Header

Det går framåt för min plutt här hemma! Nu vänder han sig både från mage till rygg och tvärtom! Dessutom är han expert på att åla sig neråt. Livsfarligt att ha honom i soffan nu så han får ligga på en filt på golvet. Nu måste man dessutom börja dammsuga oftare så golvet inte är så äcklig. Mycket skit blir det runt omkring när man har många djur.

Men snart börjar han väl krypa också ojoj tiden går för fort när man har barn!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vågen har inte rört sig den senaste veckan! man blir lite smått frustrerad! Egentligen ska man inte bry sig om vågen utan mer gå på mått. Men det är ju så svårt! Samtidigt brukar den stå stilla när mensen ska komma så får se. Kanske efter den så går jag neråt igen. Det är ännu mer frustrerade att vara så nära sitt mål! Ska vara glad att jag står still i alla fall så jag inte går upp. Bara att kämpa på! :D

Likes

Comments

4 månader har gått sen Ozzy föddes. Vi pratar för fullt här hemma om vi ska börja planera in en till liten familjemedlem. I sånna fall skulle det bli en till liten nästa år. Runt Ozzys 1 års dag tänker jag bestämma om jag vill ha en till eller inte. Johan vill ha en till men jag är lite osäker ändå. Eller jag vill ha en till men det är så mycket annat man ska tänka på när man sätter ett liv till världen. Så just nu när jag ser alla gravida så längtar jag något så sjukt mycket efter att bli gravid igen! Den känslan har jag aldrig känt förut, utan har mer känt en jobbig känsla över att bli gravid. Just att man måste stå ut med illamående, foglossning och så vidare.

Vi har just nu 3 underbara fina pojkar och en till pojke eller kanske till och med en flicka skulle vara så välkommen.


Likes

Comments

Läste nyss om terror attacken i Manchester. Alltså det är ju bara så sjukt! Dessutom att denna gång verkar det varit som om dem verkligen riktade sig mot barn och ungdomar. När ska detta sluta? Eller hur kommer detta att sluta egentligen? Nä jag känner verkligen en klump i magen speciellt denna gång då det var många barn och unga drabbade. :(

Likes

Comments

Zandor blir 21 månader denna månad. Om jag räknat rätt? haha

Zandor övar och övar på sitt tal. Det kommer mer och mer ord från hans mun. Ibland känns det som han är lite sen med sitt tal? Kommer bara ihåg att Matteus helt plötsligt började prata en massa, men inte vid vilken ålder allt kom. Men som igår började Zandor säga ordet napp. Så nu sätter vi oss ner varje dag och försöker kolla i böcker. Bara jag och zandor. Är inte orolig över hans tal, han har många år på sig att öva och träna. Men såklart blir han lätt arg över att ingen förstår honom. Så arg att han går och dunkar huvudet i golvet, kastar saker och så vidare. Det är inte alls roligt att se honom så arg! Ibland svårt att hantera också för den delen. Men för det mesta är han nog en av dem charmigaste ungarna som finns! :D

Zandor<3

Likes

Comments

Jag slutade ju för länge sen att räkna månader på barnen. Inte Ozzy, men på Matteus och Zandor så nu blir det månadsbilder bara. Men Matteus är 3 år och 3 månader. Kom på idag att jag brukade ju skriva varje månad hur barnen utvecklades när dem var mindre. Men ju äldre dem blir ju mindre utvecklings faser och steg känns det som dem har.Händer inte så mycket hos en 3 åring? Eller?


Matteus är just nu I världens trots ålder. Han hade en period för några månader sen då man ville slita av sig håret för alla hys och bus han gjorde. Nu har han börjat lugnat ner sig lite. Han är otroligt hjälpsam fortfarande precis som han varit nästan sen han lärde sig gå. Han är otroligt förståndig men har såklart sin egna vilja också. Han har varit duktig på att stänga sina öron och inte lyssna på vad man säger också. Men det är något som också börjar försvinna.Han pratar hela tiden, jag menar då verkligen hela tiden! Haha ibland vill man bara att han är tyst.

Min underbara 3 åring! <3

Likes

Comments

Vi kollade på filmen Passenger för några dagar sen och måste bara säga att den var otroligt bra! Tycker Jennifer Lawrence är så otroligt bra skådis! Den handlar då om en farkost som är påväg till en annan planet som ligger över 100 år ifrån jorden. Farkosten krockar med en metreor som orsaker skador. Det är över 5000 passagerare ombord och alla har lagts i dvala så dem ska överleva resan till den nya planeten. Men när farkosten krockar blir det fel på en av passagerarnas kapslar så han vaknar upp och är helt ensam ombord.

Mer tänker jag inte berätta utan ni får kolla själva. Som sagt den var sjukt bra! tycker jag i alla fall.

Likes

Comments

Ni som följer mitt liv här på bloggen vet ju att vi försökt få lånelöfte. Banken har inte hört av sig än! Men vi kollar ändå på hus och hoppas att vi kan få det där lånelöftet. Ska ringa banken i veckan tänkte jag och kolla om dem kommit fram till något.

Så igår var vi och kollade på ett hus. När jag kollade på datorn såg det ut som ett drömhus. Planlösningen var ju perfekt i alla fall. På bilderna såg allt annat också jätte fint ut. Men så kommer man ditt. Det fanns otroligt många men på detta hus. Lite besviken men ändå skönt att vi inte ville ha det. Var jätte många och kollade i alla fall. Så säkert kommer det budas upp bra. Men nope inget för Oss i alla fall.Glad att vi åkte och kollade på det i alla fall.

Så nu letar vi vidare...

Likes

Comments

Idag har jag varit ute och sprungit. Lite bättre tid än sist och det kändes mycket bättre denna gång. Höll tempot utan att behöva gå några steg för att sedan fortsätta. Nej denna gång sprang jag hela rundan! Förutom en gång när jag skulle över en väg. Nu kom syrran så nu ska vi ut och gå!


Likes

Comments

Alla kanske inte vill ha den men ibland känns det som många skulle vilja ha min sjukdom så dem kan skylla på den när dem är trötta, latta och inte kan gå ner i vikt. Många har börjat gå och tagit prover för det jag har när jag berättar att man kan ha svårt att gå ner i vikt. Dem har dessutom inte gjort det en gång utan flera gånger!

Det är en vanlig sjukdom jag har, och ärftlig så en del har den i släkten redan.

Det jag har är hypotyreos. Känner ni igen det? Det menas med att man har fel på ämnesomsättningen i mitt fall långsam ämnes omsättning. Jag måste äta medicin varje dag för att min ämnesomsättning ska funka. Som sagt är det svårt att gå ner i vikt om man får detta, man blir trött, kan börja frysa och många symptom är ganska svåra att upptäcka egentligen. Men just det där med att det blir svårt att gå ner i vikt fastnar många för.

" Ja men jag tränar och äter bra men går ändå inte ner i vikt"

Men sedan små äter dessa emellan åt. När jag fick det trodde jag att jag inte gjorde tillräckligt för att gå ner i vikt. Det var omöjligt! och folk började fråga om jag verkligen var så noga med kosten och så vidare. Typ " Du vet väl att man inte får äta godis haha" Men när jag blev gravid med Zandor började jag frysa och fick sjukdoms känsla nästan. Då tog dem prover direkt på inskrivningen som visade att jag hade väldigt dåliga värden.

Sen är det ju så att när man är gravid så kan en del också behöva medicin för detta eftersom ämnesomsättningen kan rubbas när man är gravid eller ja man får sämre. Så i alla fall då fick jag medicin och detta är något jag kommer får leva med. Eftersom det inte bara var under min graviditet som jag hade detta. Utan även nu efter.

Men det känns så sjukt att nästan alla jag berättar detta för börjar direkt prata om att även dem kanske har detta?

Likes

Comments