Hej alla glada! Förra helgen spenderade jag i sthlm hos min favorit till barndomsvän, Tess. Haha, tror jag aldrig gått så mycket som de tre dagarna. Shoppa till student & balen var prio ett för mig, sedan var vi ju även på hälso & fitness galan under lördagen. Sjukt bra erbjudanden, mycket folk & många kända personer. Ja, en upplevelse helt klart, nästa år tvekar jag inte på att boka biljett!! Gymgrossisten hade godisregn då jag lyckades fånga en T-shirt till my boy, jag köpte även deras t-shirt till mig själv & ett par tränings tights. Sjukt snygga & bekväma!

Efter en kortvecka i skolan så väntas nu en långhelg vilket betyder att det blir en lång jobbhelg för min del. Roligtroligt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att bara ligga brevid ett fantastiskt sällskap, hitta sin ro genom att bara titta & prata med varandra. Ja, detta är att finna vardagsenergi!

Likes

Comments

Ojoj säger jag vilken händelserik helg jag haft. Jobbade som sagt nästintill hela lovet & började skolan förra veckan med halv vecka. Onsdagen vankades det 50-dagars med alla treor, torsdagkväll blev det en roadtrip till Valbo med Vican & Jessica för en enda timma, haha. Fredagen blev det ärenden & stan med Fanny & Alexandra sedan middag hos Freddes föräldrar. Under natten mot lördagen körde jag till Sthlm för att hämta hem vår käller, sedan vlev de förberedelse hos oss inför Amandas 20års tema fest, 70/80 talet. Söndagen blev de fika hos Freddes föräldrar innan han åkte med sin mormor hem till henne då han ska utbilda sig i närheten. Blev därefter bjuden på mat av Freddes föräldrar sedan gick jag över & umgicks med Fanny, Käller & goaste Alexandra. Vi avslutade kvällen med en prommis ner på stan för att sola, fy vad underbart med ljusa kvällar!! Idag har jag även hunnit med skola, hälsat på syster & mys med Ester, hälsat på Mormor & morfar samt en skogsprommis med Lucas.

Likes

Comments

Påskhelgen blev fullspäckad plus att lovet är fullspäckad med jobb, fredagen är den enda lediga dagen. I torsdags var det sista dagen på Karma, riktigt tråkigt då jag stor trivs massor samt vardagen & människorna är så jäkla energi fylld. Det blev en fika & jag fick en lycka till present som är så passa de till balen & studenten, Wii!!

Ut över det har jag & Fredde varit bort bjuden på mat fredag, lördag & kalas på söndagen för Alexandra. Torsdagen blev det även någon timma med Ellen & tio andra på badhuset, lördagen busade jag med Ellen på buspalatset samt att jag körde fre & lör. Spenderade söndagkvällen med Fanny med prommis & solning & en massa prat i lägenheten för att bilen jävlades. Hahah! Nog med detta spenderar jag hela lovet på jobbet, så hoppas att jag vilar ut mig på ett eller annat sätt endå inför sista veckorna i skolan nu.

Likes

Comments

Fasiken vad jag kommer sakna dessa vardagar på APLen.. Jag trivs ju med långa dagar i denna verksamhet!! En riktigt bra början på en ny vecka igår, höll mitt cirkelpass ännu engång, deltog på gruppträff & checkade av ett Shbam & Corepass. Idag började jag morgonen med ett svettigt benpass som avslutades med att stå på huvudet, sjukt rolig övning där man verkligen bör tro på dig själv!!

Likes

Comments

Idag när jag vaknade trodde jag nästan att jag hade varit ut igår, men icke. Jag måste ha varit öm i kroppen från veckans träningsvärk samt gårdagens stilla sittande på förmiddagen med massa prov samt kvällens sittande i bilen då jag var chafför & kom hem till klockan fyra inatt. Haha! Idag kom även Mamma & Ellen & hälsade på i lägenheten. Så roligt att få besök!! Fick mig även ett gott skratt under tiden vi målade påskkort.

'Men vet du vad? Vad ska vi göra ifall vi blir sugen på något? - Ellen
'Vadå? Är du hungrig?' - Jag
'Nä, men Carro tänk ifall vi skulle bli sugen på fika eller kanske glass? Vad gör vi då? - E
' Ja, vi får hitta på något då' - Jag
Efter fem minuter
' Säg till ifall du blir sugen på glass' - Ellen
Hahahaha, blev alldeles rörd av hur hon charmade till det. Älskade unge!!

Likes

Comments

Sådärja, timmarna gick snabbare än jag trodde vilket var sjukt skönt! Hade tänkt mig en döseg heldag med prov eftersom varje prov varade 55 minuter & de var totalt fem prov! Lunchade även på Sushi resturangen med dessa girls & Isa, trevlans!

Likes

Comments

Hej allihopa! Sådärja, två veckor fylld med sysslor är gjord & nu börjar jag landa på banan igen. Mina APL veckor började förra veckan, har dock inte bara spenderat dagarna på Karma utan hjärnan har fått hoppa runt lite.

Förra veckan blev det även två dagars utbildning, jobbade även helgen samt att tisdagen denna vecka hade jag tid i Gävle hos tandläkaren & imorgon spenderar jag dagen med högskoleprovet.

Som sagt uttrycker jag mig att jag är i himmelriket under APL veckorna, jag behöver inte pendla med buss eller slösa på soppa i bilen, jag behöver även inte kliva upp tidigt. Dagarna blir långa på Karma vilket är sjukt roligt då verksamheten är så trivsam & energifull. Det som gör det roligare är att jag märker att jag har mer & mer att erbjuda kunderna då jag utvecklas efter varje APL period då denna period är den fjärde & den sista, tråkigt nog!! Dagarna blir långa & full med arbetsuppgifter samt att fyller ut dagarna med träning genom att gå på flera pass under veckorna, både under min arbetstid eller efteråt (därför dagarna blir långa)

Likes

Comments

Igår blev det en lång prommis med Fanny, riktigt bra vårväder närmar sig, wii! Omelett med paprika & purjolök fick bli dagens lunch, fick till dom riktigt bra måste jag säga. God mat & sol är ju perfekt start på dagen, en prommis ska därför utföras idag. Ta vara på naturen & gå en prommis ni med, friskluft ger själen energi!

Likes

Comments

Hej! Sedan sist så blev det en nästan två timmars prommis med bästa Fanny på eftermiddagen i söndag, igår en timmes med syster & idag på kvällskvisten en timmes prommis med syster & Ellen. En väldigt efterlängtad årstid närmar sig, ljusare senare mot kvällen, mindre snö & mindre kallt, japp, enegirik årstid enligt mig & även perfekt för prommisar!!

Likes

Comments