Fredaaag!
Idag har jag mött upp Amanda för att shoppa lite, köpte Nicki Minaj's parfym som jag är helt nerkärad i, underkläder, och en topp från h&m. Sedn har varit barnvakt sedan halv 4 och ska till Felicia runt 9 när jag slutar och bara mysa typ, kanske träffa några men vi får se helt enkelt. Men just nu sitter jag och lillen och äter chips och kollar barnprogram.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kokosnöten är bland det bästa som existerar!
Inte bara för att det favoritdoft, men självklart gör det saken ännu bättre. 

Kokosolja är utan tvekan den bästa oljan för håret. Det är mycket snack om arganolja, macadamiaolja etc, Men kokosoljans molikyler är tillräckligt små för att komma hela vägen in i hårstråna vilket gör att den vårdar bäst.

Jag brukar ha kokosolja som hårinpackning. Antingen låter jag det bara verka i några minuter, Eller om jag har tid så sover med håret nerdränkt i kokosolja och sköljer ur på morgonen. Bästa mirakelkuren hittils för mitt matta, frissiga och torra hår! Mitt hår ser bokstavligen ut som ett skatbo ibland. Det är verkligen sant! Fråga mina vänner.. Får extrema tovor eftersom att det är så mycket hår och när det är torrt och "omjukt".

Idag köpte ​jag även ett serum och balsam från märket Organix, med kokosdoft och naturliga ingredienser från kokosnöt. Den luktar verkligen gudomligt! Ni ska få en rewiew senare om vad jag tyckte om produkterna, Har inte testat dom förut men läst väldigt bra om dom.Likes

Comments

Jag tycker verkligen inte om vintern, ursäkta att jag är så negativ men nej, Vintern är för mig extrem kyla, energibrist, mörker, gråvit himmel, blöta äckeluggs och jag är allmänt blek, torr och känner mig så ruttet ful haha.

​​Fast ändå älskar jag Vintern. Oklar hatkärlek! Mina räddare i vintern är iallafall;

* Téer - Gröna te, detox te, Rooibos te är både gott och nyttigt
* Doftljus
* Duscholjor & Peelings (Älskar Rituals produkter!)

Likes

Comments

Sitter på min första Mentala tränings-lektion.
Vet inte riktigt vad det innebär ännu, men det lät intressant när jag läste om kursen 😳

Nu ska jag på nagellektion! 


Likes

Comments

har precis varit barnvakt åt en liten sötnos på 3 och ett halvt, brukar vara barnvakt från 16 till 20 på tisdagar. Det är faktiskt ett jätteskönt extrajobb när man samtidigt pluggar, Inte många timmar men bra betalt! Precis lagom efter en skoldag. Jag passar bara barn två gånger i veckan i 3-4 timmar men det blir ändå ett par tusenlappar extra i månaden. Det är ju typ orimligt att bara leva på csn:et vi får i gymnasiet under en hel månad, det tror jag dom flesta håller med om...

Jag är iallafall anställd som barnvakt hos nannynu, Om du studerar på gymnasiet och har erfarenhet i barnpassning kan du ansöka precis som jag gjorde för mindre en ett år sedan. t.ex om du haft praktik på dagis?

Nu ska jag hem och förbereda för imorgon, Rutiner ni vet. haha

Likes

Comments

Många tycker det är kul med rutiner i vardagen och det tycker jag själv också, oftast.
Nu när skolan och jobbet verkligen kommer igång på riktigt igen så kommer man inte undan rutinerna oavsätt.

Problemet med mig är att jag har verkligen inga rutiner. Jag tror aldrig jag riktigt haft det heller och det beror nog på att jag ganska lat och lättstressad. Vilket är lite pinsamt.

Jag orkar inte alltid tvätta bort sminket om jag kommer hem sent. Jag går oftast inte upp vid tiden tiden jag satt mitt alarm vilket gör det lätt att missa frukosten och har inte några problem med att skjuta upp viktiga saker.

Samtidigt som jag går i skolan och jobbar vill jag ha koll på vad jag äter, spendera pengar på rätt saker, hinna med träning och inte känna att jag håller på att ruttna. Svårtolkat kanske, men det jag menar är att när jag blir stressad över allt man ska hinna med så orkar jag inte fixa mig till skolan eller till vardags överhuvudtaget längre och blir dålig på att ta hand om mig själv vilket slutar i att jag mår dåligt. Detta händer varje skolår. (?)


Likes

Comments

Hur känner ni innan ni börjar skolan igen efter sommarlovet? Jag brukar alltid vara superpeppad på skolan efter ett långt sommarlov då det känns som att det inte finns så mycket kvar att göra och jag brukar alltid känna att jag har fått vila ut sig inför skolan under det långa lovet. Men nu vill jag liksom ha mer!

För jag har haft en så sjuk sommar. Midsommarn, Grillkvällar, spontana baddopp, jobbiga sommarjobbsperioden,, och sen fyllde jag 18, vilket jag firade med nästan alla mina fina vänner,. och uttnyttjat att vara 18 på dom bästa sätten man kan tror jag.... Har gått ut för första gången, vilket verkligen blev en lyckad kväll!

och bästa på hela sommaren är att jag åkt utomlands med världens bästa människor.
Har varit i både Spanien och Rhodos i sommar, först Spanien med familjen och sedan Rhodos med mina favoriter. Träffade både nya och bekanta ansikten där, hade inte kunnat blivit bättre..

Likes

Comments