Jag får lära mig att skriva lite finare, fick en sån kommentar av en tjej i en grupp på Facebook. Ja men då kanske du ska skriva de på ett lite snällare sätt. De skriver typ som att man skulle vara ett mongo. Men de är ju såna pryd tjejer ni vet. Jag hatar såna grupper egentligen för jag blir så förbannad.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Förklarar, Storytime

Hej, godkväll kan man nog säga.
jag kom på att jag aldrig nämner hur mitt förra liv va. jag måste väl börja nu, jag kan ju säga att de har förstört mig ganska socialt, fast utåt verkar de som jag är en väldig social person, men inom mig har jag så mycket att prata, berätta om.

jag har tappat många vänner men jag vet vilka som står mig där närmast. De vet jag och vilka jag kan prata med.

Mitt idiot ex förstörde min socialaförmåga att kunna umgås med fler än 3 de funkar inte jag tycker de är för jobbigt, då isf måste jag vara full eller nått iaf. Men jag kan inte välja på mycket utan jag får försöka leva ändå att vissa människor vägrar ge mig en andra chans.

Pga de man har gjort man har alltså varit en gammal missbrukare, och man kommer fan aldrig ifrån de där med att folk ska tro att man har ett missbruk fortfarande. Nej. Och de där att man måste pissa, NEJ man måste inte pissa de är kränkande totalt är de. MEN jag är glad jag har min mamma som finns där och hjälper mig. Jag har inte många vänner, jag umgås inte med många.

jag klarar inte av det. Men sen att känna sig osynlig är inte roligt alls. Men de är ju pga hur man betett sig och allt. Jag glömmer aldrig mitt LVM : Lagen om vård av missbrukare de var hösten 2013 jag vägde 45 kg, kan lägga in bild får ni se. DEN personen finns inte längre. Utan en ny människa är bakom mitt skal. Men jag har skapat mig ett hårt yttre, men visst jag har känslor, kan ta åt mig hårt de du säger eller menar. De gör ont. Men de är saker jag får leva med. Gammal missbrukare är inte uppskattade, men när man försöker och de bara går käpprätt ner, igen som de har gjort. Då är de hårt att arbeta sig framåt, men jag ger mig inte. Jag vill härifrån, psyket tär på mig. Detta är en skithåla att bo i alltså, de tänker man har gjort bort sig engång då är de samma människor. De blir lite problem jo men de är vi uuh riktigt råkriminella blir man bemött med de är skamligt att människor inte har NÅN SKAM. Kan också säga poliser är fan de dummaste man har stött på ibland alltså.

De kan inte behandla människor med de rättigheter man har. De tar en människa, och allt. Ja ni skulle bara veta hur mycket jag kan skriva. Detta är bara ett inlägg ifrån mitt katastrof hjärna. Jag kommer skriva mer.

imorgon får jag träffa min förra detta bästavän och jag hoppas vi kan fortsätta den vägen vi hade. För de var stort, va roligt vi hade när vi var yngre. Vi liksom klickade direkt.

Där till vänster var jag i slutet av mitt missbruk. Jag hade fått nog, jag mådde inte bra. bilden till höger var bara nått år efter jag bodde hemma. Året 2014 glömmer jag inte eller minns de inte så bra heller.. Nästan 3 år med skiten, som jag aldrig får tillbaka. Tror de där var sommaren, jag valde de året att flytta hem. Glömmer aldrig en dag den 21juli heller. midsommar tror jag. Vi kommer till det. Jag kommer berätta vad som var så särskilt med den dagen. Men när jag väl flyttade hem de gick ju inte så bra heller, jag ville iväg åka dit för att få droger osv. Men jag har mycket att berätta i mina story's.

Likes

Comments

Mitt tänkande.

Hej. Lite tankar när man inte kan sova, jag försöker vara en normal tjej på 24 år. Fyller år den 24/9-17. Jag blir 25 år fyller jämt. Jag är en tjej som inte skriver så mycket om mig själv. För jag gillar de inte. Jag har skrivit ett inlägg, för jag vill inte ha en stämpel men den har jag redan. Men de är 4 år sen. Det är mycket jag skulle sitta och skriva och ni skulle tycka de var intressant för att folk är ju nyfikna haha 😉 Men om ni vill kan jag alltid öppna upp mig. Jag har en del erfarenheter att dela med mig. Jag har ett inlägg där jag har skrivit en del. Kan dela de så får ni läsa de igen. För jag är lite hemlig så är inte direkt liksom åh kom och läs mitt hemska liv jag levde. 😌

Likes

Comments

Likes

Comments

Mitt tänkande.

Hej! Jag skulle vilja att företag ser in på mig. För att komma nånstans så måste jag försöka få samarbete och att företag vill det. Det är inte alltid lätt. Men jag har börjat göra live. På Facebook. Det är ett väldigt stort steg för mig. Pga mina diagnoser.

Jag vet ju hur man tar snygga bilder. Jag har ju även en egen sida på Facebook den heter Zetterlund foto kolla in.

Likes

Comments

Exakt 1 vecka tills jag fyller år. jag blir 25år. Och första gången jag firar den i Norge. Jag har sagt vad jag önskat mig.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag tycker om att umgås med riktiga människor.  Haft en riktigt bra kväll. Imorgon ska jag faktiskt ta bilder på dessa fina hundarna plus Dexter som jag ej har bild på. Men de kommer. 😀

Likes

Comments

Hej. sitter själv hemma , Carl är på nått info möte om arbete. Så jag och milo tråkar, jag är så trött... Palla..

idag ska vi ut med polaren med hundarna så de får springa och leka, milo gjorde de igår och idag är hon rätt slut..

Jag förstår inte ibland att man är tvungen försöka skämma ut mig pga vissa orsaker. Bara för att den människan ska må bra. Men en sak. mitt ex skadade mig psykiskt och fysiskt i nästan 3 år. Och han gjorde inbrott hos henne. men hon anser att de var värre när han gick in där. jaha.?? Nej då.. JAG TÅL HAN INTE JAG HAR MEN FÖR LIVET. Jaja. Jag ska inte bli påverkad för att jag kommer inte se han, och jag ser framåt och har lagt saker bakom mig.

Nu är detta mitt liv jag mår så bra ni förstår inte. Jag har bytt liv. Detta ska bli bra. Jag är glad att jag flyttade. 🤗😍

Likes

Comments