Hejsan mina underbara bloggare .


Fredag : skulle ja fylla på lite olja i bilen råka bli lite för mycket men ja fick hjälp av grannen av hissa upp bilen så fick tömma den på oljan och göra om göra rätt sedan upp till Ånge för att skutt fick ta en titt samt köra den så att de ej var missljud på turbon.
Annars har helgen vart helt underbart 👍

Min helg har varit underbart trevlig
Lördagen : målade jag lite gran på min stuga
Sedan fick man främmande av en kompis som sedan kom vi fram till vi drar till Hudiksvall ,vi hämtade upp Alina och hennes kille och natta sedan for vi ner och åkte runt och kollade på lite fina bilar .


Igår så for jag och mamma och åt på träporten för det var för varmt för att laga mat sen så for vi hem och drog ut allt för att de åska och lät sen kom de brand bilar troligast så tänkte man oj de brinner nog men sen kom det två till o en släpvagn efter brandbilen så troligast skogsbrand .

Strax efter kommer min son hem efter umgänge med sin far :) så vi har legat i soffan med surfplattan och mysigt och spelat spel :) och bara softa .

Likes

Comments

Gårdagens fototagning från en sen födelsedags
Firande av min halvbror samt ätit god mat på
Marco polo med närvarande Mikaela Petra Robin Johanna Filip mamma pappa jag.

Före innan middagen så har jag umgåtts med en gammal vän och haft trevligt :)

Efter att vi hade ätit så övningskörde jag hem mot borgsjöbyn :) första stoppet blev Ica stöde för handla lite hem sedan blev det raka spåret :)

Ni får ha en fortsatt trevlig natt mina underbara bloggare
💤👍

Likes

Comments

Hejsan mina underbara bloggare 👍☀️


Vill bara dela med mig om att jag
Började dagen med morgon mys med min son, efter det satt ja i soffan ett tag tog morgon kaffet tillsammans med min mor väldigt nervös över att jag hade för mej att jag hade dubbelkörning idag med trafikskolan men så gick jag in för att dubbel kolla så hade jag fel den 4e nästa månad var jag bokad körning .Likes

Comments