Nu har jag jullov (eller ja jag fick det i fredags), men det är så jävla skönt för jag är så trött på skolan och alla prov och så. Det ska bli jätte kul att träffa hela släkten, vi kommer ju dock inte fira med hela släkten i år för att vi känner att det blir för mycket, men vi kommer att träffa dom innan. Jag har även fixat naglarna (bara för att jag hade tråkigt).

Det är en grej jag har tänkt på, jag skriver egentligen inget intressant. Eller det kanske någon tycker, men jag kan tycka att det inte alltid är så intressant. Det är väldigt svårt att veta vad folk vill läsa och vad man borde skriva om. Men jag kan ju berätta vad jag och min familj brukar göra på julen.

Det brukar börja med att mamma och pappa väcker mig på morgonen och då stiger vi upp och äter frukost och ända sen jag var jätte lite har det alltid varit så att jag får ett litet paket på morgonen efter frukosten. Efter det brukar vi packa alla julklappar och fara till min moster och vara där med hela familjen resten av dagen, vi har alltid haft tomte på julen eftersom att vi har mindre barn i släkten och alla kommer ju inte på en gång utan jag har ju släkt från överallt i Sverige, så dom kommer lite när som helst på dagen. Jag brukar titta på Kalle Anka med mina kusiner (det är ju tradition) och sen när alla har kommit äter vi alla jul mat och efter öppnar vi paket! :)

Det är ungefär det som händer varje jul, men i år kommer en av mammas systrar (min moster) och hennes familj från Skellefteå och firar med oss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vi hade ju lucia vaka i torsdags, eftersom att vi har det varje år på den skolan som jag går nu. Jag var uppe hela natten, det kan man ju tycka är en baggis, men att vara vaken hela natten och sen ha en 8 timmars skoldag efter det....
Asså det gick väl bra, men jag kan säga hur jävla trött man var hela dagen på fredag....

Och direkt när jag kom hem la jag mig i sängen, jag fick sova i typ en timme när mamma väckte mig och sa att vi skulle till Mattis och jag kände bara UHHHH!!!!!....
Men jag for dit och vi hade det jätte kul (förutom att jag var typ död). Sen när vi kom hem typ 10! Gick jag och la mig direkt och ja jag somnade och sov till 14.00.. Men det finns inte så mycket åt saken, men det var skönt att sova efter 36 timmar.

Jag var ju inte uppe hela natten själv, utan jag hade 3 kompisar med mig, men en av dom gick och la sig vid 2 och det var nog bäst det, för hon blir bara arg när hon är trött ;) Men jag var med dom andra två resten av natten och jag kan säga att alla vi hade grymt med humörsvängningar;) Vi satt och spelade kort i "oasen" (uppis) och alla svor och skrek ;)

Det är inte normalt jag vet, men vi hade varit vakna i 24 timmar så " don´t judge me". Det var hur som helst en väldigt rolig natt, vi gjorde massor med mer, men jag måste gå och lägga ´mig. Har ju julavslutning imorgon! :PLikes

Comments

Jag har varit jätte dålig på att skriva, men det är för att jag försöker fixa min dator så jag kan styla bloggen. Det vill jag göra för att jag vet att det inte ser bra ut när jag lägger upp på telefonen och jag vet att jag inte skriver något intressant, men jag är ny på det här så jag måste få tips. Så tipsa om ni har nått ;)

Likes

Comments

Hej!
Nu i veckan har jag varit med kompisar för det mesta, men jag har också haft 3 prov i veckan.....
Jag hade NO prov, HK prov och SO prov, sen förra helgen var jag med Mattis och Angelica och vi var på max och drack lyxshake (som visas på en av bilderna. Sen sa jag ju att jag skulle lägga upp en bild på att jag hade färgat håret och nu har jag gjort det, den bilden med lockarna är före och dom andra två är efter.

Sen har jag varit med Angelica och Evelina hela helgen hemma hos mig, vi har sett mammas pojkar och hipp hipp hora (dissa namnet, den är jätte bra).😊

Likes

Comments

Hej jag ville bara lägga upp något, det kommer fler inlägg och såå, men jag har väldigt mycket just nu. Men jag lovar att det kommer upp flera inlägg senare i veckan! :*

Likes

Comments

Tjabba tjena! ;)
Sitter och tittar på tv i mitt rum och kom på att jag inte har lagt upp nått på ett tag, men jag ska i alla fall färga mitt hår om några minuter och jag har tänkt lägga upp en bild på resultatet sen. Btw bilden jag har lagt upp med inlägget tog jag igår.

  • 18 readers

Likes

Comments

En sorglig kärlekshistoria:

En tjej och en kille åkte motorcykel.

Hon: det är verkligen skrämmande, sakta ner!

Han: nej, jag har för mycket roligt!

Hon: sluta!

Han: först krama mig.

Hon: *kramar*

Han: säg att du älskar mig.

Hon: jag älskar dig mer än allt, kan du sakta ner nu?

Han: kan du ta min hjälm och sätt den på dig själv? Det stressa mig.

Hon: *sätter på sig hjälmen*

Samma dagen:

Det var en olycka med en motorcykel. Det fanns två personer som sitter på fordonet. Fordonet var fortkörning kontrollen och körde av vägen och in i en byggnad. Endast en av dom två överlevde. Halvvägs genom attraktionen märkte killen att bromsarna var borta, men han ville inte skrämma flickan. Så han fick henne att krama honom en sista gång, säga att hon älskar honom en sista gång och han fick henne att bära hjälmen, så om det skulle bli en krasch, att hon skulle överleva, även om det betydde att han var tvungen att dö........❤️

Kommentera vad ni tyckte om den! :*

  • 31 readers

Likes

Comments

Jahap..då var man kvar på skolan för att man måste vänta i en och en halv timme på bussen så att man kan åka hem.....
Men då passade jag på att låna en bok, haha inte riktigt den tunnaste men jag kommer ju inte ha nån brist på nått att göra 😂.

Jag lånade boken "Hungerspelen del 1 för att jag tänkte vara duktig och läsa den eftersom att jag älskar filmen så mycket! ♡

Längtar as mycket till att 3 an ska komma ut den 19 november (8 dagar efter jag fyllt år). Ska faktiskt och se den med mattis och några till! :)

Men det var det ända jag hade att säga så vi höres ;) :*


Likes

Comments
Har som inget intressant att säga, men jag tänkte uppdatera i alla fall.

Jag skriver ju inte så ofta, men det är för att dels har jag inte så mycket tid med skolan och så är jag så dålig på att skriva ;)
Men jag har själv gett mig in i att jag ska göra det här så jag kan ju berätta om vad jag gjort nu på lovet :D

Måndag: jag var med mina "kära" vänner Kevin, Zabine och hennes kusiner Ebba och Felix (btw läs zabines blogg: superbine124).
Det ändå vi gjorde under hela dagen var att spela (just dance) och äta mentos ;) .

Tisdag: då var jag och hälsade på Mattis (min pojkvänn) klockan 8 på morgonen, så populärt var det inte, men vad ska man göra när han vill att man ska komma och man har bara skjuts då eftersom att mamma och pappa jobbar? ;)

Onsdag: eh ja a jag var med zabine och ebba hela dagen och gjorde inte mycket :P

Torsdag: jag och zabine passade på att fara på stan efter att hennes kusiner hade farit och där var vi med kevin.

Fredag: haha då väckte jag Mattis igen, samma tid och så och då hade han och hans kompis lanat till klockan 6 på morgonen..... Och jag kom klockan 9........ Sen på kvällen for jag till nattbadet och var där med mina kompisar! :D

Lördag: haha då for jag och badade igen, men den här gången på piteå havsbad med bine, kevin, albin och mattis.

Idag: eh ja...........

Haha dissa förresten bilden, hade lite för mycket fritid... ;)
  • 24 readers

Likes

CommentsSåklart man blev sjuk nu också! :(
Ne men jag blev hemma idag för att jag e lite hängig, men det är inte värre än så..

Tänkte bara berätta det ;)
(haha fin bild va? Hade dålig fantasi och vill inte lägga upp en bild när jag ser ut som jag gör ;)
  • 30 readers

Likes

Comments