Nu

Godmorgon! Glömmer att uppdatera, men de tär så mycket på vad jag ska skriva. haha, kan berätta en rolig grej om vad jag gjorde inatt. Jag log och sov, så vaknade jag av att jag skallade killen 😂 jag måste ha drömt att jag skallat nån i sömnen. Så nu är jag rätt så blå precis vid ögat/brynet. haha jag och mina jävlar drömmar 😂

Igår var jag på mina möten som vanligt. De var fint väder också. Jag måste försöka bli bättre på att skriva här, jag ser att mina storytimes är rätt så omtyckta. Och jag har en hel del att berätta så de kan de dyka upp nån igen! så håll utkik. Men nu ska jag gå upp, somnar tidigt går upp tidigt, för idag ska jag städa och plocka ihop här faktiskt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Inspiration, vardag, Nu

Hellllo, jag har inte uppdaterat på ett tag. Har väl inte varit så bra, väldigt mycket hänt och såna saker. Men de ska bli skärpning. Nu ska de hända saker i mitt liv, jag känner mig på gång. För nu är de mig de gäller. Nu är de jag som ska ordna upp allt själv, behöver inte en idiot som man försöker bry sig om i mitt liv längre för jag vet vad de håller på med. försöker förstöra mitt liv. NEJ ALDRIG.

🖕🖕

Likes

Comments

Förklarar, Storytime

Hej, godkväll kan man nog säga.
jag kom på att jag aldrig nämner hur mitt förra liv va. jag måste väl börja nu, jag kan ju säga att de har förstört mig ganska socialt, fast utåt verkar de som jag är en väldig social person, men inom mig har jag så mycket att prata, berätta om.

jag har tappat många vänner men jag vet vilka som står mig där närmast. De vet jag och vilka jag kan prata med.

Mitt idiot ex förstörde min socialaförmåga att kunna umgås med fler än 3 de funkar inte jag tycker de är för jobbigt, då isf måste jag vara full eller nått iaf. Men jag kan inte välja på mycket utan jag får försöka leva ändå att vissa människor vägrar ge mig en andra chans.

Pga de man har gjort man har alltså varit en gammal missbrukare, och man kommer fan aldrig ifrån de där med att folk ska tro att man har ett missbruk fortfarande. Nej. Och de där att man måste pissa, NEJ man måste inte pissa de är kränkande totalt är de. MEN jag är glad jag har min mamma som finns där och hjälper mig. Jag har inte många vänner, jag umgås inte med många.

jag klarar inte av det. Men sen att känna sig osynlig är inte roligt alls. Men de är ju pga hur man betett sig och allt. Jag glömmer aldrig mitt LVM : Lagen om vård av missbrukare de var hösten 2013 jag vägde 45 kg, kan lägga in bild får ni se. DEN personen finns inte längre. Utan en ny människa är bakom mitt skal. Men jag har skapat mig ett hårt yttre, men visst jag har känslor, kan ta åt mig hårt de du säger eller menar. De gör ont. Men de är saker jag får leva med. Gammal missbrukare är inte uppskattade, men när man försöker och de bara går käpprätt ner, igen som de har gjort. Då är de hårt att arbeta sig framåt, men jag ger mig inte. Jag vill härifrån, psyket tär på mig. Detta är en skithåla att bo i alltså, de tänker man har gjort bort sig engång då är de samma människor. De blir lite problem jo men de är vi uuh riktigt råkriminella blir man bemött med de är skamligt att människor inte har NÅN SKAM. Kan också säga poliser är fan de dummaste man har stött på ibland alltså.

De kan inte behandla människor med de rättigheter man har. De tar en människa, och allt. Ja ni skulle bara veta hur mycket jag kan skriva. Detta är bara ett inlägg ifrån mitt katastrof hjärna. Jag kommer skriva mer.

imorgon får jag träffa min förra detta bästavän och jag hoppas vi kan fortsätta den vägen vi hade. För de var stort, va roligt vi hade när vi var yngre. Vi liksom klickade direkt.

Där till vänster var jag i slutet av mitt missbruk. Jag hade fått nog, jag mådde inte bra. bilden till höger var bara nått år efter jag bodde hemma. Året 2014 glömmer jag inte eller minns de inte så bra heller.. Nästan 3 år med skiten, som jag aldrig får tillbaka. Tror de där var sommaren, jag valde de året att flytta hem. Glömmer aldrig en dag den 21juli heller. midsommar tror jag. Vi kommer till det. Jag kommer berätta vad som var så särskilt med den dagen. Men när jag väl flyttade hem de gick ju inte så bra heller, jag ville iväg åka dit för att få droger osv. Men jag har mycket att berätta i mina story's.

Likes

Comments

vardag

Hej! Varit i torsby och träffat bästa linnea! SKIT KUL! BÄSTA TJEJEN. De behövde jag. Jag hjälpte henne med att sätta i löshår så jag hoppas hon är nöjd. Nu är jag påväg hem med min lillebror och hans tjej, de ska vara hos oss ett tag och de får de väl. Finns ändå inte så mycket att göra. Ska försöka sätta en sån där black mask på han 😅 ta bort hans porer.

Haha så snygg på snap! jag har de om ni vill lägg till mig. zetterlund.caro

Likes

Comments

Förklarar, Mitt tänkande.

Jag måste skriva av mig, jag gillar inte när människor antyder att man har en sak. OCH bara för man säger nej till nånting som man varit med om flera saker, kan inte säga så mycket för då kan de bli skit. Jag förstår heller inte varför jag gör de jag gör nu via AF.


Jag vill mycket väl läsa körkortet, men fixa mitt mående först, tänka på mig själv, ja de där. men de är inte bara och bara pusha på mig och säga till mig vad jag ska göra jag blir så envis då, som jag då är. Och plötsligt ändrar mig. ja, man ska skaka av sig såna saker och bara gå vidare de är. De är inte heller bara o bara. Men jag får lyssna på psyk där då.


Men säg inte sådär till mig för ett nej är nej. Ja,  de är funderingar jag har. äh ), natti  #funderingar #skam

Likes

Comments

Inspiration

Detta är verkligen en som får mig på bra humör. Min lilla glädjespridare är hon. 😄❤

Likes

Comments

Nu

Mumma. Måste ha koffein när man sovit bara några timmar för killen går i sömnen! 😂 #espressohouse

Likes

Comments

vardag, Förklarar

Godmorgon. jag tog bort mitt förra inlägg pga de kunde tolkas att de var pappas fel att helgen var ett helvete, nej de var min syster som förstör mig totalt. Lång historia kort jag har sagt upp kontakten nu, de räcker alltså. men sen är de så svårt att skriva, jag har dyslexi. men nu vet ni det iaf,

Sen så försöker man göra så pojkvännen inte går ut. Eftersom han går i sömnen, haha många gånger har jag tvungen örfila honom för att han ska vakna.. 😂

kan säga att ha dyslexi och försöka skriva så de blir rätt är inte alltid lätt, för de kan bli så fel och misstolkas har inte direkt fått hjälp med dem men de ska bli stor förändring nu alltså med allt. Men nu förklarade jag varför de blev som de blev. Men ja,  tackar fortfarande Mikaela för att hon är en sån bra vän och jag kan säga jag är inte den som har råpanik och bara gråter och hon håller om mig.. Då är hon en person jag kan lita på. Tack Mikkis. 💕 Somnar snart.

Sov en stund förut därför jag är vaken nu, ja kan säga jag och Carl unnade oss förut på bergvik tog oss en mini dejt. 😚 Mysigt var de. Så vi är hos pappa för nån skulle köpa sig ett xbox men nej då så vi åker hem   senare. Nej orkar inte skriva mer men vi hörs sen! 😁

😍

Likes

Comments

Känner mig stolt att gått så mycket som jag har gjort de senaste dagarna. Milo får träning också. Jag får de med. Så de är bara bra. Efter jag städade lägenheten så somnade jag i soffan. De var ju inge bra nu plötsligt är jag pigg. Sen kollade jah igenom mina usb där hade jag mer bilder som jag har tagit som jag ska lägga upp och göra ordning men jag väntar. Imorgon blir se karlstad som jah längtat! 

Likes

Comments