Header

Idag fick det bli plättar och pannkakor till lunch för killarna. För mig är det som vanligt modifast som gäller. Efter lunchen var det upp med Zandor på ryggen och dem andra två i vagn för att komma ut på en längre promenad med pajas. Det var ett tag sen jag tog Zandor på ryggen eftersom jag känt av lite i snittet. Så nu försökte jag igen och nu börjar det kännas lite igen. Fasiken alltså! Får se när det går över :/Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här är mina små bebisar. Ozzy 3 månade och pajas 5 månader. Det skiljer inte mycket mellan dem alltså. Dem kommer nog växa upp och bli bästa vänner. Pajas är väldigt förtjust i Ozzy redan. Vill gärna ligga bredvid honom och pussa på honom.

Känns så bra att barnen får växa upp med djur och speciellt en hund.


Likes

Comments

Första dagen på en diet är alltid lätt. Man har sådan motivation. Andra dagen känns ganska okej. Det är jobbigt att man är lite små sugen på saker och ting bara. Nu är det tredje dagen med modifast och imorse vaknade jag med lite huvudvärk. vet inte om det har med att man äter mindre eller sömnen. Men känns i alla fall bra denna morgon. Det som är jobbigt och svårt är kvällarna då man gärna skulle vilja ta något gott till en film. Men nu håller jag hårt på detta och kör en vecka i taget.Likes

Comments

Vi har börjat diskutera om vi ska ha en fjärde bebis! Emellan åt känner jag bara en till vill jag ha! Sen i andra stunden känner jag att det får räcka med 3. Men så fort jag ser någon annan vara gravid blir jag så sugen på en till. Man måste ju alltid tänka på om man har tid, ork och ekonomi för en till. Sedan även när dem blir äldre. Nu nöjer sig barnen med det enkla. Lekparken, ett litet gosedjur för 30 kr. Men om några år ska det vara utlandsresor, mobiltelefoner, dem hetaste festerna och så vidare. Har man tid, ork och ekonomi då?


Om någon flerbarnsmamma med 4 ungar eller fler snubblar in här. Kan inte ni berätta lite hur ni tänkte när ni skaffade så många barn? var det planerat? vad är jobbigt egentligen?

Det kanske hjälper mig att tänka igenom det en extra gång.Likes

Comments

Jag är helt slut idag! Johan jobbar 8-20. Vilket innebär att jag är ensam med barn och hund idag. Bestämde mig redan imorse att vi skulle till tivolit som är i staden. Så frågade min syster om hon ville följa med, vilket hon ville. Så först gick jag ut med hunden. Såklart måste alla barnen med så klä på dem och ut en promenix. När vi varit ute gick vi direkt till nöjesfältet. Det var så otroligt mycket folk att jag inte orkade ställa mig i en kö för att Matteus skulle få åka. Så killarna fick dra i ett varsitt snöre, sånt där som har vinst varje gång. Så var dem ganska nöjda. Sedan tog vi en sväng till lekparken istället. Billigare och nästan roligare tror jag?

När vi kom hem vart jag mindre glad. Hunden hade bitit sönder en jäkla elsladd till en lampa vi har i hallen! Så plocka reda på små sladd bitar och sedan fick barnen leka lite med sin kusin. Efter 1 timme var det på med kläder på ungarna igen och ut med hunden.


Ja nu är man rätt så slut i både huvud och kropp.Snart dags för middag!Likes

Comments

Sånna här brallor har jag alltid velat ha så jäkla heta! Man känner sig som en riktig friluftsmänniska. Vilket jag älskar att vara. Längtar tills mitt snitt känns mer okej så jag kan börja ha Zandor på ryggen mer och ge mig ut på längre äventyr. Johan köpte också ett par såna här byxor, men såklart i annan färg.Älskar denna färg på dem också.

Lite för små i midjan är dem kanske, kan knäppa dem men sitter åt väldigt hårt. Men ska ju gå ner i vikt så snart kommer dem sitta som handen på handsken. Säger man ens så? Aja kolla in dessa...

Likes

Comments

Första dagen på dieten idag. Känner mig lite små trött och ovan att inte få gå och småäta haha. Jag insåg faktiskt det idag att jag måste gått och små ätit väldigt mycket under den senaste tiden. Kändes som jag ville sitta och knapra på något hela tiden. Matteus har somnat i soffan redan, Zandor kollar på Teletubbies och Ozzy ligger och leker i sitt babygym. En sån otroligt lugn kväll blev det också.


Så ser det ut hos oss en fredags kväll.

Hur är det oss er? :)Likes

Comments

Blev inspirerad igår av alla gamla foton jag tog. Insåg då att jag tar eller gör alldeles för få svartvita eller sepia bilder. Så idag fick det bli temat när jag fotade. Här ser ni några bilder från idag :)

Likes

Comments