View tracker

Om 24 timmar är vi i Vemdalen och på G hehe. Premiumbil har vi ordnat, allt är packat å klart WEHÅ!

Likes

Comments

Nu börjar det närma sig bästa veckan på hela året, fyfan va kul det ska bli. Längtar ihjäl mig!
På söndag är det 3 året i rad vi drar till Vemdalen och skiweek och jag hoppas traditionen håller i sig några år till för det är KUNG! I år blir vi dessutom kvar en dag till men då tänkte vi hålla oss ifrån alkoholen och köra på lite rehab haha.

Likes

Comments

Här är de superfina examenspresenterna jag fick i lördags. Helt sjukt vad snälla vänner jag har, lyllos mig ❤. Fick även ett par jättefina kaffekoppar av Mickan i "mumin-serien" vilket var så roligt och personligt eftersom hon kommer från Finland! Tack alla vänner, ni är bäst!

Likes

Comments

Sov först ut länge idag eftersom jag aldrig kunde somna igår (klockan hann bli över 3 fyfan), spenderade nån timme på gymmet med Issa, Anton & Erik och avslutade med en tripp till Hullsjön med Issa för mysmiddag hos mamma & Petter! Blev trerätters och jag kan säga såhär att jag är bra nog mätt nu och bra nog trött och bra nog slut i kroppen efter benpasset på gymmet. Säger därför godnatt nu, PUSS.

Likes

Comments

Bästa kvällen på länge hade jag igår kan jag säga er! 24 pers blev vi totalt som klev in på Oscars för att fira min examen och hela hela kvällen blev bara så bra. Vi käkade, jag fick helt OTROLIGT fina presenter (visar i ett annat inlägg), alla hade gjort sig sååå fina och var så glada! Jag är bara så lycklig över att ha så fina människor runt omkring mig, bäst!
Grabbarna var dessutom väldigt duktig på att bjuda på det drickbara igår om man säger så och på lyset blev jag haha herregud (vilket jag då fått sota för idag).

Likes

Comments

View tracker

Igår tog jag alltså min examen efter 3 års universitetsstudier vilket nu innebär att jag är legitimerad sjuksköterska, att nu är det på riktigt liksom. Känns helt sjukt om jag ska vara ärlig och det känns som om det gått så jäkla fort även om jag under hela studietiden tyckt det gått i snigelfart. Vi firade igår med lunch tillsammans (klassen), högtiden i kyrkan, middag på APA med mamma och Petter och avslutningsvis förfest hos Bea innan utgång. Blev en jättelyckad kväll och jag är så slut idag haha. Nu är det dock bara att duscha, göra sig klar och sen på't igen, för ikväll blir det ännu mer fest haha! ÄLSKART

Likes

Comments