View tracker

Så här ser jag och milo ut när vi åker buss båda 2 sover! Haha. De är väl skönt att komma hem också men jag mår mycket bättre i psyket när jag är hemifrån. För trivs   som sagt inte. Och de går ej att ändra.

men tänkte bara skriva ett kort inlägg för ikväll. Skriver säkert sen också😁 fått tillbaka att gilla detta igen.

Likes

Comments

Pictures', vardag

Jag och killen fick stanna kvar i KD pga bussen gick inte hem till stöllet. Så då ringde jag pappa och då sa han bara att vi skulle städa så ja de är de vi ska göra. Städa liksom. För att alla andra babblar så jävla mycket Skit om hur vi är. De är så jävla irriterande, men jag ska bevisa motsatsen. De ska ni få se! Pappa är snäll han. Så idag åker jag hem, drygt men ska fan komma hit nå mer gång. lite oftare.

Likes

Comments

fucktards

jag vill bara säga en sak, att jag spyr på falska äckliga mytomaner. Seriöst, ta och ljug så allt går ihop ist, sen för den 172726e gången är att ja jag har en pojkvän, ja jag umgås rätt så mycket med han MEN LÄR DÅ ER ATT JAG OCH HAN ÄR HELT OLIKA INDIVIDER. Olika val, egna beslut osv osv. SÅ DRA INTE IN MIG.

kokar sönder så arg är jag. Verkar som att vissa människor inte kan lära sig att sluta snacka skit. Ja jag kan skriva världens längsta inlägg om falska människor, för att man genomskådar den där lilla fittan säger jag bara. Säger man en sak till hen så går hen och skvallrar till ALLA pga att den har hört en sak av mig eller killen. De är så jävla fult, för man försöker vara vän men de försöker förstöra allt och jag ska fan ta och sy ett förkläde åt hen för att fyfan va kärring hen är.

jag vet detta tar energi, så nu ska jag fokusera på mig, mitt liv, killen och mina djur. SÅ jag borstar bort dessa jävla idioterna från mina axlar.
Ville bara skriva av mig.
så godnatt! 👋

Likes

Comments

Hejsan. Det händer lite mycket i mitt liv just nu så jag har inte uppdaterat. Därför jag inte orkat suttit här och skrivit. Jag orkar inte berätta allt nämligen för nästan allt är lite privat. Jag har kämpat lite för mycket så jag är sönder stressad. men jag ska kämpa mig upp igen.

No one is going to hand me success. I must go out & get it myself. That's why I'm here. To dominate. To conquer. Both the world, and MYSELF. 💯

Likes

Comments

Pictures', vardag

Min pojkvän fyllde 26 år den 8 dec, vi var fast i karlstad så vi firade den halvt där typ. Men de var inte så illa faktiskt ändå. Sen igår så åkte vi hem med mamma hem pga vi alla var på rättegång, pga en lite konstig grej. behöver inte prata om de för då kommer jag bara skriva elaka saker. så jag är tyst ändå 🙂 Kom väl hem rätt sent igår, jag vaknade nyss fastän jag log och kollade mobilen osv, men tänkte jag skulle ta hunden med ut och fota fast de inte är så fint väder... men ska försöka få bilder ändå..

Jag älskar att dessa 2 går så jävla bra ihop, en underbar bild alltså 😍😍

Likes

Comments

Daily view'

Jag har så mycket att göra nu. Det är saker som är privata jag försöker så gott jag kan. Jag börjar faktiskt komma tillbaka i mig själv. jag är ute mycket och fotar, jätteroligt är nånting jag ska satsa 100% på. Så jag ber om ursäkt för att jag är så dålig på att skriva.

Likes

Comments

Daily view', Pictures'

Vaknade 9, gick upp och gjorde i ordning mig lite grann. Tog med mig älsklingen, plus hundarna gick en lång promenad här på Våxnäs. Fan va jag trivs här i Karlstad, är så himla trött på stöllet så de ska ordnas så jag flyttar nån annanstans. 😋

Jag älskar när de är lite snö på backen och solen lyser! Grymt! 😄

Likes

Comments

Hej! jag uppdaterar när jag orkar. HAR FÖÖÖÖÖÖÖR MYCKET. Just nu.

Likes

Comments