View tracker

Daily view'

Jag har så mycket att göra nu. Det är saker som är privata jag försöker så gott jag kan. Jag börjar faktiskt komma tillbaka i mig själv. jag är ute mycket och fotar, jätteroligt är nånting jag ska satsa 100% på. Så jag ber om ursäkt för att jag är så dålig på att skriva.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Daily view', Pictures'

Vaknade 9, gick upp och gjorde i ordning mig lite grann. Tog med mig älsklingen, plus hundarna gick en lång promenad här på Våxnäs. Fan va jag trivs här i Karlstad, är så himla trött på stöllet så de ska ordnas så jag flyttar nån annanstans. 😋

Jag älskar när de är lite snö på backen och solen lyser! Grymt! 😄

Likes

Comments

Hej! jag uppdaterar när jag orkar. HAR FÖÖÖÖÖÖÖR MYCKET. Just nu.

Likes

Comments

länkbyte

Tjo alla! Här har ni mej. Vem är då jag undrar ni?!.. Mitt namn är Evy å jag bor i staden Kristinehamn. Bott här i snart 5 år i januari. I min blogg kan du/ni läsa om min vardag m.m jag brinner nu för att träna mycke om dagarna, men fotar även mycke i naturen till å från. Umgås med pojkvännen mycke oxå å ibland med bästa vännen. Min blogg handlar delvis om min träning å viktnedgång, men även shopping å annat trevligt. Kommer även sakta men säkert komma några Vbloggar framöver. Så ta en titt i min blogg.

www.nouw.com/mittlivommig

Likes

Comments

Min syster har skaffat en liten goding. 😍 DET ÄR FARLIGT ATT SE EN SÅN HÄR SÖTNOS. 😍😍

Likes

Comments

Innan du dömer mig, ta på dig mina skor, gå på samma gator som jag gått på.
Bearbeta förlusten av människor jag har förlorat.
Orka med alla känslor och alla händelser jag erfarit.
Snubbla på alla stenar jag snubblat på, torka alla tårar som faller. Res dig alltid upp igen, alltid...och fortsätt gå den väg jag går igenom.
Efter det, kan du döma mig eller mitt liv.

Nu ska jag ta mig upp igen. 👏

Likes

Comments

vardag

Det har varit otroligt dålig med uppdatering. Ska uppdatera så bra som möljigt idag, jag får såna dagar när jag inte uppdaterar nånting för jag har absolut inget att skriva om. Jag har en del att berätta faktiskt, jag och älsklingen och lilla hunden fick sova på hotell häromdagen, för vi tog oss inte ifrån karlstad på kvällen pga en sak. Så de var skönt, men jag förstod hur hemlösa i Sverige har de. Fyfan va synd om de.. Nu på vinterperioden.. 😕 Just nu är man i karlstad hos syrran, vi stannade här igår eftersom de blev så sent att åka hem.. Men ska försöka åka hem idag..

Likes

Comments