Pictures'

Bloggen har ekat tomt i över flera veckor nu och wtf hände egentligen? Det är väl inget speciellt som faktiskt har hänt, jag blev bara helt tom på idéer till blogginlägg/youtubeideer och ville inte föra en hel hög med vardagsinlägg som ser likadana ut och därför fick bloggen stå tom tyvärr. Pga jag har lärt känna människor och fått vänner. Sen söker jag jobb som bara den.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Inspiration
1. Vad är din passion? - Att kunna leva ett bra liv. Jag har svårt att veta vad min passion egentligen är.
2. Vad skulle du göra i livet om du inte behöver arbeta för pengarna? - Bli en fotograf som åker runt.
3. Var vill du vara om 5, 10, 20 eller 40 år? - Vi tar 20 år, ha familj, hus, körkort kanske etc.
4. Vilka är dina grundläggande livsvärden? - Att ha en fungerat liv med pengar, jobb etc.
5. Vilka är de tre viktigaste människorna i ditt liv? - Milo (hund) Carl och pamela. Svårt att välja bara 3 men säger även min mamma och pappa och lillebror.
6. Vad är din största dröm? - Att bli fotograf för National geograp
7. Hur mycket är du beredd att offra för att din dröm ska gå i uppfyllelse? - Kanske allt.
8. Vilka är de tre saker i ditt liv som du skulle vilja ändra på? - Gå tillbaka och göra om allt de dumma jag gjorde när jag var ung, men då hade jag kanske inte varit här idag. Så inget. Jag har lärt mig en hel del.
9. När var sista gången du skrattade högt? - Igår
10. Vad är du tacksam för? - Det mesta.
11. När var sista gången du provat något nytt? - Minns inte.
12. När var sista gången du gjorde något spontant? Det vet jag inte.
13. Vilka är de mest minnesvärda ögonblicken från ditt förflutna? Mamma fick Olga en hund, när jag träffade Carl. och när jag bodde i husvagn.
14. Ska du göra samma misstag om och om igen? NEJ
15. Glöm din riktiga ålder för en sekund – nu berättar du själv hur gammal du är? Kännner mig som 40 i själen.
16. Hur viktig är det sociala godkännandet för dig? Viktigt
17. Bor du med andra eller för dig själv? Bor med killen.
18. Vilken var den senaste läxan i livet som du lärt dig något av? Det säger jag ej här.
19. När var sista gången du hjälpte någon? För nån månad sen. Räddade jag livet på en kille.
20. Har du någonsin hjälpt en fullständig främling? JA läs ovan.
21. Vad är din största rädsla? Att bli ensam.
22. Vilket ord beskriver din personlighet bäst? Sprallig, glad och social. plus snäll.
23. Vad inspirerar dig? Vet inte riktigt.
24. Vad är din djupaste hemlighet? Att jag var långt nere i träsket när jag var yngre
25. Vad är lycka för dig? Att sina nära och kära ska finnas där för dig.
26. Vilka vanor vill du sluta med? Varför inte börja idag? Stress, förstå andra bättre med uttryck och sånt. Vet inte. Det är svårt.
27. Hur mycket är du beredd att offra för framgångsrik karriär? Inte allt.
28. Vad du aldrig kommer att glömma? Den dagen Carl klev in i mitt liv.
29. Vilka var de mest känslosamma ögonblicken i ditt liv? Första gången jag pussa Carl. Och när vi hämtade Milo.

30. Vanligtvis lyssnar du på ditt hjärta eller din hjärna? Båda 2 tyvärr.

Likes

Comments

Förklarar

Detta är nånting jag gillar att få. Hon är min absolta bästa vän, när jag flyttade till möruddens camping, min pappa bor där. För de som inte visste bodde jag och kille i husvagn hela sommaren innan jag flyttade till Norge. Och då lärde jag känna mig själv jag lärde känna även mycket runt omkring mig. Pamela hon fick mig bli en starkare människa, jag fick en syster. Hon ställde upp, fanns alltid där. Och sen lärde jag känna saker om mig som jag aldrig har gjort om mig själv. Mitt psyke var i botten, för jag bodde i stöllet jag ville därifrån, de fanns inget liv där. Sen dessutom blev jag misshandlad i den lägenheten i stöllet, man kan säga att man "gömde" sig mer eller mindre, jag ni kan tolka de ordet hur ni än vill. För så var de när man hade en finsk zigge efter sig. Jag var inte de perfekta barnet när jag bodde i stöllet, eller i somras. Det var väldigt mycket runt mig, fastän jag hade killen, min lillebror och masssa andra människor utomstående människor som stöttade mig till 100%. Men pamela och jag har så fruktansvärt många roliga minnen tillsammans, för när jag inte kunde tjata sönder nån så hade jag alltid henne, jag saknar henne så in i helvete ibland.. så fyfan.. jag måste fixa så jag kan åka till Sverige innan jul och vara där ett tag tror jag. Det är tur jag kan skriva här mina tankar. Det kommer en rolig lista som ni borde läsa.

// Caroline

Likes

Comments

Caroline tipsar??, Love

Hej, gjorde ett bra köp idag. Köpte sims4 , plus sims hundar och katter. Fan va kul. Så håller på att installera det nu, så ska spela som fan. Sen fick killen en tidig födelsedags present, han fick välja mellan need for speed och call of duty nya, båda två är ju helt sjuka spel. Så han valde need for speed, då vinner jag på det också för jag vill spela det med haha :D Pratat med mamma nästan en timme, ibland måste man ringa och prata av sig. Haha, jag kan prata i många timmar om det är så för min mun är fan aldrig tyst, även när jag inte har en röst så pratar jag ändå. Det kallas damp, jag städade hela lägenheten nu är det bara sov rummer som ska sorteras kläder. Det är mindre kul, men det behövs så tänkte göra det, jag är en jävla bra flickvän som städar hela lägenheten :D nästan, hela har bara sovrummet kvar. MEN det ska göra ikväll.

bild i repris.

Likes

Comments

Likes

Comments

Förklarar

Hej! Nu drar huvudet igång på natten, när jag öppnar upp mig såhär, så ska jag vara "galen", "konstig" etc etc. Jag tänker faktiskt skriva ut här nu, jag vill så gärna att min syster Tess. Ska höra av sig mer, hon mår ju bra nu. Säger hon. Men när jag börjar tjata på henne om detta som syskonkärlek, jag vill så gärna att hon ska höra av sig mer, prata med mig mer, svara mig mer. MEN, den människan är så himla svår att få tag på, det är ändå min syster vi har stått varandra riktigt nära förr, men nu vet jag ärligt talat inte vart vi står idag, jag måste skriva ett inlägg här för att hon kanske ska se åt mitt håll, jag vill bara att hon ska höra av sig fråga hur de är. Och se vart de går för mig att det går jävligt bra här i Norge, det har ordnat sig jävligt bra för killen och det ska bli bättre för mig. Jag fortsätter kämpa efter ett heltids jobb, kanske som butiksarbetare. eller nått annat. Men skitsamma, jag hoppas du läser detta therese, och inte dömer mig som vanligt när jag öppnar upp mina tankar, känslor. För jag vill ha en syster som jag hade förr, jag vill ha dig som förr. Jag förstår inte varför du inte hör av dig, jag vill du ska vara stolt över mig. Jag vet jag har gjort bort mig många gånger, DU har bråkat med mig många gånger. Men jag tänker inte dra upp dom, jag tänker bara fortsätta framåt ovasett om du står där eller inte. Jag har iaf mina låtsas systrar, Pamela, och Carls syster Ann-margrete. Plus jag har Carls mamma tack för ni finns och jag kan prata med er iaf. <3 Sen har jag en syster till som jag tycker till och med jag har fått bättre kontakt med Jolie :D Det är väl nån som läser detta av er - JAG VILL BARA HA STÖTTNING FRÅN DIG SYRRAN TESS! Men jag tänker inte fjäska, för jag är inte dum i huvudet när jag saknar dig. Jag gör det. Jag försöker ringa men du svarar aldrig, när jag skriver till dig om såna här saker så, får jag negativa svar, jag vet inte om vi uppfattar varandra fel, de gör vi säkerligen, jag med min adhd och allt. Men förstå mig rätt, jag vill bara ha en som säger liksom åh, va kul. Berätta mer. Men är det så att du är så upptagen av ditt liv, så ska jag låta dig ha de. Och vi hörs 1 gång i mån. Om inte ens mindre hörs vi. Men nu har jag sagt mitt, nu ska jag lägga mig i sängen med min älskling. Min bästa älskling, jag älskar dig carl, jag hade inte klarat allt detta som jag har upplevt utan dig vid min sida. Bäst är du. Plus lilla milo.


BYE // Caroline.

Likes

Comments

vad jag tycker:

Jag är så trött på att bli trampad på, jag är trött på att aldrig kunna säga vad jag känner eller hur fan jag tolkar saker. Det är helt okey, för dig att trampa på mig eller slå mig. Säga idiotiska kommentarer, men säger jag de minsta fel, då du är du påhoppad, så drar du upp saker som hände för fan för 5 år sen. (nej detta handlar ej om mitt förhållande)

Jag ska kunna ha rätt att säga vafan jag vill egentligen till dig. Men när jag har gjort de så får jag inget svar. För du blir så kränkt att du mår dåligt, vafan gör inte jag då de sakerna jag har fått stått ut med i alla år. Men nu gjorde jag det, och jag skiter i vad du kommer svara. För att så är de. Ibland får jag nog.

Likes

Comments

Mitt tänkande.

Godnatt. Ett sent inlägg. som vanligt kommer tankarna på kvällen, jag ligger här och tänker. Jag har varit lite upptagen, ej haft lust med Youtube. Ej haft lust till att blogga heller. Jag hoppas den lusten kommer tillbaka. Jag har inte några idéer vad fan jag ska göra för videos. Ingen kommer med tips heller så de är inte så lätt. Men jag ska försöka få tillbaka min lust till detta.

Likes

Comments

Daily view', fucktards

För några månader sen kunde jag inte tro att jag skulle få ett jobb. För jag fick höra att jag inte kunde jobba pga vissa saker. Att jag inte tillhörde arbetsförmedlingen etc. Men ha. Jag har jobb nu, ska jobba imorgon. ÄR nervös som fan. Och på lördag. fan va gött. Jag har fått ett jobb, de är gött som fan. Detta stärker mig.

Likes

Comments