​Skissar och funderar ständigt på fler tatueringar. Funderar på en på låret, en på höften, en på handleden samt dom tre ni ser på bilderna ovan. Ska unna mig en nu i början på 2017! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har vi hela 30- i Luleå. En heldag på stan var inplanerad men vi skjuter upp det till imorgon istället när det ska vara lite rimligare grader ute. Jobbat på bra nu på dollarstore med mellandagsrea och utförsäljning, en klapp på axeln till mig själv för det. Ledig nu i några dagar sen är det bara upp i sadeln igen!

Likes

Comments

Som rubriken lyder har det snart gått 2 år sen sist. Vet inte var jag ska börja eller sluta så låter den summeringen vänta till ett annat tillfälle. Vilka år dom två senaste har varit, jag är en annan människa idag hur klyschigt det än må låta. Jag har gjort fel, jag har gjort rätt men framförallt har jag hela tiden kämpat för att bli bättre. Och det har jag, jag har blivit ett bättre jag, och så ska jag fortsätta! 

Likes

Comments

Dom senaste veckorna har varit väldigt händelserika. Jag har lämnat mitt Sunderbyn för en helg i Kramfors med Marcus, träffat hans pappa och den sidan av hans släkt. Hade riktigt mysigt där borta och Kramfors har verkligen fått mig på fall. Så sjukt vackert med vatten, berg, klippor och all skog. Älskar't!
 
Har hunnit med att lämna Sunderbyn ännu en gång men denna gång för en längre tid, bor numera inne i stan och trivs som handen i handsken. Vi har blivit husse och matte till stans utan tvekan gosigaste katt, Sören. Livet rullar på, Juni och sommaren är här. På schemat står nu körkortsprov, jobb på fotbollsskolan, bråvalla, 21:års dagen och mycket mer. Ser fram emot den här sommaren kära vänner!
 

Likes

Comments

Mumsar i mig detta och sen på med hörlurarna och ut och promenera innan solen går ner. Förkylningen är inte helt borta än men febern har lagt sig så blir att jobba imorgon! Hoppas jag blir fri från det här skiten på riktigt den här gången, vill spela fotboll. Okej förkylning? :) F*ck off nu!
 

Likes

Comments