1 vecka utan socker nu! Yey! Helt hemskt hur beroende man har varit och hur mycket socker man ätit! Har under veckan gjort goda maträtter och goda nyttiga kvällsmackan så känner att detta kommer gå bra! Blev sjuk på nyår så har inte kunnat träna, har bara varit ute på promenader. Igår var jag ute på isväggen och gick runt hela, det var så skönt även om det skulle ha kunnat vara lite finare väder. I helgen har vi varit på bio, blivit bjudna på middag och åkt pulka på ormberget med våra vänner. Kul helg!

Idag är jag så stolt över mig själv, klev upp klockan 8 för att åka och träna innan skolan! Det är inget som händer ofta i mitt liv kan jag lova! Det gick bra och det kändes skönt att ha det gjort. I skolan hade vi två redovisningar och skönt att även ha dom gjorda.

Ikväll åkte jag på Sprint med Amelie och Elina och det var så sjukt tungt men kändes såklart skönt efteråt. Till kvällsnacks gjorde jag sjukt goda bananplättar!

2 stycken mogna bananer
3 stycken ägg
1 nypa salt
2-3 msk kokosflingor
Stek i kokosolja

Sätt på lite turkisk yoghurt och bär så blir det såå gott! 


  • 140 readers

Likes

Comments

O K T O B E R

I oktober hände inte speciellt mycket. Jag lunchade med Helena. Vi fick våran nya soffa. Jag armstickade en filt.


N O V E M B E R

I november kom min årliga vinterdepression. Kallt och eländigt. Jag var en sväng till jeppis. Var och kollade Franks och Mikaelas nya hus. Lunchade på Friends&Brgrs med Jessica. Pluggade.


D E C E M B E R

I december kom mamma och pappa och hälsade på. Jag fyllde år. Vi gick på hockey. Jag blev överraskad av mina vänner och vi åt tårta. Vi firade jul i förtid i bosund. Firade riktiga julen i Luleå.

Likes

Comments

J U L I

I juli var vi mycket på stranden. Vi hyrde vattenskotrar en hel dag och spenderade hela dagen på Sandön. Jag jobbade på kyrkogården med Jessika(saknar det!) Vi grillade uppe på Mjölkuddsberget.


A U G U S T I

I augusti kom Jessica och Julia på besök. Jag och Mirjam åkte till jeppis. Vi hade möhippa åt Sandra. Sandra och Samppi gifte sig. Jag jobbade.


S E P T E M B E R

I september åkte jag med Mirjam till Junusuando och agerade mäklarassistent. Vi fick flytta in i vår lägenhet. Faffa blev blev sjuk och jag var ständigt orolig. Åkte hemhem och hälsade på faffa och så fick jag träffa lilla Aramis för första gången.

Likes

Comments

Känner att det bara är juni som ryms med i del 2, känns som allt roliga hände då.

J U N I

Juni alltså <3 vilken drömmånad! Bröllopsförberedelser, provkamingar och provsminkningar. Blev överraskad med en till suverän möhippa av mina larsmobrudar. Och störs av allt.. Jag blev fru Lundberg, Vi åkte på honeymoon. Vi flyttade tillfälligt in i lägenheten på Porsön.
Likes

Comments

Gjorde du något år 2016 som du aldrig gjort förut? Gifte mig

Tror du att år 2017 kommer blir bättre? Är det möjligt? kanske?

Hur har ditt 2016 varit? helt underbart!

Vilket datum från 2016 kommer du aldrig glömma? 11 Juni <3

Vad är din största framgång 2016? haha, känner att alla svar blir likadana här nästan. Jag gifte mig, det var nog min störta framgång.

Bästa köpet? Okej, om jag inte ska svara brudklänningen så måste jag säga våran soffa!

Vad spenderade du mest pengar på? Bröllopet

Gjorde någonting dig riktigt glad? Typ allt och alla, mest Gustav.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2016? många men till exempel Ocean och Faded.

Vem har du umgåtts med mest? Gustav, och my swedish flickorna

Bästa minnet från 2016? Hela Juni

Är det något du saknar år 2016 och vill ha 2017? En hund

Vad önskar du att du gjort mer? Tränat och ätit bättre

Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit godis

Favoritprogram på tv? Jorden runt på 6 steg var rätt coolt

Största musikaliska upptäckten? oj, det var svårt. Men kanske Lisa Ekdahl.

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Presentkort till Lyko.

Vad gjorde du på din födelsedag? Spenderade den med mamma och pappa och även mina vänner.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Om jag skulle ha sluppit novemberdeprissionen

Vad fick dig att må bra? Gustav, mina vänner och att vi fick denna lägenhet.

Det bästa du har åstadkommit år 2016? Jag gjorde så mycket bra saker så svårt att välja.

Vad vill du säga till dig själv inför 2017? Träna regelbundet och bli bättre på att höra av dig till dina vänner

Likes

Comments

Jajaja jag vet att jag ska bli bättre på att uppdatera Mirjam..

Tänkte lägga in en liten årsresumé här med lite(läs ganska mycket) bilder. Blir nog i två delar.


J A N U A R I

I januari hade jag fult upp med att planera bröllop. Men jag hann även med att plugga lite och göra roliga saker med mina vänner. I januari föddes även vårt fina fadderbarn Noomi.


F E B R U A R I

I februari var vi till Piteå till Cinderella och tittade på brudklänningar, så mysigt! I februari föddes även Noomis kusin Sven. Jag började skissa på en bild av Noomi som skulle bli hennes doppresent. Jag var ute på min första praktik och vi spenderade också mycket tid ute på isvägen.

M A R S

I mars hittade jag min drömvigselring och jag hade fullt upp med bröllopsinbjudningarna. Sven blev döpt. Hela familjen Lundberg åkte till Ruka.

A P R I L

I april funderade jag mycket på hur jag ville att min brudbukett och min bröllopsfrisyr skulle se ut. Jag pluggade och försökte träna. Det blev också vår och vi var mycket ute.

M A J

I maj njöt jag av vårvädret som började infinna sig. 1 maj spenderade vi på balkongen på kulturens hus, så underbart! Jag och Marina åkte till Piteå för att kolla en gång till på brudklänningarna och jag hittade min skönhet. Vi strosade runt i Piteå halva dagen och var även till pite havsbad och kollade. Jag var på många promenader längs Gültzaudden. Vi åt grillat på Åsas balkong. Vi åt grillat i Björsbyn. Jag och Åsa körde runt med bil för att hitta de bästa platserna för att få de mest perfekta solnedgångsbilderna. Vi stod och hade det kul på taket på gamla Åhlens p-hus. Jag blev överraskad med en helt underbar och oförglömlig möhippa av mina svenskor! Vi hade mellofest. Vi firade Mirjams examen. Jag flyttade ut från min mysiga etta på Sandviksgatan. (och passade på att ligga och sola i sängen när det ändå var så rörigt)Del 2 kommer upp senare. Enjoy!

Likes

Comments

Uups, längesen jag uppdaterat. Har som inte riktigt orken att skriva något. Livet rullar på. Är i skolan, på gymmet eller ligger här hemma i soffan. Idag jobbar Gurra fjorton timmar(alltså hela dagen) så jag har ingen ursäkt för att inte sätta mig ner och skriva klart min rapport! Nu till veckan ska vi vara två dagar på fältstudier, så spännande och kul!

  • 337 readers

Likes

Comments

Måndag idag. Helgen gick fort, vi var ju hemhemma i Bosund/Jeppis. Vi har umgåtts med familjen och vännerna. Jag fick också träffa halva släkten så det var ju skoj. Vi fick också äran att vara hundvakt till lilla Aramis 😍 (fick ju vaka halva natten men han är ju så söt så det är svårt att vara arg på han) 🐶

På söndag innan vi åkte hem så var jag och åt på Friends&Brgrs med Jessica. Alltid så kul att träffa henne när man ser henne så sällan. Munnarna går i ett, precis så som det ska vara 💞👯

Bilresorna kändes lååånga båda vägarna. Det var mörkt typ hela tiden man körde. Men tryggt kom vi ju dit och hit tillbaka och det är ju det viktigaste. Snö hade det kommit i här i Luleå också och det är ju inte så roligt men man får väl bara vänja sig åt skiten.

Ha en bra dag!

  • 394 readers

Likes

Comments

Trevlig lördag har det varit hittills. Jag och Mirjam har gått ett litet tag på stan och så satt vi på ett mysigt litet café och fikade ganska länge, så mysigt! Sen gick vi hit till oss och kollade tv och pratade tills att Åsa ringde och ville bjuda oss på middag. Det var så kul att hänga med tjejerna, det har varit ett tag sen nu.

  • 493 readers

Likes

Comments

VÅR SOFFA HAR KOMMIT! igår var jag till skolan och när jag kom hem så tog det inte länge innan två gubbar bar in våran efterlängtade soffa! Vi har varit nervösa över att den inte skulle rymmas in men det gjorde den och den är så snygg!! Sedan vi flyttade in har vi alltså haft 1 fåtölj att sitta på i vardagsrummet och den som inte hann sätta sig där först fick ta och lägga sig på mattan. Men nu är alltså åtta veckors väntan över! Ser framemot många mysiga kvällar i vårat fina vardagsrum! Sen en tid tillbaka ritade jag en liten "karta" över Luleå och igår så spikade vi upp några tavlor ovanför soffan och då sa Gurra att vi borde ju ha en över Bosund också, och jovisst behöver vi det, så jag tog fram papper och penna och googlade fram en karta över bosund och började ritade och så helt ur minnet så ritade jag "hus" var det finns hus där.(det har ju kommit upp typ 10 hus där sedan jag flyttade därifrån så helt exakt är den nog inte) den blev inte lika bra som jag hade tänkt mig men lite frän (är det ett riktigt ord?) blev den allt, så nu är den upp på väggen också!

About the school så har jag inga fler lektioner i den här kursen så nu är jag "ledig" fram till den trettioförsta. Bara två inlämningsuppgifter and that's it. Så skönt och nu har jag äntligen börjat bli kvitt min förkylning sådär sakta men säkert så ikväll bokade jag in mig på CXWORK och det var så skönt efteråt så jag bokade in mig imorgon också. Nu ska jag kolla lite tv, göra något gott kvällssnack och sen sooova och så är det fredag imorgon. yey!


hadetbra!

  • 503 readers

Likes

Comments