Header

Allmänt

Hej som rubriken lyder så va jag på akuten igår, kanske blindtarmen som spökar.. Men fick aldrig reda på vad det var pågrund av att jag drog därifrån efter att ha väntat över 2 timmar. Men jaja sånt är livet...

Just nu ska jag inte göra så mycket alls! Bara ta det lugnt och kolla på några avsnitt av One tree hill.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Livet, Tankar..

Hej.

Det här året har varit som en riktig berg&dalbana för mig, allt har verkligen gått upp och ner. För det mesta så har det gått väldigt långt ner. Det här året skulle jag ha tagit studenten... det tar på mig så hårt för det är något jag alltid har velat göra, känna känslan att springa ner för den där trappen och känna att man har gjort något bra, man har tagit sig igenom allt som har känts förjävligt, att man har orkat tagit sig upp varje morgon för att ta sig till skolan och sen känna att allt har varit värt de för nu står man där redo för livet.. för framtiden. Att få gå ut med människor som man har gått med i 3 år, som man har gått igenom så mycket med, och som har gjort att man har vänner för livet. Jag vill kunna känna dom känslorna men den enda känslan jag känner just nu är Vilsen. Vad ska jag göra? jag är inte redo alls för framtiden, jag kommer aldrig få känna dom där känslorna. Det får mig att känna mig så jäkla Misslyckad. Känner rädsla över hur min familj ska se mig, mina vänner. Att hoppa av gymnasiet är inget jag skulle göra om, jag ångrar det så sjukt mycket för det har gjort så att jag har så mycket problem så jag vet inte ens vart jag ska ta vägen. Hade jag fått en andra chans att få göra saker ogjorda så skulle jag det. Den punkten jag står just nu i livet får mig att undra om de ens är värt det? Vill bara försvinna. Men det jag ska göra är att resa mig upp igen, jag ska ta tag i mitt liv och jag ska lyckas hur meningslöst allt än känns just nu så ska jag göra det!

Likes

Comments

Livet, Tankar.., Skola

Hej nu har det börjat bli dålig bloggning igen, tror inte ni vill läsa om massa ursäkter om varför.. Jag har bara haft mycket att göra.

Just nu? kom precis till skolan, vaknade klockan 6.00 idag... börjar 8.30 så kommer få sitta på skolan ett tag innan jag börjar! så tänkte passa på att blogga. Det är så mycket i mitt huvud just nu, allt med skolan osv.. I ett tidigare inlägg skrev jag om mina planer om att hoppa av skolan, nu är mina planer att inte göra det. Tänk så snabbt allt kan förändras!

Jag kommer förhoppningsvis få en sjukskrivning då jag kan samla mina krafter och ta nya tag när jag börjar 3an. Om jag skulle få en sjukskrivning så hoppas jag att det kan bli fram till sommarlovet så att jag kan hitta jobb, jobba lite och hinna fixa med flytten. Flytten kanske ni undrar? Det kommer nog bli att jag flyttar till in syster, fortfarande i Sundsvall. Jag slipper då vara själv som jag inte klarar av, så det ska bli skönt. För just nu bor jag själv i en 3a och det är inte kul alls! så får se hur det blir med allting!

Jag ska försöka blogga bättre!

Puss & Kram!<3

Likes

Comments

Livet, Tankar..

Heeeej!

Är så glad för saker börjar gå åt rätt håll! Har en underbar kompis som hjälper mig att få saker gjorda i skolan, så jag har börjat lämna in uppgifter nu. Så jag ska ge skolan en chans till! om jag fortsätter som jag gör nu så kommer jag inte hoppa av :D hihi!

Sen körkortet ska jag börja ta tag i till sommarn. Som det ser ut nu så kommer jag inte göra kursen i Falun som jag skrev i ett tidigare inlägg, utan det kommer bli här i Sundsvall. Känner att det är de bästa för att i Falun så är det intensiv kurs vilket jag inte tror jag kommer klara. Sen fördelen med om jag gör det i Sundsvall är att jag kommer kunna jobba samtidigt! tänkte komma fram till de också att jag kanske kommer få ett jobb! Jag va snabbt förbi på Espresso House och fråga om jobb, det såg ljust ut och dom sa att jag skulle komma med ett cv! så det ska jag fixa imorgon.

Sen så har jag kommit igång med att träna också! dock känner jag att jag vill först träna hemma ett tag innan jag börjar på gym, vill komma in i allt först! hihi åh är så glad!

Så idag har jag först blivit avlämnad av syrran för jag sov hos henne inatt, tog det lugnt innan jag sen började städa. När jag var klar med städningen så tog jag tag i att plugga, lyckades lämna in en uppgift idag så YAAAAY!👏😃 Sen så tränade jag lite mage och ben med hjälp av en app som heter Träningspass, det gick superbra! tog sedan en dusch, och nu ska jag bara lägga mig ner & ta det lugnt och se ett avsnitt av Gossip Girl!

Puss & Kram!

Sorry för dålig bloggning!


Likes

Comments

Skola, min vardag

Tråkigaste rubriken i know men man är ju inte så smart på morgonen right? ;)

Ja som rubriken lyder så är jag påväg till skolan, har blivit lite friskare så! Går 2 lektioner idag sen blir det att åka till dollarstore och köpa lite småsaker, sen blir de hem och städa innan några kompisar ska komma hem till mig! Får se vad vi hittar på.

Puss & Kram!

Likes

Comments

Livet

Hihi är såå glad, till sommarn så kommer jag och min kompis dra till Dalarna och ta körkort!! Längtar så sjukt mycket!! Kommer bli ännu gladare om jag klarar det! 😃

Idag blir det bara att vara hemma och ta det lugnt, som sagt är sjuk så finns inte mycket att göra. Vilket är tråkigt eftersom att de inte finns så mycket att blogga om nu men det kommer bli bättre!
Puss & Kram!

Likes

Comments

Livet, min vardag

Blev barnvakt nu en liten stund åt min systerson Liam, senare kommer syrran och hennes kille hem och då blir det middag sen film mys! Nåt jag verkligen behöver just nu.

Kommer nog inte kunna blogga så mycket mer idag då jag bara vill koppla bort allt och bara umgås med min syster och hennes familj. Men kommer fler inlägg imorgon!

Puss & Kram!

Likes

Comments

Tankar..

Åh jag förstår inte, jag älskar ju att sova haha! men det går inte. Har varit såhär fram och tillbaka den här veckan och det är sjukt jobbigt. Hoppas det blir bättre snart!

Så vad händer i helgen då? haha har faktiskt ingen aning. Är ju sjuk så finns inte heller så mycket att göra men inget stoppar mig så får väl se ;)

vill ni så får ni gärna följa med på Instagram: Carolinesimu - Snapchat: Caarooline eller skriva på KiK: Caarroi

Puss & Kram!

Likes

Comments

Allmänt, Livet

Som vanligt så kollar jag på ännu mer Gossip Girl avsnitt! När man väl börjat kolla så går de inte att sluta ;) haha

Blev hemma från skolan idag eftersom att jag knappt kunde sova inatt! Men imorgon blir det nya tag! Ska försöka ta mig till skolan. Kuratorn från skolan ringde mig tidigare idag så har bokat in ett möte med henne nästa vecka, får se hur det går...

Blir ett sista avsnitt nu sen sooova!

Puss & Kram!

Likes

Comments