Hej alle læsere

Her er et lille indlæg omkring min weekend. Her på det sidste har jeg ikke været så aktiv her på bloggen pga., at jeg simpelthen ikke har haft tiden til at sætte mig ned og være kreativ omkring nye indlæg. Men nu har jeg fået den længe ventede påskeferie, så der har jeg rig mulighed for at få smidt nogle indlæg på bloggen :-)

Lørdag eftermiddag/aften var jeg simpelthen så træt ( det skal lige siges, at jeg ikke engang lavede noget hele dagen hah), at jeg tog et dejligt karbad og derefter lavede et par lektier og læste en smule i forskellige bøger og blade. Jeg så også det sidste afsnit færdig af den FANTASTISKE serie der lige er kommet på Netflix, der hedder Døde piger lyver ikke. Derfor begyndte jeg på serien Riverdale, som jeg har hørt skulle være rigtig god, og hold da op jeg er helt betaget af den!

Søndag tilbragte jeg hele dagen i selvskab med min veninde Laura, der fyldte år lørdag. Hun holdt en hyggeligt tøse-brunch, og senere tog vi ud for at spise lækker Sushi på Bluefin. Det var sindsygt lækkert, men ærgerligt at vi ikke engang havde den største appetit siden den lækre brunch.

Caroline Stein

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments