God morgen trær og blomster :-) Nok en gang så er det lenge siden jeg har oppdatert, men jeg har ihvertfall tatt mere enn nok bilder. Den siste uka har vært som vanlig med jobb og alt utenom at mamma har vært på besøk. Det er veldig deilig å ha henne rundt meg i hverdagen igjen selvom det kun er for et lite besøk. I dag drar hun hjem og jeg skal straks gå til jobb før jeg tar helg om åtte timer. Jeg har ingen store planer for kvelden utenom at vi skal lage noe digg mat her hjemme, det er jo faktisk siste helgen vi har igjen i leiligheten vi bor i nå. Ikke at det blir noe særlig tap å flytte i og med at ingen av oss trives her, så jeg kjenner at det blir rimelig deilig å komme meg inn under nytt tak. Det klør i fingrene etter å bare få det så hjemmekoselig at jeg aldri vil dra ut igjen.

_____________________________________

O S L O V E

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 108 lesere

Likes

Comments

På onsdag møtte jeg Celine på middag på Grünerløkka og da ble det ikke noe annet enn meksikansk. Vi bestilte hver vår på Quesedilla, delte en bøtte med nachos og en stoooor mugge med drink! Jeg elsker å prøve nye restauranter. Jeg husker back in the days da vi alle kun dro på Fridays og Egon, haha. Det var iallefall sykt hyggelig og slappe av med god mat og drinker før vi dro til byen og møtte på noen flere venner. Dette må vi gjøre oftere!!

Jeg hadde faktisk med meg kamera, men hadde såklart glemt kodebrikken min. Men det er ikke noe nytt, jeg er så glemsk. Og ikke nok med det da, så klarte jeg også å miste bankkortet mitt denne kvelden. Jeg er verdens største kløne.

I dag er det fredag, jeg var ferdig på jobb 13:00 i dag - så jeg møtte Jennie på en kaffe, dro hjem og slukna i senga så jeg har sovet i hele dag noe som kanskje ikke er det smarteste år jeg skal på jobb 07 i morgen. Så nå må jeg legge bort dataen og telefonen og prøve å få litt søvn, for nå starter jeg om seks timer. God natt💜

  • 130 lesere

Likes

Comments
Av og til får jeg tilfeldige innfall om at jeg plutselig skal klippe av meg halve lengden jeg har på håret eller bare farge håret en i crazy farge. For litt over ett år siden farget jeg håret mitt pastellblått og jeg likte det driiiitgodt helt til fargen begynte å falme i dusjen og det ble grønt i tuppene.

Før hadde jeg langt vakkert blondt hår, men nå nekter håret mitt å vokse og med en gang det blir litt lengde på håret knekker det av. Min frisørmamma kommer på besøk neste helg og jeg vurderer å be henne klippe bob på meg igjen. Det var utrolig fint og jeg likte det veldig godt, men samtidig savner jeg veldig å ha langt hår.

Ikke vet jeg! Jeg endrer sikkert mening fem minutter etter jeg har posta dette innlegget uansett. Kom gjerne med noen tips til hva jeg kan gjøre med håret mitt! Har musegrått hår på skulderlengde. Det. er. drit. stygt.

  • 138 lesere

Likes

Comments

Eller, jeg har egentlig vært våken en stund. Det har sikkert de fleste vært, det er tirsdag og mange av dere er sikkert ferdig på jobb/skole om bare få timer - men jeg begynner på jobb 16 i dag. Kveldskift, som egentlig er ganske kjedelig fordi jeg er helt usynkronisert med Jennie som jeg bor med. Det er sykt hvor lite vi to ser hverandre egentlig, vi bor sammen i en 44m2 leilighet med ett soverom, men vi ser fortsatt kun hverandre en sjelden gang i og med at hun jobber så sykt mye.

Så anyway, nå skal jeg bare sitte her og blomstre frem til jeg skal på jobb. Som sagt så var jeg jo på IKEA i går og tenkte å vise dere hva jeg fikk med meg hjem! Jeg fikk handlet det meste jeg trenger utenom fat/glass/kopper, jeg syns at det er drit vanskelig få med meg hjem i og med at jeg ikke har bil. Også er jeg så klumsete, så jeg kommer garrrrrrantert til å knuse det på bussen - så jeg la den planen på hylla enn så lenge, det får holde med plasttallerkner for nå Hehe.

  • 141 lesere

Likes

Comments

Det å våkne til knallblå himmel er nok den beste følelsen i verden. Det minner meg om sommer. SOM jeg lengter til sommeren om dagen, nå som kulden og snøen har kommet for å bli til påske. Jeg gleder meg til å sitte i sommerklær på en fin sarong i Sofienbergparken med en is i hånda. Men, det er bare å drite i å dagdrømme om sommeren nå og bare slå meg til ro at jeg faktisk bor i Norge og her er det iskaldt i februar.

Etter en kjempe fin helg fylt av moro, alkohol, nach, nach, nach, nach og lite søvn er det nok en gang mandag igjen. Jeg har hatt fri og stod opp sykt tidlig for å få noe ut av dagen. Jeg trosset kulden og gikk ut for å ta bilder i dag. Jeg elsker å ta bilder, det er litt terapi for meg å bare gå rundt med kameraet for meg selv og ta fine bilder. Jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke gjør det oftere? Gi meg gjerne feedback på hva dere syntes om bildene!! 💜

Kvelden har jeg brukt på IKEA sammen med Marte. I dag er det to uker til jeg flytter inn i min nye leilighet og det eneste jeg har invistert i er en lampe. Haha, snakk om å prioritere riktig... På IKEA har jeg ihvertfall fått kjøpt det jeg trenger av kjøkkenredskaper. Assa, det må være det kjedeligste å bruke penger på. Nå gjenstår det møbler også er jeg klinkende klar for en ny start i ny leilighet!

  • 158 lesere

Likes

Comments

Jeg vet ikke hva jeg holder på med. Alt kjennes bare kaotisk. Tankene sloss med hverandre hver eneste dag slik at alt blir forvirrende i tillegg. Jeg vet ikke hva jeg har lyst til å gjøre. Jeg vet ikke hva jeg har lyst til å gjøre akkurat nå, i dag eller neste uke. For å ikke glemme resten av året. Tanker.. Jeg er minst mulig hjemme alene fordi jeg klarer ikke å håndtere tankene. Jeg distanserer megsev med øl og venner. Hver dag. Etter åtte timer på jobb hvor jeg kanskje er ferdig ved midnatt, hvor jeg er helt utbrent. Sier noen øl? Jeg er der jeg. Er det søndag? Jeg kommer. Mandag, tirsdag? Klart jeg er der. Tanken på å ligge hjemme i senga og tenke er hundre ganger verre enn å bruke opp alle pengene jeg egentlig ikke har på å drikke øl. Jeg føler meg håpløst alene selvom jeg alltid har mange mennesker rundt meg.

En uke senere sitter jeg altså her, alene i stua mi og det er en tanke som slår meg ekstremt hardt. Jeg vil absolutt ikke være i dette mønsteret lenger. Jeg vet ikke hvordan, men jeg må prøve å finne ut hva jeg har lyst til å gjøre med livet mitt før jeg går på veggen snart. Jeg misunner folk som virkelig VET hva de har lyst til, eller som alltid har visst det. Alltid har hatt lyst til å bli tannlege for eksempel. Jeg har aldri hatt lyst til noenting som jeg kan huske.

  • 176 lesere

Likes

Comments

Etter fire netter med intens jobbing er jeg ferdig med nattevakt for denne gang. Til min store forbauselse har det gått overraskende bra. Nå må jeg bare holde meg våken frem til i kveld så jeg får snudd døgnet mitt tilbake. Det kjipeste med å jobbe natt i helgene er jo det at jeg føler at jeg går glipp av masse gøy sammen med jentene, men det tar jeg igjen til neste helg for da feirer fineste Mumtaz bursdagen sin!

Uansett. Da jeg kom hjem fra jobb i dag tidlig hadde Jennie akkurat stått opp for å reise på jobb, så jeg endte med å følge henne sånn at jeg ikke bare skulle stupe til sengs med en gang hun dro. Jeg gikk en superomvei hjem fra jobben hennes og uansett hvor kaldt, glatt og jævlig det er ute, så er Oslo fortsatt rimelig sjarmerende. Jeg elsker denne byen og enda jeg har vært tilbake en god stund nå er jeg fortsatt så ekstremt glad for å være hjemme igjen.

Jeg har funnet meg en ny leilighet også, som jeg gleder meg veldig å flytte inn i. Leiligheten vi bor i nå er så upersonlig og veldig lite hjemmekoselig da vi ikke har orket å gjøre noe med den fordi vi ikke visste hvor lenge vi skulle bo sammen (jeg bor sammen med en venninne). Så neste leilighet jeg skal bo i nå skal være så hjemmekoselig at jeg aldri vil dra noe annet sted og i den anledning har jeg selvfølgelig fått helt interiørdilla. Jeg vil ha det litt urbant/bohemsk med farger som knall blå, gull, brunt og svart men samtidig stilrent. Da jeg snudde døgnet mitt for å jobbe natt satt jeg å stirret ihjel nettbutikker for å få en liten oversikt over hva jeg vil ha og jeg vil jo ha alt, det slår jo aldri feil. Jeg har ihvertfall kjøpt meg en sykt fin lampe i XXL fra kremmerhuset som ligger på Grønland postkontor og venter på meg. Jeg har ikke hentet den enda, fordi den veier 15 kilo. Lol.

Jeg vet ikke helt hva mer jeg skal si, klokka er 12:24 og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre i dag. Det er søndag og alle ligger hjemme og er fyllesyke og jeg må kjempe for å holde meg våken til i kveld, sååååååååå idk. Tenkte ihvertfall å ha med meg kameraet mitt overalt fremover. Jeg mener det seriøst at jeg skal bli en flink blogger:) Men enn så lenge får det holde med et lite throwback fra i fjor.

  • 243 lesere

Likes

Comments

Ny blogg, nye lesere? Forhåpentligvis. Vel, nye lesere eller ikke så skal dere alle få vite 10 ting om meg som egentlig er helt unødvendig for dere å vite, men kanskje det er noen som kjenner seg igjen? Jeg håper det ihvertfall.

1. Jeg klarer ikke ta i papp. Ikke spør meg hvorfor, men jeg får seriøst på frysninger på steder jeg ikke visste man kunne få frysninger av å ta i det.

2. Jeg har støv på hjernen. Jeg må alltid ha det ryddig hjemme, så jeg rydder og vasker som regel hele leiligheten før jeg legger meg og om jeg ikke har gjort det må jeg gjøre det med en gang jeg står opp. Dette er en av mine beste og værste egenskaper.

3. Norsk rap er min guilty plessure. Alltid vært. Da jeg var yngre og løp rundt i gatene med norsk rap på mobilen som vi sendte til hverandre via infrarød har bare klistret seg til hjernen min og aldri dratt noe sted.

4. Når jeg først finner en sang jeg liker hører jeg den i stykker ved å høre på den 1000 0000 ganger på rad.

5. Jeg er sykt rastløs og klarer sjeldent å bare ha en hjemmekveld for meg selv. Om jeg sitter i pysjen med hårkur i 22:30 på en tirsdag om noen spør om å finne på noe for eksempel, er jeg den første til å komme.

6. Jeg elsker å planlegge og organisere ting, spesielt reiser. Jeg har alle reisene mine planlagt for resten av livet tror jeg. Hehe.

7. Jeg elsker å vaske klær og sengetøy! Haha for en nørd jeg er - men det beste med å flytte for meg selv var faktisk å kunne vaske sengetøyet mitt så ofte jeg hadde lyst til. Ingenting er jo som å sove i nytt sengetøy<3 Også får jeg helt noia av å ha mye skittentøy liggende rundt i leiligheten.

8. De siste ukene er første gang i løpet av mine 21 år jeg har tenkt på å begynne å studere, så det store målet mitt med 2017 er å bestå matte P2. Kryss alle fingrene for meg!!

9. Jeg HATER å kjøpe bussbilletter, det finnes ikke noe i denne verden som kjennes mer unødvendig å bruke penger på OG det mest irriterende er at når jeg først kjøper, så kommer det A L D R I billettkontroll uansett.... #gjerrig

10. Jeg kom nettopp frem fra min første åttetimers nattevakt, det gikk på et blunk og gikk kjempebra! Men nå er jeg lysvåken 08:33, hehe.

  • 256 lesere

Likes

Comments

Det er litt flaut hvor mange ganger jeg har laget ny blogg og slettet den kort tid etter. Nå begynner jeg å bli veldig gammel (hehe) og starter 2017 med et siste forsøk. Jeg blir alltid sugen på å blogge igjen med en gang jeg har gitt opp, det er så utrolig gøy å dele både tekst og bilder med dere. Problemet er at jeg er i fulltidsjobb (a girl gotta eat) så livet er ikke for spennende om dagen. I fjor på denne tiden lå jeg på Bondi beach i Sydney med nesten hundre tusen på kontoen, nå sitter jeg på en madrass på gulvet i Oslo og snur døgnet mitt til å jobbe nattevakt i en ukes tid med minus på kontoen.

- 18.01.2016 18:46 -

Haha, nå hørtes jeg veldig stakkarslig ut - men det er lov av og til. Jeg driver som sagt å snur om døgnet mitt til jeg skal på jobb 24 i kveld, de siste dagene har jeg prøvd så hardt jeg bare kan å snu om døgnet, men jeg klarer ikke sove om dagen så vi får se hvordan det går med meg i morgen tidlig. Jeg. trenger. søvn.- 18.01.2017 18:00 -

  • 270 lesere

Likes

Comments