Hej på er!!

Har egentligen ingenting alls att skriva heh, har iallafall haft typ världens(!!) tråkigaste fredag, jobbar imorgon och ska upp tidigt så ska försöka lägga mig så tidigt jag kan. jag var ledig från praktiken idag, så jag for förbi skolan idag då jag skulle prata med rektorn och sen mötte upp Tua där och därefter for vi till stan en snabbis sen for jag hem och har inte gjort något alls typ.


^ hade ej tackat nej till yran igen!!

Likes

Comments

Hej!!

Är hemma hos Jasmine nu med Nattis och tänkte bara ta det lugnt och äta middag här!
Efter praktiken idag så kom jag hem till att Nattis redan var hos mig och nästan direkt så åkte vi och åt lunch på Shanghai (supergott!!)

Och igår så skjutsade Isak mig och Josse och köpte våran tjusiga husvagn som vi tänkte ha till sommaren och bo i, haha!

Likes

Comments

Hej på er, är så sinnes trött nu så allt jag vill göra är att sova i 24 timmar helst, sov ungefär 4 timmar inatt:-))

Iallafall så hade jag praktik idag och det var otroligt mycket med folk som skulle handla då det också är Black Friday idag,slutade 12 vilket var väldigt skönt,for därefter direkt till stan och mötte upp Tua och gick runt i stan och for även till Avion och handlade julklappar och även nå saker till mig! Sen kom Isak och hämtade oss så då for vi runt på Ersboda på några affärer, nu så är jag hemma hos isak och tänker verkligen bara ta det lugnt då jag har så fruktansvärt ont i fötterna kommer även troligtvis somna närsomhelst.

Likes

Comments

Kan ju passa på att blogga då jag inte kan somna om,vaknade och skulle iväg på praktiken men har så fruktansvärt ont i magen,så nojig över att det är vinterkräksjukan(!!)

Hursom,igår så for jag till stan efter praktiken och mötte upp Tua,var även på en bokad tid för att kolla synen då jag tänkte troligtvis ta tag i att börja övningsköra snart,kikade runt på något affärer sen så for jag hem och tog det lugnt tills isak kom till mig.

Likes

Comments

hej allesammans!!
det gick inte så mycket bättre att blogga denna gång heller,men jag försöker så gott jag kan,haha!!


iallafall så är jag hos Nattis i Härnösand just nu,har hjälpt till att storstäda hela hennes lägenhet hela dagen typ,och kom precis ut ur duschen. kom hit i tisdags efter jag hade möte med min Syo. Och vid 11 imorgon tar jag tåget hem och ska iväg på några affärer med Angelica,tänkte senare på kvällen umgås och försöka hitta på något skoj med Isak!

Likes

Comments

Hej!

I lördags så hade Jennie och Anton halloweenfest hemma hos dom i Obbola, så himla kul och massvis utav trevliga folk var där!! det blev en del alkohol inblandat och kom hem sent på söndagen, vilken gjorde så att jag var super seg igår därför orkade jag inte göra något alls inprincip.


Likes

Comments

Hej på er! tänkte göra ett försök med att blogga igen, för sist gick det inte så bra alls med uppdateringen.

Iallafall så har jag inte gjort så mycket idag. har varit och hämtat ut paket,umgåtts med Rebecca och kikat in på några affärer. Börjar känna mig hängig så tänkte ta det lugnt för jag har verkligen inte tid med att bli sjuk nu!

Och igår så var jag på avion & andra små affärer och köpte det sista till halloween som jag behövde osv, och senare på kvällen for jag & några vänner på bio och såg Morran & Tobias,så rolig!!

Nu ska jag bara kika runt på datorn och försöka lägga mig tidigt och även försöka må bättre.


Likes

Comments