fucktards, funderingar.

Godkväll. Ska strax lägga mig. Men är inte riktigt trött än, så ser på serie tills jag blir trött..


Jag måste skriva ut detta att jag hatar vissa människor.. Människor som tar allt som man skriver för bokstavligen eller är bara allmänt dumma i huvudet. Sen att när man läser på en blogg där de står att man typ ska ljuga om att man kan tjäna pengar på din blogg. Sen skriver man ut på Facebook om mig, och idioten menar på fullaste allvar att hon trodde att man inte kunde skriva om att hon hade ont i huvudet, men de var en pik pga människan inte förstod vad jag menade ang om paracetamol.

Då började hon skriva en massa skit om annat. Sen bad jag henne ta bort statusen och jag sa några röstmeddelande till henne för jag blev förbannad, och killen blev arg också. Då blockade hon mig och de värsta jag vet är när människor som blockerar mig bara sådär och inte kan diskutera ut som vuxna människor. För jag menade egentligen inte att vara otrevlig. Men blev lite arg kanske och jag vill bara lösa detta. Men vill inte hon så skiter jag i det.

Men man ska inte tro att man kan hänga ut människor, då gör jag det tillbaka. Och jag trodde att hon var vuxen men tydligen inte för jag skrev också att jag inte brydde mig om hon tränade, för jag ville hon skulle ta bort bara. Då skriver hon du bryr dig ju inte om nånting om de jag skriver. Men vad hade de med saken att göra om jag brydde mig om det eller inte?! Människor slutar aldrig att förvåna mig.

Sen hatar jag när människor ska börja snacka om mig och killen bara sådär. För man har ett privatliv och vilka man umgås med de behöver ingen veta. Hatar sånt. De jag berättar, berättar jag om jag känner för de.

Likes

Comments

Hej. Jag måste skriva att jag mår så bra. Jag behövde verkligen ha en sån här helg. För att sen komma hem till mina älsklingar var de bästa. Jag har ingen ångest, jag mår riktigt bra.

Likes

Comments

Love, Daily view'

Godmorgon. Nu är helgen smart över och jag ska på nån aktivitet imorgon. Vi får se hur de är.

Men iaf. Detta har varit den bästa helgen på länge. Jag har liksom inte haft en sån här tjej helg sen jag var 20 minst. Vi har skrattat, gjort naglarna. Ja haft de allmänt bra. Jag är glad att jag följde med och ägde min sociala fobi. Sen så får man lite tid ifrån killen och vovven. Men nu saknar jag dom kan jag säga 😍

Her er Kjersti's 😍

Likes

Comments

Förklarar, Storytime

Hej. storytime. jag sliter med social fobi dagligen och ångest. Och idag ska jag sova hos en tjejkompis från fredag-söndag. Det ska bli så kul. Men samtidigt skrämmer de mig.. För att min trygghet är i lägenheten. Jag har aldrig haft social fobi förut, men de blev jag efter allt jag har fått gått igenom. Och varje dag kämpar jag med att få bort de där. Jag vet jag kommer ha de så kul, men fortfarande att kunna övervinna den där skiten. Och jag ska med henne. Jag ska ha jävligt kul. de vet jag att jag kommer ha. Och fuck ångesten och fuck you social fobi. Jag ska övervinna den.

Likes

Comments

Daily view'

Hej! Mötet gick bra, ska få börja på aktivitet på måndag. Så skönt att ha nånting att göra om dagarna. Dagarna har varit väldigt sega utan att göra nånting. Men nu äntligen ska jag få gå på nånting som har med arbetsträning och såna saker. Idag har jag bara slappat och ska ordna saker till helgen! ska bli så himla kjekt 🙊 😄

Likes

Comments

Bättre att lägga sig nu, så man är pigg och klar för mötet imorgon. håll tummarna de som tror mig iaf 🔝💯🛏⏰🌛👅

Likes

Comments