganska strikt av mig, skämmer inte bort mina barn förmkt eller ger dem vad som helst, funkar inte i min värld då jag inte är uppväxt med sådant.

Jag tog min äldsta son själv när han var en månad gammal tills han var gammal nog att åka till sin pappa varannan helg, Linus har alltid varit en envis kille och är såklart det idag med men är skönt att jag lärt honom när han beter sig dåligt eller inte.

Mamma till ett barn gick som en dans på rosor för mig

Han har börjat få tag i talet nu, så han försöker babbla hela tiden, det är även viktigt då för mig att räkna och läsa mycket böcker med ord och bilder i så han lär sig bättre.

Isak har jag varit själv med hela tiden, hans pappa slutade höra av sig förra året.

När jag fick veta att Isak var i min mage så fick jag välja abort eller flytta, jag funderade i över en månad på hur jag ville göra.

Sen flyttade jag för jag kände att jag klarade av ett barn till själv, det tog ett tag att komma in i att ha två barn att ta hand om. Man hade nyss en men sen var det helt plötligt två!

Men sen när jag väl kom in i mina rutiner så gick allt bra.

Idag är Isak snart ett år och världens lugnaste kille, säger inte mkt om han inte vill men kan säga mamma 😊

Vet nog inte vad jag hade gjort utan mina barn! Dem har gjort mig till den jag är idag!
Älskar er över allt! ❤️

Likes

Comments

Hej idag har det varit en bra dag, buken vill inte ge sig men bara att försöka få dagen att funka, som tur känner jag inte lika mkt smärta i dem andra delarna av kroppen om jag inte använder kroppen förmkt då.

Lämnade Linus på dagis sen blev det till mamma direkt efter, Isak har busat massa och går runt vid allt, längtar tills han vill gå 😊

Druckit kaffe och nu väntar jag på att klockan ska bli 11.30 så vi kan gå och hämta Linus, sen blir det till parken en liten stund så Linus får umgås med mormor innan hon ska jobba och vi hem.

Sen ska vi nog bara ta det lugnt idag, kanske ut på gården en stund, får se vad dagen vill ge och vad kroppen går med på!

Ha det bra sålänge 😊

Likes

Comments

Dem här dagarna har varit underbara 😊

Måndag: lämna Linus på dagis, vart städ medan han var iväg. När vi hade hämtat Linus gick vi till
Parken för att invänta på att få till pappa. Sen blev det massa bus, vi fika och åt där sen var det bara hem och sova 😊

Tisdag: tog ledigt från dagis och tog en dag hemma, bara lata oss sen efter 12.00 gick vi till min vån Sofie och umgåtts där hela dagen, sen blev det hem för att göra mat, nu ska killarna sova!

Underbart 😄

Likes

Comments

Hej helgen började med att lämna sonen i Flen för han skulle hem till sin pappa. Allt gick bra och kroppen var helt ok :)

Sen hem för att hämta hem yngsta från mamma till att umgås med kusin och granne, blev en bra kväll!

Igår blev det en grillkväll med grannar med sällskapsspel och kubb, supertrevligt.
Isak var hos min mamma över natten så var barnledig så kändes otroligt konstigt.

Kvällen blev lyckad tills jag fick kraftiga buksmärtor från ingenstans och dem sitter fortfarande kvar (ser gravid ut) känns som att man ska föda barn, kraftig värk i buk samtidigt längst ner i ryggen. Ja vissa av er förstår nog.

Idag hann jag med disk, städ tills Linus kom hem. Isak kom hem tidigt, sen har jag bara tagit det lugnt helt enkelt, kollat film.

Nu när barn sover så blev det att umgås lite med grannen, hoppas er helg varit bra och att ni har det bra, kram på er!

Likes

Comments

Hej förmiddagen gick hur fort som helst, eftermiddagen ja, är redan slut på energi :/

Laga mat, sen fick Linus bada, slutade med att jag höll på att somna i sängen. Mådde bara illa av att äta. Detta är inte alls kul..

Så bestämde mig att ringa mamma så gick vi hit istället, så nu är vi här en stund innan barnen ska gå och sova men pojkarna blev glada att få hälsa på mormor :)

Blir nog inte mer skrivande idag, så hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments