Haha snygg bild på mig och killen plus hunden sådär 😂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Bloggade inget igår, de var en lugn fredagskväll, vi satt väl mest och pratade och åt lite mat. Så nu har jag nyss vaknat, sov faktiskt lite längre än vanligt. De behövdes.

Idag vet jag inte vad som sker under dagen, vi får se vad som händer. På kvällen ska vi på en show iaf! skriver sen. puss!

Likes

Comments

Hej! Sitter i bilen nu och är strax i Karlstad, ska bli kul. Ska se vad man kan hitta på idag vill inte sitta hos pappa och dö, kanske gå ut eller se folk ute på stan? ja vi får se! 😋

Likes

Comments

Daily view'

Sorry om ni har tyckt att jag bara lägger upp ett om dagen, nu har de varit så att jag har haft väldigt mycket att göra, läkaren, ingen värme i huset vi bor i , eller nått varmt vatten fanns de inte heller. Så de har varit skit hela tiden de senaste dagarna. De är väl så ibland, hm hjälp hos läkaren fick jag inte så förutom jag hade urinvägsinfektion, de har jag gått med ovanligt länge.. Så nu ska jag bli frisk.


Just nu sitter jag här och skriver lite, jag ska till pappa senare. ska bli väldigt kul för vi ska gå på en Elvis imtiation på CCC. Så om de som bor i karlstad vill träffas så kom igen! För att jag ska vara där hela helgen. Skönt.

Likes

Comments

Godkväll, förut fick jag världens dåligaste humör bara sådär. Så jag har inte tyckt dagen varit så trevlig, möte gick sådär. De jag ville var att få nått emot ångest men de fick jag inte. Fick bara sån skit som inte funkar, sånt jag inte anser är bra. Så bloggade lite idag då. Just nu har jag lagat lite sen middag, imorgon drar vi till pappa. Jag har faktiskt bara målat mitt bord som jag ska ställa upp i hallen, de blir nog snyggt sen ska jag ha nånting prydnad sak på den, kistan tyckte jag vart jätteful, men ska måla den igen och se om de blir bättre.

Likes

Comments

Daily view'

​Idag ska man på läkar besök, ska ta upp allt. Så hoppas de går vägen med de jag har tänkt, för nån ordning måste de bli. 

Jag har börjat måla lite grann ett bord och min kista ska jag ta senare! Så de kommer antagligen bilder på de idag, senare idag. Orkar inte lägga upp nått just nu, när de är så tidigt. Är trött, men har man en rutin orkar jag inte somna om nu. Jag kan faktiskt sova en stund, de kan jag, men vill jag det ?! Hm. Igår så åkte man till Karlstad och hälsade på syrran, och sådär - de var kul! Men just nu har jag inte lust att skriva nått intressant, kan ju berätta vi har inte fått värma än i lägenheten. De är fortfarande inte varmt vatten så kan inte duscha i iskallt vatten då dör jag, men då blir man lite irriterad på hyresvärden att de inte blir fixat. Men nu ska jag dra ut med hunden. Så ni får ha en fin dag så skriver jag senare! 


Likes

Comments

Igår den 18 okt, var de exakt ett år sen jag träffade Carl-Christoffer för första gången.
Trodde de var idag men hade fel på en dag, för jag skrev upp de i min kalender. Tänka sig redan gått 1 år sen vi sågs för första gången, de klickade rätt rejält emellan oss faktiskt. När jag pratar om de så pirrar de i hela kroppen på mig och blir så glad, jag älskar verkligen den killen av hela mitt hjärta. Den bästa, underbaraste, snällaste människan jag någonsin träffat. Han är en stjärna för mig, aldrig varit så stöttande igenom året. Snart är de våran riktiga årsdag. Jag är lycklig med honom. Jag älskar honom. 😍😍❤

Likes

Comments

Jag tror faktiskt att jag har fått in en slags rutin att vakna varje morgon när carl går upp. Då tänker jag att jag inte orkar sova nått mer, jag ska nog sova lite till ändå tror jag.

Igår var jag i torsby och var på möte, de gick bra. Ska faktiskt få ett sånt där kedjetäcke som väger 6 kg, och jag kände de nu att de tog bort spring i benen. Och spela roll om de är vinter och man sover med kedjor de gör ju inget haha, de blir nog bra. Sen ska jag testa yoga, för de ska göra så min stress minskar och även kanske inte vara så stel. För detta går inte. Vara så här stel i nacken de går ej.

Likes

Comments