Idag är det exakt 3 år sedan jag och Tim fick flytta in i huset, tiden bara rusar iväg!

På de här 3 åren har vi hunnit med en hel del faktiskt. Det mesta har jag och Tim kunnat fixa själva, vilket har varit bra. Vi har inte direkt haft bråttom med att fixa allt eftersom man hinner ändra sig hela tiden med hur man vill ha det. Att investera i ett hus som man ska bo i är lite som att investera i ett livsprojekt.

Lite skillnad har det väl ändå blivit, det kan nog ni hålla med mig om tror jag. 😉

I somras blev vi äntligen färdiga med den största renoveringen på huset, nämligen taket! Vi började även med att byta ut den fula plåtfasaden till en snyggare ljusgrå träfasad. Två nya fönster fick vi även dit då de gamla fönstren sjöng på sista refrängen - spruckna och trista. Den hemska järn ingången som vi hade rev vi äntligen bort. I stället blev det en ännu större och finare entréingång med vita räcken som Tim helt fixade så snyggt själv! Nu är det bara att titta efter möbler som ska passa in där ute. Nästa sommar blir det att fortsätta med fasadbytet på resten av huset, så nog har vi att göra! Det enda som fattas nu på framsidan av huset är all belysning. Men förhoppningsvis kommer alla spotlights & strålkastare upp i veckan. Fler bilder på själva renoveringen av taket/fasaden kommer i ett senare inlägg.
Tim och Markus har varit otroligt duktiga med tak/fasadbytet! Nu kommer även värmen hålla sig bättre när vi satt in nya fönster och tilläggsisolerat. 

Det är precis 3 år mellan de två bilderna ovan. Man såg knappt huset när vi flyttade in.
3-ports garaget som syns på bilderna har vi stora planer för. Så det längtar vi efter att få börja med också! Men först ska vi göra färdigt huset utvändigt innan vi drar igång med något nytt projekt.

Det var några före och efter bilder på utsidan av huset. Det har hänt en del på de här 3 åren som vi har bott i huset nu. Det är många av er som har frågat om jag kan lägga upp före och efter bilder inne i huset också. Så det tänkte jag göra nu. Allt är inte färdigt ännu. Vi har t.ex. inte hunnit sätta upp salningarna runt fönstren, men det blir snart. Och vi är inte heller färdig i köket, men just nu får det bli ett senare bekymmer. Köket ser då betydligt bättre ut nu än vad det gjorde när vi flyttade in. Så vi överlever nog ett tag till med det fula kaklet. Vi måste först hitta nya köksskåp innan vi kan byta kakel ändå eftersom vi ska höja upp allt, både överskåpen och underskåpen. 

Hallen
Badrummet
Källartrappen
Köket
Gästrummet

Gästrummet är det rummet som vi lagt ner minst tid på. Men i vinter ska vi renovera det riktigt. Dra in elen i väggen, gipsa och tapetsera.

Vardagsrummet

Vardagsrummet tapetserade vi förra sommaren men vi är inte riktigt nöjda, så det blir nog att tapetsera om det sen.

Sovrummet

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag fick jag säga hejdå till min ford som har varit min tro-tjänare enda sen jag skaffade körkortet. Men jag känner att det inte var en dag för tidigt för den att lämna gården. Igår åkte jag nämligen ner till Gävle och köpte mig en ny bil. En sänkt V70 med rolig bas osv. Liiiite ungdomligare än gamla forden. Jag är i alla fall helnöjd med volvon än så länge!

Jag är i behov av kombi då jag ska få plats med hundburar. Men jag har inte kollat ännu om buren får plats framför basen, men det ska nog gå. Förhoppningsvis, haha.

Jag knäppte några bilder idag som hastigast bara för att lägga upp här.

Likes

Comments

Här kommer en söt-attack med bilder på Coxis valpar som är några veckor gamla!

Även bilder på resten av hundarna som Coxi växt upp tillsammans med i Svärdsjö på hundkenneln. Det har varit riktigt mysigt att få vara där och hjälpa till att se efter hundarna i helgen som var. Bailey blev snabbt förälskad i de små. 

Finska lapphundar är så himla fina!

Det är så kul att den ljusa valpen blev lik sin mormor, Zelda, i färgerna, så fina!

3 generationer - Mamma Coxi. Coxis mamma, & Coxis mormor

Likes

Comments

​Vilken underbart fin höstdag det har varit idag, strålande sol! Idag åkte jag hem till mormor för att fira hennes 79-årsdag. Min älskade mormor. ❤

Likes

Comments

Jag verkligen älskar lediga dagar som dessa! Idag när jag vaknade så fick jag för mig att jag skulle vandra upp till Väsa Toppstuga, så det gjorde jag, När jag väl kom upp dit så satt jag mig och njöt av den fantastiska utsikten i det underbara vädret! Jag blir så rastlös när jag är ledig, så detta var det bästa tidsfördrivet, helt klart. Undra om jag har för mycket fritid? haha. När jag har Bailey med mig så behöver jag aldrig känna mig ensam, bästa sällskapet. 

Likes

Comments

Efter en kort dag på jobbet så fick det bli en mysig höstpromenad upp till Hykjeberg med hundarna.

Jag är inte nå deprimerad över att det har blivit höst, tvärtom! Jag tycker om hösten. Stressen efter en hetsig sommar börjar lägga sig och man kan börja göra sånt som man inte hunnit med på hela sommaren pga jobb och annat som man måste hinna med när det är sommar. Mörka och mysiga höstkvällar med tända ljus och filtar, love it!

Likes

Comments

Helgen har varit riktigt rolig och sjuk! Vi var på GPR i år igen med ett glatt gäng. Det verkar som om vi gjort det lite till en tradition att åka till Stockholm på träffen varje år och sedan skämma ut oss inne i Stockholm och vid slottet, haha. Men den här gången övernattade vi på hotell inne i Stockholm så vi inte behövde åka hem mitt i natten som vi gjorde förra året. Jag tänkte i alla fall dela med mig utav några bilder. Om ni missat bilderna från förra året så länkar jag dem här nedanför.

👇

Grand Prix Raggarbil 2015

Likes

Comments

Jag verkligen älskar träningskläderna som jag köpte, speciellt NIKE shortsen och linnet från SOC, riktigt bekväma! Adidas tightsen var inte så dumma de heller. Det blev inte bara kläder i träningsväg, jag köpte även lite annat också. 

Idag ska jag jobba 15-22. Som det ser ut nu så blir det många jobbkvällar den här veckan och i helgen ska jag jobba delad tur. Men på torsdag är jag i alla fall ledig och då blir det en vända till Rättvik & CCW! 

Likes

Comments

Efter några riktigt mysa dagar i Örnsköldsvik så var jag hemma i Dalarna igen! Igår blev det en systerdag på stan med massa shopping och fika. Jag tänkte göra ett inlägg i morgon med lite av det jag köpte.

När jag kom hem så blev det bio med mitt hjärta som jag saknat när jag varit borta.

Likes

Comments