Header

Hejhej!

Nu var det längesen jag gjorde ett inlägg här, så det är väl på tiden. Jag har nästan inte fotat något alls eftersom att det har varit så mycket i skolan nu på slutet och man har inte fått så mycket tid över, men nu under sommaren hoppas jag på att ha mer tid över för att fota!

Det här inlägget kommer bli en lååång bildbomb från studenten här i Mora. Det var verkligen jätteroligt att fota alla flak och studenter som hade roligt och nu i efterhand när jag har kollat igenom bilderna och redigerat lite så har jag blivit alldeles glad!

Självklart så är många av bilderna rätt suddiga, det var full fart hela tiden så det var lite krångligt att få bra bilder! Detta var mest för skojs skull och för att jag inte lagt ut något på så länge. Så hoppas också några tycker att bilderna är roliga att titta på, trots den dåliga kvalitén.


Ska försöka att vara lite mer aktiv från och med nu!

Ha det bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejhej!

Jag kan inte få nog av bilderna från igår, så tänkte att jag lägger ut 4 till!

Jag tycker också att det är jätteroligt att jag fått så bra respons om bloggen, så många som hört av sig som vill hjälpa mig och bli fotade, jätteroligt verkligen och det gör mig väldigt glad.

Här är iallafall dom fyra bilderna jag har redigerat idag!


Så sjuuukt fin!!

​Hej så länge! 

Likes

Comments

Hejhej!

Jag tycker att det ska bli jätteroligt att äntligen ha någonstans att lägga upp alla bilder på! Just nu har jag inte jättemånga på lager, men skulle väldigt gärna vilja ha någon att fota, så är det någon som tycker om att stå framför kameran och har lust att ta en sväng någon dag så hör av dig!

Jag tycker att det allra roligast att fota människor och levande saker, det finns alltid så mycket mer känsla i sådana foton än på annat.

Dom första bilderna i den här bloggen är på min otroligt vackra syster som jag tog idag, en riktig fröjd för ögat är hon, och sjukt fotogenisk så hon är väldigt rolig att fota!

(bilderna blev lite brusiga då jag screenshotade dom på datorn, dumt nog)


​Jag ser framemot att driva den här bloggen och hoppas även att andra uppskattar den!

Hej så länge! 

Likes

Comments