View tracker

Jag måste bara dela med mig utav några härliga bilder från förra helgens skogsutflykt med hundarna! Fantastiskt väder och mycket snö.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

När det regnar ute så längtar man verkligen tills den "riktiga" vintern tar fart så man kan åka skoter! Just nu längtar jag lite extra mycket så jag kan prova min nya skoterutrustning som jag fick hem för en vecka sedan. Hjälmen väger dock lite för mycket för mig egentligen, men det ska nog fungera ändå.

FXR har så snygga grejer!

Likes

Comments

View tracker

👻 HALLOWEEN 2016 👻

Det blev en riktigt rolig maskerad kväll igår. Först hade vi förfest hemma hos mig och Tim, väldigt lyckat och nästan alla var utklädda! Senare på kvällen drog vi ner till Hotellet där det var maskeradfest.

Likes

Comments

Denna underbart fina camouflage fleece overall kom Tims mamma med idag. Den passade superbra på Bailey. Lena är så duktig på att sy! Nu behöver inte Bailey frysa i vinter. 💝

Likes

Comments

I tisdags kom den första snön, äntligen! Det var så mysigt att vakna upp och se att det var vitt och ljust ute. Det är så tröttsamt med hösten som är så mörk och trist. Nu får vi hoppas att den här snön som har kommit är här för att stanna!

Jag har redan börjat få julkänslor, men det är ju trots allt inte så långt till jul nu.


Idag jobbar jag 15-22, skönt med sovmorgon. Den här arbetsveckan har varit riktigt energislukande, såå stressigt och rörigt. Jag hoppas att denna Jobbkväll ska bli lugn. Det ska bli skönt med en ledig helg i alla fall!

Likes

Comments

Idag är det 4 år sedan jag träffade denna underbara kille! Han som är mannen i mitt liv, min fantastiska sambo. Jag tycker att tiden går skrämmande fort.

Vi dejtade under många (röriga) månader innan vi blev officiellt ett par. Jag är så himla glad att det blev just vi tillslut. Ingenting gör mig så trygg och fylld av kärlek som att vara nära honom och känna att han faktiskt är min, att vi tillhör varandra.

Fyra år är egentligen ingenting, men jag är glad att vår kärlek fortfarande är så ung. Att vi har många år framför oss. Vår historia som vi har bakom oss är allt annat än perfekt, men vi har alltid klarat oss igenom det. För varje år blir vår kärlek allt starkare och tryggare. Jag kan faktiskt inte tänka mig ett liv utan honom.

Han har verkligen makten att göra mig hel i en värld där jag för det mesta känner mig trasig. De här åren tillsammans med honom har varit de bästa i mitt liv och jag hoppas på många fler år!

Jag älskar dig mest av allt Tim❤

Likes

Comments

​Då var även denna måndag snart till ända. Idag har jag bara fixat och donat här hemma och ute på gården. Burit ner utemöblerna i källaren och även satt upp en ljusgardin ute på verandan. Riktigt välbehövligt med en ledig måndag efter en hel jobbvecka och jobbhelg. Jag ser verkligen fram emot torsdag, då blir både jag och Tim lång-lediga tills på söndag. Det ska bli riktigt skönt att komma iväg några dagar så man slipper tänka på jobb och renovering. 

Jag hoppas att ni fick en bra helg och en bra start på den nya veckan! 

Likes

Comments

Idag är det exakt 3 år sedan jag och Tim fick flytta in i huset, tiden bara rusar iväg!

På de här 3 åren har vi hunnit med en hel del faktiskt. Det mesta har jag och Tim kunnat fixa själva, vilket har varit bra. Vi har inte direkt haft bråttom med att fixa allt eftersom man hinner ändra sig hela tiden med hur man vill ha det. Att investera i ett hus som man ska bo i är lite som att investera i ett livsprojekt.

Lite skillnad har det väl ändå blivit, det kan nog ni hålla med mig om tror jag. 😉

I somras blev vi äntligen färdiga med den största renoveringen på huset, nämligen taket! Vi började även med att byta ut den fula plåtfasaden till en snyggare ljusgrå träfasad. Två nya fönster fick vi även dit då de gamla fönstren sjöng på sista refrängen - spruckna och trista. Den hemska järn ingången som vi hade rev vi äntligen bort. I stället blev det en ännu större och finare entréingång med vita räcken som Tim helt fixade så snyggt själv! Nu är det bara att titta efter möbler som ska passa in där ute. Nästa sommar blir det att fortsätta med fasadbytet på resten av huset, så nog har vi att göra! Det enda som fattas nu på framsidan av huset är all belysning. Men förhoppningsvis kommer alla spotlights & strålkastare upp i veckan. Fler bilder på själva renoveringen av taket/fasaden kommer i ett senare inlägg.
Tim och Markus har varit otroligt duktiga med tak/fasadbytet! Nu kommer även värmen hålla sig bättre när vi satt in nya fönster och tilläggsisolerat. 

Det är precis 3 år mellan de två bilderna ovan. Man såg knappt huset när vi flyttade in.
3-ports garaget som syns på bilderna har vi stora planer för. Så det längtar vi efter att få börja med också! Men först ska vi göra färdigt huset utvändigt innan vi drar igång med något nytt projekt.

Det var några före och efter bilder på utsidan av huset. Det har hänt en del på de här 3 åren som vi har bott i huset nu. Det är många av er som har frågat om jag kan lägga upp före och efter bilder inne i huset också. Så det tänkte jag göra nu. Allt är inte färdigt ännu. Vi har t.ex. inte hunnit sätta upp salningarna runt fönstren, men det blir snart. Och vi är inte heller färdig i köket, men just nu får det bli ett senare bekymmer. Köket ser då betydligt bättre ut nu än vad det gjorde när vi flyttade in. Så vi överlever nog ett tag till med det fula kaklet. Vi måste först hitta nya köksskåp innan vi kan byta kakel ändå eftersom vi ska höja upp allt, både överskåpen och underskåpen. 

Hallen
Badrummet
Källartrappen
Köket
Gästrummet

Gästrummet är det rummet som vi lagt ner minst tid på. Men i vinter ska vi renovera det riktigt. Dra in elen i väggen, gipsa och tapetsera.

Vardagsrummet

Vardagsrummet tapetserade vi förra sommaren men vi är inte riktigt nöjda, så det blir nog att tapetsera om det sen.

Sovrummet

Likes

Comments