View tracker
View tracker

Denna fina filt från Elodie details och även fina kläder från Newbie fick Joline idag från min kollega Helena. Det var roligt att ha Helena här i några timmar, tjejsnacka, fika, bebismysa och höra lite skvaller från jobbet.

Likes

Comments

View tracker

Idag är det en trött mamma här. Det jag trodde blivit en rutin var nog bara lite lyx. Förut gick det fort att få Joline att somna för natten och hon sov iallafall i 6 timmar i sträck. Nu tar det 1-2 timmar att få henne att somna för natten och hon sover bara 3-4 timmar i sträck. Tur hon är glad och go varje morgon iallafall. Hennes leenden och skratt gör att man glömmer nattens lilla sömn direkt. NU MASSA KAFFE och sen ut på promenad!!! 😜

Likes

Comments

Man får njuta av att ha henne liggande så här så länge det varar nuförtiden. Det passar nämligen inte alltid längre, nu vill hon nästan alltid se runtomkring sig när hon är vaken.​ Min baby växer för fort!

Likes

Comments

Jag dricker kaffe, kollar ikapp alla avsnitt av årets julkalender (den verkar mysig) och har en sovande bebis i famnen. Snart ska vi göra oss i ordning för att åka till min kollega, Terese och hennes Sixten som är en månad äldre än Joline, för lite mysigt måndagshäng.

Likes

Comments

Om det är något jag önskar mig i julklapp så är det att få ta hand om mig själv lite. Att få gå och göra fransar, eller att att få göra manikyr eller pedikyr, eller att få en massage, eller att bleka tänderna, eller att få färga håret... Ja ni förstår, man hinner inte riktigt med sig själv som nybliven småbarnsförälder och det kan jag sakna lite, att få vara lite fåfäng helt enkelt 😉

Likes

Comments

Idag har vi haft besök från Småland, i form av min kusin Linea och hennes sambo Per, på lunch, bebismys och massa catch-up-snack. Bästa söndagsmyset! Joline fick detta söta klädesset som hon har att växa i.

Likes

Comments