View tracker

(Bilder på vår älskade Villy i våras när vi var i Uvskär med hundarna)

Villy lämnade oss väldigt plötsligt men han kommer alltid leva kvar i våra hjärtan och i våra tankar.


Det känns fortfarande overkligt att Villy är borta, han har alltid funnits där så länge jag kan minnas. Han har varit som en pappa för mig. Det kommer ta väldigt lång tid innan man kan förstå att han verkligen är borta.

Begravning 2016-12-22

Likes

Comments

View tracker

Tänk att det redan är 4e advent, tiden går så himla fort!
Den här helgen försvann även den i rasande fart. Men jag fick i alla fall en riktigt bra helg. Tillbringade lördagen med att träffa underbara människor som jag inte sett på en evighet, några har jag inte ens träffat på flera år, så det var väldigt roligt!

Eftersom jag var nykter och körde igår så var jag fylld med massvis utav energi när jag vaknade idag, så först fixade jag en 4e advent frukost på sängen åt Tim sedan tog jag med mig mamma till simhallen så tillbringade vi våran söndag eftermiddag med att simma. Välbehövligt!

Jag hoppas att ni också har haft en bra helg och en fin 4e advent.

Kram

Likes

Comments

View tracker

Jag måste bara dela med mig utav några härliga bilder från förra helgens skogsutflykt med hundarna! Fantastiskt väder och mycket snö.

Likes

Comments

När det regnar ute så längtar man verkligen tills den "riktiga" vintern tar fart så man kan åka skoter! Just nu längtar jag lite extra mycket så jag kan prova min nya skoterutrustning som jag fick hem för en vecka sedan. Hjälmen väger dock lite för mycket för mig egentligen, men det ska nog fungera ändå.

FXR har så snygga grejer!

Likes

Comments

👻 HALLOWEEN 2016 👻

Det blev en riktigt rolig maskerad kväll igår. Först hade vi förfest hemma hos mig och Tim, väldigt lyckat och nästan alla var utklädda! Senare på kvällen drog vi ner till Hotellet där det var maskeradfest.

Likes

Comments

View tracker

Denna underbart fina camouflage fleece overall kom Tims mamma med idag. Den passade superbra på Bailey. Lena är så duktig på att sy! Nu behöver inte Bailey frysa i vinter. 💝

Likes

Comments

I tisdags kom den första snön, äntligen! Det var så mysigt att vakna upp och se att det var vitt och ljust ute. Det är så tröttsamt med hösten som är så mörk och trist. Nu får vi hoppas att den här snön som har kommit är här för att stanna!

Jag har redan börjat få julkänslor, men det är ju trots allt inte så långt till jul nu.


Idag jobbar jag 15-22, skönt med sovmorgon. Den här arbetsveckan har varit riktigt energislukande, såå stressigt och rörigt. Jag hoppas att denna Jobbkväll ska bli lugn. Det ska bli skönt med en ledig helg i alla fall!

Likes

Comments

Idag är det 4 år sedan jag träffade denna underbara kille! Han som är mannen i mitt liv, min fantastiska sambo. Jag tycker att tiden går skrämmande fort.

Vi dejtade under många (röriga) månader innan vi blev officiellt ett par. Jag är så himla glad att det blev just vi tillslut. Ingenting gör mig så trygg och fylld av kärlek som att vara nära honom och känna att han faktiskt är min, att vi tillhör varandra.

Fyra år är egentligen ingenting, men jag är glad att vår kärlek fortfarande är så ung. Att vi har många år framför oss. Vår historia som vi har bakom oss är allt annat än perfekt, men vi har alltid klarat oss igenom det. För varje år blir vår kärlek allt starkare och tryggare. Jag kan faktiskt inte tänka mig ett liv utan honom.

Han har verkligen makten att göra mig hel i en värld där jag för det mesta känner mig trasig. De här åren tillsammans med honom har varit de bästa i mitt liv och jag hoppas på många fler år!

Jag älskar dig mest av allt Tim❤

Likes

Comments