Header

Denna låt tar en verkligen tillbaka till tonåren då man var hemma hos en polare som var Jennifer Lopez galen! Hos henne spelades Jennifer Lopez om och om igen. Senaste dagarna har hennes musik spelats här hemma. Brukar bli sådan musik när man börjar sakna dansen lite också.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagen började med en promenad till affären. Fredag ni vet! Lite godis till pojkarna och något gott till sig själv. För mig blev det nötter. Pojkarna åker till sin farmor och farfar idag. Så kör samma som sist att jag tar Pajas. otroligt mysigt och kul! Eftersom jag tycker det är så kul att träna hund. Alex skulle komma över en sväng senare idag också så får se. Men först av allt ska jag försöka städa och fixa lite medan man har tid för det.

Sedan kanske sova 1-2 timmar haha. Var super trött igår men kanske berodde på vaccinet för idag är jag hur pigg som helst igen! Yes! Dags att göra lite nytta.Likes

Comments

Tog oss till en lekpark nu på förmiddagen för att leka av oss lite och jag för en promenad. Känner mig så otroligt trött och seg just nu, har ingen ork liksom. Men måste ändå städa och fixa lite. Man blir ju liksom aldrig klar med saker här hemma. Man hittar alltid något nytt som måste göras och sedan när man gjort klart i ett rum och börjar med nästa ja då blir det man började med stökig igen och så håller det på, som en ond cirkel haha.


Ungarna har i alla fall kommit ut i det fina vädret idag och lekt av sig lite!

Likes

Comments

Sådär då har man tagit hepatit A och B spruta,ska ta en till om 3 veckor! Blir precis att jag hinner få haha. Bättre sen än aldrig eller hur? Eller bättre att ta i tid än aldrig för det är inte något man vill ha hem som souvenir. Sedan tog jag eller ska ta Dukoral mot kolera och turistdiarre. Inte kul att bli sjuk där borta, speciellt inte när man bara ska vara där en vecka och njuta av allt det vackra!


Jag fick ett fint plåster efter. Haha som hon själv sa en rosa bajskorv så ungarna ser vilka roliga plåster man får när man tar sprutor. Klockren tjej alltså!


Likes

Comments

Inatt fick jag sova från 2-7! Alltså 5 timmars sömn i ett svep. Kommer faktiskt inte riktigt ihåg när jag fick så bra sömn sist och när jag faktiskt fick sova till 7 på morgonen. Här är det annars upp vid 5-6 varje morgon.Detta behövde jag verkligen. Idag står massor av måste saker på schemat.


*Fixa klart i garderoben

* Sänka Ozzys säng.

*handla mat

*Vaccinera mig inför Bali resan

*städa,laga mat och ja det vanliga ni vet.

Har redan satt igång dagens måsten. Ska väl ut och ta en promenad också sen. Morsan kommer över idag också så får lite hjälp.

Likes

Comments

Jag har börjat få såna jäkla konstiga utslag i ansiktet. Det kanske beror på mitt otroliga choklad beroende senaste tiden haha! Men hyn har inte allts blivit bra, sen börjar jag bli förkyld också så kanske därför. Usch hoppas denna förkylning inte är långvarig. Eller så är det för att jag körde stor städ i garderoben börjar jämt nysa när jag är där för länge av någon konstig anledning? Damm? sköljmedlet? Jag verkligen dammade för inte så länge sen så borde ju inte vara det. Men man vet ju aldrig..


Nu ska jag dricka mitt kaffe förhoppningsvis i lite lugn och ro medan barnen kollar på barnprogram!


Likes

Comments

Igår blev det inte så många inlägg som ni såg. Alex var över och vi drog iväg till Leos med ungarna så dem skulle få leka av sig lite. Första gången vi åker i hans bil också med alla barn. men det gick bra!


Var otroligt mycket ungar på Leos och som vanligt måste jag gnälla lite på dessa äldre barn som fasiken inte sköter sig! Dem följer inte regler och dem går på yngre barn. Några äldre barn tänkte putta Matteus ner från en sån här uppblåsbar ruschkana, men som tur var såg Alex det ganska fort. Så han gick ditt för att säga till dem. Räckte med att dem såg honom när han började prata med Matteus så slutade dem. Alltså blir så otroligt jäkla arg när jag ser dessa jäkla ungar! Vart fick dem lära sig respekt? vart är föräldrarna?

Aja ska inte köra ett klaga inlägg så fort vi varit där och det varit en del folk. Men det retar en så in i norden.

Skoj hade vi i alla fall och det var huvudsaken. Ozzy älskade bollhavet i alla fall och det är ju till och med så han börjar kunna vara med lite mer, krypa på en del ställen och utforska.

Likes

Comments

Alltså natten har varit hemsk rent ut sagt. Är verkligen super trött idag. Ozzy vaknade runt 10 ville ha mat, lite små gnällig. Tänkte att det lika bra var att gå och lägga sig. Så när man fixat allt för natt och lägger sig så tar det inte lång stund innan han vaknar igen. Han står och kollar på mig,snackar en massa.. "da da da" jätte gulligt men inte mitt i natten. Emellan åt skriker han till och blir arg för att jag vänder ryggen mot honom. Så runt 2 somnar han äntligen om! Vid halv 4 börjar han igen, men då att små gnälla istället. Han får flaska och bråkar med denna flaska i ungefär en timme. Då kan jag äntligen lägga mig ner. Men såklart hinner jag inte somna om för 30 minuter senare tycker han det är dags att gå upp, likaså tycker Zandor. Försöka med senare läggning för ozzy tror jag.

Likes

Comments