Jag mår skit så jag beslöt mig för att rita den här bilden. Gjordes med Copic markers.

Likes

Comments

Igår så fyllde jag 21! Åt middag ute med en del av min familj och Andreas. Vi var på Pålsjö krog och det var gott och jättetrevligt! Efteråt så gick vi hem till mammas lägenhet och åt tårta och bara hade det mysigt. Insåg att jag inte har handlat på Systembolaget än, haha. Kommer förmodligen bara köpa något alkoholfritt ändå.

Idag så har jag varit på IKEA med pappa så vi ska strax börja bygga ihop lite saker så fort min pappa och min bror kommer tillbaka hit med en bokhylla som de skulle hämta. Det här kommer förmodligen ta hela dagen. haha.


Likes

Comments

Slängde ihop denna alldeles nyss. Gjord med Copic Markers.

Likes

Comments

Heeej, det var ju nu ett tag sedan jag skrev något här på bloggen. Har varit upptagen med att fira jul och åka fram och tillbaka från Göteborg. Min jul har varit helt okej, firade med familjen och den 25:e så fyllde min pappa år så vi firade honom. Sen den 26:e åkte jag upp till Andreas i Göteborg och var där fram till den 30:e innan jag åkte tillbaka hit till Helsingborg igen för att passa katt och min bror, haha. På nyårsafton så kom Andreas ner från Göteborg, Ted från Malmö och Linus & Isabell från Karlskrona. Mamma är bortrest så vi fick låna hennes lägenhet att fira i. Vi var bara hemma i lägenheten eftersom jag inte ville lämna Nanna ensam med alla raketer som smällde. Hon var ganska tuff men tyckte det var lite läskigt och var ganska försiktig utav sig.

Alla åkte hem dagen efter och vi hade verkligen det jätteroligt! Det är inte ofta vi ses när vi bor i olika städer så de här stunderna är guld värda.

Ted

Andreas, Isabell, Ted & Linus

Isabell, jag, Ted, Linus & Andreas

De enda bilderna jag lyckades ta på fyrverkerierna, haha.

Likes

Comments

Gjorde klart denna idag med copic markers!

Likes

Comments

I onsdags så hämtade jag och mamma hem vår katt från Tassebo! Hon kommer att bo ett tag hos min mamma eftersom jag kommer åka iväg lite och sen någon gång i januari så flyttar hon hem till mig. Hon är världens gosigaste katt! Hon är fortfarande lite feg eftersom hon bara har varit där i en dag nu. Hon gömmer sig mest i mammas säng om dagarna men kommer fram då och då och hälsar på en.

Nanna funderar på hur hon ska hacka datorn

Mamma & Nanna

Hon har så himla fina färger! Är så förälskad i henne!

​Nanna & Andreas

Likes

Comments

Igår när jag var på väg ner till Malmö så fick jag glada nyheter från min mamma att vi kommer kunna hämta katten redan på onsdag! Jag är så taggad! Just nu kallas hon för Lilla gumman men jag funderar på att kalla henne för Nanna istället. Vi måste bara se till att ha köpt allt den behöver innan vi hämtar hem henne. Ganska stressigt eftersom jag har viktiga saker som jag måste göra den dagen  som ligger ganska tajt efter varandra och jag är stressad och nervös inför det. Kommer inte hinna äta mellan och om jag inte får äta så blir jag på superdåligt humör så är inte alls taggad.

Spenderade lördagen med att umgås med Andreas och Ted. Det var så längesen jag hängde med Ted, han har ju fullt upp med skolan så det är ju inte ofta han hinner träffas. Men vi hade det väldigt trevligt och jag ser framemot att träffa honom nästa gång. Idag så åt jag och Andreas lunch på Jensens bøfhus tillsammans med pappa och min bror innan vi skulle se den nya Star Wars filmen på Royal. Den var riktigt bra! Den utspelar sig precis innan den allra filmen som gjordes. Skulle vilja säga att filmen är en 8,5 av 10. Är hemma i Helsingborg igen nu och försöker fixa ihop mitt liv inför den här veckan, blöh. 


När jag nere i hamnen häromdagen

Likes

Comments

Gjord med Copic Markers. Orkade inte göra någon bakgrund så ritade bara dit hjärtan lite snabbt.

Likes

Comments

Instagram@carrowenehed