Oj vilken helg. Den har verkligen varit spontan och mycket givande. I Fredags var jag som sagt ut och på Lördagen mötte jag upp Josefin på en fika på stan. Riktigt trevligt att prata av sig. Jag bestämde mig för att göra lite god mat och unna mig en hemmakväll. Dock började mobilen pipa å folk lurade med mig ut även denna kväll. Kom hem till Parker å det blev grabbarna och jag även denna kväll. Shit vad avslappnat å kul vi hade det. Vi gasade rakt in på Push och där var det röjj vill jag lova. Blev upplyft i luften och en riktigt bra kväll. Sprang in i folk som betyder mycket för mig så den var lyckad på alla sätt och vis. Sov dock till 14:20 dagen efter. Det har aldrig hänt mig men en två dagars tar väl på krafterna antar jag..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som ni vet har jag problem med min rygg. Konstant smärta i korsrygg, ländrygg osv. Det har gått till en gräns då jag inte ens kan bära en handväska, det gör numera ont när jag sover och ligger ner (som förut var min enda räddning för att vila musklerna). Oron över att det kan vara någonting allvarligt knäcker mig psykiskt. Jag förstår ju problematiken eftersom jag i dagsläget är oförmögen att jobba eller leva på som vanligt. Google kan vara bra med det kan sätta igång en massa tankar som inte borde finnas. Mina symptom finns med för allvarliga sjukdomar och det här är ingen vanlig ishias eller diskbråk. Ovissheten tar död på mig och jag börjar drömma mardrömmar... Min läkare är på semester och jag har sökt vård hos en ny. Kan dock inte komma in förens imorgon eftermiddag. Jag vill göra en skiktröntgen för där tror jag man kan se vad som är fel.

Det kan omöjligt vara stress och monotomt arbete som är mitt fall. Jag har tagit det lugnt och är inne på min 5:e vecka som sjukskriven och jag har ondare nu än när jag startade.

Nu ska jag ge mig ut på en promenad i det fina vädret. Försöka tänka posetivt och rensa tankarna. Jag låg vaken och tänkte til halv 6 imorse och det är inte riktigt likt mig. Jag brukar alltid vara glad och tänka att det löser sig. Kanske dags att komma till insikt?


Likes

Comments

Tricolore speciale! Grön spenat, röda tomater och vit pasta, italienskt och gott så det förslår.

Ingredienser:

4 port.

ca 300 g pasta, t ex tagliatelle
250 g fryst bladspenat el 150 g färsk
2-3 kycklingfiléer, ca 400 g
2 vitlöksklyftor
6-8 marinerade soltorkade
tomater, ca 50 g
Arla smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl Kelda mellangrädde

Gör så här

Koka pastan. Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet. Skär kycklingen i små bitar. Skala och hacka vitlöken. Grovstrimla tomater och spenat. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rör i vitlök, tomater, spenat och grädde. Låt det koka ihop några minuter. Servera såsen med pastan.

 

Så sjukt gott! :D

Likes

Comments

Oj, hur ska jag sammanfatta kvällen? Galet trevlig tror jag. När jag kom till förfesten var det bara killar där. Bjöd med Cassandra och hennes två tjejkompisar och det var tur för mig :P Det var sjukt trevlig hemma hos Daniel iallafall och sedan var det ju väldigt viktigt att jag skulle med i taxin med några av dom, visst. När vi väl kom till krogen fixade jag in alla på Parklane och det fick jag igen där inne. Champange och mycket dans blev det. Vi satt inte still någon minut kändes det som! Galet kul! :D

Nu har jag precis tagit mig en dusch och ska möta upp Josefin nere på stan. Blir fika och prata av sig då vi inte har setts på jätte länge. Ha en toppendag!

 

Likes

Comments

Yes, här kör vi stenhårt på det spontana livet! Efter att ha knallat ner på stan, tittar runt i affärer osv så drog jag mig hemåt. Såg fram emot en myskväll hemma.. Men det dök upp lite trevligare planer med grabbarna. Så jag hänger med dom på förfest å känner jag oss rätt avslutas det med en rejäl utgång. Klagar inte direkt då jag klättrar på väggarna av att vara själv. Jag behöver vara ute bland folk och minga.

Här kommer en skön pepplåt :D

 

 


Likes

Comments

Hade en riktig myskväll igår. Finns inget bättre att umgås med de man tycker om och bara kunna vara sig själv! Har dock sovit lite halvkasst och kan inte sluta tänka på min nya säng. Haha helt sjukt hur den kan ta upp så mycket tankeverksamhet men jag är fan kär i den! Ska packa ihop lite träningskläder och dra mig ner på stan också. Tänkte köra styrketräning på sats och avsluta med kondition och därefter bastubad med inpackning och fruktstund. Så jäkla gott!

Tänkte köra igång rätt mycket med träningen igen och undvika festandet. Har en del att se framemot framöver och det vore kul att vara fit for fight till de. Jag älskar att träna hårt men nu är det en omöjlighet tyvärr. Men det finns alltid möjligheter så jag har tänkt ut en smart plan! Älskar livet som det är just nu! Även fast jag blir lite rastlös på dagarna så finns det alltid saker att göra.

På dagens agenda.

-Gå förbi NK sportavdelning. --> Jacka.

-Träna på Sats --> Basta.

-Skicka in ansökning för ett nytt körkort. Mitt blev stulet för några månader sedan --> Knäppa kort.

-Planera helgen.

Hittade en vimmelbild från Port du soleil i sommras.


Likes

Comments

Oj, telefonen har gått varm här på förmiddagen. Har uträttat lite ärenden och tagit mig en dusch med peeling. Känner mig som en ny människa och sa strax promenera ner på stan för att fortsätta min jakt på en värmande och snygg jacka. Det är ibland det viktigaste plagget i garderoben och det krävs kärlek vid första ögonkastet!

Kvällen igår var riktigt trevlig. Skönt att komma ut och Soho´s viner är riktigt goda! Något jag gärna skulle vilja testa på är en vinkurs då man får lära sig viner på en helt annan nivå. Nu sällskapsdricker jag ju bara..

Varför skålar vi?

Seden att skåla med gäster, familj och vänner är ingen nyhet. Det finns berättelser från början av 1500-talet där man beskriver hur det noggranna, tidsödande skålandet gick till. För tid tog det onekligen. Det brännvin som skulle konsumeras, vilket egentligen kom efter de ursprungliga öl- och mjödskålarna, serverades till en början i skålar. ”Finfolket” var inte så förtjust i att sörpla ur samma skål som bordsgrannarna så de använde sig av en liten brännvinssked tillverkad av ben eller silver. En metod som kom att användas även av det ”vanliga folket”, men deras skedar var gjorda av björkträ. Brännvinsskålen fick sedan vandra från person till person och middagarna kunde ta halva nätter att slutföra.

Hundra år senare, på 1600-talet, introducerades vad vi skulle kunna kalla för dagens skålsed. Var och en fick sin egen skål att skåla i och syftet var ofta att ära de som inte kunnat närvara vid sammankomsten. Den danske kungen Christian IV var en flitig utövare av skålceremonin. Det berättas om något tillfälle då han ska ha höjt glaset och skålat inte mindre än 35 gånger - under samma kväll. Den middagen lämnade han i vågrätt läge.

Intressant =)

Likes

Comments