Header

Idag fyller min plutt 2 år!! Oj så tiden går och så mycket han lär sig för varje dag. Han är nog inte den smartaste ungen, men han är min lilla Emil hah! Så otroligt mycket hys den där pojken kan göra! han hinner med 100 hys på 1 minut. Jag lovar er! Så kul att se att barn är så otroligt olika varandra och det är väl tur det. Han är även den gosigaste ungen jag någonsin träffat. Tycker om att lägga sig nära på morgonen under täcket och klappa en lite på huvudet för att sedan somna om. Inte alla mornar det är så får jag lov att tilläga. Men när han gör det alltså, då smäller ens hjärta :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu är en ny resa bokad i november och jag ska till Bali! Så otroligt jäkla häftigt resemål! Fick med mig en polare, vilket jag brukar ha jätte svårt med. Därför jag inte kommer ut och reser så mycket. Johan ska få ta barnen en vecka. Tror faktiskt det kommer gå bra. Snart är det ju ändå dags att låta honom ta barnen mer så jag måste våga och släppa mer på dem. En vecka kan kännas mycket, jag har svårt att släppa dem tro mig! Men samtidigt tar jag barnen så extremt mycket nu så känner att jag verkligen skulle behöva komma bort, se annat, höra och göra annat.

BildKälla: https://www.ving.se/boka-paketresa-hotell?AccBookKey=1b16a341-575d-4c98-b035-fe5b8b2122d2&ActionName=&HotelId=1669&IndependentSessionId=m545hpvs335yh0guwuh4uet4&ItemId=1669&QueryAges=40%2C40&QueryAreaID=85&QueryChkInDate=20171113&QueryChkOutDate=20171116&QueryCtryID=36&QueryDepDate=20171113&QueryDepID=2789&QueryDur=-1&QueryHotelCD=HDPSSWAS&QueryResID=-1&QueryRetDate=20171116&QueryRoomAges=%7C40%2C40&QueryType=IndependentPackage&QueryUnits=0&SearchTime=636386598331536310&StrTransportKey=62852871-6134-49f3-8825-2a9c0c823e11&_flowIndependentBooking=d9cb131f-821f-4412-82c7-c12f73b89019&flightSequenceKey=&galleryOpen=true

Likes

Comments

Inatt var ingen bra natt för mig. Hade början på migrän och Ozzy hade svårt att komma till ro. Han höll på till kl 3 inatt och då fick jag försöka somna. Men eftersom migränen av någon konstig anledning nästan blir värre när jag lägger mig ner så var jag tvungen att gå upp en stund. Fixade en kall trasa för att lägga för ögonen och tog en alvedon i hopp om att den skulle hjälpa lite i alla fall. Där låg jag och försökte sova, men blev mest att jag vred och vände på mig. Kl 5 vaknade pojkarna och var pigga! Försökte göra det bästa av situationen, startade tv:n och hoppades på att få vila lite. Killarna var verkligen jätte snälla och gulliga denna morgon så fick sova några timmar extra och huvudvärken var nästan borta när jag vaknade. Idag är man seg kan man säga haha.Men har massor att göra idag.Likes

Comments

Igår var jag iväg en sväng. Johan hade barnen så träffade Camilla och var även på en liten dejt haha. Oooh kommer inte berätta så mycket mer om det just nu utan det får ni veta mer om sen eller inom tid. Men så igår hade jag saker att göra kan man säga. Hade en otroligt bra dag igår tills på kvällen då det som vanligt blev bråk och tjafs med Johan. usch vilken magvärk jag får av sånt! Men idag känns allt bättre och ska iväg och handla inför Zandors kalas som är i helgen!

Likes

Comments

Idag är det motionscykel som gäller när småttingarna sover. Vill ju även hinna med ett litet blogg inlägg så får helt enkelt skriva samtidigt som jag cyklar! Plankan 3 minuter sen och tänkte försöka komma ut på promenad med lek i lekparken för barnen sen. Fullt ös här med andra ord. Eller så kanske man ska ta en mysdag på uteplatsen och fylla upp poolen till ungarna.

Likes

Comments

Idag blev det löpning och sprang 6km. Känns nästan för lite. Men måste sluta med tänket om att vilja köra slut på mig själv. Jag kom ut och sprang. Det är huvudsaken. Har börjat köra plankan 3 minuter varje dag nu också. Snart så, dröm kroppen!

Likes

Comments

Nu är dopplaneringen i full gång! har bokat kyrka och lokal som vi ska vara i efter. Sedan har jag nu suttit och fixat ihop med kortet. Så nu ska jag bara vänta på att dem kommer, vilket jag hoppas dem gör innan helgen så kan jag dela ut dem redan på Zandors kalas som är i helgen.


Likes

Comments

Idag är det mamma och son dag. Så idag är jag och matteus i Uppsala. Bara han och jag. Myspys dag helt enkelt.

Likes

Comments