Header

Ååh så sur jag är just nu. Min mac har mer eller mindre kraschat. Hatar att sitta med lapptoppen och skriva men just nu ser det inte ut som jag har något val. Det som är ännu mer sorgligt är att jag inte sparat över alla bilder och film till externa hårddisken! Fan så dum man är ibland! Man tänker jämt, men datorn ska väl inte gå sönder nu. Men se där! Så får se när den kommer igång igen har inte riktigt ro att sitta och kolla på den med hjälp att supporten heller eftersom det är livat här dygnet runt.

Har dessutom dragit på mig världens förkylning så är inte direkt pigg heller. Ja det är jul snart så gla ska man la va i alla fall...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår åkte julgardiner, stjärnor och annat julpynt upp. Passade på medan barnen var borta. Men tände första ljuset idag när barnen var med. Glömde faktiskt bort det helt och kändes väl lite mysigare också att ha dem med.

Så nu har man mysbelysning här i hela lägenheten.

Likes

Comments

Idag kom jag ut på en löppar runda men den gick väl sådär. Efter 2,5 km började jag känna mig yr och envis som jag är försökte jag springa ändå. Men till slut var jag själv tvungen att inse att jag skulle svimma om jag skulle fortsatt så jag stannade till en stund för att vila och började gå. När det lagt sig körde jag lite intervaller istället den sista biten hem.

Så 2,5 km springa och intervaller dem sista 2 km. Inte så dåligt ändå för att vara säkert 1 månad sen sist jag sprang. Ska försöka ta vara på varje tillfälle nu jag får att komma ut och springa så jag kommer tillbaka till min kropp jag vill ha och en bra kondition.


Likes

Comments

Igår blev man barnfri och då lyxar jag till det!

Efter en lång varm dusch, utan stress över att något barn ska börja skrika så satte jag mig och käkade sushi jag gjort själv. Så jäkla gott! Brukar göra det med Vicki annars och hon får nog till rullarna bättre än jag haha. Men det gick och äta och smakade bra. Huvudsaken det!

Sedan lite tv-spel på det och en kvälls promenad med Pajas fick avsluta dagen igår. Gick och la mig tidigt, tror klockan bara var 22 när jag gick och la mig. Så otroligt skönt att få sova ordentligt. Vaknade ändå vid 7 imorse, men bara att få vakna av sig själv är så otroligt skönt och inte av att ett barn som antingen klättrar i ens ansikte, står och hoppar eller står och pratar sådär gulligt så man vaknar.

Sedan att bara kunna ligga kvar i sängen så länge man vill, tills man känner att nu vill jag gå upp känns också skönt. Annars är det upp på 3 röda nästan för att barnen vill ha frukost och börja dagen.

Likes

Comments

Idag börjar ungarna öppna sina adventskalendrar. Jag har gjort en som jag gjorde förra året och sedan har dem fått en av sin mormor. Så nu ska det öppnas paket och öppnas lucka snart!

Så fort Matteus har vaknat vill säga!

Vart lite sugen själv på att ha en egen adventskalender men nä har inte hunnit köpa någon och ganska tajt budget denna månad så jag står nog över ändå. Hade velat prova den från body shop, som jag velat dem andra senaste åren men äsch.


Snart börjar första avsnittet av julkalendern också! På det sättet är jag lite barnslig för jag tycker faktiskt det är grymt kul och ser vad dem har fått ihop för någon varje år. Förra årets var ju faktiskt ganska bra, så får se i år!


Likes

Comments

Nu kommer ännu mer Bali bilder till er. Det är bilder jag tagit med mobilen. enjoy!

Inte den bästa kvalitén på dessa bilder men det är bilder ;)


Likes

Comments

Alltså som ni förstår så hatar jag verkligen att vara singel.

Men det slår mig hela tiden vem kommer bli min nya kärlek? Tanken är ju otroligt spännande egentligen.

Samtidigt som jag tänker att jag måste verkligen välja rätt denna gång.

Har ju barnen att tänka på också, det är inte bara en människa som ska passa mig utan en person som passar med barnen och som barnen gillar, ser upp till och så vidare. En bra förebild helt enkelt.

Tankarna om jag ska satsa mer på någon som har barn redan eller inte har barn finns såklart. Blir man kär i någon så blir man det är ju bara så. Men samtidigt kan man faktiskt styra in sig lite på vem.

Alltså jag känner mig också ganska förvirrad i frågan. Då jag även känner att det finns ingen som visar sitt rätta jag det första året tillsammans..

Hur som helst har ju jag och Lillemor bestämt att nästa år blir det Bali igen och då ska vi ha med varsin mr perfekt haha. Tror ni jag hinner eller lyckas ha någon till den resan? xD

Likes

Comments