View tracker

​En kort liten serie som jag slängde ihop lite snabbt idag. Handlar om när mamma berättade för mig att jag kunde få adoptera en katt från ett katt härbärge här i Helsingborg. Ska dit på lördag så vi får se om det blir katt eller inte. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Gjorde denna med Copic markers.

Min mamma överraskade mig med att vi ska på lördag åka ut till ett ställe som heter Tassebo där man kan adoptera katter och att jag eventuellt ska få adoptera en katt! Min mamma tycker inte om katter så detta kom lite som en chock för mig men jag säger inte nej, har drömt väldigt länge om att få ha en katt. Vi får se hur det går och förhoppningsvis så kommer jag att bli kattägare. 

Likes

Comments

View tracker

Blev osäker på vilken version på den här bilden som jag föredrog så jag bestämde mig för att lägga upp båda. Den till vänster är färglagd med Copic markers. 

Likes

Comments

Har lite svårt att förstå att det är december nu. Ser framemot att fira jul och få vara med familj och vänner. Förlåt för att jag inte har skrivit något här på ett tag men har haft det ganska jobbigt och varit osäker på vad jag skulle skriva om. Jag skrev ett långt inlägg om ångest och om min psykiska ohälsa men jag tog bort det för jag kände mig inte redo för att dela med mig om allt här. Några bra nyheter är att min rygg börjar bli mycket starkare och jag har inte lika mycket ont längre. Det är på bättringsvägen och det börjar se bra ut. Jag hade jättesvårt att somna inatt och somnade inte förrän runt 4-tiden vilket som gör mig jättetrött idag. Gisela skrev till mig och frågade om jag ville hänga med ut till stallet men jag känner mig alldeles för trött och utmattad för att orka. Det är så synd för jag älskar verkligen att vara i stallet.

Till helgen ska jag åka ner till Malmö och spendera helgen med Andreas. Vi hade tänkt passa på att köpa julklappar och strosa runt i stan. Jag ser framemot det och jag hoppas att det blir roligt.

Karlskrona 2013

Likes

Comments

Gjorde denna med Copic markers och akvarellfärg. 

Likes

Comments

Spenderade min helg i Göteborg tillsammans med Andreas hos hans familj. Vi åkte upp dit på fredag och var framme runt 22.00 tiden så det var ganska sent. Andreas storebror ska bli pappa i januari så den stora anledningen till varför vi åkte till Göteborg var för att gå på deras baby shower. Jag tycker att det är ganska jobbigt när det är en massa folk runtomkring mig som jag inte känner så kände mig väldigt socialt utmattad efter ett tag. Det där med social fobi är inte särskilt roligt. Men jag klarade det så det är bra. Under söndagen så åt vi brunch och gick en promenad innan jag och Andreas tog tåget hem till Skåne. Helgen var väldigt mysigt och ser framemot att åka tillbaka dit efter jul.

Jag behöver gå ut och handla med det blåser och är kallt så jag skjuter upp det hela tiden men jag borde bara ta och gå ut så att jag får det gjort. Hoppas att det inte är för mycket folk i affären.


Likes

Comments

Har haft ett par ganska jobbiga dagar nu och jag mår inte sådär superbra. Känner mig stressad hela tiden och det tär på mig. Det har hänt en del i mitt personliga liv också som har fått mig att må dåligt. Att det är kallt och mörkt ute hjälper inte precis till att jag ska känna mig mycket bättre.

Men jag kämpar på så gott jag kan. Ska strax ta mig till kiropraktorn och få ryggen fixad lite.

Likes

Comments

Såg dem i fredags och det var så magiskt vackert! Har svårt att förstå att de inte längre kommer vara ett band och skapa mer underbar musik. Kent för alltid.

Likes

Comments

Ursäkta det fruktansvärda ljuset. Det blir så snabbt mörkt nu om dagarna så hinner inte ta bra bilder innan det blir för mörkt så jag måste använda mig utav min lampa. Gjorde denna iallafall med Copic markers & akrylfärg.

Likes

Comments

Andreas var här i helgen och vi har mest varit här hos mig och bara tagit det lugnt. Kollat en massa på olika serier och lagat god mat. Tycker verkligen om att vara med honom, han gör mig så himla glad. Helt sjukt att i mars har i varit tillsammans i 4 år! Kan knappt tro det.

Idag är det minusgrader här i Helsingborg och jag ska om inte allt för länge ta mig till körskolan och köra lite. Ska nog även passa på att plugga lite körteori när jag ändå är där. Hatar att allting går så långsamt för mig med körkortet! Har dock bokat in risk 2:an den 8:e december. Är jättenervös för jag vet om att jag inte kommer vara ensam utan andra personer som också ska göra risk 2:an är med. Jag har social fobi och jag är konstant rädd för att göra bort mig så det känns jätteläskigt även fast jag tror att det kommer att gå bra.

Polaroidbild som jag tog på Andreas när han var här i helgen.

Likes

Comments

Instagram@carrowenehed