Nu är vi utrustade för vår lilla bebis.
Spjälsäng färdig, vagn och babyskydd är också färdigt,likaså skötbord samt inköp av kläder för de första månaderna. Känns bra ifall hon skulle få för sig att titta ut lite tidigare, igår gick vi in i vecka 30.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag gick jag in i graviditetsvecka 28, denna veckan har jag börjat att känna av min bebis mer, hon verkar gilla att sparka mot min urinblåsa extra mycket.

I måndags skrev jag mitt prov i Information&Kommunikation, idag fick jag provresultaten från min lärare och jag fick ett VG vilket jag är väldigt nöjd med.

Imorgon kommer VVS företaget och ska riva ut alla gamla badrumsmöbler och på Måndag kommer ett annat företag som ska påbörja badrumsrenoveringen, så om ca 1 månad har vi ett nytt och fräscht badrum.
Idag har vi även slutfört arbetet med vår trappa, från början var den i furu men vi har målat om den vit och satt dit trappskydd i form av en grå matta.

Likes

Comments

Min sambo börjar sitt nya uppdrag som App- utvecklare om 1,5 vecka så i veckan som gick passade vi på att åka till Göteborg, vi spenderade det första dygnet på Särö, sambon hade bokat ett fantastiskt rum med havsutsikt, på kvällen testade vi deras spa, rekommenderar verkligen andra att åka hit.
Den andra dagen spenderade vi med att träffa vänner och lite shopping till hemmet.
Nu i helgen har jag inrett vår blivande dotters rum samt pluggat inför mitt prov jag har imorgon.

Likes

Comments

Min sambo har i många år kört eget företag inom IT,hans stora passion är att utveckla appar, främst till IOS.

Men att vara egenföretagare innebär också mycket arbete, bokföring, leta upp intressanta uppdrag som man vill jobba med, uppdatera webbsidor och en mängd andra saker.

När vår bebis kommer så vill vi kunna fokusera på just det och inte på saker som har med företaget att göra, så i torsdags skrev han på ett jobbkontrakt som IOS utvecklare på ett företag i Lund, detta innebär också kortare pendlingstid eftersom en hel del av uppdragen ofta är lokaliserade till Malmö, därifrån vi bor och till Malmö är det ca: 6 mil enkel resa vilket innebär en pendlingstid på ca: 2 timmar om dagen och vi tycker inte det är värt att lägga så mycket tid på att pendla utan föredrar att de timmarna kan man umgås med sin familj.

Likes

Comments

​Saknar verkligen Småland och huset på bilden är förknippat med massa positiva minnen, tur att huset finns kvar inom familjen.


Likes

Comments

Här i Höör har vi en mysig inredningsbutik som heter Home&Harmony, häromdagen hade de fått in en jättefin inredningsdetalj som skulle passa så himla bra på vårt trädäck.


Likes

Comments

​Då var det åter ny vecka igen.

Helgen gick som vanligt väldigt fort, i lördags hade vi en snickare här som skulle göra lite arbeten inför badrumsrenoveringen som vi ska börja med nu i Mars, sedan hade vi en målare på besök, vi ska måla om vårt hus och garage i sommar så behöver ha in lite offerter på vad det kalaset ska gå på.

Förutom det så har helgen präglas av studier, började plugga till Personaladministratör i höstas och vill göra så mycket som möjligt färdigt innan bebisen kommer i Juni.

Likes

Comments

Nu längtar vi till våren/ sommaren så att vi kan börja vara ute i trädgården igen..

Likes

Comments

Igår var det dags för ett besök hos BM.
Alla prover såg bra ut, har lite dåligt järnvärde men äter järntabletter sedan någon månad tillbaka.
Bebisens hjärtslag slog också väldigt fint och mitt magmått var lite över kurvan och redan nu kunde hon beräkna vad bebisen kommer att väga vid födseln..
Det är bara att fortsätta att njuta av de återstående veckorna :)

Likes

Comments

​Imorgon går jag in i min 25:e graviditetsvecka.

Graviditeten har verkligen varit upp och ner, i början mådde jag väldigt illa och det kändes som om jag sov de första 3 månaderna, men allt illamående och viktuppgång  i världen är värt det för vi får snart vår fina bebis.

Jag kan känna hennes sparkar ganska tydligt nu, min moderkaka ligger i framvägg vilket innebär att det har dröjt innan jag har kunnat känna några rörelser överhuvudtaget.

Vi har dessutom ordnat det mesta, barnrummet är helt färdigt, säng, babyskydd, barnvagn, kläder är redan inköpta, vi resonerade som så att det var lika bra att inhandla alla de sakerna medans jag hade massa energi kvar, men det var en hel djungel att läsa in sig på vilket babyskydd och barnvagn som vi skulle välja, men vi är nöjda med vårt val.

Likes

Comments