Hejsan!

Idag är det onsdag, och här i Kalmar är det snö på gatorna. Jag känner mig som en fånge i mitt eget hus då vi inte hann byta till vinterdäck på ena bilen innan snöfallet kom. Och då jag aldrig har bytt däck förut och är höggravid ska jag nog inte ge mig på det. Det får Simon fixa i helgen :) Men tur att bussar finns för i eftermiddag ska jag till staden och träffa mina två bästa vänner.

Annars då? Det händer inte så jättemycket, jag går här hemma och väntar på bebis. Får gärna komma precis när den vill. Jag har varit redo länge nu. Nu ska jag ta en varv med dammsugaren, hörs senare! Puss och kram :)Dessa fina damer jag ska träffa i kväll ❤

Likes

Comments

Då var det dags igen, att återuppta bloggandet. Nu när man är gravid är det väldigt roligt att skriva ner känslor, tankar osv.

Så vem är jag då?
Namnet är Caroline (Carro) 25 år och bosatt i Kalmar. Kommer ursprunligen från Växjö. Höggravid med första barnet, BF 24 november. Har precis flyttat in i hus med min sambo.

Här kommer jag skriva om lite allt möjligt, kanske för min egen skull eller kanske för några läsare. Det får tiden utvisa :)

Puss & kram

Likes

Comments