Idag har vi firat våran lilla tjej som har fyllt 4 år och min systerdotter som fyller 8 år imorgon!
Det blev ett väldigt lyckat kalas och barnen hade jättekul. Min finaste Hailey var såå glad och tacksam för sitt kalas. Man kunde se hur ögonen bara glittrade av lycka hela dagen! Jag älskar dig så mycket mammas älskling! <3

Ricky tycker att fiskdamm är tråkigt och att vi skulle ha en Piñata istället så vi köpte en sån. Det var faktiskt mycket roligare! Vi hade dock fiskdamm också så att alla barnen skulle få lika mycket godis att "starta med" - haha! Med Piñata blir det ju lätt orättvist om man inte har snabba händer ;). Det går ut på att man ska turas om att slå på pinatan tills den går sönder och sedan samla ihop så mycket godis man kan från marken. Vi köpte denna på Teknikmagasinet för 149:- men den var lite klen och gick sönder ganska snabbt. Det finns säkert bättre! Vi fyllde våran med 5 påsar Haribomix och det blev perfekt.👌

Nu är jag slut som artist! Tusen tack alla inblandade för idag. <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna gång blev det en stor sats ingefärsshot. Jag gjorde dubbla receptet och tog med mig en stor flaska till mitt team på jobbet så att även dom håller sig pigga och friska! ;)

Det är väldigt enkelt och billigt att göra själv och håller länge i kylen! En riktig boost för immunförsvaret! Jag tar en shot varje morgon innan frukost.

Observera att shoten är stark - men du vänjer dig snabbt och den blir lätt beroendeframkallande! ;)

Recept

Ingredienser
1 liter

200 g färsk ingefära
1 l vatten
½ dl honung
2 st citroner
1 st chili (grovt hackad - kan uteslutas)

Så här gör du:

Riv ingefäran grovt med skalet på och lägg de i vattnet. Värm upp (helst ej över 60 grader) och låt sjuda på svag värme i 25-30 minuter. Koka ej då detta gör att delar av allt det nyttiga försvinner. Jag har i Chili men du kan göra receptet utan chili också. Chili är dock bra för förbränningen och innehåller massa nyttigheter som bland annat sägs motverka flera cancertyper, minska högt blodtryck samt vara effektiv som smärtlindring.

Sila av ingefäran och blanda i honungen medans det fortfarande är ljummet.

Låt svalna och pressa sedan i citronerna - rulla gärna citronerna mot ett hårt underlag innan du delar dom så blir det lättare att frigöra saften! Sila och häll i en flaska.

Förvara i kylskåpet och den håller utan problem över en månad!

Likes

Comments