Jag och Tess med vin i kaffemuggar, på väg till Jessie för tjejhelg. Jag i söt klänning från Asos. Den sista bilden jag har på min älskade mormor och morfar, så fina, så lyckliga! Vår i fina Göteborg. Jag i brygga på Parklanes scen i mina bästa partydagar. Ett glas rosé på takterrassen i min gamla lägenhet i centrala Göteborg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag och bästis som delar ett paraply i ett regnigt Göteborg. Min favorithund i juloutfit. Första pussen på bild med min älskling för 4 år sedan. Jag fixad och redo för en tjejhelg i Växjö. Jag och pappa en sommarkväll. Presenter från min älskling när han jobbade till sjöss och hade varit i USA.

Likes

Comments

...kom precis och lämna lite mammatidningar till mig och en bok till bebisen. Hon har varit på bokmässan i Göteborg, vilket har varit hennes och min grej de senaste 4-5 åren. I år fick jag tyvärr stå över då jag ju är höggravid och har ryggproblem. Men nästa år får vi fortsätta med vår tradition :)

Likes

Comments

Ikväll har jag varit på bio med min mamma. Vi såg Bridget Jones baby. Den var rolig, pinsam och härlig, gillar man de andra filmerna med henne så gillar man denna! :)

Likes

Comments

Jag var tvungen att köpa den nya Juicy Couture parfymen. Igår var den slut på Kicks, så hon i butiken beställde den åt mig. Och idag fick jag sms om att jag kunde hämta den i butik. Snacka om snabb leverans. Underbar flaska och söt och god doft! :)

Likes

Comments