Har haft väldigt mycket att stå i de senaste dagarna så det får bli en uppdatering i bilder :)

Ätit glass med mitt stora hjärta..

Varit med Hailey och sprungit Midnattsloppets minimil! Hon var superduktig och sprang hela vägen som var 300 meter.

Fått nya färgglada träningskläder så att även jag kan träna på att springa..

Hämtat hem världens bästa bonusdotter Tiffany och umgåtts med familjen.

Gjort om i Tiffany och Haileys rum också och köpt en ny matta samt ett skrivbord till Tiffis. Hon ska börja bo här varannan vecka så vi håller på och fixar så att hon ska ha allt hon behöver. Det ska verkligen bli så himla kul att ha henne här oftare. Finns inget bättre än syskon och de banden dom har. <3

Måste köpa en stol och lite små lådor samt pennställ osv. :) Älskar sånt småfix.

Fick hem kompensation idag från NUK efter att en napp fastnade med ringen på högkant i Leons mun. Det var verkligen skitläskigt men det gick bra till slut och vi fick ut nappen. Dom skickade en påse full med saker till honom och mig vilket var snällt efter omständigheterna.

Det var nog det mesta som hänt. Vi har varit sjuka hela denna vecka och varit hemma hela familjen. Nu börjar vi dock äntligen bli friska! :)
Sov gott! 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag hittade den bästa produkten någonsin när jag provade min syrras brun-utan-sol som hon glömde sist hon var här. BÄSTA någonsin så nu har jag köpt hem en likadan. Det är mousse och en handske som man applicerar med, vilket är jättelätt och den är väldigt dryg. Den heter St Tropez Bronzing Mousse. Den stora kostar 498:- och det finns en liten för 298:-. Appliceringshandsken ligger runt 60:-. Man kan beställa dessa på massa olika ställen på nätet men jag köpte mina saker på NK då jag fick lite rabatt.

Såhär blev resultatet på mig i ansiktet. Jag var blek innan och nu har jag bara mascara på mig. 👌Jag tycker verkligen den ger en jämn och naturlig färg.

Likes

Comments

Var på kräftskiva igårkväll med Sofia hos Niklas. Han spelar hockey i USA och är bara hemma tills på onsdag så det var kul att vi hann träffas innan han åker tillbaka igen. Tog med mig Leon bara och Hailey sov hemma hos Mamma och Göran.
Idag ska vi ha lördagsmys och imorgon kommer Ricky hem från Spanien! :)

Likes

Comments

Ni som inte förut använt er utav Uber borde verkligen testa de nästa gång ni åker taxi. Det finns verkligen inget bättre taxibolag enligt mig. Dom är alltid i tid, öppnar alltid dörren åt en, hjälper till med all packning, säger alltid välkommen och kör alltid snabbaste vägen. Det är dessutom billigt och man åker alltid i snygga svarta bilar. Man behöver aldrig heller betala direkt eller skriva på massa kvitton, utan resan dras direkt från ditt konto som du har förregistrerat via deras supersmidiga app. Där ser man även alltid vart bilen befinner sig och man känner sig alltid säker. Ricky har skickat Uber åt mig några gånger och då har han alltid vetat exakt vart bilen befinner sig och när jag kommer vara hemma vilket gör att han också känner sig lugnare om jag är ute sent eller har barnen med mig. Ladda ner appen och registrera er. Så värt!

Här är en kod som ger er 100:- rabatt på er första resa. :)

Rabattkod: 8gnd4u9rue

Likes

Comments

Supermysigt café inne i Långbro park. Dom serverar både lättare mat samt vin och öl och massa fika. Vi var där igår och drack kaffe och gick sedan ner till den lilla dammen och matade fåglarna. :) Sen hade jag och några vänner vin- och spelkväll när barnen hade somnat. Helt perfekt avslut på veckan.


Jag är själv hela denna vecka med barnen då Ricky är iväg och coachar Damlandslaget i amerikansk fotboll. Han åkte i fredags natt. Dom spelar EM i Spanien nu den 1-9 Augusti. Första matchen för Sverige är imorgon så den ska jag och Hailey titta på! :)

Likes

Comments