Etter fire netter med intens jobbing er jeg ferdig med nattevakt for denne gang. Til min store forbauselse har det gått overraskende bra. Nå må jeg bare holde meg våken frem til i kveld så jeg får snudd døgnet mitt tilbake. Det kjipeste med å jobbe natt i helgene er jo det at jeg føler at jeg går glipp av masse gøy sammen med jentene, men det tar jeg igjen til neste helg for da feirer fineste Mumtaz bursdagen sin!

Uansett. Da jeg kom hjem fra jobb i dag tidlig hadde Jennie akkurat stått opp for å reise på jobb, så jeg endte med å følge henne sånn at jeg ikke bare skulle stupe til sengs med en gang hun dro. Jeg gikk en superomvei hjem fra jobben hennes og uansett hvor kaldt, glatt og jævlig det er ute, så er Oslo fortsatt rimelig sjarmerende. Jeg elsker denne byen og enda jeg har vært tilbake en god stund nå er jeg fortsatt så ekstremt glad for å være hjemme igjen.

Jeg har funnet meg en ny leilighet også, som jeg gleder meg veldig å flytte inn i. Leiligheten vi bor i nå er så upersonlig og veldig lite hjemmekoselig da vi ikke har orket å gjøre noe med den fordi vi ikke visste hvor lenge vi skulle bo sammen (jeg bor sammen med en venninne). Så neste leilighet jeg skal bo i nå skal være så hjemmekoselig at jeg aldri vil dra noe annet sted og i den anledning har jeg selvfølgelig fått helt interiørdilla. Jeg vil ha det litt urbant/bohemsk med farger som knall blå, gull, brunt og svart men samtidig stilrent. Da jeg snudde døgnet mitt for å jobbe natt satt jeg å stirret ihjel nettbutikker for å få en liten oversikt over hva jeg vil ha og jeg vil jo ha alt, det slår jo aldri feil. Jeg har ihvertfall kjøpt meg en sykt fin lampe i XXL fra kremmerhuset som ligger på Grønland postkontor og venter på meg. Jeg har ikke hentet den enda, fordi den veier 15 kilo. Lol.

Jeg vet ikke helt hva mer jeg skal si, klokka er 12:24 og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre i dag. Det er søndag og alle ligger hjemme og er fyllesyke og jeg må kjempe for å holde meg våken til i kveld, sååååååååå idk. Tenkte ihvertfall å ha med meg kameraet mitt overalt fremover. Jeg mener det seriøst at jeg skal bli en flink blogger:) Men enn så lenge får det holde med et mobilbilde fra en hyggelig kveld ute for en uke siden.

  • 19 lesere

Likes

Comments

Ny blogg, nye lesere? Forhåpentligvis. Vel, nye lesere eller ikke så skal dere alle få vite 10 ting om meg som egentlig er helt unødvendig for dere å vite, men kanskje det er noen som kjenner seg igjen? Jeg håper det ihvertfall.

1. Jeg klarer ikke ta i papp. Ikke spør meg hvorfor, men jeg får seriøst på frysninger på steder jeg ikke visste man kunne få frysninger av å ta i det.

2. Jeg har støv på hjernen. Jeg må alltid ha det ryddig hjemme, så jeg rydder og vasker som regel hele leiligheten før jeg legger meg og om jeg ikke har gjort det må jeg gjøre det med en gang jeg står opp. Dette er en av mine beste og værste egenskaper.

3. Norsk rap er min guilty plessure. Alltid vært. Da jeg var yngre og løp rundt i gatene med norsk rap på mobilen som vi sendte til hverandre via infrarød har bare klistret seg til hjernen min og aldri dratt noe sted.

4. Når jeg først finner en sang jeg liker hører jeg den i stykker ved å høre på den 1000 0000 ganger på rad.

5. Jeg er sykt rastløs og klarer sjeldent å bare ha en hjemmekveld for meg selv. Om jeg sitter i pysjen med hårkur i 22:30 på en tirsdag om noen spør om å finne på noe for eksempel, er jeg den første til å komme.

6. Jeg elsker å planlegge og organisere ting, spesielt reiser. Jeg har alle reisene mine planlagt for resten av livet tror jeg. Hehe.

7. Jeg elsker å vaske klær og sengetøy! Haha for en nørd jeg er - men det beste med å flytte for meg selv var faktisk å kunne vaske sengetøyet mitt så ofte jeg hadde lyst til. Ingenting er jo som å sove i nytt sengetøy<3 Også får jeg helt noia av å ha mye skittentøy liggende rundt i leiligheten.

8. De siste ukene er første gang i løpet av mine 21 år jeg har tenkt på å begynne å studere, så det store målet mitt med 2017 er å bestå matte P2. Kryss alle fingrene for meg!!

9. Jeg HATER å kjøpe bussbilletter, det finnes ikke noe i denne verden som kjennes mer unødvendig å bruke penger på OG det mest irriterende er at når jeg først kjøper, så kommer det A L D R I billettkontroll uansett.... #gjerrig

10. Jeg kom nettopp frem fra min første åttetimers nattevakt, det gikk på et blunk og gikk kjempebra! Men nå er jeg lysvåken 08:33, hehe.

  • 32 lesere

Likes

Comments

Det er litt flaut hvor mange ganger jeg har laget ny blogg og slettet den kort tid etter. Nå begynner jeg å bli veldig gammel (hehe) og starter 2017 med et siste forsøk. Jeg blir alltid sugen på å blogge igjen med en gang jeg har gitt opp, det er så utrolig gøy å dele både tekst og bilder med dere. Problemet er at jeg er i fulltidsjobb (a girl gotta eat) så livet er ikke for spennende om dagen. I fjor på denne tiden lå jeg på Bondi beach i Sydney med nesten hundre tusen på kontoen, nå sitter jeg på en madrass på gulvet i Oslo og snur døgnet mitt til å jobbe nattevakt i en ukes tid med minus på kontoen.

- 18.01.2016 18:46 -

Haha, nå hørtes jeg veldig stakkarslig ut - men det er lov av og til. Jeg driver som sagt å snur om døgnet mitt til jeg skal på jobb 24 i kveld, de siste dagene har jeg prøvd så hardt jeg bare kan å snu om døgnet, men jeg klarer ikke sove om dagen så vi får se hvordan det går med meg i morgen tidlig. Jeg. trenger. søvn.- 18.01.2017 18:00 -

  • 47 lesere

Likes

Comments