Nu, Förklarar, Inspiration, Mitt tänkande., Storytime

Hej. Jag måste berätta att när jag hamnade på sjukhuset för foten och allt.. samtidigt har de varit otroligt mkt i huvudet jag hade kommit så långt, att jag var tom på allt. Så långt nere på botten var jag. Men så hände de nånting när jag fick vara kvar, på sjukhuset, efter jag kom ut. Så känner jag mig som en helt ny människa. Jag är glad , sprallig, nervös inför allt. Men de ska bli så otroligt bra allt detta. SÅ KUL!!! Nej nu ska jag sova. Ska upp tidigt och göra lite saker!! 😀😀


Sen kan jag säga att denna killen vill jag ha barn med. Jag vill ha allt med honom. Han är verkligen de bästa som har hänt mig. Jag älskar honom så mycket. 😍😍😍

Likes

Comments

Nu

Hej! Jag har mycket på gång nu. Jag kommer berätta de så småningom. Är nervös som bara den, men kan säga såhär det är min tur nu. Jag ska ordna upp mitt liv. De ska bli som jag vill. Funkar de inte så funkar de inte. Funkar de så funkar de. Detta ska bli kul! Nu börjar mitt liv på riktigt.

Likes

Comments

fucktards

VET ni vad jag hatar mest? Falska människor, som inte vågar stå upp för sig själva. Och inte kan säga som de är. 

Likes

Comments

Förklarar

jag är väldigt väldigt trött på mycket nu, allt runt om mig är bra. Men resten som finns där är lite irriterande, för de första. Säger jag en sak då menar jag det, för de andra varför skulle jag inte gå på ett möte jag har sen sjukgymnasten?! JAG HAR PROBLEM MED NACKEN, FÅR SÅ ONT IBLAND ATT JAG INTE KAN RÖRA MIG. Som jag fick igår, men tydligen är de ljug för att jag inte går på en föreläsning. SERIÖST. Och att jag inte kommer på mötet, men när nån skriver på ett sånt sätt, då blir jag stönig som fan och bevisar helt motsatsen. FÖR som sagt jag har adhd plus dyslexi, kan göra så jag upplever att de är otrevliga sms jag kan få.

Nu är jag trött på att bli trampad på som en jävla dörrmatta, nu tänker jag visa att jag kan faktiskt säga ifrån när de har runnit över och de känner jag att de har de gjort. jag blev irriterad idag som fan, för att de inte kunde säga en tid. Så jag vet de.Jag behöver struktur, raka ärliga ord. DIREKT. Annars förstår jag inte och blir jätte osäker plötsligt. Då skiter de sig i mitt katastrof huvud och jag går ej. MEN faktiskt detta är de första mötet jag har inte har gått på nu.

ETT MISSAT, WOOOOOW. Min närvaro såg bra ut också. Nemen, har jag skött mig? jag visste inte att en person som jag kan sköta mig om jag vill?! 😅 Alltså nej, jag är trött på allt som har med hösten att göra, jag försöker titta framåt. Men de är inte så jävla lätt när man drar gammalt hela tiden. visst ibland kan de vara bra, men nej. Nu räcker de. Och detta är min blogg här skriver jag av hur jag känner mig. Hur jag tycker jag blir behandlad. Hur jag känner mig som en idiot ibland alltså. pga människor!!

Likes

Comments

Förklarar, Mitt tänkande., Storytime

Hej! Jag måste bara prata om hur illa behandlad man blir som en före detta missbrukare, nu försöker man sköta sig och så har en handläggare på AF att säga att jag ser påverkad ut?! wtf. Påverkad? av en adhd medicin som ska göra mig lugn och dessutom för en vecka sen så blev jag misshandlad, jag har knappt varit hemma.

pga jag varit rädd när jag varit hemma så har jag sovit dåligt, de är helt otroligt att man ska bli kallad saker, de tror att man är ditten och datten. Klart fan jag är hängig för jag har sovit dåligt och allt de där emellan. Inte konstigt, men jag säger de jag ska inte få skit för att jag försöker sköta mig och hålla ordning på tider nu. Jag tycker de är fan diskriminering, att påpeka ifall jag ser såpass påverkad av min mediciner så skulle ingen arbetsgivare ta emot mig som praktikant. Alltså jag blev så paff av de sakerna hon sa till mig, så jag bara la döv örat till och sket i resten. Men nu har jag gått och stört mig mer och mer, och skulle ha stått upp för mig själv. Men de gör jag här nu isf, ni får tolka detta som en grej som jag måste skriva av mig av.

För mitt möte igår tyckte jag var piss totalt, helt sämst.

och är inte af där för att hjälpa mig?! Och jag vill ju vara till afs förmogande men tydligen fick jag inte de pga jag inte skött mig i höstas, men vi är väl här och nu och jag har ju skött min närvaro som fan faktiskt nu. NEJ MAN SKA FAN FÅ höra de värsta hela jävla tiden, och är man inte annorlunda från dag till dag. Nej jag är så trött att bli dömd pga de misstagen jag har gjort förr. Jag är inte där längre, de ligger bakom mig. Men ändå ska de tjatas hela tiden om mitt gamla liv. Tro mig jag levde där så jag vet hur de var. Men ta mig fan inte för nån pundare nu. För då jävlar kommer jag vända alla taggar utåt och bli helt förändrad.

För nu är de nog, jag är ingen dålig människa för att jag har gjort lite dumma val. och döm mig inte efter mitt utseende eller klädstil eller nått. Men om de ska bli så, så ska vi se på vem som kan ändra sig totalt. För nu får de faktiskt va nog på allt detta, jag börjar bli trött på allt som har med gamla saker. Jag försöker titta framåt. jag vill inte dra upp gamla saker ifrån mitt gamla liv.  OCH sen måste jag kunna få umgås med vem fan jag vill. Men tydligen inte, om jag har fått en väldigt bra vän då ska man väl inte försöka dra henne ifrån mig?! en som har lite bakom pannbenet iaf. som förstår. men nej nu är de jag som ska skita i vad folk tycker.

Likes

Comments

Nu

Hej! att vakna upp i en husvagn är nog de mysigaste som finns! och speciellt hos pappa. Man känner sig så avslappnad och lugn i kroppen. För jag tänkte på att bara vafan, ska jag göra i stöllet? Så jag tog pojkvännen, hunden och bara drog. Sen så tog jag med kameran men de verkar inte vara så fint väder idag! fuck... lite synd! men vi får se vad dagen har att erbjuda Idag. 😄 hoppas ni får en bra dag som jag ska ha! 😁👅

Likes

Comments

Hejsan! Blir en liten storytime här nu, idag ringde psyk mig och berättade en väldigt bra nyhet att jag ska få en annan medicin som jag ska testa o veckan och jag tror den kommer bli hur bra som helst för min katastrof hjärna! Och att jag kan strukturera och organisera, som de flesta kanske vet om redan så ska jag sätta mig på den där dåliga laptopen och försöka lägga in lite bilder som jag har tagit, så ni får se den sidan mer. jag har en sida som jag försöker lägga mig ner på men de är inte så lätt när man har så dålig laptop liksom. Den sidan finns på facebook: Zetterlunds foto gå in och kika vetja! 

Sen nångång i maj ska jag äntligen flytta, ner till karlstad förmodligen till pappa. De kommer mer om de längre fram. För som jag sa till soc att jag vill inte leva på dom längre utan vill skriva in mig på försäkringskassan och de ska jag på möte om den 20 april så nu håller de på att hända saker. FÖR NU VILL JAG KOMMA NÅN VART. Tänker inte sitta här i stöllet liksom hela mitt liv och se bara mina år försvinna. Liten storytime om vad som försiggår i mitt liv just nu. Jag ska bli bättre på att uppdatera och såna saker de ska jag.

Likes

Comments

Likes

Comments