Header

Allt börjar äntligen lägga sig lite. Tyvärr en del bråk mellan mig och Johan kommer ju då och då. Försöket hålla ner allt sånt här hemma nu. Inget prat om sånt inför barnen. Försöka prata så normalt som möjligt när dem är med.

Jag vet ju inte hur andra gjort i en skilsmässa när barn är inblandade. Men jag känner ju såhär, Ozzy är liten. Han behöver sin pappa, eller alla tre behöver sin pappa såklart. Men Ozzy behöver se honom nästan varje dag för att knyta ett band med honom. Som Matteus och Zandor redan har gjort. Sedan vill jag sätta in Ozzy på förskola nästa år i augusti och inte direkt när han blir 1 år januari. Så därför vill jag gå på låg föräldrapenning för att kunna vara hemma så som sagt tänkt. Därför behöver jag även ekonomiskt stöd från Johan. Sen hjälp! Behöver så mycket hjälp med barnen eftersom dem är små och kräver en del uppmärksamhet. Så därför får Johan bo kvar här tills i januari då jag får bättre ekonomi,Ozzy är lite äldre och ja sen måste jag börja klara mig själv helt enkelt.


Papperna är inte ifyllda än. Men barnen ska bo oss mig hela tiden. Vill inte skicka barnen som en säck potatis mellan oss. Dem ska ha ett fast boende, sen får Johan ta barnen när han är ledig. Han får gärna komma hit och umgås med dem eller kanske låta dem övernatta någon gång ibland. Låter det som en bra ide? Johan Jobbar så otroligt oregelbundna tider så skulle vara nästintill omöjligt att få ihop förskola när han skulle ha dem om vi kör varannan vecka.

Min plan är nu att hitta ett Jobb så fort som möjligt nästan. Ett jobb som passar så jag kan ha kvar Pajas, passar med rätt så korta dagar på förskolan för barnen. Ja det är ju en dröm! och jag hoppas jag hittar det drömjobbet nu inom ett år. Så allt blir som jag vill. Det är ju klart att jag ska bo kvar i våran lägenhet. Det känns faktiskt riktigt bra!

Hur mår jag i allt detta? jag är en stark människa, jag bryter ihop och sedan klättrar jag upp igen nästan lika fort. Såklart är detta jätte jobbigt! Men jag börjar acceptera läget mer och mer. Det ända är att jag känner mig så otroligt ensam på något sätt. Johan har ju hittat en ny, det är ju därför det tog slut. Och folk frågar hur tusan jag kan låta honom bo kvar. Men jag gör allt för barnen. Men ja den där kärleken saknar man redan, någon som kramar om en av kärlek. Någon som säger fina saker till en och så vidare. Men det ända jag går och funderar på är hur tusan jag ska hitta någon ny? Vem vill ha en 3 barns morsa liksom? Jag tror jag inte vill ha fler barn och är 27 år.Det blir så otroligt begränsat...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

1 kg kvar sen är jag där!!! kommer ju bara bli glad när det står 55.9 haha men ändå. Alltså min kropp, den börjar bli så jävla snygg! Nu ska jag börja att fokusera mer på musklerna. Köra lite lätt hemma tänkte jag till en början. Sen får jag se om jag kan ta mig tillbaka till gymmet igen. Skulle ju vara underbart!

Ett problem jag har här hemma nu är att alla kläder är för stora! haha vilket problem va! Nej men allt sitter jätte pösigt och måste ha skärp i alla byxor. Som en del vet så gillar jag verkligen inte att köpa nya kläder bara sådär. Så det tar lite att behöva köpa lite nytt haha.

Sorry för lite lätt klätt! svårt att visa resultat annars ;)

Likes

Comments

Kände att jag behövde lite nya bilder på mig själv. Men tyvärr hann jag inte med så jätte många för det var att mata Ozzy emellan åt, sedan laga middag, sen ringde telefonen och så vidare haha. men ja här är två i alla fall som jag bjuder på. Men jag ser fan inte klocka ut i ansiktet tycker jag i alla fall haha XD

Likes

Comments

Varit på banken idag och det gick strålande! Morsan och jag kommer ta lån tillsammans och med hennes inkomst så kommer vi kunna köpa ut Johan från lägenheten. Så nu vet jag säkert att det är här jag kommer bo sen, det kommer bli min lägenhet. Nu är det såklart lite saker som måste göras innan han köpas ut helt. Sedan kommer han även bo kvar till Januari ändå för barnens skull. Eller ja jag behöver ju lite hjälp med dem också. 3 ungar och en hund är fasiken inte lätt själv 24/7. Men skönt att veta vart man hamnar och tar vägen sen i alla fall. Nu ska jag börja leta jobb och när han hittat och fått något så får han gå på föräldraledighet!


Likes

Comments

Ingen uppdatering idag som ni ser. Men jag har haft feber, varit trött och ont i halsen. Ozzy skrek halva natten och visade sig att han också hade feber på morgonen. Idag har han varit jätte grinig hela dagen. Knappt ätit, men ätit lite i alla fall. Så har haft full upp med honom och sedan försöka vila själva. Ja livet ska väl ändå inte vara lätt eller hur?

Nu tänkte jag gå och sova. Passa på medan Ozzy sover. Tog mig 4 timmar att få Ozzy att somna idag. Otroligt ledsen pojke idag! Och en otroligt trött morsa också för den delen. Nej lite sömn behövs!

Likes

Comments

Alltså detta är så typiskt!!! En av få dagar då man känner att man får klä upp sig lite, äta god mat och ha det lite festligt. Ja då ska man bli sjuk!! Imorse kände jag mig lite trött och seg. Men tänkte inte så mycket på det. Vanligt för en små barns förälder. Ju mer dagen gått så har jag blivit tröttare, fryser och ont i kroppen. Så tog en temp och såklart har jag feber. Min energi är på noll så ligger i soffan med ett öga öppet. Fy fan!!!

Likes

Comments

Nu har vi varit ute och plockat blommor och blad till våra kransar. När jag kämpat och fått ihop 3 stycken så är det såklart att Pajas ska tugga sönder en av dem. Jäkla hund... Men ja vist blev vi fina i våra kransar i alla fall :) Nu ska jag börja städa och fixa.

Likes

Comments

Jaha denna midsommar blir ju inte som andra midsomrar. Vi ska ut till landet allihop som vi gjort dem senaste två åren, men i år jobbar Johan. Så vi ska sitta här hemma och vänta tills han kommer hem och sedan åka ut. Insåg nyss att han kommer hem halv 3 typ. Sedan ska vi packa in allt i bilen, åka ut ditt vilket tar 2 timmar. Så blir väl lite grillat och sen nästan dags att sova haha? Det jag kommer sakna denna midsommar är kärleken...


Ozzy har börjat bli smågnällig på nätterna så inatt blev det inte mycket sömn heller. Ska försöka göra det bästa av dagen. Ska ut med barnen och plocka lite blommor och göra kransar till dem och kanske en till mig själv med. Kom på nu att vi kanske borde köpt lite finare lunch till oss så man får lite midsommar känsla men ja sånt tänkte jag faktisk inte på. Blir lätt så när man har annat i tankarna.

Idag ska jag försöka se positivt. Kanske ska man klä upp sig lite i alla fall? Sminka sig lite och känna någon typ av lycka.

Likes

Comments