​Här är ett par skor som jag har målat till en tjej som fyllde år för inte så längesen och jag tänkte dela med mig utav det här på bloggen. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vi lyckades rädda min mobil! Min mammas man Lars är väldigt händig så de kom hit så började han plocka isär min maskin för att hitta min stackars mobil. Den mår faktiskt helt okej trots omständigheterna. Den var genomblött när vi fiskade fram den så jag trodde inte att den skulle funka men det gör den! Den har fått vatten under skärmen men det försvinner med tiden.

Imorgon så är planen att jag ska åka ner till Andreas i Malmö och vara där över helgen. Det ska bli mysigt!

Likes

Comments

​Min mobil ramlade idag ner i tvättmaskinen under själva trumman och jag får inte ut den, haha! Dock så hör jag den när folk försöker få tag på mig. Så sjukt frustrerande detta är för jag kan varken tvätta eller använda min mobil just nu. Mamma och Lars ska komma förbi ikväll och se om de kan hjälpa mig.

Har så mycket otur hela tiden just nu, haha. 

Likes

Comments

I lördags så hängde jag och Andreas med Gisela ut i stallet igen och red. Älskar det verkligen och det får mig att verkligen må bra.


Andreas testade också på att rida och han var verkligen en naturbegåvning! Travade helt själv första gången!

Sen hoppade Gisela ett par hinder med Pretty

Likes

Comments

Igår så hängde jag med Gisela ut till stallet och red. Jag älskar verkligen det och jag är så glad över att jag fick lov att hänga med henne ut dit. Jag saknar verkligen att rida och jag vill verkligen börja igen. Ska med ut igen på lördag och jag längtar redan.

Gisela och hennes häst, Pretty

Jag & Pretty

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag kan inte andas. Ångesten har satt sig som en klump i halsen och tårarna är svåra att hålla tillbaka. Det känns som att jag har fastnat och inte kan komma vidare. Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv och varje gång jag kommer på något så förstör mitt självförtroende det för mig. Det har gått mer än ett år och jag har fortfarande inte tagit mitt körkort för jag fegar ur så mycket för jag inte tror på mig själv. Jag måste göra något med mitt liv nu. Jag får ingen inkomst så jag måste börja jobba innan jag bestämmer mig för vad jag vill plugga. Det är så mycket press på mig just nu så jag tror att jag ska explodera. Jag önskar att mitt självförtroende var bättre för just nu så förhindrar det mig så mycket.

Jag kan inte sova och jag vill bara att allt ska bli bra.

Likes

Comments

Har spenderat ännu en mysig helg i Malmö och idag känns det verkligen som att det är höst! Det har regnat och blåsigt en massa. Lite tråkigt men samtidigt väldigt mysigt när man kan sitta inne och dricka te och bara mysa. Jag och Andreas åt lunch ute på stan i Malmö tillsammans med pappa. Vi åt på Jensens Bøfhus och det var väldigt gott och trevligt. Efter det så körde pappa mig hem till Helsingborg och hjälpte mig att fixa några saker. Vi fikade lite och han åkte härifrån för inte så längesen.

Hoppas att ni alla har en trevlig kväll.


​Bild från tumblr

Likes

Comments

Var hos kiropraktorn innan idag och vi försökte lösa mysteriet med min rygg. Nu i helgen så gick vi en hel del i Malmö och jag fick så fruktansvärt ont helt plötsligt. De rekommenderade att jag skulle röra på mig en massa men jag får så ont väldigt lätt och det är verkligen jättesvårt. Jag får ont av både sitta still och röra på mig. Nästa gång så ska vi gå igenom ett träningsschema och se om det kan hjälpa lite, är så trött på att konstant ha ont i min rygg.


Likes

Comments

Har spenderat min helg i Malmö tillsammans med några utav de bästa personerna som jag känner. Så himla roligt att få umgås med sina kompisar från Karlskrona igen, det gör mig så glad! Vi har inte gjort så mycket mer än att springa runt i Malmö och bara umgås.


Linus & Ted

Isabell

​Andreas & Ted & Isabell

Likes

Comments

Instagram @carrowenehed