Gjorde klart denna igår med Copic Markers.

Likes

Comments

Jag hatar när ångesten förstör för mig. Hade tänkt åka ner till Malmö nu ikväll men så fick jag jättemycket ångest och kände att jag inte skulle klara av det och det är så läskigt och jobbigt när det händer. Att åka tåg själv har börjat bli jättejobbigt för mig och jag kan inte förstå varför för jag har haft det jättelätt med det innan men nu helt plötsligt känns det oerhört jobbigt. Känner mig så himla besviken på mig själv över att jag inte klarar av att göra det. Pratade med pappa om det och han sa att om jag klarar av att ta tåget till Lund imorgon så kan han köra mig till Malmö därifrån för att underlätta för mig så det är min plan. Jag är glad över att min familj förstår hur dåligt jag mår och stöttar mig så gott de kan.

Jag ska fixa det här. Jag ska inte låta ångesten styra över mitt liv.


Gjorde klart den här bilden igårkväll.

Likes

Comments

​"Mental health is just as important as physical health".

Gjorde klart denna idag med Copic markers. 

Likes

Comments

Hittade ett par utav mina gamla serier som jag gjorde när jag var 10 och beslöt mig för att rita om en karaktär nu 11 år senare. Det är verkligen roligt att se hur mycket man har utvecklats genom åren och jag hoppas på att bli ännu bättre. Ge aldrig upp när det gäller att teckna och rita för man utvecklas! Det gäller att utmana sig själv för att kunna uppnå det och att fortsätta kämpa!

Likes

Comments

Har spenderat min helg här i Helsingborg tillsammans med Andreas och bara haft det mysigt tillsammans. Vi har kollat på en massa filmer, gått på promenad och såklart umgåtts med Nanna. Det är så skönt att kunna umgås och inte behöva göra saker egentligen utan bara vara med varandra. Andreas åkte hem till Malmö för någon timme sen och jag funderar på att ta något att äta. Jag saknar att bo tillsammans med Andreas och någon gång i framtiden så gör vi det igen när vi båda har mer koll på våra liv.

Är det bara jag som tycker att det är jättejobbigt att prata i telefon? Jag tycker att det är helt okej att prata med min familj, pojkvän och nära vänner men när det gäller folk som jag inte känner så särskilt bra så blir jag jättenervös. Jag har 2 viktiga samtal som jag måste göra och jag är jättenervös för att göra dem för det är personer som jag inte känner som jag ska prata med. Jag brukar föredra att maila folk men nu måste jag ringa och jag får så mycket ångest och försöker skjuta fram på det så långt jag bara kan för det är så sjukt läskigt. Förstår att de inte vill något illa men jag tycker fortfarande att det är obehagligt.


​Bild på mig från min födelsedag den 4:e

Likes

Comments

Jag är verkligen jättedålig på att skriva här men tänkte prata lite om varför jag inte skriver någonting om träning eller mat etc.

Det är många personer som lider utav ätstörningar och tycker att det är jättejobbigt att läsa om träning & kost etc. så jag känner för att inte skriva någonting alls om det offentligt eftersom jag själv vet hur ångestframkallande/triggande det är. Just nu har jag det rätt så jobbigt med min ångest och saker och ting känns dubbelt så jobbiga som de verkligen är. Jag kom nyss hem från affären och det är ett jättestort steg jämfört med hur jag har mått det senaste. När jag mår som värst kan jag inte lämna min lägenhet så det känns verkligen som jag har lyckats när jag har tagit mig till och hem från affären. Jag kämpar med mig själv varje dag för att övervinna ångesten och jag tänker inte ge mig.


​Det här kanske låter lite fånigt men sen jag skaffade Nanna så har jag blivit lite bättre på att ta hand om mig själv. Liksom att man har ansvar för någon annan så att man måste ta ansvar för sig själv.

Likes

Comments

Jag mår skit så jag beslöt mig för att rita den här bilden. Gjordes med Copic markers.

Likes

Comments

Igår så fyllde jag 21! Åt middag ute med en del av min familj och Andreas. Vi var på Pålsjö krog och det var gott och jättetrevligt! Efteråt så gick vi hem till mammas lägenhet och åt tårta och bara hade det mysigt. Insåg att jag inte har handlat på Systembolaget än, haha. Kommer förmodligen bara köpa något alkoholfritt ändå.

Idag så har jag varit på IKEA med pappa så vi ska strax börja bygga ihop lite saker så fort min pappa och min bror kommer tillbaka hit med en bokhylla som de skulle hämta. Det här kommer förmodligen ta hela dagen. haha.


Likes

Comments

Instagram@catnipers_art