View tracker

Detta snapchat-filter alltså! Tycker man ser så gullig ut i det haha!

Just nu har jag tagit lite paus i pluggandet och ska fylla i ett formulär inför imorgon, har min halvtidsbedömning då. Ska nog gå så bra så! Har fått mycket beröm hittills under min praktik och jag tycker själv att det har gått lite bättre än jag trott. Knepet är väl helt enkelt att man måste tro på sig själv, våga göra fel, våga fråga, våga vara sig själv och göra på sitt sätt. Min handledare ger mig de möjligheterna! Tack å bock för det.

Hur som helst så sov jag inte många timmar inatt.. Pluggade fram till halv 1-tiden och sen ringde klockan 5.15. Jag har den en timme innan jag går och jag vet att det är ganska lång tid, men om det är något jag lärt mig under dessa år gällande mina morgnar så är det att jag inte kan stressa. Jag försöker ju lära mig att varva ner, och att starta dagen med massa stress fungerar inte för mig helt enkelt. På en timme hinner jag det jag ska och jag kan göra det lugnt och sansat.

Idag har jag ägnat tiden efter jobbet till matten och det har flutit på väldigt bra faktiskt, så det ger mig hopp (gällande den delen iallafall). Monica min handledare har även gett mig ledigt nästa vecka innan tentan och jag är SÅ tacksam för det. All tid jag kan få är så värdefullt just nu! Har dock mitt praktiska prov dagen innan den skriftliga delen och det sätter en liten käpp i hjulet.. Dels för att jag måste åka till Sollefteå endast för den och sen hem igen, dels för att det tar upp viktig tid sådär dagen innan den viktigaste dagen, och sen känns lite surt att jag kommer ha varit ledig en hel vecka innan..= jag kommer vara lite ringrostig.. Hoppas det ska gå vägen ändå!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det hann bara gå några timmar så var jag tillbaka på ruta 1 igen. Jag ringde och pratade lite med Bea förut angående omtentan och om helgen osv, så nämnde hon att sista omtentan ligger 10 februari. Det betyder alltså att om inte jag klarar denna omgång (nr. 2) som är nästa fredag, så får jag inte ta examen. Jag trodde den sista skulle ligga så man hann med, men icke. Kan säga såhär att när vi la på så spydde jag i papperskorgen. Ett riktigt ångestutbrott, det händer när jag verkligen inte klarar av att hantera en situation, det bara kommer.
Tankarna går alltså såhär nu:
1. Jag har inte ens två veckor på mig
2. Varför i helvete ska vi till Sthlm just denna helg? (Vi bestämde iaf att plugga hela resan ner och hem, förhöra varandra).
3. Jag har skrivit schema nu som jag ska följa strikt och det innebär att plugga fram till natten (la ner dagens plugg för typ en halvtimme sen)
4. Jag har svindålig hy nu och den kommer verkligen inte bli bättre av ännu mer ångest eller 4-5 timmar sömn/natt som det kommer bli den här tiden nu
5. Jag måste prata med min handledare imorn, jag måste be om att få vara ledig nästa vecka för att plugga. Då ska jag sitta på skolan i Sundsvall från morgon och inte lämna byggnaden förrän det är natt fan. Hon kan inte säga nej till mig, den här tentan är så fruktansvärt viktigt.
6. Jag kommer måste hinka i mig koffein för att få detta att funka
7. Ambulansen. Mitt drömjobb, det väntar på mig i slutet av januari, jag FÅR FAN INTE SABBA DETTA NU! EN jävla tenta hänger allt på, EN!!!

Likes

Comments

View tracker

Här ser ni Carro som fått stanna på en rastplats pga gråtit okontrollerat av lycka i bilen efter en träff med hennes framtida chef och besked om att hon precis har fått sitt absoluta drömjobb efter skolan! INGEN kan förstöra denna dag! Ambulansen i Härnösand, here I come!

Motivationen till att klara tentan gick precis från 0 till 100, nu JÄVLAR!

Likes

Comments

Godmorgon, eller god förmiddag kanske jag borde säga! Jag tog en sovmorgon deluxe idag, sov till 10.30 haha. Har pratat med pappa lite på morgonen, äter just nu på en god frukost medan tvättmaskinen är i full rullning. Mycket står på dagens "att göra lista" så känner mig lite småstressad även fast jag aaabsolut inte borde vara det eftersom de grejer jag ska göra inte tar allt för lång tid. Men det är liksom det typiska med att vara Carro Persson, stressad JÄMT. Inre, jobbig, hemsk stress blä.

Imorgon är en viktig dag också vilket ligger till grund för många av mina snurrande tankar.. ska på en ny intervju uppe i Härnösand (ja jag vet att jag inte ens berättat om den första, men det får bli en annan gång) och så fort den är klar måste jag blåsa upp till Solle igen och jobba kväll. Sen klarade jag inte NKSE-tentan heller (fick reda på det i fredags) vilket får mig att gråta inombords och jag vet fasen inte hur jag ska tänka. Motivationen är på 0 och om det är något jag är stressad över så är det den tentan.. Jag måste pussla ihop varenda dag nu så jag får tid till att plugga. Jag vet hur ni alla omkring mig säger och peppar mig med "kom igen nu Carro det är bara 1 månad kvar, ge det sista". Jag vill verkligen kunna känna så men det är inte så jäkla enkelt. Jag är så trött på detta nu och ni förstår inte hur mycket energi det tar att behöva skriva en tenta, framförallt en omtenta och allra helst den sista, viktigaste tentan på hela utbildningen. Det är så mycket ångest runt om allt detta och samtidigt har man en praktik att gå till där man ska vara duktig hela dagarna och prestera. Att gå hem efter en lång dag då man inte slappnat av nånting eftersom man ska visa vad man går för hela tiden, komma hem till en litet rum, det är kolsvart ute och ögonen faller ihop hela tiden för man är så sjukt trött. Då ska man liksom sätta sig ner vid ett skrivbord och fokusera, försöka mata in massa fakta i en hjärna som absolut inte vill. Man tittar bara på högarna med papper och alla böcker och hela kroppen säger nej.
Byter gärna plats med er alla som tycker att det borde gå hur bra som helst eftersom jag "bara har en månad kvar".

Sådär känner jag oftast nuförtiden ⬆️

Likes

Comments

Morning!!!!
Äntligen äntligen fredag igen och ledig helg innebär det för mig när jag slutar 15.30 idag, underbart! Längtar hem så mycket så hela kroppen värker haha (och då har jag varit här i två dagar nu hahaha). Aja, jag testade sjukhusets gym igår för att fördriva tiden efter jobbet och det är ju inget höjdargym direkt MEN passar utmärkt för mig just nu! Allt finns som jag behöver vilket är the only thing that matters. Ska försöka se till att hänga där så ofta jag kan framöver!
Aja nu ska jag dra ihop lite fika som jag ska ta med mig på jobbet, måste gå om en kvart buhu.
Ha en fin fredag!

Likes

Comments

Har bestämt mig för att bli bättre med bloggandet! Jag ska blogga om allt, hur litet och tråkigt det än är. Jag skriver ju endast för min egen skull och jag älskar att gå tillbaka och läsa, som en dagbok (fast utan de mörkaste tankarna jag har), så why not liksom?

Nu är jag iaf i Solle igen. Åkte förut idag, har två dag-pass innan jag åker tillbaka till Svallet igen på fredag. Då ska jag äntligen få socialisera mig, va med Issapissa13 som jag varit ifrån alldeles för länge (jävla magproblem och andra problems).
Ligger just nu i den hårda träsängen och filosoferar. Blir mycket sånt nuförtiden då jag är ensam så jäkla mycket. Bilresan tillexempel var en tanke-bilresa idag. Extra mycket mer än vad det brukar, för jag övertänker ju alltid haha 😂. Lyssnade på favoritmusiken i form av Kings och NTB och bah flummade iväg som jag är så bra på. Mer om det i ett annat inlägg. Lyssna på t.ex The reckoning eller Testify med NTB (needtobreath om ni ej fattade det). Älskar dem, ÄLSKAR Bear Rineheart's röst ❤️. Satt och funderade också vilken av alla låtar de gjort (båda Kings och NTB) som är min favorit men helt jäkla omöjligt att välja haha..

Likes

Comments