Efter att ha varit sjuk i nästan en vecka är det äntligen dags för nya tag och mycket träning. Denna veckan har jag hunnit med
- Bodypump
- SpinningHIT
- Spinning
Enligt mig inte särskilt mycket, men jag har även lyckats hinna med att skriva en tenta (som jag blev godkänd på) lämna in en inlämning, jobba 3 av 4 arbetspass (jobbar 16.30-24 ikväll) och gå ut med två av mina kompisar och stänga Göteborgs (nation). Imorgon börjar skolan igen och jag är såååå taggad. Har även planerarnas nästa veckas träning som jag verkligen ser fram emot, med andra ord tänker jag börja uppdatera här betydligt mer än tidigare!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag vet många som är så anti "jag ska ta tag i träningen nu när det nya året börjar", men det är inte jag. Jag tränar året om, men fonder mest inspiration vid våren och efter sommaren, för motivationen kan inte ligga på max året om. Snart är i alla fall en tuff arbetsperiod över, jag valde att arbeta 25 av totalt 34 dagar under mitt så kallade jullov. Fem av mina lediga dagar börjar på lördag fram till onsdag. Men det jag vill komma fram till är att jag kommer ta nya tag när det kommer till min träning i år. Två halvmaraton är inbokade och i sommar vill jag börja cykla till jobbet igen samt att jag ska köpa ett nytt träningskort idag då de har betydligt större utbud när det kommer till spinning och les miles klasser där.

Likes

Comments

Måndag
Vilodag - kände mig själv somnade vid 17.30

Tisdag
5km löpning
5km powerwalk

Onsdag
15 intervaller

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

Likes

Comments

Gårdagens powerwalk outfit fick bli tights Nike träningslinne hm tröja hm. Det har blivit kallare på morgonen så dessa tight från Nike är perfekta då de är lite tjockare.

Likes

Comments

Måndag Powerwalk 5,35 KM - Spinning 55 min

Tisdag Powerwalk 5,48 KM - Power 45 min

Onsdag Powerwalk 5,37 KM

Torsdag Powerwalk 5,54 KM

Fredag Powerwalk 5,47 KM - 5 KM långsam löpning

Lördag

Söndag Powerwalk 5,53 KM 

Totalt

366,02 minuter

37,74 KM

Likes

Comments

Jag kan knappt förstå att det redan nästan är mitten augusti. Sommarjobbet är i princip över så jag har börjat komma tillbaka till rutiner och träningen igen. Uni börjar om 3 veckor och nollningen om 2. Min tanke är att jag ska börja att skriva igen. Fotografera mina dagar och skriva ner vad jag tränar för att få en bättre överblick.Likes

Comments

Igår började jag med Kayla Itsines 12 veckors program, frågan är om jag kommer ta mig igenom det. Ska göra mitt yttersta för det. Har hört mycket positivt om det och har sett stora förändringar hos andra, så det ska bli spännande veckor det här! Det bästa med det är att jag kan köra det hemma, då jag har en pall, en matta och ett par hantlar!Likes

Comments

​Idag fick det bli en PW på 5,4km! Så skönt nu när temperaturen gått ner några grader!

Linne H&M, shorts/kjol Nike, strumpor Nike, skor Asics (ej med på bild) 

Likes

Comments

Började denna dagen med en powerwalk på 5.18km, även om klockan bara var 9 så rann svetten, men så skönt när jag sedan kom hem, åt fruskot, duschade, klädde på mig och cyklade till skolan. Nu när det är så varmt går jag alltid i shorts! Så idag gick jag i strumpor från Nike, shorts från Nike (inhandlade på en Nike Outlet på Mallorca), t-shirt från Adidas, skor från AsicsTränar du innan frukost?

Likes

Comments

Jag har tränat i hela mitt liv. Spelat basket, simmat, gymmat, gått på olika pass och massa annat. Idag är träning något av det bästa som finns. Men jag vill få lite mer struktur på min träning och tänkte på hur smidigt är det inte att skriva ner vad jag tränar här. Vem är jag? Jag heter Caroline och pluggar en dubbel kandidat inom ekonomi på Lunds Universitet, när jag inte studerar jobbar jag extra på Circle K och mycket av den lilla fritid som jag har går åt till att träna. Jag har sprungit eller om jag ska vara ärlig tagit mig igenom tre Göteborgsvarv (halvmaraton), sprungit ett midnattslopp och några andra små lopp på 5 km. Löpning är verkligen inte min starka sida men jag vet att desto mera jag tränar desto roligare tycker jag att det är. Annars är jag en sån som cyklar till jobbet istället för att åka buss/köra (13km enkel väg) och försöker börja varje dag med en powerwalk då jag känner att jag får en mycket bättre dag då.


Likes

Comments