Efter att ha legat hela helgen och vilat så kände jag att jag behövde komma ut lite. Jag tog en väldigt långsam promenad i underbar sommarvärme. Skönt med lite värme igen :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är inte varje dag man ser honom i skjorta och chinos. Dock är anledningen inte jätterolig. Vi har varit på begravning denna dag, och klädkoden var ljus klädsel. Det är ofta ljus klädsel när en människa dör alldeles för tidigt. 31 år är ingen ålder ❤️

Likes

Comments

Här är ännu en tröja för bebis att växa i. Jag har hittills upplevt min jobbigaste graviditetsvecka. Ryggsmärtorna är olidliga. Det som tröstar mig är att bebisen sparkar för fullt och verkar ha det fint. Det som hjälper för mig är att ligga ner, då släpper all smärta. Det har varit roligt att börja jobba igen även om jag mest halvligger på en kontorsstol med en kudde bakom ryggen. Jag ska tillbaka till barnmorskan på fredag för att utvärdera veckan och efter det hoppas jag på att få träffa en läkare för lite hjälp. Nu ligger jag iallafall i badet och njuter av att vara smärtfri en liten stund efter en lång dag på jobbet.

Likes

Comments

Efter 9 veckors semester är det nu dags att börja jobba igen. Jag ska dessutom plugga 50 % i höst. Men jobbar gör jag bara i några veckor, sen är ju bebis beräknad! Innan jobb idag ska jag och sambon till barnmorskan, lyssna på hjärtljud och se att bebis växer som den ska.

Likes

Comments

Jag är så nöjd med jackan. Den blir perfekt i höst med en stor sjal till. Jackan är köpt på Design Only och jag fick den av världens finaste sambo <3

Likes

Comments

I eftermiddag/kväll har jag och sambon varit på coolaste trädgårdsfesten hos Timm och Andrea. De hade bland annat en foodtruck i trädgården med mumsiga burritos och över 100 gäster. Nu ligger jag dock hemma i badkaret och ska hämta sambon lite senare. Tyvärr var vädret inte med oss och jag frös trots skinnjacka, filt och värmeelement. Och mina första graviditetskrämpor har visat sig denna vecka. Jag har fått fruktansvärda smärtor i ryggen av att sitta, stå eller gå för länge. Tyvärr fick jag ge upp för ikväll, smärtan var för stark trots att jag är envis och försöker le och stå ut in i det sista. Tur man har badkar iallafall :)

Likes

Comments

Ikväll har jag, sambon och Nicklas varit hos Johannes på middag (ryggbiff med egengjorda och friterade pommes och sallad). Sjukt god mat och till efterrätt fick vi Mango sorbetglass från märket La via Lattea. Det är lätt den godaste sorbetglass jag någonsin ätit, det smakade som färsk mango, fast kall. Och hur söta är inte glassburkarna?!

Likes

Comments

...efter vår lille/lilla bebis. Ikväll var jag och sambon hos mina föräldrar och åt och då fick vi detta babyset med matchande filt, som min mamma och lillasyster köpt. Bebisen är redan otroligt bortskämd! <3

Likes

Comments

Jag kan inte låta bli att tycka att det är så gulligt med märkeskläder på bebisar/barn. Jag tycker dock inte att det är värt att köpa i stora mängder då bebisarna/barnen växer så fort. Men hur söta är inte dessa bebiskläder då?

Likes

Comments