Allt bra? Jag har varit på min första dag på praktiken och det gick skit bra :D bakade negerbullar och sånt! När jag kom hem öppnad jag en påse chips och chillade hehehehe.. Sen körde vi till en kompis och va där ett tag :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår va jag en snabbis på familia och hittade denna blusen. Har länge velat ha en odd Molly blus men inte hittat någon. Så hitta jag denna igår och den är faktiskt riktigt lik odd molly så jag är nöjd!


Likes

Comments

Hej alla
Inte hänt så mkt idag, varit i skolan och fixat lite andra grejer. Nu är jag hemma så ska kanske ut och gå för de är jätte fint väder ju. Annars har jag fått reda på en jätte rolig grej, hiihii. Sen imorn har jag praktik de e min första dag, ska va på tropikariet i Helsingborg! Ska nog blir kul hoppas jag :)

Likes

Comments

Äntligen städat klart nu! Just nu sitter jag och kollar gladiatorerna och ska efter de ta lite brun utan sol:) hoppas ni har en roligare kväll än mig :) men så är de när man ska upp och jobba dagen efter haha iaf för mig :)

Likes

Comments

Hejhej alla glada!
Nä men de va ju inte iår? Haha vad rolig jag är..
Men ska prova börja blogga nu igen om min vardag och sådär :D
Idag va jag i skolan då hade vi först spanska sen servering resten av dagen:) faktiskt rätt roligt och goood mat!:D nu ska jag städa mitt rum sen vila! Imorn ska jag jobba :)
Likes

Comments

Köpte detta skäpet idag:)

Likes

Comments

Sista dagen som 16 år för mig idag:) imorn fyller jag 17 :D
Har åkt på en sån jävla förkylning med hosta och ont i halsen så stannar hemma ikväll :( hade tjejkväll igår med några tjejer från klassen, skit kul va de :D


Likes

Comments

Tjoho!

Har inte skrivit på länge för har inte haft ngt roligt att skriva om... men ska bättra mig nu:) haha!

Likes

Comments

Idag hade väla öppet till 23 så dom hade massa erbjudande och rabatter och såklart va Jag och Michelle där! Jag fick med mig hem lite fina grejer :) öronhängen är från india och dom va dyra men hoppas verkligen att dessa håller! Jag har haft andra från glitter och där trillar "diamanterna" av och det är skit fult :o

Likes

Comments

Hade en iPhone docka innan som gick sönder för den ville inte ladda. så åkte till netonet idag med den och fick pengarna tillbaka så köpte en ny docka som var snäppet bättre. Där kan man ha både iPod, iPad, iPhone i och eftersom där är Bluetooth i den behöver man inte ha telefonen i dockan! Sen är där 100 w i den också så den är lite bättre än den förra som de va 60 i :)

Likes

Comments